- Konu Sahibi papatya3459
-
- #41.061
amin hepimiz kolayca atlatiriz ins. senin dogum ne zamandiSeninde az kalmis.rabbim herkesin yardimcisi olsun.kimse birbirini tanimasada herkes duygularda ortak.sirasi gelen kurtuluyo ve birbirine dua ediyo.cogumuzun saniyorum son zamanlari zor ama hersey gececek insallah...
geçmiş olsun canım...bu kadar rahatsızlığın varken doktor neden 11 gün daha bekletiyoki anlamadım....inşlh hayırlısıyla atlatıp,kucağına alırsın bebeğini...
dogumunu sormustum. iletini simdi gordumSeninde az kalmis dogumuna.ben 13subatta sezeryana giricem.2,sezeryan.hayirlsiyla kurtualim hepimiz.agrilar bu zamanlarda artik normal.benimde oyle hic rahatim yok.senin ilk bebek galiba.
daha vakti var demekki canım acele etme :) inş hayırlısıyla gelir yavrun güzel zamanda..
merhaba arkadaşlar
bende 9 ocakda doğum yaptım ocak annesiyim yani. önce nişanım geldi ve erytesi gün hemen doğum yaptım. şunu söylemek istiyorumki normal doğumdan korkmayın bi asilik olmadığı sürece. bende çok korkuyodum internette okudukça daha da korkuyodum ama hiç bişeye gerek yokmuş doğum anında zaten sana söylüyolar ıkınma gelince iyice ıkındiye ve en sonra bebeğin kafası bi çıktımı tamam artık herşey bitiyo. o yüzden bu kadar korkmayın ben bir gün öncesinde ağlıyodum nasıl yapıcam diye ama şimdiş diyorum ki korkmayın rahat olun. ayrıca doğum yapmamış ve bu yazıyı okuyan varsa bebeğinizi emzirmeden önce mutlaka 2 tane nar tanesini kaşığa sıkıp bebğe verin gazı olamsın ben yaptım ve şuan maşaAllah sübhanallah rahatım. bu mutlaka yapın. sakın bişey olur diye benim bebeğime bişey olmadığına göre. ayrıca rahim açılması çok zor yada geç olur bunbu abuklaştırmak için abese süresi 20. ayeti doğumunuza yakın okuyun. çok rahat edeceksiniz elem neşrah süresini okuyun rahatlarsınız.
kızlar malesef bebeğim erken doğum olduğu için çok hazla uyuyor beslenmesi erteleniyor ve 3 4 gün önce sarılıktan küvözde yattı deyeri düştü ama yinede çok fazla yatıyor ne yapıyorsam uyandıramıyorum bilen varsa bana bilgi versin nasıl uyanık kalabilir nerddeyse gün boyunca yatıyor
kızlar, iki şey vardı kafamda, beni meşgul eden, bunlar olmadan doğurmamam lazım diyordum.
birincisi tabiki hastane çantası, çok şükür bitti gibi birşey, yani parçaları tamamladım da valize son şeklini veremedim henüz, ama alacağım kalmadı, herşey evimde bir yerlerde
ikincisi hamile olduğumu öğrenince başladığım hatim. Allah'a şükür, onu da bugün bitirdim, duasını ettim. bebeği dünyaya gelmiş olanlara ve bekleyenlere dua ettim, bahar arkadaşımız için ayrıca dua ettim, sıkıntılarının en hayırlı şekilde sonlanması için. bebişi doğanlara hayırlı evlatlar olmaları için, biz bekleyenler için de kolay doğum duaları ettim. (inşallah bunları paylaşarak ibadetin değerini azaltmıyor ve sizlerde hoş olmayan bir intiba bırakmıyorumdur, korkarak paylaşıyorum bunları) hiçbirinizi şahsen tanımıyorum, ama burada paylaştıklarımız bizi yakınlaştırdı. dualarımda olduğunuzu bilmenizi istedim.
