- 24 Ekim 2012
- 1.136
- 37
- 163
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #40.921
canım gözün aydın saglıklı sıhhatli büyüt inşallah bebişini
bebeğinle huzurlu mutlu günler geçir inşallahhh.
hem çok sevindim hemde çok şaşırdım....hiç böle bişi duymamıştım...sende hiç bi belirti yokken, normal nsl olmuş hayret verici...işede yaramış ama ,kurtulmuşsun...dün akşam duygusal bi çöküş yaşadım heralde ağlama krizi geldi...artık hiç halim kalmadı...yerimden kalkamıyorum((senn formülü denesemmi acaba die düşünmeye başladım....neyseeeeee...bebeğin hayırlı olsun,rabbim analı babalı büyütsün canım....
çok teşekkür ederim kızlar biraz geçmiş yaptım anca bu kadar cevap yazabiliyorum tebrik edenlerden görmediğim varsa onlarada teşekkür ederimzeysima,aybukeahmet, nz allah analı babalı büyütsün yavruşlarınızı. nz aynı zaman da geçmiş olsun. bebişin iyi olsunda geçer hepsi. tabi böyle söylemek kolay, eve yalnız dönüp, 9 ay beklediğin yavrundan uzak olmak çok zordur ama en azından dr.u onun için en iyi olanı düşünüyor, sonrasında da iyi olsun diye uğraşıyor. inş atlatır. çok güçlü bebekler, bazen anne babalarından bile.
ben 10 kilo almıştım toplamda 6-7 kilo gitmişti ilk eve geldiğimde şu an hala aynıyım ama sürekli yiyorum büyükler çok yemem gerektiğini söyleyip duruyolar sıkıldım yemek yemekten :44: inş kilo almam..doğum yapan annişlerrr,, doğumdan hemen sonra kaç kilo gidiyor? bazıalrı 3 diyor bazıları 10. belki o zaman onu düşünmiycem heyecandan ama şimdi koca popomu görünce aklıma geliyor.
canım hayırlısı olsun, yan pozisyon genelde sezeryanla oluyor bildiğim kadarıyla.. doktorun normalciyse güveniyorsan sorun olmaz inş.. hakkında hayırlısı böyledir belkide üzme kendinikizlar merhaba ben de doktordan geldim. bebek hala kanal da degil. oblik/yan pozisyonda duruyormuş. yarın epidural sezeryan olacağım. çok ağladım hastanede hep normal diye şartlmaıştım kendimi. ama dr gunu geçince ve plasentası yaşlanınca beklemenin bir anlamı yok dedi. ve benim dr um ful normal doğum yanlısı biri. hayırlısı olsun.
haklısın hiçbirşeyin garantisi yok canım mutlaka ama zor bir süreçteyiz belki bir sınavdır biilmiyorum ama rabbim hepimizin yardımcısı olsun doya doya bi hamilelik yasatmadılar sonucu iyi olursa (inşallah) bende o doktorlara hesabını sorcam kaç aydır ne cok yüklendiler üzerimize herkes sag saglim kavuşsun bebeklerine ufacık günahsız melek onlar ya konduramıyorum hiç kötü bişeyi inşallah sag sagglim hepimiz atlatırız dogumlarımızı
canım ben 47 ile hamile kalıp 58 ile doğuma girdim ve bebeğim 8 ay boyunca hiç dönmedi diyebilirim başı sol tarafda ayaklar ise sağıma doğru uzatmıştı...
sezeryan olan arkadaşlar ;
benim kanamam bitti, acaba bir aksilik mi var diye doktora gittim bugün karından usg ile baktı herşey normal dedi ama benimm içime sinmedi...
aranızda benim gibi olanlar var mı ?
benim de ilk bebek sezeryandı, kanamam kısa sürmüştü hem de miktar olarakta çok aşırı değildi. sonra adet kanamaları başladığı zamanki kanamalarım çok olmuştu. doğumdan önce çok hafif olurdu aslıda. ama zamanla oda düzene girdi.dr.a danışmayı düşündüğüm sırada normale dönmeye başladığı için hiç sormadım.
Arkadaslar dün doguranlar mı olmus haberim yok. Hepinizi tebrik ederim. Bebislerinize kavustunuz darısı basımıza. Yarın doguma gireceklere de simdiden dualarımız sizinle diyorum.
dogum gunun kutlu olsun canım tam kanala gırdıgınde hareket edemez dıye bılıyorum kanalda ılerlerKızlaaaar bugün benim doğum günüm.. bugün doğum yapacağıma o kadar inandırmıştım ki kendimi ama olmadı yine
bugün 39+3 üm kontrolum vardı, suyum yeterli, kalp atışları normal, sancı var mı diye sordu yok dedim ara ara kasılma oluyor ama dayanılmayacak gibi değil, doğum kanalına inmiş mi diye bakalım dedi, 1 cm kadar açılma olmuş kafası da doğum kanalına inmiş ama hareketli hala, sancılarını bekleyeceğiz 41 e kadar yolu var pazartesi tekrar gel dedi.. nedense bu sefer zorlandım ve pek soru soramadım muayeneden sonra.. kafasının hareketli olması ne demek tam yerleşmemiş her an yukarı çıkabilir demek mi oluyor, ben böyle bir yorum çıkardım ama fikri olan var mı ??
