2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

Son düzenleme:
melteeeeemmmm cnm çok güldüm yorumuna 5* lı konfor :)
ama hakikaten öyle oldu hatırlıyosan ben hep diyordum çok rahat bir hamilelik geçirdim
die ne bi mide bulantısı ne bi ağrı ne bi iştahsızlık, bebeğim de baktı orası rahat dayadı poposunu mideme
aşağı inmiyo :)

cnm gerçekten ne kadar rahat bir doktorun varmış
ben her hafta nstye giriyorum üstelik nst bile olsa ben bebeğim ne
durumda merak ediyorum dediğim zaman doktor gel hemen bakalım diyodu
şu anda 40. haftamdayım haftada ikiye çıktı nst kontrolüm ve cuma günü muayene
edecek açılma var mı kanala girmiş mi diye eğer hala kanala girmeye niyetli değilse
önümüzdeki haftaya yani 41. haftada sezaryene alacak ben de hep normal istiyordum
henüz belli değil ama 40. haftamdan sonra artık riske atamam sonuçta kakasını
yutma gibi bi durumları oluyo bebeklerin. bence sen yine de 2 hafta bekleme ya da
için rahat ederse bekle çünkü ben aradaki 3 günü bile geçiremiyorum.

cnm benim bdt min son günü bugün, kafası aylardır normal doğum pozisyonunda
ama hala aşağı inmiyo poposuyla mideme kaburgalarıma baskı yapıyo, doktor da
aşağı inmezse haftaya sezaryenle alabiliriz dedi bende normal doğumu
çok istiyordum ama kendimi hiç normal için şartlamadım önemli olan bebeklerimizin
bizim sağlığımız değil mi ve her zaman rabbimizden hayırlısını istemiyor muyuz çok şükür
inancımız var rabbim hayırlısını böyle görmüş ki böyle oluyo neden kendini yıpratıyorsun ki.

Allah ın izniyle sabah bebişimi kucağima almış olacağım.... ne heyecanlıyım.. nede sakinim... çok garip bir duyguymuş.....

cnm şimdiden hayırlı olsun, inşallah çok kolay bi şekilde bebeğin de
sende sağlıklı bir şekilde çıkarsın doğumdan.

cnm kurbanlık koyun die bişey olabilirmi hatta sezaryen die
bi doğum şekli olduğu için sevinmelisin ya sezaryen olmasaydı yan duran bebeğin
nasıl sağlıklı bir şekilde doğacaktı böyle düşün bence, bir de senin bu kadar normal doğuma
takıntılı olman galiba ailenden kaynaklanıyo, kimseyi takma annen bile olsa
tekrar diyorum meleklerimiz sağlıklı bi şekilde doğsun da nasıl olduğu hiç önemli değil

canımm yeni okudum yazını safak bitmiş hadi cok sevindim inşallah bebegnde sende kurtulursunuz bizede haber verirsin dualarım sizlerle ve diğer dogum yapacak tüm arkadaslarla

inşallah canımmm benim allah razı olsun cümlenizden hayırlısıyla kurtulup dönün inşallah

dogum günün kutlu olsun canım :)) valla bi triptofan bi sen güldürüyosunuz beni :)) bi doğurunda bize sıra gelsin :) doktorların her dediğine kafa yorma boşver bebiş yola girmiş ya hareketli olması daha iyi belki öle düşün :) çıkardığın yorumla ilgili :) bilgim yok ama verdiğin sonucuna güldürdün beniiii :) sagol

bugün doğum tarihimiz belli oldu 16 şubat 2013 cumartesi sezeryan olacak herkese sağlıklı doğumlar bize de

canım hayırlı dogumlar inşallah sag saglim alırsın bebeğini kucagına yarın,, darısı bizlerin basına

iyi aksamlar kızlar bugun kontrole gittim bebiş dogum kanalına girmek üzereymıs 37+2 deyiz
ama benm sancılarım cok fazla rahim içi sancım var makata da vuruyor sancı ozmanda ates basıyo benı tabı korkuda var 10 gün snra gel dedi ama ozmana kadar dogurmazsam tabi sizde sancılar basladımı :18: nst için dogumhaneye gittik çatalı falan gördüm ayyy dedimm 2. dogum olmasına ragmen nasıl unutuluyor ilk gibi sankı :26:

Slm kızlar benım gorumcem 1 mayıs hamıle kalmıs hala dogum yapmadı aranızdada bu tarıhte olan varmı tam anlamıyla nne kadarlık oluyolar 9 ayı gecmıssmı kac haftalık

doğum günün kutlu olsun canım...bu seferlik karnında,diğer yıllar kucağında,tepende,yanında olur inşlh bebişin:)))))

yok canım yokk nerde o günlerr...herkes aramaya başladı bile doğurdunmu diye....yok demekten bıktım.....napalım, rabbimin doğ demesini bekliyoruz....

Son düzenleme:
Neler yaptın normal dogum için bilgilendiririsen cok sevinirim

heralde öncekileri soruyorsun canım,çünkü daha doğurmadım....öbür hamileliklerimde hareketlerim daha rahattı,bol bol yürürdüm,her işimi yapardım...walla hamile olduğumu bile unuturdum...ammmaaa bu seferki çok farklı oldu...hamile kaldığımdan beri uykuya aş eriyorum:)))yatak benden ,ben yatağı görmekten bıktım:)))nasıl olacak bu seferki inan bende korkmaya başladım...çünkü çok hareketsizim...doğumumu zorlaştırırmı bu durum yaşayıp görücem...senn ilk doğumunmu???

Herkese merhaba
kendimi berbat hissediyorum yorgun ve çok halsizim çok kötü midem bulanıyor normal mi benim gibi olanınız var mı ??
39+5

Benım ilk dogum olacak kısmetse. Valla bende elimden geldiğince bişeyler yapmaya calışıyorum bu aya kadar hamile oldugumu bende pek anlamadan yasadım yuruyus hurma gıbı tavsıyeleri yapıyorum acaba yeni bişeyler ogrenebılırmıyım diye dusundum. Sona yaklaştık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…