2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
iyi akşamlar kızlar
canım gözün aydın saglıklı sıhhatli büyüt inşallah bebişini
bebeğinle huzurlu mutlu günler geçir inşallahhh.
çok teşekkür ederim kızlar biraz geçmiş yaptım anca bu kadar cevap yazabiliyorum tebrik edenlerden görmediğim varsa onlarada teşekkür ederim
hayel79 canım benim inadımdan mıdır yoksa zaten kolay doğum yapacaktımda ondan mıdır? normal doğum için yaptığım bitkisel şeylerden spordan mıdır bilmiyorum ama çok şükür norlam şekild doğurdum, normali çok isteyen arkadaşlara da Rabbim nasip eder inş.. benim yaptığım şeyleri yapabilirsin biraz cesaret istiyor ama :) son sayfalarda yazdıklarını gördüm sanırım henüz doğurmamışsın..
doğum yapan annişlerrr,, doğumdan hemen sonra kaç kilo gidiyor? bazıalrı 3 diyor bazıları 10. belki o zaman onu düşünmiycem heyecandan ama şimdi koca popomu görünce aklıma geliyor.
ben 10 kilo almıştım toplamda 6-7 kilo gitmişti ilk eve geldiğimde şu an hala aynıyım ama sürekli yiyorum büyükler çok yemem gerektiğini söyleyip duruyolar sıkıldım yemek yemekten :44: inş kilo almam..

canım hayırlısı olsun, yan pozisyon genelde sezeryanla oluyor bildiğim kadarıyla.. doktorun normalciyse güveniyorsan sorun olmaz inş.. hakkında hayırlısı böyledir belkide üzme kendini

merhaba taze anneler ve anne adayları, yeni üye oldum ben de 38+4 günlük hamileyim. doğum yapanlar hayırlı olsun gün sayanlara da Allah hayırlı dogumlar nasip etsin inş.

Allah ın izniyle sabah bebişimi kucağima almış olacağım.... ne heyecanlıyım.. nede sakinim... çok garip bir duyguymuş.....

senin ve bebeğin için inş. en iyisi olur.

benim de ilk bebek sezeryandı, kanamam kısa sürmüştü hem de miktar olarakta çok aşırı değildi. sonra adet kanamaları başladığı zamanki kanamalarım çok olmuştu. doğumdan önce çok hafif olurdu aslıda. ama zamanla oda düzene girdi.dr.a danışmayı düşündüğüm sırada normale dönmeye başladığı için hiç sormadım.

Arkadaslar dün doguranlar mı olmus haberim yok. Hepinizi tebrik ederim. Bebislerinize kavustunuz darısı basımıza. Yarın doguma gireceklere de simdiden dualarımız sizinle diyorum.

canım çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla huzurla geçer günlerimiz

Arkadaslar dün doguranlar mı olmus haberim yok. Hepinizi tebrik ederim. Bebislerinize kavustunuz darısı basımıza. Yarın doguma gireceklere de simdiden dualarımız sizinle diyorum.

sağol tatlım.....Rabbim hepimizin meleklerini sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin...

dogum gunun kutlu olsun canım tam kanala gırdıgınde hareket edemez dıye bılıyorum kanalda ılerler

oyy canım aglama hıc normal yada sezeryan onemlı degıl su saatten sonra bebegını kucagına alacaksın onu dusun sımdıden hayırlı olsun

merhaba taze anneler ve anne adayları, yeni üye oldum ben de 38+4 günlük hamileyim. doğum yapanlar hayırlı olsun gün sayanlara da Allah hayırlı dogumlar nasip etsin inş.
hısgeldın canım keske onceden uye olsaydın bız cok guzel bır 9 ay gecırdık burda

Allah ın izniyle sabah bebişimi kucağima almış olacağım.... ne heyecanlıyım.. nede sakinim... çok garip bir duyguymuş.....
canımmmm sımdıden hayırlı olsun bebegın uzun omurlu saglıklı ve mutlu olsun

Kızlar lohusalık suresı herkeste farklı dı mı. 40 gunden az olabılıyo yanı...
lohusalık suresınden kastın kanama mı? eger kanama ıse dogumdan dıguma farklılık gosterıyor ben ılk dogumda 30 gun full kanama gordum ılk 1 hafta cok fazlaydı sonra adet kanaması seklınde azalarak devam ettı
bu dogumda 2 gun kanama 4 -5 gun 1 damla geldı ve bıttı bugun 13. gun ve ben 3 gundur hıcbısey kullanmıyorum ped

Canim, uzulme lutfen, sikma canini. Bir yerde okumustum, makat dogum durumunda sizi dogurtacak bir doktor bile bulursunuz ama yan durusta sizi dogurtacak bir doktor asla bulamazsiniz diye. Boyle olmasi gerekiyormus, vardir bir hayir. Artik sezaryenler cok basarili bir sekilde gerceklestiriliyor. Onemli olan senin ve bebeginin iyi olmasi olduguna gore lutfen endiselenme, guzel olacak hersey. Kavusmanin tadini cikar.

ıns kumpirella inş...ve komik olan ne biliyor musun annemlere falan soyleyemiyorum. dogum olsun bitsin oyle diycem cunku bu konuda cok katılar. bugun yanımda hep eşim vardı sürekli ona yaslanıp ağladım. kurbanlık koyun gibi hissettim kendimi.
ama hayırlısı olsun. Rabbımden daha iyi bilemem ya. takdiri ilahi. sürekli yürüdüm hurmamı yedim olmadı demekki böyle olması doğru olan.
arkadaşlar bana dua edin ben zaten yanıma ipadi goturucem inş fırsat bulur bulmaz detayları yazarım

doğum günün kutlu olsun. bebek aşağı döndüğü andan itibaren kanala girmiyor. başının tam yerleşmemiş olması ters döneceği anlamına gelmez bence. bu saatten sonra ters döneceğini sanmıyorum. ama normal doğum için kanala girmiş olması lazım onun da seviyeleri var. -3 , -2 , - 1 , 0 1 , 2 ,3 diye. 0 olduğu zaman doğum başlıyor. bir araştır int.ten,şemayla anlatılıyor bazı sitelerde.biraz fikir verir sana.

evet evet kanamayi merak ettim ne kadar suruyo diye. ama kanama bitince lohusalik bitmez mi zaten :) baska bi ozelligi var mi bu donemin. ayy cok mu cahilce bi soru sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…