- Konu Sahibi papatya3459
-
- #41.021
doğum yapan arkadaşlar bebişleriyle ilgileniyorlar sanırım.doğum yapmayanda çok az kişi kaldık o yüzden ilerlemiyor bir türlü
slm kızlar dogum yapanlar pek girmiyo artık bende sancılardan vakit bulunca giriyorum az zaman kaldı bebiş dogum kanalına girmek üzereymıs rahımde sancılarım oluyo halıyle sizler nasıl dogum yapmayı düşünüyosunuz benm rahımde varis var normal yapamazsan sezeryana alırız dedi doktor ama ozmanda iki sancıyıda cekmıs olucam kafam cook karısık kızlar sizler ne düşünüyosunuz sezeryan hakkında ondanda korkuyorum normaldende panık atak var zaten hemn ates basıyo benı yaa dua edin inş..
Benimde bebegimin kilosu biraz onden gittiginden bende zorunlu sezeryan olmak zorunda kalabilirim, haftaya belli olcak durumum. Bence panik atagin varsa normaldense sezeryan ol derim. Burada epidural sezeryan hakkinda cok olumlu yazilar okudum ve sezeryan olmak zorunda kalirsam epiduralli olarak dusunmeye basladim. Belki senin durumun icin genel anestezi altinda yapilacak sezeryan daha iyi olabilir, tabiki bunu en iyi doktorun bilir ama madem panik atagin var hem normal icin kendini kasman olmazsa bide sezeryana yonlendirilmen senin icin zor olabilir, sezeryan ol derim ben.. Senin icin hangisi hayirli ise o olsun cnm
sagol cnm doktorum panık atak oldugumu biliyor dün söyledım dogurursun bişey olmaz diyo ona göre hava hoş tabı önce doguramazsın dedi şimdi böyle diyo yaa napcam bilmiyorum özele gidiyorum sadece ilgilensin konussun diye devlette yogunluktan soru soramıyosun ama bilmiyorum belkı baska bi doktora danısabılırım hayırlısı inş.. hepimiz için epidural iyi diyolar ama kişiden kişiye degişiyo herkes bişey diyo :18: senn ne zamndı normalde bebiş kac kilo benm ki 3.100 gr
Kızlar, hergun farklı bişey olmaya basladı şimdide makata vuran agrılarım var dogummu yaklaşıyo nedir sızlıyo kuyruk sokumdan asagısı, yakınmıdır acaba bılgsıı olan varmı
Alt karın agrısı onların hepsi varda, bu da yeni çıktı galiba baskı cogaldı cumartesi bi gelse de doktora gitsek:) zaten artık yururken cok komik gorunuyo penguen gibiBebek asagi inmis ve baski yapiyodur diye dusunuyorum sadece, hepimizde turlu turlu agrilar, bendede alt karnimda agri var, gobek altimi tutarak yuruyorum bende. ( hayal edince baya komik bi goruntu olusuyo dimi)
gercek sanci belden geliyo diyorlar. seninki de oyle olabilir miKızlar, hergun farklı bişey olmaya basladı şimdide makata vuran agrılarım var dogummu yaklaşıyo nedir sızlıyo kuyruk sokumdan asagısı, yakınmıdır acaba bılgsıı olan varmı
kızlar malesef bebeğim erken doğum olduğu için çok hazla uyuyor beslenmesi erteleniyor ve 3 4 gün önce sarılıktan küvözde yattı deyeri düştü ama yinede çok fazla yatıyor ne yapıyorsam uyandıramıyorum bilen varsa bana bilgi versin nasıl uyanık kalabilir nerddeyse gün boyunca yatıyor
gercek sanci belden geliyo diyorlar. seninki de oyle olabilir mi
merhaba arkadaşlar
bende 9 ocakda doğum yaptım ocak annesiyim yani. önce nişanım geldi ve erytesi gün hemen doğum yaptım. şunu söylemek istiyorumki normal doğumdan korkmayın bi asilik olmadığı sürece. bende çok korkuyodum internette okudukça daha da korkuyodum ama hiç bişeye gerek yokmuş doğum anında zaten sana söylüyolar ıkınma gelince iyice ıkındiye ve en sonra bebeğin kafası bi çıktımı tamam artık herşey bitiyo. o yüzden bu kadar korkmayın ben bir gün öncesinde ağlıyodum nasıl yapıcam diye ama şimdiş diyorum ki korkmayın rahat olun. ayrıca doğum yapmamış ve bu yazıyı okuyan varsa bebeğinizi emzirmeden önce mutlaka 2 tane nar tanesini kaşığa sıkıp bebğe verin gazı olamsın ben yaptım ve şuan maşaAllah sübhanallah rahatım. bu mutlaka yapın. sakın bişey olur diye benim bebeğime bişey olmadığına göre. ayrıca rahim açılması çok zor yada geç olur bunbu abuklaştırmak için abese süresi 20. ayeti doğumunuza yakın okuyun. çok rahat edeceksiniz elem neşrah süresini okuyun rahatlarsınız.
Belime vuran agrı olmadı daha, ama onun harıcınde alt karın kasık pelvık bolgede agrılarım var simdide makata vurmaya basladı sızıntı seklinde hayırdır işallah diyelim
ayy cnm sorma makat sancısını önceleri kuyruk sokumum agrırdı 3 günden beri makata sancı giriyo resmen oturdugum yerden zıplayasım geliyo sancı rahımede vuruyo tabı ikisi bir arada oluyo senn de öylemı oluyo bide ozman bebiş setleşiyo bazen belim agrıyo adet olcakmısım gibi hafta agrıları basladı işte sennki kac haftalık benm 37+3
kızlar malesef bebeğim erken doğum olduğu için çok hazla uyuyor beslenmesi erteleniyor ve 3 4 gün önce sarılıktan küvözde yattı deyeri düştü ama yinede çok fazla yatıyor ne yapıyorsam uyandıramıyorum bilen varsa bana bilgi versin nasıl uyanık kalabilir nerddeyse gün boyunca yatıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?