2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kayın kızlar kayın...yer açalım,triptofanda kaçamadı...heheheeeee...

hayırlı evlat işte, oğlan dediğin böyle olur, anasını mahçup etmez annesi boşuna pipisine gurban demiyor işte, var bir bildiği
burdan şunu anlıyoruz, bebek dönsün istiyorsan çok çok ağlayacaksın, bebeğin insafa gelip dönme ihtimali var

Kızlar ben bugün muayene oldum, diletasyon %80, açıklık 2 cm, nst de sancılar düzenli aralıklarla 70-80 cikiyo, yumuşama cok iyi ama ben sancı hissetmiyorum doktorda sasiriyo bu sancıyla dogum yapman gerekiyo ama hissetmiyosun bile diyo, ilk gebeliğim tecrubesizim, fikri olan var mı ya bu durumda olan?

Ne güzel demekki acı esigin yüksek keske bizde o an öyle az hissetsek

doğuranlar gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün ....bende şimdi doktordan geldim 24.üydü sezeryan günümüz ama benim oğlan kanala girmiş ve ilerlemiş...salı günü bakıcak ve hafta sonu % 90 alıcak doğuma ...heyecan bastı beni :)..salıya kadar gelmez dimi :) ..bu arada 3.300 olmuşuz teyzeleri 37+4üz ama usg de 38+2 yiz

darısı basınıza valla:) bu arada subat bası topıgın yarısından fazlası dogurdu :) azınlık kaldı galıba dogum bekleyen anneler

aliye_88 arakadısmız da 3.700gr 52 cm epıdural sezeryan ıle bebegını aldı kucagına darısı bekleyen annelerın basına

ayyyyyy hadı yaaaaaaaaa bak sıpaya annesıne tz kondurmuyor sımdıden:)

kayın kızlar kayın...yer açalım,triptofanda kaçamadı...heheheeeee...

yahu kızlaaarrrr vicdan rahatlığıyla öyle uyudum ki. acaba beklemeli miyim döner mi derken filan neyse işte. bekliyoruz. anneme eşim dedi anne o gece o kadar çok ağladı ki belki o zaman dönmüştür diye. annem de anladı hatasını. telaştan ne zaman döndüğünü anlamadım. şimdi heyecan dorukta. hurmaya zemzeme gaz çayına hoşafa kadar herşeyimi aldım gittim. valizler doktora hediye çikolata fulll hazırız. çok komikti halimiz

birde ben varım bekleyen, geçen hafta hiç bi doğum belirtisi yok dedi doktorumuz bakalım yarın ne diyecek ee 40 a giriyoruz gelsin artık amaaa

çok çok geçmiş olsun canım.inş herşeye rağmen sıkıntısız bir doğum yaparsın,sağlıcakla kucağına alırsın bebişini

canim kanala girdigi.i kendin hissedebiliyi musun eskiye gore bi farklilik var mi

yok canım yokk nerde o günlerr...herkes aramaya başladı bile doğurdunmu diye....yok demekten bıktım.....napalım, rabbimin doğ demesini bekliyoruz....
daha vakti var demekki canım acele etme :) inş hayırlısıyla gelir yavrun güzel zamanda..

canim kanala girdigi.i kendin hissedebiliyi musun eskiye gore bi farklilik var mi

canım kasıklarımda hiç geçmeyen bir ağrı var ama nstde de bişe çıkmadı onun verdiği baskıdan oluyor dedi ve hareketleri hep alt tarafımda hissediyorum ayaklarlada vuruyor ama genelde altta kıpırtı hissediyorum

kızlar doğum yaptım normal doğumla gittim ama sezeryan olmak zorunda kaldım vajinusmus sorunumdan dolayı acılmam olmadı annelik cok farklı bişeymiş Allah hepinize nasip etsin hepinize dua ettim doğumda kızım biraz minik bi prenses oldu 2800 kadar ama sağlıklı maşallah en kısa zamanda doğum hikayemi yazıcam

bende daha bu belirtiler yok :) az daha beklesin zaten ins seninki de vaktini doldurur

Ama hiç acı hissetmezsem böyle nasıl olacak ki normal dogum, kafam karıştı, normal dogum cok istiyorum hayırlısı bakım

İt derler itersin ıkın derler ıkınırsın, dün aksam daha annem anlatıyodu bi akrabayı hep pırt diye doguruyomus sonuncusu hastanenin asansöründe kadının iç çamaşırına düşmüş. Allah herkese böyle acısız dogumlar nasip etsin inşallah.

Gözün aydın canım bizim yerimize de öp kokla onu

selam hanımlar bugün nst ye girdim sanci fln yok bebiş yerini sevdi gelmek istemiyor gerçi p.tesiye kadar gelmesn doktorm şehir dışında epidural normal doğum düşünüyorum ama iş ciddiye binince korkmaya başladım hastanede beklerken doğumhanenin kapısının önündeydm bir bebek çıkardılar doğumhaneden küçücük ama bayıldım bayıldım allah hepimize bütün bekleyenlere hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin(amin)

hiç kendini üzme,zuzumun dediği gibi ya sezeryan olmasaydı? içimizde kalmayacaktı tabi bebişlerimiz ama onlarıda bizide çok zor bir süreç bekliyor olacaktı. annem beni 3 gün 3 gece de doğurmuş, sonunda kan kaybından hayatını kaybediyormuş.ablamıda vakumla almak zorunda kalmışlar, 2 yaşına kadar annemle babam bir prob. kalabilir diye her hareketini kont. etmişler. annem hemşire, babam dr. sürekli endişelilermiş ablamda bir özür kalırsa diye. eğer mecbursan yapacak bir şey yok, kimseye açıklama yapman gerekmiyor. bu konuda senin ve bebğin durumu 1. derecede önemli sonra eşinin fikri. ailelere ise anlayışlı olmak düşüyor olmuyorlasada kendini üzme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…