artık hazırım diyebilirim, bebeğim artık gelebilirsin
merhabalar. Aranızdaki sessiz ama sıkı takipçilerden biriyim. Bu saatte uyanığım. Bilin bakalım neden? :) Beklenen doğum tarihim 17 şubat. Dr umla kararlaştırdığımız tarih 11 şubattı. Bugün yani perşembe son kontrolüme gittim. Nst de 60lık ssncılar göründü. Hafif adet belirtileri bir haftadır vardı. Muayene olmak için beklerken wc ye gittiğimde hafif pembemsi akıntıyı farkettim. Dr um muayene esnasında karnın çok sert var sende bişiler gel yarın yapalım operasyonu dedi. Heyecanda ölecektim. Ablam ve eşim olur dediler ben de kabul ettim. Paazartesi olacağını düşündüğümüzden son eksik ve hazırlıkları hafta sonu tamamlayacaktık. Alel acele onları hallettikk. Allahtan bir gün önce ağdamı yaptırmıştım komple. Neyse velhasıl kelam bu saate kadar hem herşeyi kontrol etmekten hem de heyecandan uyıyamadım. Şimdi girdim yatağıma. Sabah 10 gibi hastanede olucaz. 12 buçukta da sezaryene giricem Allahın izniyle. Hem korkuyorum hem merak ediyoru oğlumu. Hem şaşkınım ben anne mi olcam şimdi? Hem mutluyum... Anlayacağınız fenalardayım.... Lütfen benim için dua edin. DORUK uma sağlıkla kavuşabileyim. Sağlıcakla evimize gelelim. Allah hepimizin yardımcısı olsun...
merhabalar. Aranızdaki sessiz ama sıkı takipçilerden biriyim. Bu saatte uyanığım. Bilin bakalım neden? :) Beklenen doğum tarihim 17 şubat. Dr umla kararlaştırdığımız tarih 11 şubattı. Bugün yani perşembe son kontrolüme gittim. Nst de 60lık ssncılar göründü. Hafif adet belirtileri bir haftadır vardı. Muayene olmak için beklerken wc ye gittiğimde hafif pembemsi akıntıyı farkettim. Dr um muayene esnasında karnın çok sert var sende bişiler gel yarın yapalım operasyonu dedi. Heyecanda ölecektim. Ablam ve eşim olur dediler ben de kabul ettim. Paazartesi olacağını düşündüğümüzden son eksik ve hazırlıkları hafta sonu tamamlayacaktık. Alel acele onları hallettikk. Allahtan bir gün önce ağdamı yaptırmıştım komple. Neyse velhasıl kelam bu saate kadar hem herşeyi kontrol etmekten hem de heyecandan uyıyamadım. Şimdi girdim yatağıma. Sabah 10 gibi hastanede olucaz. 12 buçukta da sezaryene giricem Allahın izniyle. Hem korkuyorum hem merak ediyoru oğlumu. Hem şaşkınım ben anne mi olcam şimdi? Hem mutluyum... Anlayacağınız fenalardayım.... Lütfen benim için dua edin. DORUK uma sağlıkla kavuşabileyim. Sağlıcakla evimize gelelim. Allah hepimizin yardımcısı olsun...
canım ayaklarını sıkarak uyndırdı hastanede hemsıreler ruzgarıkızlar malesef bebeğim erken doğum olduğu için çok hazla uyuyor beslenmesi erteleniyor ve 3 4 gün önce sarılıktan küvözde yattı deyeri düştü ama yinede çok fazla yatıyor ne yapıyorsam uyandıramıyorum bilen varsa bana bilgi versin nasıl uyanık kalabilir nerddeyse gün boyunca yatıyor
oy canım nerdesın yaaaa goremıyorum merakta ettım senı ıyı olmana evındım,korkma canım hıc bı sıkıntı yok epıduralle yada dogumla ılgılı hatta 2. dogumum daha rahat oldumelteeemmmm dogurdunn bizi unuttun artık rüzgar cok güzel masaALLAH geçmiş olsn die yazmıstım cnm baya bi giremedım nete resımlerın aglattı benı hepsi cok güzeldi ben dogurmadım hala ama bebiş iniyomus kanala korkuyorum meltemm yaaa panık olmasa korkmıcamda epiduralli nasıl oldu cnm belinde agrı kalıyomu herkes bişey diyo kafam karısık senın agrıların geçtimi iyimisin
alla razı olsun senden, allah kabul etsınkızlar, iki şey vardı kafamda, beni meşgul eden, bunlar olmadan doğurmamam lazım diyordum.
birincisi tabiki hastane çantası, çok şükür bitti gibi birşey, yani parçaları tamamladım da valize son şeklini veremedim henüz, ama alacağım kalmadı, herşey evimde bir yerlerde
ikincisi hamile olduğumu öğrenince başladığım hatim. Allah'a şükür, onu da bugün bitirdim, duasını ettim. bebeği dünyaya gelmiş olanlara ve bekleyenlere dua ettim, bahar arkadaşımız için ayrıca dua ettim, sıkıntılarının en hayırlı şekilde sonlanması için. bebişi doğanlara hayırlı evlatlar olmaları için, biz bekleyenler için de kolay doğum duaları ettim. (inşallah bunları paylaşarak ibadetin değerini azaltmıyor ve sizlerde hoş olmayan bir intiba bırakmıyorumdur, korkarak paylaşıyorum bunları) hiçbirinizi şahsen tanımıyorum, ama burada paylaştıklarımız bizi yakınlaştırdı. dualarımda olduğunuzu bilmenizi istedim.
