- Konu Sahibi papatya3459
-
- #41.101
cok sevindim canım hayırlısıyla dogurup kucagınıa alırsın inşallah
bugün yine kontrolümüz vardı..bu kez şaşırdım asistanlar bakmadı prof.hocası kendisi baktı ultrasonda... 37 haftayla uyumlu bebeğinin gelişimi dedi...şöyle bi sıkıntı cıktı şimdi de bizim ahmet efe beyimiz yan pozisyondaymış bu şekilde bebekler dönmüyolar seninki de gayet rahat yerleşmiş oraya dedi buyüzden büyük ihtimal sezeryan olcakmışım.. dua et ki doğumdan sonra en azından bir böbregi diyalize tepki versin ki tek böbreklede olsa yaşatabilelim dedi inşallah dedim en azından cok agır konusmadı bukez bi umut ta olsa var içimde hala :) dua edin bizim için kızlar kimin duasının kabul olacagı belli olmaz rabbim inşallah hiçbirimizi o yollarda oyalamaz....
dualarımız seninle canım o seni hissediyor sen umudunu hiç kaybetme...sağlıkla alıcaksın kucağına rabbimin izniyle.
benim süt hormonlarım yüksek olduğu için hamilelik boyunca hep dostinez kullanmak zorunda kaldım.doktor doğumda bıraktırdı.şimdide sütüm gelmiyo doktorum geç gelebileceğini söledi.humana still çayı günde 5 kere kupa dolusu içiyorum ama sadece çok az sarı sütüm geliyo sağıyorum sürekli hala sütüm yok kızlarrr...başka neler yapabilrimmmm
canım sureklı dua edıyorum senın ve oglun ıcın ınsallah hayırlısı ıle al kuzunu koynunabugün yine kontrolümüz vardı..bu kez şaşırdım asistanlar bakmadı prof.hocası kendisi baktı ultrasonda... 37 haftayla uyumlu bebeğinin gelişimi dedi...şöyle bi sıkıntı cıktı şimdi de bizim ahmet efe beyimiz yan pozisyondaymış bu şekilde bebekler dönmüyolar seninki de gayet rahat yerleşmiş oraya dedi buyüzden büyük ihtimal sezeryan olcakmışım.. dua et ki doğumdan sonra en azından bir böbregi diyalize tepki versin ki tek böbreklede olsa yaşatabilelim dedi inşallah dedim en azından cok agır konusmadı bukez bi umut ta olsa var içimde hala :) dua edin bizim için kızlar kimin duasının kabul olacagı belli olmaz rabbim inşallah hiçbirimizi o yollarda oyalamaz....
canım sarı sut faydalı olan sut onu ver ıhmal etme, bana dr um malt ıcecegı onerdı alkolsuz buyuk marketlerde ve e-bebekte var bak ıstersen bol bol emzır ve suyu bol ıc bırde ben tahın helvası ve humana steel tea ıcıyorum extra olarakbenim süt hormonlarım yüksek olduğu için hamilelik boyunca hep dostinez kullanmak zorunda kaldım.doktor doğumda bıraktırdı.şimdide sütüm gelmiyo doktorum geç gelebileceğini söledi.humana still çayı günde 5 kere kupa dolusu içiyorum ama sadece çok az sarı sütüm geliyo sağıyorum sürekli hala sütüm yok kızlarrr...başka neler yapabilrimmmm
bırde hurma canım masanın uzerıne koydum gunde 1-2 tane atıyorum agzıma daha fazla yemek lazım ama bana cok tatlı gelıyor yıyemıyorumcanım sureklı dua edıyorum senın ve oglun ıcın ınsallah hayırlısı ıle al kuzunu koynuna
canım sarı sut faydalı olan sut onu ver ıhmal etme, bana dr um malt ıcecegı onerdı alkolsuz buyuk marketlerde ve e-bebekte var bak ıstersen bol bol emzır ve suyu bol ıc bırde ben tahın helvası ve humana steel tea ıcıyorum extra olarak
konustum canım daha ıyıceneydı, sezeryan sonrası toparlanma surecınde bunyesı de hassas yawrumun bırde anladıgım kadarı ıle sutu cekılsın dıye sıkı bır sekılde sarmıslar galıba hemsıreler ondan sıkıntısı vardı bebek ıcın pek soru sormadım uzmemek ıcın oda bahsetmedıçok sagol canım inşallah hayırlısıyla alcaz kucagımıza rabbim izin verirsee
