- Konu Sahibi papatya3459
-
- #41.161
Ben de sevdim cnm erkeklerde satenii bende begenemiyorum bu kadife hem kış icin iyi bak burdan buldum.Canım hangı siteden buldun ben cok begendım ogluma bı turlu sevemedim satenli kıyafetleri.
Bu arada kontrolden geldim kızlar oglum 3260gr olmuş ve 1 cm de acılmam varmış bebek kanalda ufak bi işaret bekliyor cıkması ıcın :) doktorum heran olabılır dedi cok heyecanlandım allahım işallah tez zamanda kolay bii sekilde olur
Canım hangı siteden buldun ben cok begendım ogluma bı turlu sevemedim satenli kıyafetleri.
Bu arada kontrolden geldim kızlar oglum 3260gr olmuş ve 1 cm de acılmam varmış bebek kanalda ufak bi işaret bekliyor cıkması ıcın :) doktorum heran olabılır dedi cok heyecanlandım allahım işallah tez zamanda kolay bii sekilde olur
Ben de sevdim cnm erkeklerde satenii bende begenemiyorum bu kadife hem kış icin iyi bak burdan buldum.
Gaye Bebek Giyim, Kız Erkek Bebek Kıyafetleri - Bebeci
Zaman az kaldı agrı sancı yok hala. AGRI İSTİYORUMMMMMMM. Söyle aralıklı düzenli olanlarından of ya çok mu şey istiyorum
Ayyy ne guzel cogu kisinin dogumlari belli olmus benim sabaha cati muayenem var ve yaklasik tarih belli olabilir.vajinama bicak saplaniyo bakalim arinnst tede ne cikacak yarin yazarim
canım benımde bı ara hemoroıd sorunum olmustu sıcak su torbası ıle care buldum eskıler sıcak tuglaya otur der de nerden bulucan tuglayı bende sıcak su torbasına oturuyordumKızlar ben çok kötü durumdayim yaa.. Salı günü normal dogumla oglumu saglikli sekilde kucagima aldim çok sukur.. Bebegimde masallah sorun yok da bende doğum sonrasi dikis sirasinda ic kanama olustu narkozla uyutulup ameliyatla tekrar dikiş atildi. Tansiyon problemimden dolayi da sıkıntı cikti ve o geceyi oglumdan ayri yogun bakimda gecirdim.. Oglumu babasina vermisler esim sewinememis bile falan çok kötü bi doğum hikayem var ayrintilara girmeyim. Taburcu olduk cok sukur şimdi daha iyiyim ama dikis agrilarim çok var ayni zamanda dogum sirasinda ikinmaktan hemeroid olmusum normalde yoktu. Sormak istedigim de hem dikişler hem hemeroid inanilmaz derecede fazla agriyo. Ozellikle de hemeroid. Bu ne zamana kadar devam eder, en azindan hemeroid agrisini nasil azaltabilirim.. Agridan ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum... Allah hepinizin yardimcisi olsun..
bılmıyorumki canım yaaaaa ne desem yalan olur:26::26::26:sicak şu sisesi yapip esorfmanimin uzerine koyuyorum iyi geliyo gibi ama dikislere zarari olur mu sicagin?
Kızlar ben çok kötü durumdayim yaa.. Salı günü normal dogumla oglumu saglikli sekilde kucagima aldim çok sukur.. Bebegimde masallah sorun yok da bende doğum sonrasi dikis sirasinda ic kanama olustu narkozla uyutulup ameliyatla tekrar dikiş atildi. Tansiyon problemimden dolayi da sıkıntı cikti ve o geceyi oglumdan ayri yogun bakimda gecirdim.. Oglumu babasina vermisler esim sewinememis bile falan çok kötü bi doğum hikayem var ayrintilara girmeyim. Taburcu olduk cok sukur şimdi daha iyiyim ama dikis agrilarim çok var ayni zamanda dogum sirasinda ikinmaktan hemeroid olmusum normalde yoktu. Sormak istedigim de hem dikişler hem hemeroid inanilmaz derecede fazla agriyo. Ozellikle de hemeroid. Bu ne zamana kadar devam eder, en azindan hemeroid agrisini nasil azaltabilirim.. Agridan ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum... Allah hepinizin yardimcisi olsun..
