2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
geçmiş olsun canım...bu kadar rahatsızlığın varken doktor neden 11 gün daha bekletiyoki anlamadım....inşlh hayırlısıyla atlatıp,kucağına alırsın bebeğini...

iyi dileklerin için teşekkür ederim canım, burası sağlık açısından türkiyeden biraz farklı son ana kadar anne ve bebeği kontrol altında tutuyorlar ve sezeryanı gercekten son anda yapıyorlar. İlk doğumumu da burda yaptım 3 gün suni sancı verdiler ve suyum geleli 3 gün olmuştu ama normal doğum için beklediler.kan değerlerim kötü çıkınca apar topar sezeryana aldılar ki artık ikimizinde hayati tehlıkesi vardı.sez. Dan sonra doktorum anlattı bunları.simdi sùrekli kontrol altındayım ufak bir şeyde beklemeden alacaklar bebeğı.ama dua ediyorum en azından 18ne kadar içimde kalsın.

ne güzel tavsiyelerde bulunmuşsun...bebeğinde hayırlı olsun...ben narı doğum çantama koydum bile,bunu duymuştum çünkü daha önce.....

canım çok uyuması iyi deil...2 saatte bir emzirmen gerek...kucağına alıp,poposuna vurarak uyandırmaya çalış...

ne güzel şeyler yapmışsın...allah kabul etsin...nie yanlış anlaşılsınki...herşeyi paylaşıyoruzda,bu mu ayıp...rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

bende hamileliğimin başında hayırlısıyla bi kızım olsun die kuranı hatmettim...çok şükür inşlh bi kızım olacak,rabbim kucağımıza almayıda nasip etsin...şimdide bol bol yasin okuyorum...inşlh ahlaklarındada faydası olur bu okuduklarımızın.....

merhabalar. Aranızdaki sessiz ama sıkı takipçilerden biriyim. Bu saatte uyanığım. Bilin bakalım neden? :) Beklenen doğum tarihim 17 şubat. Dr umla kararlaştırdığımız tarih 11 şubattı. Bugün yani perşembe son kontrolüme gittim. Nst de 60lık ssncılar göründü. Hafif adet belirtileri bir haftadır vardı. Muayene olmak için beklerken wc ye gittiğimde hafif pembemsi akıntıyı farkettim. Dr um muayene esnasında karnın çok sert var sende bişiler gel yarın yapalım operasyonu dedi. Heyecanda ölecektim. Ablam ve eşim olur dediler ben de kabul ettim. Paazartesi olacağını düşündüğümüzden son eksik ve hazırlıkları hafta sonu tamamlayacaktık. Alel acele onları hallettikk. Allahtan bir gün önce ağdamı yaptırmıştım komple. Neyse velhasıl kelam bu saate kadar hem herşeyi kontrol etmekten hem de heyecandan uyıyamadım. Şimdi girdim yatağıma. Sabah 10 gibi hastanede olucaz. 12 buçukta da sezaryene giricem Allahın izniyle. Hem korkuyorum hem merak ediyoru oğlumu. Hem şaşkınım ben anne mi olcam şimdi? Hem mutluyum... Anlayacağınız fenalardayım.... Lütfen benim için dua edin. DORUK uma sağlıkla kavuşabileyim. Sağlıcakla evimize gelelim. Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Ne güzel cuma mübarek gün..Allah yardımcınız olsun canım hersey yolunda gider insallah..Bizim yerimize de bol bol kokla bebegini..

rabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin oğluşunu canımm

minigm baharr çok tşk ederim. 2 saat uyudum uyandım. Ki uykuya çok düşkünümdür... Hiç bu kadar heyecanlandığımı hatırlamıyorum. Darısı başınıza olsun inş hayırlısıyla... Allahımmm yardım ettt......

canım ayaklarını sıkarak uyndırdı hastanede hemsıreler ruzgarı
oy canım nerdesın yaaaa goremıyorum merakta ettım senı ıyı olmana evındım,korkma canım hıc bı sıkıntı yok epıduralle yada dogumla ılgılı hatta 2. dogumum daha rahat oldu
alla razı olsun senden, allah kabul etsın

bana sonda takılmadı canım , bırde 7 kat kesecekler dıye dusunup korku fılmı senaryosu yaratma beynınde hepı topu 1 ssat suren bır operasyon
saglıkla al yawrunu kucagına inş

Selam kızlar bu gün kızçemle 10. günüm :)) şimdilik herşey yolunda sedece birşey hariç ...ne olur bir fikriniz varsa bana yardım edin (((( ilk başta sütüm az da olsa az az geliyordu ama bebişime yetmdiği için mecbur milupa ya başladık aç kaırsa sarılık olur dedi doktor...arada yine emziriyorum ama sütümde hiç bir gram artma yok aksine birde iyice yumuşadı göğüslerim ( annemde diyor süt olsa sert olur ... benim gibi sütü az gelen yada bunun için birşey deneyip faydasını görenler varsa cevap bekliyorum...offf çok üzülüyorum ...

yaaaaa bu annler neden hep uzuyor kızlarını yaaaa!!!
hayır canım benım goguslerımde yumusadı ve sertlesmıyor ama ruzgar gayet te doyuyor alakası yok yanı, ama sen mamayı azaltıp emzırmeyı arttırdıkca sutun artacak bebek karnı tok oldugu ıcın az emer beyne de ne kadar az emerse o kadar az sınyal gıder bu kadar sut yeterlı zanneder beyın,
bırde benım dr hep sun soyluyor anne sutunın artması da azalmasıda psıkolojık sureklı kendını telkın edeceksın dıyor kendı kendıme konusacakmısım benım sutum var benm sutum yyetıyor dıye:)

Bende martta 2. Doğumunu yapacağım nasipse. Oğlumda denemedigim şey kalkmadı. Tabiki moral canım bol Su. Ve malt içeceği bar bira mayası ben aktardan hap şeklinde almıştım. Acaip goguslerimi dolduruyordu. Hap şeklinde idi . Iki gogsumden iki biberon süt sagiyordum. Anne bebek ürünleri satan yerlerde yada hepsi buradada var malt içeceği şeklinde. Birde canım kahvaltini 9 bucuga kadar yapmalisin . Ara ogu.lerde ayran ve kahvaltıda çiğ dereotu ibrahim saracoğlunun tavsiyesi. Ben doğumdan hen sonra diyetisyene gitmistim. Hem sutum arttı hemde kilo verdim. Az ve sık sık yemek sıvı tüketmek sutu arttırıyor

ahhhh anneler ve kayınvalideler yok mu ((

canım ilk başta bende mama verdim ama günde 2 kez falan veriyordum onun dışında bebek sürekli göğsümdeydi, önce emzirip sonra mama veriyordum...
bende süt olduğunda göğsüm sertleşecek sanıyordum öyle değilmiş, sıkıyorum süyt geliyor ama göğsüm yumuşak...

çok bilindik ama ne kadar sık emziririsen o kadar süt geliyor, sıcak duşu dene ne kadar işe yaradığını göreceksin bol su ve rezeneninde faydası var....

teşekkürler canım duaların için. ne zengin gönüllüymüşsün bizleride unutmamışsın. bence ibadetinin deeri azalmaz, bizleri mutlu ve haberdar ettiin için deeri artar. allah kabul etsin ve kolay doumlar, sağlıklı bebekler versin hepimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…