- Konu Sahibi papatya3459
-
- #41.141
bu gece cok huzursuz ruzgar uykuya gecemıyor aksam 6 dan berı ne yapsam huzursuz boyle oluca cok kotu hıssedıyorum kendımı caresız olmak cok kotu yaa
Kızlar 7 şubat 23:50 itibarı ile oğlumuz normal dogum ile dünyaya geldi şimdi hastanedeyiz darısı tüm bekleyenlere
Kızlar 7 şubat 23:50 itibarı ile oğlumuz normal dogum ile dünyaya geldi şimdi hastanedeyiz darısı tüm bekleyenlere
ben de sana eslik ediyim bari :) uyuyamadim. karnimin sol tarafinda dalak agrisi gibi bi agri var.kızlarrrr....kadınlar kulübünde bi topik buldum...deminden beri gülmekten çenem ağrıdı...şu son sıkıntılı günlerimizde iyi gelir...bakmak isterseniz'''eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz''topiğin adı bu...özelliklede 692.sayfada ilk olanı bi okuyun...ben koptum:)))))
bugün yine kontrolümüz vardı..bu kez şaşırdım asistanlar bakmadı prof.hocası kendisi baktı ultrasonda... 37 haftayla uyumlu bebeğinin gelişimi dedi...şöyle bi sıkıntı cıktı şimdi de bizim ahmet efe beyimiz yan pozisyondaymış bu şekilde bebekler dönmüyolar seninki de gayet rahat yerleşmiş oraya dedi buyüzden büyük ihtimal sezeryan olcakmışım.. dua et ki doğumdan sonra en azından bir böbregi diyalize tepki versin ki tek böbreklede olsa yaşatabilelim dedi inşallah dedim en azından cok agır konusmadı bukez bi umut ta olsa var içimde hala :) dua edin bizim için kızlar kimin duasının kabul olacagı belli olmaz rabbim inşallah hiçbirimizi o yollarda oyalamaz....
Az kaldi artuk sira bize geliyo
2-3 gundur benimde agrilarim cok.ama senin dedigin gibi geciveriyi.artik benim kontrolum kalmadu.carsamba sezeryan.o zamana kadar agri filan gelmesin yaaaaa.....simdi anneme gidicem 2 ablamda geliyo azcik stres atem gunler kala
Sakın moralini bozma canm ya, benim bi arkadaşım öyle hızlı doğum yaptı ki -normal doğum- adam akıllı sütünün gelmesi 10 günü buldu. Bu sürede sarılık korkusuyla takviye mama verildi ama sonrasında işler düzeldi ve tamamen anne sürüne geçildi. O yüzden lütfen şu "yoksa mamaya geçeceğiz tamamen" cümlesini çıkar zihninden, beynine o sinyalleri gönderme.
bu geçici bir süreç, bazı anneler bunları yaşayabilir, yalnız değilsin. Herşey yoluna girecek, bunları düşün lütfen. Sen susatacak şeyler ye, ablam çok baklava filan yemiş, susatsın da süt olsun diye. Su demek süt demek.
kızlaaaaaarrrrr ben geldiiiiimmmbu sezaryenden çıkmış halim dermişim
ya bu çocuk bizimle dalga geçiyor doğuma diye gittik. sıpa ters dönmüş 38+5 de.normali bekleyeceğiz.güzel bir kahvaltıdan sonra geçmiş yapıp bakıcam. doğuran oldu muuu?annemede süper kapak oldu yok kiloluymuşumda ondanmış. peehhh.
saol canım moralin için çok gayret ediyorum herşeyi deniyorum göğüslerim çok ağrıyor ama 1 damla dahi gelmiyor oğlumda bu yüzden hiç emmiyor ama ben pompayla sağıyorum gelsin diye bol bol su içiyorum inşallah kısa sürede gelir yarın dikişlerim alıncak duş belki iyi gelir
Kızlar nette kızıma elbise bakarken buna rastladım. Mevlit takımı sevmeyen erkek annalerine alternatif olabilir. Oglum olsa alırdım ben çok begendim. Fiyatı da 25-30 tl falandı sanırım.Eki Görüntüle 628473 Eki Görüntüle 628474
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?