2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

allah razı olsun canım çok sağol...

rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah

Yeni bebekler geldimi acaba geçmiş yapamadım, Doğum yapan arkadaslara sevgiler sağlıkla büyütsünler inşallah bebeişlerini,bizde son hazırlıklarımızı tamamladık çantamız hazır, allah kısmet ederse ve son anda bir değişiklik olmazsa cumartesi epidural sezeryan ile bebeğimi kucağıma alacağım inşallah, beklemek çok heyecanlı düne kadar çok sakindim ama gün yaklaşınca heyecanda artıyormuş, birde sezeryanda 7 kat kesecekler ama ben sondayı taha çok takılıyorum nasıl olacak diye :) hepinize sevgiler...

gelen giden ve bebiş çok vakit alıyo internet falan yalan oldu :) öykü sarılık oldu. bu akşam da huzursuz gibi biraz,yarın yine götürcez ölçüme umarım düşmeye başlamıştır arık...

benimde bitirmeden doğuma gitmeyecem dediğim 2 şey vardı biri hatimdi. eşimle birlikte okuduk. dün gece 1 de bitirdik biraz son dakkacıyız.
2. si de hatıra defteri yapmaktı onu yetiştirememiştim. onu da bugün yapıyorum . totem yaptım hatıra defteri bitince gelecek oğlum. ultrason fotolarını filan yapıştırıyorum.

valizede son şeklini artık vermelisin bence.

çok sağol canım. mesajın o kadar iyi geldi kii.

Belime vuran agrı olmadı daha, ama onun harıcınde alt karın kasık pelvık bolgede agrılarım var simdide makata vurmaya basladı sızıntı seklinde hayırdır işallah diyelim

zor bi durum gerçekten. ama sancıyı çekmeye katlanırım diyorsan panik atak olup normla doğuranlar duydum. annelik birazda zorluklara göğüs geröek değil midir zaten? çekeriz sancıları napalım. ama sen en iyisi doktoruna güven kendini ona emanet et.bazen müdahale etmek daha kötü oluyor.
Kızlar, hergun farklı bişey olmaya basladı şimdide makata vuran agrılarım var dogummu yaklaşıyo nedir sızlıyo kuyruk sokumdan asagısı, yakınmıdır acaba bılgsıı olan varmı

bende de oldu bugün. ben kabızlığıma bağladım. hoşaf içince geçti

Canim allah dualarini kabul etsin.ne mutlu sana.kac haftaliksin.ne kadar kaldi dogumuna

Amin canım. 37+5 im bugün benim hesabıma göre.Doğum normal olacak gibi görünüyor şimdilik, o yüzden tam olarak ne zaman olacağını ben de bilmiyorum diyebilirim Bir ara bir 4 mart lafı geçti ama benim ovülasyon geç oldu, Sat filan herşey birbirine karıştı Ama doktorumuz son kontrolde bebeğin erken gelmesi için bir sebep göremediğini söyledi. Suyum iyiymiş, plasentada da sorun yokmuş Bakalım 40 ı görecek miyiz, ya da geçecek miyiz?
Yarın sabah 10 da randevumuz var, neler söyleyeceğini ben de merak ediyorum. Sancım varsa da anlamıyorum, yürürken bıçak gibi bir ağrı giriyor ara sıra da evde normalde sancı hissetmiyorum.

ALLAH razı olsn cnm öyle düşünme bizim için dua eden birileri var ne güzel herşey dua üzerine Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş.. ben sevındım okuyunca senn dogum ne zamn normalmı sezeryanmı herkese soruyorum bu soruyu bu aralar :26:

Seninde az kalmis dogumuna.ben 13subatta sezeryana giricem.2,sezeryan.hayirlsiyla kurtualim hepimiz.agrilar bu zamanlarda artik normal.benimde oyle hic rahatim yok.senin ilk bebek galiba.

Seninde az kalmis dogumuna.ben 13subatta sezeryana giricem.2,sezeryan.hayirlsiyla kurtualim hepimiz.agrilar bu zamanlarda artik normal.benimde oyle hic rahatim yok.senin ilk bebek galiba.

Evet ilk bebek :) yani düşünüyorum da şimdi biz ne zaman geleceğini bilmeyince bir belirsizlik var, ama sizde tarih belli olunca geri sayım oluyor haliyle. Hangisi kişide daha fazla gerginlik yaratır karar veremedim, ikisi de zor valla Allah hepimizin yardımcısı olsun, hayırlısıyla alalım bebekleri kucağımıza.

Son düzenleme:
İkisininde zorluklari var.ben ilk dogumda sanciyla gittim son zamanlarda sezeryana alindim.baba sorsan hangsi.sezeryan derim.ama her bunye farkli cok rahat normal yapanlar var.bende istemezdim ilk sezeryan olsun ama dayanamadim galiba

burnunu hafif sıkabilirsin, ayaklarını hafif sıkabilirsin(hissedip biraz rahatsız edecek kadar.) şapkasını çıkarıp sonra da onu soymaya başlayabilirsin. benim ilk bebek sarılıktı, emmedikçe şekeri düşer mutlaka 2 saatte 1 emzir demişti dr.u. tüm bunları gece güdüz yapıyordum. bazen yarım saat sürüyordu uyanması ama eninde sonunda uyanıyordu. dene istersen.ev sıcak olduğu için rahat rahat soyuyordum emzirirkende üzerine battaniye filan örtüyordum üşümesin diye.

allah kabul etsin benim de yarim duruyo. 71 enbiya okunmasi iyi dediler.ona basladim. 29 kaldi. onu bitirmek icin ugrasiyorum :)
bayagi zorladi son gunlerde :)

genelde sonda anestezi sonrası takılıyor birşey hissetmiyorsun.

Senun ne kadar var doguma canim.masallah size yaaa..hamileligi bereketlu gecirmissiniz allah kabul etsin.
amiin. aslinda daha yapilacak cok sey var da... ben yapamadim hic birini. sata gore 28 subatta 40 haftam doluyo. doktor dogum21 subat gorunuyo ama 2 hafta once de gelebilir 2 hafta gec de gelebilir dedi. normal dogum gorundugu icin bilemiyoruz tabi. pasanin cani ne zaman isterse o zaman gelicek

Seninde az kalmis.rabbim herkesin yardimcisi olsun.kimse birbirini tanimasada herkes duygularda ortak.sirasi gelen kurtuluyo ve birbirine dua ediyo.cogumuzun saniyorum son zamanlari zor ama hersey gececek insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…