2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

Üzerine edecek tek bir lafım yok canm, ağzına sağlık harikasın. Ben de bahara moral olabiecek şeyleri bulmakta zorlanıyorum ama aynen dediğin gibi, biz de birşeylerin garantisine sahip değiliz.
bu arada annenin söylediklerine alınmanı anlıyorum, benim annem de bebek karnıma battıkça, hamilelik çatlakların gördükçe hep oturuyorsun deyip bana yükleniyor, ben de o anlarda sinir oluyorum. Neyse ya, üstünde durmamak lazım bunların. Kızdıracak şeyler yapsalar da Allah başımızdan eksik etmesin onları.
yarın sanırım doğuma gireceksin, Allah yardımcın olsun canım, hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Son düzenleme:

heheee canım benim çok teşekkür ederimm.. ne güzel bu zor günlerde güldürebiliyorsak.. seviyorum sizi...

doğum günün kutlu olsun canım...bu seferlik karnında,diğer yıllar kucağında,tepende,yanında olur inşlh bebişin:)))))

sağool hayel79 ablammm :))

bende birkaç gündür banyodan sonra badem yağı sürüyorum ama sadece yüzeysel yumuşasın, esnesin diye yapmıştım.. yine kendimce bir fikir edinip uygulamaya geçirdim işte

karnışımdaki oğluşumla yanınıza son uğrayışım....
Allah ın nasip ederse artık kucağımda geleceğim yanınıza... şimdi hazırlanmam lazım.....
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun....

karnışımdaki oğluşumla yanınıza son uğrayışım....
Allah ın nasip ederse artık kucağımda geleceğim yanınıza... şimdi hazırlanmam lazım.....
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun....

oyyy canım benimm hadi hayırlısıyla dogurup gel yine :) bebişinle saglıklı sıhhatli aramıza katılın tekrar inşallah dualarımızdasın canım

Sagol canım deneme yapıcam işalllah faydasını goruruz

kızlaaaaaarrrrr ben geldiiiiimmmbu sezaryenden çıkmış halim dermişim

ya bu çocuk bizimle dalga geçiyor doğuma diye gittik. sıpa ters dönmüş 38+5 de.normali bekleyeceğiz.güzel bir kahvaltıdan sonra geçmiş yapıp bakıcam. doğuran oldu muuu?annemede süper kapak oldu yok kiloluymuşumda ondanmış. peehhh.

ayyyyyy hadı yaaaaaaaaa bak sıpaya annesıne tz kondurmuyor sımdıden:)

kızlar zuzumm arkadasımız bu sabah saat 6 da acıl sezeryana alınmıs genel anestezı ıle oykusu artık kucagında

aliye_88 arkadasımızda doguma gırdı cıkınca haber verırım

selam arkadaşlar nasılsınız
bikaç gündür giremedim.evde temizlik falan yaptırdım.
bugün doğum yapacaklara Allah kolaylık versin.sağ sağlim kucaklarına alsınlar inş.
benden başka sayılı sayıda kişi kaldı galiba doğurmayan.darısı bizlerin başına inş.
11 şubat pazartesi çatı muayenesi yapıcak dr.duruma göre sezeryan günü verecek yada normali bekleyebiliriz diyecek sanırım.

Son düzenleme:
doğum yapanların bebeklerini allah analı babalı büyütsün benim gibi doğum bekleyenlerede Allah kolaylık versin.bugun kontrolüm vardı bebeğim 2936 gr olmuş.dotorum nst ye bağladı hiç sancım çıkmadı sancımın çıkmaması normal mi acaba?

tabikide normal canım...bizde nst oluyoruz 2 seferdir bendede çıkmadı...ama tam doğum sancıların oldumu görünür...o zamanda doğuruz inşlh:))))

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar bu topige cok giremiyorum ama ara ara okuyorum. Dogum yapmis bütün anneleri tebrik ediyorum.suan bebeklerini kucaklarina almayi bekleyenlerede kolaylik diliyorum. Bizimde insallah son 11 günümüz. Esimde 1 Hafta Sonra yanimizda olacak. Son 4 günümüzü birlikte gecirecez insallah.kizim babasini cok özledi 7 haftadir ayriyiz. Dogum icin almanya ya geldim. Geldigimde Pire gibiydim ama simdi o halimden Eser kalmadi.geldigimden Beri hastalikla ugrasiyorum. 2haftadir gripliyim. Kalp yetmezligim vardi derecesi yükselmis. Üstüne üstlük son drye gittigimde idrarimda Protein cikti. Tansiyondada yükselme war. Preklampsi süphesi war.her an Hersey olabilir dedi dr. Sürekli Kontrol altindayim.elimde sürekli tansiyon aletiyle geziyorum.nefes darligi ve carpintida Cabasi. Rabbim son günlerimizide hayirlisiyla gecirmeyi nasip Etsin. Allahtan kizim kipir kipir Birde onun endisesi Yok en azindan.......Allah hepimizin yardimcisi olsun

geçmiş olsun canım...bu kadar rahatsızlığın varken doktor neden 11 gün daha bekletiyoki anlamadım....inşlh hayırlısıyla atlatıp,kucağına alırsın bebeğini...

Sonum senin gibi olacak benim de sanırım. Gec de olsa bebegine kavusacaksın canım. Korkma dualarımız doguma girenlerle sen dogum sonrası kavustugun anı düsün yeter.

Sürpriz diye buna denir dimi Hadi bakalım sende katıldın bizim gibi bekleyenler kervanına. Saglıkla gelsin insallah

kızlar zuzumm arkadasımız bu sabah saat 6 da acıl sezeryana alınmıs genel anestezı ıle oykusu artık kucagında

aliye_88 arkadasımızda doguma gırdı cıkınca haber verırım

KISKANIYORUMMMMMMMMMM. Saka bi yana gözleri aydın, darısı basımıza tez zamanda iyilesirler insallah.

arkadaşalr doğum yapanlara hayırlı olsun bebişleri. bizler de bebişlerimize sağlıkla kavuşsak hayırlısıyla:):) artık sabırsızlandık hepimiz. bize de doktorumuz 16 şubata gün verdi:) cumartesi olsun diye ben dedim ailelerimiz bize eşlik edebilsinler diye.. o günler nasıl geçecek 16sını bekleyecek mi kuzumuz meraklardayım.... bıdıkcan gayet hareketli ve güçlü sıkıştırıp duruyo çok şükür ama rahim ağrısı da kasık ağrısı da bıçak saplanması da yok. gel gelelim nstye ne zaman girsem sürekli aprım çıkıyor ben bişi hissetmesem de.... saftirik gibi acil doğuma gidermyim diye korkuyorum bakalım kısmet...

ahahaha yemin ediyorum böyle sabahtan beri bir sıkıntı, bir uyuzluk vardı üzerimde, mesajını görünce yüzüme kocaman bir gülümseme yayıldı ve sadece "ehehehehehe" diyebildim
bak sen şu senin sıpanın yaptığına ! annenin halini görmek isterdim doğrusu. (bir yandan böyle derken de utanıyorum aslında ama, annen neticede) ama süper oldu bu ya nasıl şaşırmışsındır kimbilir, ben de son haftalarda bebeğin döneceğine ihtimal vermem çünkü. hep normal istiyordun, hadi bakalım bundan sonra ne olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…