Kızlar ben çok kötü durumdayim yaa.. Salı günü normal dogumla oglumu saglikli sekilde kucagima aldim çok sukur.. Bebegimde masallah sorun yok da bende doğum sonrasi dikis sirasinda ic kanama olustu narkozla uyutulup ameliyatla tekrar dikiş atildi. Tansiyon problemimden dolayi da sıkıntı cikti ve o geceyi oglumdan ayri yogun bakimda gecirdim.. Oglumu babasina vermisler esim sewinememis bile falan çok kötü bi doğum hikayem var ayrintilara girmeyim. Taburcu olduk cok sukur şimdi daha iyiyim ama dikis agrilarim çok var ayni zamanda dogum sirasinda ikinmaktan hemeroid olmusum normalde yoktu. Sormak istedigim de hem dikişler hem hemeroid inanilmaz derecede fazla agriyo. Ozellikle de hemeroid. Bu ne zamana kadar devam eder, en azindan hemeroid agrisini nasil azaltabilirim.. Agridan ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum... Allah hepinizin yardimcisi olsun..
Canım 2 ay önce hamilelleikten dolayı bende de hemoroid olustu. Oturma banyosu yapıyorum her dus alacagım zaman 10dk küvette oturuyorum. Tabi bunlar senin dikislerin alınınca olacak şeyler ama bana en iyi gelen doktorun verdigi fitil oldu he yok olmadı orda duruyo öyle hemoroid biraz kücüldü sadece amaa acısı gitti acımıyo artık. Bide en önemlisi kabız olmıycaksın hep liifli beslen. Bu arada hayırlı olsun bebisin bu acılar gecer dikkat edersenKızlar ben çok kötü durumdayim yaa.. Salı günü normal dogumla oglumu saglikli sekilde kucagima aldim çok sukur.. Bebegimde masallah sorun yok da bende doğum sonrasi dikis sirasinda ic kanama olustu narkozla uyutulup ameliyatla tekrar dikiş atildi. Tansiyon problemimden dolayi da sıkıntı cikti ve o geceyi oglumdan ayri yogun bakimda gecirdim.. Oglumu babasina vermisler esim sewinememis bile falan çok kötü bi doğum hikayem var ayrintilara girmeyim. Taburcu olduk cok sukur şimdi daha iyiyim ama dikis agrilarim çok var ayni zamanda dogum sirasinda ikinmaktan hemeroid olmusum normalde yoktu. Sormak istedigim de hem dikişler hem hemeroid inanilmaz derecede fazla agriyo. Ozellikle de hemeroid. Bu ne zamana kadar devam eder, en azindan hemeroid agrisini nasil azaltabilirim.. Agridan ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum... Allah hepinizin yardimcisi olsun..
Kızlar nette kızıma elbise bakarken buna rastladım. Mevlit takımı sevmeyen erkek annalerine alternatif olabilir. Oglum olsa alırdım ben çok begendim. Fiyatı da 25-30 tl falandı sanırım.Eki Görüntüle 628473 Eki Görüntüle 628474
bayıldım takıma keşke mevlüt yapabilsem ama benim burda kimsem yokyinede alıp giydirip kendim okucam mevlüt gibi ALLAH kabul etsin inşallah
Ah ah unuttunuz bizi ben martta dogurcam karar verdim o topige gidiyommerhaba kızlar bebeısler olunca kk yı takıp etmek yalan oldu dogum yapanlara hayrlı olsun yapacaklara allah kolaylık versın yapmayanlara da az daha sabrlar dılyorummm
Bikac arkadasını cagırırsın cnm komsu falan ya da kendi kendine allah kabul etmezmi sen gönülden yapınca
Ah ah unuttunuz bizi ben martta dogurcam karar verdim o topige gidiyom
canım benim kızım 3.5 aylık.ben yarı anne sütü yarı mama veriyorum.ama sütünü arttırmak için bol su iç.ayrıca aşure,bira mayası,dere otu,boza süt arttırıyormuş.gerçi bende çok büyük değişiklik olmadı ama bünyeden bünyeye değişiyormuş.bilgin olsun.bebeşini de kokla benim yerime
Bizim de elimizi yagımızı bi cektirenler gelse artıkıncanm cok gecmıs olsun ınsallah tez zamanda atlatrsın
ayyyy sormaaa ya nete grmeye vakıt olmuyo gelen gden bır btse belkı daha ıyı takıp etcem kımler dogurdu cok merak edıorum ama en son hangı sayfada kaldım onu bıle bılmyrum cocuk gelınce ole elımızı ayagımızı cektılerrr netten:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?