oyy canım aglama hıc normal yada sezeryan onemlı degıl su saatten sonra bebegını kucagına alacaksın onu dusun sımdıden hayırlı olsunkizlar merhaba ben de doktordan geldim. bebek hala kanal da degil. oblik/yan pozisyonda duruyormuş. yarın epidural sezeryan olacağım. çok ağladım hastanede hep normal diye şartlmaıştım kendimi. ama dr gunu geçince ve plasentası yaşlanınca beklemenin bir anlamı yok dedi. ve benim dr um ful normal doğum yanlısı biri. hayırlısı olsun.
hısgeldın canım keske onceden uye olsaydın bız cok guzel bır 9 ay gecırdık burdamerhaba taze anneler ve anne adayları, yeni üye oldum ben de 38+4 günlük hamileyim. doğum yapanlar hayırlı olsun gün sayanlara da Allah hayırlı dogumlar nasip etsin inş.
canımmmm sımdıden hayırlı olsun bebegın uzun omurlu saglıklı ve mutlu olsunAllah ın izniyle sabah bebişimi kucağima almış olacağım.... ne heyecanlıyım.. nede sakinim... çok garip bir duyguymuş.....
lohusalık suresınden kastın kanama mı? eger kanama ıse dogumdan dıguma farklılık gosterıyor ben ılk dogumda 30 gun full kanama gordum ılk 1 hafta cok fazlaydı sonra adet kanaması seklınde azalarak devam ettıKızlar lohusalık suresı herkeste farklı dı mı. 40 gunden az olabılıyo yanı...
kizlar merhaba ben de doktordan geldim. bebek hala kanal da degil. oblik/yan pozisyonda duruyormuş. yarın epidural sezeryan olacağım. çok ağladım hastanede hep normal diye şartlmaıştım kendimi. ama dr gunu geçince ve plasentası yaşlanınca beklemenin bir anlamı yok dedi. ve benim dr um ful normal doğum yanlısı biri. hayırlısı olsun.
Canim, uzulme lutfen, sikma canini. Bir yerde okumustum, makat dogum durumunda sizi dogurtacak bir doktor bile bulursunuz ama yan durusta sizi dogurtacak bir doktor asla bulamazsiniz diye. Boyle olmasi gerekiyormus, vardir bir hayir. Artik sezaryenler cok basarili bir sekilde gerceklestiriliyor. Onemli olan senin ve bebeginin iyi olmasi olduguna gore lutfen endiselenme, guzel olacak hersey. Kavusmanin tadini cikar.
oyy canım aglama hıc normal yada sezeryan onemlı degıl su saatten sonra bebegını kucagına alacaksın onu dusun sımdıden hayırlı olsun
inş meltemcim ya... hayırlı dualarınızı bekliyorum. bi doğsun rahatlıycam... zormuş anne olmak:26:
Kızlaaaar bugün benim doğum günüm.. bugün doğum yapacağıma o kadar inandırmıştım ki kendimi ama olmadı yine
bugün 39+3 üm kontrolum vardı, suyum yeterli, kalp atışları normal, sancı var mı diye sordu yok dedim ara ara kasılma oluyor ama dayanılmayacak gibi değil, doğum kanalına inmiş mi diye bakalım dedi, 1 cm kadar açılma olmuş kafası da doğum kanalına inmiş ama hareketli hala, sancılarını bekleyeceğiz 41 e kadar yolu var pazartesi tekrar gel dedi.. nedense bu sefer zorlandım ve pek soru soramadım muayeneden sonra.. kafasının hareketli olması ne demek tam yerleşmemiş her an yukarı çıkabilir demek mi oluyor, ben böyle bir yorum çıkardım ama fikri olan var mı ??
evet evet kanamayi merak ettim ne kadar suruyo diye. ama kanama bitince lohusalik bitmez mi zaten :) baska bi ozelligi var mi bu donemin. ayy cok mu cahilce bi soru sordumdogum gunun kutlu olsun canım tam kanala gırdıgınde hareket edemez dıye bılıyorum kanalda ılerler
oyy canım aglama hıc normal yada sezeryan onemlı degıl su saatten sonra bebegını kucagına alacaksın onu dusun sımdıden hayırlı olsun
hısgeldın canım keske onceden uye olsaydın bız cok guzel bır 9 ay gecırdık burda
canımmmm sımdıden hayırlı olsun bebegın uzun omurlu saglıklı ve mutlu olsun
lohusalık suresınden kastın kanama mı? eger kanama ıse dogumdan dıguma farklılık gosterıyor ben ılk dogumda 30 gun full kanama gordum ılk 1 hafta cok fazlaydı sonra adet kanaması seklınde azalarak devam ettı
bu dogumda 2 gun kanama 4 -5 gun 1 damla geldı ve bıttı bugun 13. gun ve ben 3 gundur hıcbısey kullanmıyorum ped
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?