2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Ben de sevdim cnm erkeklerde satenii bende begenemiyorum bu kadife hem kış icin iyi bak burdan buldum.
Gaye Bebek Giyim, Kız Erkek Bebek Kıyafetleri - Bebeci

canım açılmaya nasıl baktırdın geçen gittiğimde doktor banada çatı muayenesi yapmak istedi hem nst de sancı çıkmıştı açılma varmı kontrol edelim dedi ama ben duramadım baktıramadım sen böyle normal doğum yapamazsın diyor bana yaa ((( çok moralim bozuldu sezeryan isterken şimdi sırf doktora inat istemiyorum((

Zaman az kaldı agrı sancı yok hala. AGRI İSTİYORUMMMMMMM. Söyle aralıklı düzenli olanlarından of ya çok mu şey istiyorum

aynen bendeenst de sancıları görünce öyle mutlu oldum kii:) hemşire bunlar doğum sancısı dedi korkma dedi yok dedim ben seviniyorum onları görünce ama bugün tık yok

Kızlar ben çok kötü durumdayim yaa.. Salı günü normal dogumla oglumu saglikli sekilde kucagima aldim çok sukur.. Bebegimde masallah sorun yok da bende doğum sonrasi dikis sirasinda ic kanama olustu narkozla uyutulup ameliyatla tekrar dikiş atildi. Tansiyon problemimden dolayi da sıkıntı cikti ve o geceyi oglumdan ayri yogun bakimda gecirdim.. Oglumu babasina vermisler esim sewinememis bile falan çok kötü bi doğum hikayem var ayrintilara girmeyim. Taburcu olduk cok sukur şimdi daha iyiyim ama dikis agrilarim çok var ayni zamanda dogum sirasinda ikinmaktan hemeroid olmusum normalde yoktu. Sormak istedigim de hem dikişler hem hemeroid inanilmaz derecede fazla agriyo. Ozellikle de hemeroid. Bu ne zamana kadar devam eder, en azindan hemeroid agrisini nasil azaltabilirim.. Agridan ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum... Allah hepinizin yardimcisi olsun..

canım benımde bı ara hemoroıd sorunum olmustu sıcak su torbası ıle care buldum eskıler sıcak tuglaya otur der de nerden bulucan tuglayı bende sıcak su torbasına oturuyordum
dogumun kotu gecmesıne uzuldum cok gecmıs olsun , allah bebegıne uzun omurler versın

öncelikle hayırlı olsun bebişin sana çok geçmiş olsun hemoroid çok kötü bi durum annemden biliyorum ilk çocuk benim beni doğururken ondada oluşmuş ve hala devam ediyo ne yazıkki sana krem merhem felan vermedilermi hastaneden çok etkili kremler var yada doğal olsun dersen bal veya zeytin yağı sürülüyo diye biliyorum..

Cok gecmis olsun arkadasim, doktorum hep sezeryanla normali bir tutup normalinde sakincalari var kanama acisindan derken bunlari kastediyomus demek.. Tez zamanda iyilesirsin ins. Hemoroidi olanlara hep banyoda ilik suya oturun derler ama senin icin ne kadar uygun bilemiyorum. Hemoroid icin uzun bi sure aci ve baharatli yiyeceklerdende uzak durmalisin, acil sifalar dilerim

Canım 2 ay önce hamilelleikten dolayı bende de hemoroid olustu. Oturma banyosu yapıyorum her dus alacagım zaman 10dk küvette oturuyorum. Tabi bunlar senin dikislerin alınınca olacak şeyler ama bana en iyi gelen doktorun verdigi fitil oldu he yok olmadı orda duruyo öyle hemoroid biraz kücüldü sadece amaa acısı gitti acımıyo artık. Bide en önemlisi kabız olmıycaksın hep liifli beslen. Bu arada hayırlı olsun bebisin bu acılar gecer dikkat edersen

merhaba kızlar bebeısler olunca kk yı takıp etmek yalan oldu dogum yapanlara hayrlı olsun yapacaklara allah kolaylık versın yapmayanlara da az daha sabrlar dılyorummm

çok geçmiş olsun canım ben sürekli hemeroid oluyorum merhem veriyo doktorum sürüp bide oturma banyosu yaptım mı geçiyo canım.oğluna da hayırlı ömürler versin RABBİM..inşallah kısa sürede toparlanırsın

bayıldım takıma keşke mevlüt yapabilsem ama benim burda kimsem yok yinede alıp giydirip kendim okucam mevlüt gibi ALLAH kabul etsin inşallah

Bikac arkadasını cagırırsın cnm komsu falan ya da kendi kendine allah kabul etmezmi sen gönülden yapınca

merhaba kızlar bebeısler olunca kk yı takıp etmek yalan oldu dogum yapanlara hayrlı olsun yapacaklara allah kolaylık versın yapmayanlara da az daha sabrlar dılyorummm
Ah ah unuttunuz bizi ben martta dogurcam karar verdim o topige gidiyom

geçmiş olsun...baya zorluk yaşamışsın...hemeroid için vazelini tavsiye ederim..yumuşamasını sağlıyo,faydasını görürsün....

canm cok gecmıs olsun ınsallah tez zamanda atlatrsın

Bikac arkadasını cagırırsın cnm komsu falan ya da kendi kendine allah kabul etmezmi sen gönülden yapınca

Ah ah unuttunuz bizi ben martta dogurcam karar verdim o topige gidiyom

ayyyy sormaaa ya nete grmeye vakıt olmuyo gelen gden bır btse belkı daha ıyı takıp etcem kımler dogurdu cok merak edıorum ama en son hangı sayfada kaldım onu bıle bılmyrum cocuk gelınce ole elımızı ayagımızı cektılerrr netten:)

çok saol canım.bebişimi her gece koklaya koklaya uyumak çok güzel maşallah oğluma değmesin...annem olsun kayınvaldem çok destek veriyolar çok şükür beni inandırıyolar sütüm geleceğine inşallah bekliyoruz beişimle...tavsiyelerini yapıyorum herşeyi denicem yeterki sütüm çoğalsın...

Bizim de elimizi yagımızı bi cektirenler gelse artıkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…