- Konu Sahibi papatya3459
-
- #41.121
benim süt hormonlarım yüksek olduğu için hamilelik boyunca hep dostinez kullanmak zorunda kaldım.doktor doğumda bıraktırdı.şimdide sütüm gelmiyo doktorum geç gelebileceğini söledi.humana still çayı günde 5 kere kupa dolusu içiyorum ama sadece çok az sarı sütüm geliyo sağıyorum sürekli hala sütüm yok kızlarrr...başka neler yapabilrimmmm
konustum canım daha ıyıceneydı, sezeryan sonrası toparlanma surecınde bunyesı de hassas yawrumun bırde anladıgım kadarı ıle sutu cekılsın dıye sıkı bır sekılde sarmıslar galıba hemsıreler ondan sıkıntısı vardı bebek ıcın pek soru sormadım uzmemek ıcın oda bahsetmedı
Bu zamana kadar geldi ne kadar güclü bir bebek oldugunu gösterdi o sana insallah devamını da göstermeye gücü yeter. Dualarımız seninle canımbugün yine kontrolümüz vardı..bu kez şaşırdım asistanlar bakmadı prof.hocası kendisi baktı ultrasonda... 37 haftayla uyumlu bebeğinin gelişimi dedi...şöyle bi sıkıntı cıktı şimdi de bizim ahmet efe beyimiz yan pozisyondaymış bu şekilde bebekler dönmüyolar seninki de gayet rahat yerleşmiş oraya dedi buyüzden büyük ihtimal sezeryan olcakmışım.. dua et ki doğumdan sonra en azından bir böbregi diyalize tepki versin ki tek böbreklede olsa yaşatabilelim dedi inşallah dedim en azından cok agır konusmadı bukez bi umut ta olsa var içimde hala :) dua edin bizim için kızlar kimin duasının kabul olacagı belli olmaz rabbim inşallah hiçbirimizi o yollarda oyalamaz....
bugün yine kontrolümüz vardı..bu kez şaşırdım asistanlar bakmadı prof.hocası kendisi baktı ultrasonda... 37 haftayla uyumlu bebeğinin gelişimi dedi...şöyle bi sıkıntı cıktı şimdi de bizim ahmet efe beyimiz yan pozisyondaymış bu şekilde bebekler dönmüyolar seninki de gayet rahat yerleşmiş oraya dedi buyüzden büyük ihtimal sezeryan olcakmışım.. dua et ki doğumdan sonra en azından bir böbregi diyalize tepki versin ki tek böbreklede olsa yaşatabilelim dedi inşallah dedim en azından cok agır konusmadı bukez bi umut ta olsa var içimde hala :) dua edin bizim için kızlar kimin duasının kabul olacagı belli olmaz rabbim inşallah hiçbirimizi o yollarda oyalamaz....
Kızlar bu gece 3 de bir uyandım karın agrısıyla dogruca wc ye. Hala musluk acmıs gibi ishalim. Bakındım nete biraz dogumdan bikac gün önce vücut kendini temizlemek icin ishal olabiliyormus. Allahım nolur sebebi bu olsun deniz geliyo az kalmıs olsun. Umarım enfeksiyon falan degildir:18:
seda_ecrin arkadasımız canım malesefmeltem canım seda kim noldu bebeğinimi kaybetti(
bugün yine kontrolümüz vardı..bu kez şaşırdım asistanlar bakmadı prof.hocası kendisi baktı ultrasonda... 37 haftayla uyumlu bebeğinin gelişimi dedi...şöyle bi sıkıntı cıktı şimdi de bizim ahmet efe beyimiz yan pozisyondaymış bu şekilde bebekler dönmüyolar seninki de gayet rahat yerleşmiş oraya dedi buyüzden büyük ihtimal sezeryan olcakmışım.. dua et ki doğumdan sonra en azından bir böbregi diyalize tepki versin ki tek böbreklede olsa yaşatabilelim dedi inşallah dedim en azından cok agır konusmadı bukez bi umut ta olsa var içimde hala :) dua edin bizim için kızlar kimin duasının kabul olacagı belli olmaz rabbim inşallah hiçbirimizi o yollarda oyalamaz....
50 tl miiiii...gerçektende ohaaa...o kadar olacak ne varmış...ben antepte 15 tl ye girdim..bizim burdada 8 tl idi...hemde gittiklerim benmde özel hastane...
bu gece cok huzursuz ruzgar uykuya gecemıyor aksam 6 dan berı ne yapsam huzursuz boyle oluca cok kotu hıssedıyorum kendımı caresız olmak cok kotu yaa
bu gece cok huzursuz ruzgar uykuya gecemıyor aksam 6 dan berı ne yapsam huzursuz boyle oluca cok kotu hıssedıyorum kendımı caresız olmak cok kotu yaa
Kızlar 7 şubat 23:50 itibarı ile oğlumuz normal dogum ile dünyaya geldi şimdi hastanedeyiz darısı tüm bekleyenlere
bol bol su içmen lazım.ölç ne kadar içtiğini. normalde 2 litre içmek lazım, sen bunuda geçmelisin. dengeli beslenmen lazım. süt arttırıcı çaylar, malt içeceği vs. diyorlar ama genede süt olacaksa oluyor. moralinin iyi olması lazım.bir de bol bol emzirmek tabi. ablam hepsini yapmıştı ama yetmedi sütü. bebeğin topuk kanı yüksek çıkmıştı.kendisi dr. bunun getireceği sıkıntıları herkesten iyi bildiği için tekrar yaptırıp rahatlayana kadar gözyaşı döktü. sütte kalmadı tabi. hepsini dene, dikkat et şu süt arttırır denilen şeyler hep susaten şeyler. olmadı bir diyetisyene filan sor.
canım sureklı dua edıyorum senın ve oglun ıcın ınsallah hayırlısı ıle al kuzunu koynuna
canım sarı sut faydalı olan sut onu ver ıhmal etme, bana dr um malt ıcecegı onerdı alkolsuz buyuk marketlerde ve e-bebekte var bak ıstersen bol bol emzır ve suyu bol ıc bırde ben tahın helvası ve humana steel tea ıcıyorum extra olarak
doğum yapan anneler ve doğum için benim gibi gün sayan anne adayları
elektrikli süt makinelerinden aldınız mı :44:
alıp almamakta çok ama çok kararsızım
doğumdan sonra sütüm gelmez de kuzucum aç kalacak diye
kaç gündür kabuslar görüyorum
bi yardım edin bana
hiç bilgim yok canım da doktorda belli bi süreden sonra niye hapı kesmemiş ki son güne kadar devam ettiriyo hayret valla kimselere güven kalmadı çok sıkıntı stres yapma emdikçe gelir daha belki
saol canım ihmal etmemeye çalışıyorum.bazen yarım saat emiyor bazen hiç emmiyor inşallah kısa sürede atlatırız bu süreci yoksa mamaya geçicez tamamen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?