artık hazırım diyebilirim, bebeğim artık gelebilirsin
bana sonda takılmadı canım , bırde 7 kat kesecekler dıye dusunup korku fılmı senaryosu yaratma beynınde hepı topu 1 ssat suren bır operasyonYeni bebekler geldimi acaba geçmiş yapamadım, Doğum yapan arkadaslara sevgiler sağlıkla büyütsünler inşallah bebeişlerini,bizde son hazırlıklarımızı tamamladık çantamız hazır, allah kısmet ederse ve son anda bir değişiklik olmazsa cumartesi epidural sezeryan ile bebeğimi kucağıma alacağım inşallah, beklemek çok heyecanlı düne kadar çok sakindim ama gün yaklaşınca heyecanda artıyormuş, birde sezeryanda 7 kat kesecekler ama ben sondayı taha çok takılıyorum nasıl olacak diye :) hepinize sevgiler...
saglıkla al yawrunu kucagına inşmerhabalar. Aranızdaki sessiz ama sıkı takipçilerden biriyim. Bu saatte uyanığım. Bilin bakalım neden? :) Beklenen doğum tarihim 17 şubat. Dr umla kararlaştırdığımız tarih 11 şubattı. Bugün yani perşembe son kontrolüme gittim. Nst de 60lık ssncılar göründü. Hafif adet belirtileri bir haftadır vardı. Muayene olmak için beklerken wc ye gittiğimde hafif pembemsi akıntıyı farkettim. Dr um muayene esnasında karnın çok sert var sende bişiler gel yarın yapalım operasyonu dedi. Heyecanda ölecektim. Ablam ve eşim olur dediler ben de kabul ettim. Paazartesi olacağını düşündüğümüzden son eksik ve hazırlıkları hafta sonu tamamlayacaktık. Alel acele onları hallettikk. Allahtan bir gün önce ağdamı yaptırmıştım komple. Neyse velhasıl kelam bu saate kadar hem herşeyi kontrol etmekten hem de heyecandan uyıyamadım. Şimdi girdim yatağıma. Sabah 10 gibi hastanede olucaz. 12 buçukta da sezaryene giricem Allahın izniyle. Hem korkuyorum hem merak ediyoru oğlumu. Hem şaşkınım ben anne mi olcam şimdi? Hem mutluyum... Anlayacağınız fenalardayım.... Lütfen benim için dua edin. DORUK uma sağlıkla kavuşabileyim. Sağlıcakla evimize gelelim. Allah hepimizin yardımcısı olsun...
yaaaaa bu annler neden hep uzuyor kızlarını yaaaa!!!Selam kızlar bu gün kızçemle 10. günüm :)) şimdilik herşey yolunda sedece birşey hariç ...ne olur bir fikriniz varsa bana yardım edin(((( ilk başta sütüm az da olsa az az geliyordu ama bebişime yetmdiği için mecbur milupa ya başladık aç kaırsa sarılık olur dedi doktor...arada yine emziriyorum ama sütümde hiç bir gram artma yok aksine birde iyice yumuşadı göğüslerim ( annemde diyor süt olsa sert olur ... benim gibi sütü az gelen yada bunun için birşey deneyip faydasını görenler varsa cevap bekliyorum...offf çok üzülüyorum ...
Selam kızlar bu gün kızçemle 10. günüm :)) şimdilik herşey yolunda sedece birşey hariç ...ne olur bir fikriniz varsa bana yardım edin(((( ilk başta sütüm az da olsa az az geliyordu ama bebişime yetmdiği için mecbur milupa ya başladık aç kaırsa sarılık olur dedi doktor...arada yine emziriyorum ama sütümde hiç bir gram artma yok aksine birde iyice yumuşadı göğüslerim ( annemde diyor süt olsa sert olur ... benim gibi sütü az gelen yada bunun için birşey deneyip faydasını görenler varsa cevap bekliyorum...offf çok üzülüyorum ...
Selam kızlar bu gün kızçemle 10. günüm :)) şimdilik herşey yolunda sedece birşey hariç ...ne olur bir fikriniz varsa bana yardım edin(((( ilk başta sütüm az da olsa az az geliyordu ama bebişime yetmdiği için mecbur milupa ya başladık aç kaırsa sarılık olur dedi doktor...arada yine emziriyorum ama sütümde hiç bir gram artma yok aksine birde iyice yumuşadı göğüslerim ( annemde diyor süt olsa sert olur ... benim gibi sütü az gelen yada bunun için birşey deneyip faydasını görenler varsa cevap bekliyorum...offf çok üzülüyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?