2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Herkese merhaba
kendimi berbat hissediyorum yorgun ve çok halsizim çok kötü midem bulanıyor normal mi benim gibi olanınız var mı ??
39+5
Ben daha 38+5 im ama mide bulantısı ve halsizlik aynısı bende de var mide bulantısı gelip gidiyo arada. Kasık agrılarım cogaldı

walla canım yazmayı unuttum demin....bu aralar internettende okudum,bizim burdada akrabalardan duyduğum bişey var....zeytin yağıı...rahmi besleyip,doğumu kolaylaştırıyomuş ,ben bunu yeni duydum..yalancı sancılarım olduğunda bi iki kere yaptım...sancımı kesti...eğer gerçek sancıda yaparsanda ,rahmin açılmasını kolaylaştırıyomuş...

Nasıl kullanılıyo zeytınyağı?

Allah ın izniyle sabah bebişimi kucağima almış olacağım.... ne heyecanlıyım.. nede sakinim... çok garip bir duyguymuş.....

yarın geliyo bebişlerinizzzzzzz
allah sağlıkla kolaylıkla kurtulmayı nasip etsin kızlar

Nasıl kullanılıyo zeytınyağı?

ceviz büyüklüğünde pamuğu yorgan ipliğiyle sarıyosun ,ipin ucuda biraz kalsın...zeytin yağını biraz ısıtıp pamuğu yağlıyosun iyice...pamuğuda vajinana doğru itiyosun..bu arada ipin ucu dışarıda kalsın çıkarman kolay olur...bu şekilde kaldığı kadar içinde beklet...faydasını görürsün inşlh...ben geceleri yatacağım zaman yaptım..bide yağdan sonra altına ped yada kalın bi peçete koy iç çamaşırın batmasın diye...

sonunda bizim de günümüz belli oldu
bende bugün öyle rutin kontrolüme gitmiştim. nst de sancılarım cıktı bebişin kalp hareketleri de normalin biraz altındaydı
dr um nst yi tekrarlıcaz yine böle olursa bugn eve gidemezsin heran alabiliriz seni dedi
biraz çikolata öeyve suyu filan sonra nst ye tekrar bağlandım kalp atımları daha iyiydi ama yine sancılar vardı. usg de bi sıkıntı görülmedi
bana ağrın varmı dedi? bende yok dedm, sadece dünden beri hareketlerinde azalma var dedim.
eğer ağrın olursa her an alabilirim dedi. ağrım olmazsa da
13 şubat saat 8 de gircem cs ye yani haftaya bugün 38+3 haftalıkken bebişim kollarımda olcak inşşşşşş

ne güzel haberler almışsn...rabbim yardımcın olsun...darısıııııııııııııııı bizeeeeeeeeeeeeeee..........

Arkadaşlar bende sabah spinal ile sezaryen olacağım bebişim gelmek istemedi bir türlü yarın 41 haftam bitiyor hem heyecanlıyımhem korkuyorum hem merak ediyorum sabah 9 da oğlumla göz göze geleceğimi düşündükce . Ay çok heyecanlı:))

41 haftaaaa ...abooooo..beklemek yoruyo bizi...rabbim yardımcınız olsun..hayırlı doğumlarr..

evet evet kanamayi merak ettim ne kadar suruyo diye. ama kanama bitince lohusalik bitmez mi zaten :) baska bi ozelligi var mi bu donemin. ayy cok mu cahilce bi soru sordum
yanı kanama ıle alakası yok canım yaa lohusalık bıldıgın 40 gundur

Slm kızlar benım gorumcem 1 mayıs hamıle kalmıs hala dogum yapmadı aranızdada bu tarıhte olan varmı tam anlamıyla nne kadarlık oluyolar 9 ayı gecmıssmı kac haftalık
son adet tarıhımı 1 mayıs? eger oyleyse benımle aynı 40 haftayı doldurmus oluyor yanı 9 ay 10 gun bıtmıs demek ama 1 mayıs hamıle kaldıgı tarıh ıse o zaman da dogum tarıhı yakasık 10 gun gecmıs demektır kı bu mekonyum yutma ıhtımalı vardır halk arasında kakasını yedı derler dr zaten bılır ne zaman alınması gerektıgını

ne güzel haberler almışsn...rabbim yardımcın olsun...darısıııııııııııııııı bizeeeeeeeeeeeeeee..........
aminnn canım
seninle bdt miz arasında 1 gün var senin günün belli mi? normal doğummu olcak
13 subat saat 10:00da da ben giriyorum sezeryana.39+2 olmus olacak.

cnm seninkinin haftası cok iyiymiş ya bende bi hafta daha büyük olsun tercih ederdim ama bebiş sağlıklı olsunda
içerde sıkıntıya girmeden gelsin kollarıma

benmkide normal doğum...doktor bizi sabırsızlandırdı..2 hafta önce gittiğimde doğum kanalı inmiş gününden önce,her an gelir dedi...kızım doktoru dinlemicek heralde..gününü bekliyooo...

benmkide normal doğum...doktor bizi sabırsızlandırdı..2 hafta önce gittiğimde doğum kanalı inmiş gününden önce,her an gelir dedi...kızım doktoru dinlemicek heralde..gününü bekliyooo...

hayırlısı olsun canım ya zaten bebişler belirliyo gelme vaktini.
bizde kalp atımlarındaki ve hareketlerindeki azalmalar olmasaydı 20 sinde yani 40. haftanın içinde alıncaktı
bugünki kilosu 2800-2900 civarıymış, seninki kac kg acaba? 1 haftada ne kadar alcakki benimki? ufacık tefecik bişi olcak ya miniğim benimmm

walla kilosu için net bişi diyemem...ultrosandan ultrasona değişiyo...mesela kendi doktorumda en son ölçümde 2700 düüü...10 gün sonra başka doktora gittim 3200 dedi...inanamadım...yani tam net deil...ama sennkide az deil,normalide 3 -3,5 zaten..sağlıkları yerinde olsunda ,kiloyu aldırız elbet bebişlere doğdularmı, inşlh....

Beninki sali gunku kontrolde 3100dedi doktor.bakalim ne dogcak?zaman yaklastukca heyecan korku mutluluk karmakarisik.benin 2,olcak ama sanki ilk gibi.bu defa spinal olucam ve o kadar cok sey okudumki.ama yasamadan bilinmixek.o yuzden acikcasi korkuyorum.bu duyguya engel olamiyorum.sanirsam herkes ayni seyleri dusunuyor.

senn 2., benm 4. doğumum..sanki ilk doğumum olacak gibi tedirginim...sorularla yaşayıp duruyorum...şöylemi olcak,böylemi olcak die...hayırlısıyla bizde atlataydık şu günlerii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…