- Konu Sahibi papatya3459
-
- #41.001
kayın kızlar kayın...yer açalım,triptofanda kaçamadı...heheheeeee...
Ne güzel demekki acı esigin yüksek keske bizde o an öyle az hissetsekKızlar ben bugün muayene oldum, diletasyon %80, açıklık 2 cm, nst de sancılar düzenli aralıklarla 70-80 cikiyo, yumuşama cok iyi ama ben sancı hissetmiyorum doktorda sasiriyo bu sancıyla dogum yapman gerekiyo ama hissetmiyosun bile diyo, ilk gebeliğim tecrubesizim, fikri olan var mı ya bu durumda olan?
Ne güzel demekki acı esigin yüksek keske bizde o an öyle az hissetsek
darısı basınıza valla:) bu arada subat bası topıgın yarısından fazlası dogurdu :) azınlık kaldı galıba dogum bekleyen annelerSonum senin gibi olacak benim de sanırım. Gec de olsa bebegine kavusacaksın canım. Korkma dualarımız doguma girenlerle sen dogum sonrası kavustugun anı düsün yeter.
Sürpriz diye buna denir dimiHadi bakalım sende katıldın bizim gibi bekleyenler kervanına. Saglıkla gelsin insallah
KISKANIYORUMMMMMMMMMM. Saka bi yana gözleri aydın, darısı basımıza tez zamanda iyilesirler insallah.
ayyyyyy hadı yaaaaaaaaa bak sıpaya annesıne tz kondurmuyor sımdıden:)
ahahaha yemin ediyorum böyle sabahtan beri bir sıkıntı, bir uyuzluk vardı üzerimde, mesajını görünce yüzüme kocaman bir gülümseme yayıldı ve sadece "ehehehehehe" diyebildim
bak sen şu senin sıpanın yaptığına ! annenin halini görmek isterdim doğrusu. (bir yandan böyle derken de utanıyorum aslında ama, annen neticede) ama süper oldu bu yanasıl şaşırmışsındır kimbilir, ben de son haftalarda bebeğin döneceğine ihtimal vermem çünkü. hep normal istiyordun, hadi bakalım bundan sonra ne olacak?
kayın kızlar kayın...yer açalım,triptofanda kaçamadı...heheheeeee...
hayırlı evlat işte, oğlan dediğin böyle olur, anasını mahçup etmezannesi boşuna pipisine gurban demiyor işte, var bir bildiği
burdan şunu anlıyoruz, bebek dönsün istiyorsan çok çok ağlayacaksın, bebeğin insafa gelip dönme ihtimali var
selam arkadaşlar nasılsınız
bikaç gündür giremedim.evde temizlik falan yaptırdım.
bugün doğum yapacaklara Allah kolaylık versin.sağ sağlim kucaklarına alsınlar inş.
benden başka sayılı sayıda kişi kaldı galiba doğurmayan.darısı bizlerin başına inş.
11 şubat pazartesi çatı muayenesi yapıcak dr.duruma göre sezeryan günü verecek yada normali bekleyebiliriz diyecek sanırım.
Merhaba arkadaslar bu topige cok giremiyorum ama ara ara okuyorum. Dogum yapmis bütün anneleri tebrik ediyorum.suan bebeklerini kucaklarina almayi bekleyenlerede kolaylik diliyorum. Bizimde insallah son 11 günümüz. Esimde 1 Hafta Sonra yanimizda olacak. Son 4 günümüzü birlikte gecirecez insallah.kizim babasini cok özledi 7 haftadir ayriyiz. Dogum icin almanya ya geldim. Geldigimde Pire gibiydim ama simdi o halimden Eser kalmadi.geldigimden Beri hastalikla ugrasiyorum. 2haftadir gripliyim. Kalp yetmezligim vardi derecesi yükselmis. Üstüne üstlük son drye gittigimde idrarimda Protein cikti. Tansiyondada yükselme war. Preklampsi süphesi war.her an Hersey olabilir dedi dr. Sürekli Kontrol altindayim.elimde sürekli tansiyon aletiyle geziyorum.nefes darligi ve carpintida Cabasi. Rabbim son günlerimizide hayirlisiyla gecirmeyi nasip Etsin. Allahtan kizim kipir kipir Birde onun endisesi Yok en azindan.......Allah hepimizin yardimcisi olsun
canim kanala girdigi.i kendin hissedebiliyi musun eskiye gore bi farklilik var midoğuranlar gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün ....bende şimdi doktordan geldim 24.üydü sezeryan günümüz ama benim oğlan kanala girmiş ve ilerlemiş...salı günü bakıcak ve hafta sonu % 90 alıcak doğuma ...heyecan bastı beni :)..salıya kadar gelmez dimi :) ..bu arada 3.300 olmuşuz teyzeleri 37+4üz ama usg de 38+2 yiz
daha vakti var demekki canım acele etme :) inş hayırlısıyla gelir yavrun güzel zamanda..yok canım yokk nerde o günlerr...herkes aramaya başladı bile doğurdunmu diye....yok demekten bıktım.....napalım, rabbimin doğ demesini bekliyoruz....
canim kanala girdigi.i kendin hissedebiliyi musun eskiye gore bi farklilik var mi
bende daha bu belirtiler yok :) az daha beklesin zatencanım kasıklarımda hiç geçmeyen bir ağrı var ama nstde de bişe çıkmadı onun verdiği baskıdan oluyor dedi ve hareketleri hep alt tarafımda hissediyorum ayaklarlada vuruyor ama genelde altta kıpırtı hissediyorum
Ama hiç acı hissetmezsem böyle nasıl olacak ki normal dogum, kafam karıştı, normal dogum cok istiyorum hayırlısı bakım
Gözün aydın canım bizim yerimize de öp kokla onukızlar doğum yaptım normal doğumla gittim ama sezeryan olmak zorunda kaldım vajinusmus sorunumdan dolayı acılmam olmadı annelik cok farklı bişeymiş Allah hepinize nasip etsin hepinize dua ettim doğumda kızım biraz minik bi prenses oldu 2800 kadar ama sağlıklı maşallah en kısa zamanda doğum hikayemi yazıcam
bugün doğum tarihimiz belli oldu 16 şubat 2013 cumartesi sezeryan olacak herkese sağlıklı doğumlar bize de
artık kimsecikler girmiyor..:) bebeişlerinizi bizim için öpün bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?