2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
bu gece cok huzursuz ruzgar uykuya gecemıyor aksam 6 dan berı ne yapsam huzursuz boyle oluca cok kotu hıssedıyorum kendımı caresız olmak cok kotu yaa

gaz mı rahat vermiyor rüzgara acaba? benim oğluşta sabah 4 leri bulduğumuz oluyordu bir ara. inş gelip geçicidir canım. az kaldı biz de yaşayacağız ayynı şeyleri.

Ayyy ne guzel cogu kisinin dogumlari belli olmus benim sabaha cati muayenem var ve yaklasik tarih belli olabilir.vajinama bicak saplaniyo bakalim arinnst tede ne cikacak yarin yazarim

kızlarrrr....kadınlar kulübünde bi topik buldum...deminden beri gülmekten çenem ağrıdı...şu son sıkıntılı günlerimizde iyi gelir...bakmak isterseniz'''eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz''topiğin adı bu...özelliklede 692.sayfada ilk olanı bi okuyun...ben koptum:)))))

ben de sana eslik ediyim bari :) uyuyamadim. karnimin sol tarafinda dalak agrisi gibi bi agri var.

inşallah daha iyi haberlerini alacağız canım

Gunaydın guzel anneler,
Yeni bır gun daha.. Bir kontrol gunumuz daha, ogluma biraz daha yaklaşmışımdır inşallah .. Gelsin artık minik bebeğim

2-3 gundur benimde agrilarim cok.ama senin dedigin gibi geciveriyi.artik benim kontrolum kalmadu.carsamba sezeryan.o zamana kadar agri filan gelmesin yaaaaa.....simdi anneme gidicem 2 ablamda geliyo azcik stres atem gunler kala

2-3 gundur benimde agrilarim cok.ama senin dedigin gibi geciveriyi.artik benim kontrolum kalmadu.carsamba sezeryan.o zamana kadar agri filan gelmesin yaaaaa.....simdi anneme gidicem 2 ablamda geliyo azcik stres atem gunler kala

Ne guzel kız gunun belli en azından nezaman olacagını bılıyorsun su meraklı telefonlarda olmasa

selam anneler :)) akşam ilk defa huysuzluk yaptı kızçem sabah kalktık yine aynı..karnı ağrıyor gazı var sanırsam çünkü bacaklarını hep karnına çekip çekip ağladı yavruşum ..şimdilik iyi Allahtan ..gaz giderici şuruplar falan varmış doktora danışayım belki tavsiye eder...kimisi badem yağı iyi geliyor dedi ama kafama göre de birşey yapmak istemiyorum..süt durumum yine aynı..damla damla geliyo gelmiyo gibi..yinede emiyor bebişim şifa niyetine :))

saol canım moralin için çok gayret ediyorum herşeyi deniyorum göğüslerim çok ağrıyor ama 1 damla dahi gelmiyor oğlumda bu yüzden hiç emmiyor ama ben pompayla sağıyorum gelsin diye bol bol su içiyorum inşallah kısa sürede gelir yarın dikişlerim alıncak duş belki iyi gelir

Zaman az kaldı agrı sancı yok hala. AGRI İSTİYORUMMMMMMM. Söyle aralıklı düzenli olanlarından of ya çok mu şey istiyorum

Inan bu habere çok sevindim :) benim bebeğim de makat geliş . Ben 39+0 oldum umarım döner bebeğim. 14 şubat a sezaryen için gün verdi doktorum. Inşallah bana da süpriz yapar bebeğim. Şanslısın gözün aydın :)

canım benim kızım 3.5 aylık.ben yarı anne sütü yarı mama veriyorum.ama sütünü arttırmak için bol su iç.ayrıca aşure,bira mayası,dere otu,boza süt arttırıyormuş.gerçi bende çok büyük değişiklik olmadı ama bünyeden bünyeye değişiyormuş.bilgin olsun.bebeşini de kokla benim yerime

Kızlar nette kızıma elbise bakarken buna rastladım. Mevlit takımı sevmeyen erkek annalerine alternatif olabilir. Oglum olsa alırdım ben çok begendim. Fiyatı da 25-30 tl falandı sanırım.

Canım hangı siteden buldun ben cok begendım ogluma bı turlu sevemedim satenli kıyafetleri.
Bu arada kontrolden geldim kızlar oglum 3260gr olmuş ve 1 cm de acılmam varmış bebek kanalda ufak bi işaret bekliyor cıkması ıcın :) doktorum heran olabılır dedi cok heyecanlandım allahım işallah tez zamanda kolay bii sekilde olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…