- 21 Ocak 2013
- 213
- 0
- 66
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #40.981
canım senin durumunda olan bebeklerin güzel örnekleri varsa onları oku. olumlu düşün inşallah öyle olsun. doktorlarda seni uyarmak zorunda. onlar genelde baştan aldırma taraftarı. ama sen direndin besledin inşallah rabbimle senin isteğin aynı istikamettedir.yarın doğuma girecem ama hangimizin garantisi var. bende çocuğumda sende çocuğunda Allaha emanetiz. bir parça mekonyum,1 parça kusmuk yetiyor minik yavruları almaya. sen sadece benim başıma geliyor diye düşünüp sakın isyan etme inşallah bu dünyada olmasa öte dünyada vardır mükafatı bizler inanan insanlarız. ki inşallah bu dünyada mükafatını( bebeğini) alacaksın. öpüyorum canım. yarın doğuma girerken senin için de dua edicem.
dogum günün kutlu olsun canım :)) valla bi triptofan bi sen güldürüyosunuz beni :)) bi doğurunda bize sıra gelsin :) doktorların her dediğine kafa yorma boşver bebiş yola girmiş ya hareketli olması daha iyi belki öle düşün :) çıkardığın yorumla ilgili :) bilgim yok ama verdiğin sonucuna güldürdün beniiii :) sagol
doğum günün kutlu olsun canım...bu seferlik karnında,diğer yıllar kucağında,tepende,yanında olur inşlh bebişin:)))))
ceviz büyüklüğünde pamuğu yorgan ipliğiyle sarıyosun ,ipin ucuda biraz kalsın...zeytin yağını biraz ısıtıp pamuğu yağlıyosun iyice...pamuğuda vajinana doğru itiyosun..bu arada ipin ucu dışarıda kalsın çıkarman kolay olur...bu şekilde kaldığı kadar içinde beklet...faydasını görürsün inşlh...ben geceleri yatacağım zaman yaptım..bide yağdan sonra altına ped yada kalın bi peçete koy iç çamaşırın batmasın diye...
karnışımdaki oğluşumla yanınıza son uğrayışım....
Allah ın nasip ederse artık kucağımda geleceğim yanınıza... şimdi hazırlanmam lazım.....
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun....
ceviz büyüklüğünde pamuğu yorgan ipliğiyle sarıyosun ,ipin ucuda biraz kalsın...zeytin yağını biraz ısıtıp pamuğu yağlıyosun iyice...pamuğuda vajinana doğru itiyosun..bu arada ipin ucu dışarıda kalsın çıkarman kolay olur...bu şekilde kaldığı kadar içinde beklet...faydasını görürsün inşlh...ben geceleri yatacağım zaman yaptım..bide yağdan sonra altına ped yada kalın bi peçete koy iç çamaşırın batmasın diye...
Üzerine edecek tek bir lafım yok canm, ağzına sağlık harikasın. Ben de bahara moral olabiecek şeyleri bulmakta zorlanıyorum ama aynen dediğin gibi, biz de birşeylerin garantisine sahip değiliz.
bu arada annenin söylediklerine alınmanı anlıyorum, benim annem de bebek karnıma battıkça, hamilelik çatlakların gördükçe hep oturuyorsun deyip bana yükleniyor, ben de o anlarda sinir oluyorum. Neyse ya, üstünde durmamak lazım bunların. Kızdıracak şeyler yapsalar da Allah başımızdan eksik etmesin onları.
yarın sanırım doğuma gireceksin, Allah yardımcın olsun canım, hayırlı haberlerini bekliyoruz.
ayyyyyy hadı yaaaaaaaaa bak sıpaya annesıne tz kondurmuyor sımdıden:)kızlaaaaaarrrrr ben geldiiiiimmmbu sezaryenden çıkmış halim dermişim
ya bu çocuk bizimle dalga geçiyor doğuma diye gittik. sıpa ters dönmüş 38+5 de.normali bekleyeceğiz.güzel bir kahvaltıdan sonra geçmiş yapıp bakıcam. doğuran oldu muuu?annemede süper kapak oldu yok kiloluymuşumda ondanmış. peehhh.
Sagol canım deneme yapıcam işalllah faydasını goruruz
doğum yapanların bebeklerini allah analı babalı büyütsün benim gibi doğum bekleyenlerede Allah kolaylık versin.bugun kontrolüm vardı bebeğim 2936 gr olmuş.dotorum nst ye bağladı hiç sancım çıkmadı sancımın çıkmaması normal mi acaba?
Merhaba arkadaslar bu topige cok giremiyorum ama ara ara okuyorum. Dogum yapmis bütün anneleri tebrik ediyorum.suan bebeklerini kucaklarina almayi bekleyenlerede kolaylik diliyorum. Bizimde insallah son 11 günümüz. Esimde 1 Hafta Sonra yanimizda olacak. Son 4 günümüzü birlikte gecirecez insallah.kizim babasini cok özledi 7 haftadir ayriyiz. Dogum icin almanya ya geldim. Geldigimde Pire gibiydim ama simdi o halimden Eser kalmadi.geldigimden Beri hastalikla ugrasiyorum. 2haftadir gripliyim. Kalp yetmezligim vardi derecesi yükselmis. Üstüne üstlük son drye gittigimde idrarimda Protein cikti. Tansiyondada yükselme war. Preklampsi süphesi war.her an Hersey olabilir dedi dr. Sürekli Kontrol altindayim.elimde sürekli tansiyon aletiyle geziyorum.nefes darligi ve carpintida Cabasi. Rabbim son günlerimizide hayirlisiyla gecirmeyi nasip Etsin. Allahtan kizim kipir kipir Birde onun endisesi Yok en azindan.......Allah hepimizin yardimcisi olsun
Arkadaşlar bende sabah spinal ile sezaryen olacağım bebişim gelmek istemedi bir türlü yarın 41 haftam bitiyor hem heyecanlıyımhem korkuyorum hem merak ediyorum sabah 9 da oğlumla göz göze geleceğimi düşündükce . Ay çok heyecanlı:))
kızlaaaaaarrrrr ben geldiiiiimmmbu sezaryenden çıkmış halim dermişim
ya bu çocuk bizimle dalga geçiyor doğuma diye gittik. sıpa ters dönmüş 38+5 de.normali bekleyeceğiz.güzel bir kahvaltıdan sonra geçmiş yapıp bakıcam. doğuran oldu muuu?annemede süper kapak oldu yok kiloluymuşumda ondanmış. peehhh.
kızlar zuzumm arkadasımız bu sabah saat 6 da acıl sezeryana alınmıs genel anestezı ıle oykusu artık kucagında
aliye_88 arkadasımızda doguma gırdı cıkınca haber verırım
kızlaaaaaarrrrr ben geldiiiiimmmbu sezaryenden çıkmış halim dermişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?