bu arada sedayla konusabldn mi canım hiç nasıl toparlanablmiş mi kendisi allah sabır versin
canım sureklı dua edıyorum senın ve oglun ıcın ınsallah hayırlısı ıle al kuzunu koynuna
canım sarı sut faydalı olan sut onu ver ıhmal etme, bana dr um malt ıcecegı onerdı alkolsuz buyuk marketlerde ve e-bebekte var bak ıstersen bol bol emzır ve suyu bol ıc bırde ben tahın helvası ve humana steel tea ıcıyorum extra olarak
konustum canım daha ıyıceneydı, sezeryan sonrası toparlanma surecınde bunyesı de hassas yawrumun bırde anladıgım kadarı ıle sutu cekılsın dıye sıkı bır sekılde sarmıslar galıba hemsıreler ondan sıkıntısı vardı bebek ıcın pek soru sormadım uzmemek ıcın oda bahsetmedı
bugün yine kontrolümüz vardı..bu kez şaşırdım asistanlar bakmadı prof.hocası kendisi baktı ultrasonda... 37 haftayla uyumlu bebeğinin gelişimi dedi...şöyle bi sıkıntı cıktı şimdi de bizim ahmet efe beyimiz yan pozisyondaymış bu şekilde bebekler dönmüyolar seninki de gayet rahat yerleşmiş oraya dedi buyüzden büyük ihtimal sezeryan olcakmışım.. dua et ki doğumdan sonra en azından bir böbregi diyalize tepki versin ki tek böbreklede olsa yaşatabilelim dedi inşallah dedim en azından cok agır konusmadı bukez bi umut ta olsa var içimde hala :) dua edin bizim için kızlar kimin duasının kabul olacagı belli olmaz rabbim inşallah hiçbirimizi o yollarda oyalamaz....
Umudunu yitirme bak bebeginde sikica tutunmus hayata, moral cok onemli, dualarim sen ve minik bebeginle, allahim ins bir mucize gosterir ve bebegin doktorlari yaniltacak kadar saglikla dogar insallah... İnancini yitirme
konustum canım daha ıyıceneydı, sezeryan sonrası toparlanma surecınde bunyesı de hassas yawrumun bırde anladıgım kadarı ıle sutu cekılsın dıye sıkı bır sekılde sarmıslar galıba hemsıreler ondan sıkıntısı vardı bebek ıcın pek soru sormadım uzmemek ıcın oda bahsetmedı
kızlar maşallah doğumlar son sürat devam. biz hala doğumu bekliyoruz. yarın doktora gideceğim bakalım ne diyecek. aslında ağrılarım var adet sancısı gibi sabırsızlandım iyici aman sağlıkla gelsinlerde
arkadaşlar ben de 16 şubatta sezeryana giricem inşallah geçen hafta kızımız çok hareketliydi karnımda popo ayak ne varsa çıkcak gibi oluyordu. bu iki gün nazar değdirmemişimdir inşalah kuzucuğuma pek hareket yok gbi. anca bir hıçkırıyor bir dönüyor o kadar. kasılmalarım arttı bebişim huzursuz olmasın die korkuyorum. eşim ısrar ediyor akşamları kalk hastaneye gidelim nst çektir diye çok kasılmam olduğunda ama aralıklar düzenli değil, canımı yakan şiddetli bir durum yok ne nişan var ne su o yuzden gitmek istemiyorum. napsam bilemedim. siz ne dersiniz. cuma akşamını yaptık, ctesi pazar giriyo die araya gitömedim artık hastaneye ptesi randevum var bakalım...... bir fikir verirsiniz sevinirim selamlar bebişkolaraaaaaaaa
inşallahhh canım ya inşallah hastanelerde neleri var fakültede ceşit ceşit her duydugum baska bebeğin sorununda yinede benmkinin okadar da kötü olmadgını düşünüp şükrediyorum.. sonucunda bizi ne bekler bilmem ama hayırlısı inşallah hepimiz için sağol
cnm bende beklıyorum senn gibi kac haftalık bebiş nezamna dogum benmde agrılarım var ama yalancı sancılar işte gercegi ne zman olcak bellı degil dogum kanalına girmek üzereydı en son
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?