- Konu Sahibi papatya3459
-
- #41.181
canim ya ins kisa surede kurtulursun o dertten. ben hic bilmiyorum neyin iyi gelecegini. rabbim kolay dogum nasip etsin bekleyenlere....Kızlar ben çok kötü durumdayim yaa.. Salı günü normal dogumla oglumu saglikli sekilde kucagima aldim çok sukur.. Bebegimde masallah sorun yok da bende doğum sonrasi dikis sirasinda ic kanama olustu narkozla uyutulup ameliyatla tekrar dikiş atildi. Tansiyon problemimden dolayi da sıkıntı cikti ve o geceyi oglumdan ayri yogun bakimda gecirdim.. Oglumu babasina vermisler esim sewinememis bile falan çok kötü bi doğum hikayem var ayrintilara girmeyim. Taburcu olduk cok sukur şimdi daha iyiyim ama dikis agrilarim çok var ayni zamanda dogum sirasinda ikinmaktan hemeroid olmusum normalde yoktu. Sormak istedigim de hem dikişler hem hemeroid inanilmaz derecede fazla agriyo. Ozellikle de hemeroid. Bu ne zamana kadar devam eder, en azindan hemeroid agrisini nasil azaltabilirim.. Agridan ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum... Allah hepinizin yardimcisi olsun..
Kızlar ben çok kötü durumdayim yaa.. Salı günü normal dogumla oglumu saglikli sekilde kucagima aldim çok sukur.. Bebegimde masallah sorun yok da bende doğum sonrasi dikis sirasinda ic kanama olustu narkozla uyutulup ameliyatla tekrar dikiş atildi. Tansiyon problemimden dolayi da sıkıntı cikti ve o geceyi oglumdan ayri yogun bakimda gecirdim.. Oglumu babasina vermisler esim sewinememis bile falan çok kötü bi doğum hikayem var ayrintilara girmeyim. Taburcu olduk cok sukur şimdi daha iyiyim ama dikis agrilarim çok var ayni zamanda dogum sirasinda ikinmaktan hemeroid olmusum normalde yoktu. Sormak istedigim de hem dikişler hem hemeroid inanilmaz derecede fazla agriyo. Ozellikle de hemeroid. Bu ne zamana kadar devam eder, en azindan hemeroid agrisini nasil azaltabilirim.. Agridan ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum... Allah hepinizin yardimcisi olsun..
Merhaba kızlar.. Topige yeni uye olmuştum ve ancak 2-3 defa yazabilmiştim. Şubat 8 annesi oldum bende :) normal dogumla, epiduralsiz suni sancisiz kendi akisinda dünyaya geldi kızım. Normal dogum düşünüp soru sormak isteyen olursa elimden geldigi kadar yardımcı olmaya çalışırım.. Hayırlı doğumlar olsun ins hepimize
gozun aydin gule gule buyut bebegini...:) ben de normal istiyorum. hangi belirtilerle gittin doguma. nasil gecti. kesi attilar mi attilarsa kac dikis var. bebegin kac kilo dogdu. istersen sen ayrintisiyla anlat :))Merhaba kızlar.. Topige yeni uye olmuştum ve ancak 2-3 defa yazabilmiştim. Şubat 8 annesi oldum bende :) normal dogumla, epiduralsiz suni sancisiz kendi akisinda dünyaya geldi kızım. Normal dogum düşünüp soru sormak isteyen olursa elimden geldigi kadar yardımcı olmaya çalışırım.. Hayırlı doğumlar olsun ins hepimize
canım açılmaya nasıl baktırdın geçen gittiğimde doktor banada çatı muayenesi yapmak istedi hem nst de sancı çıkmıştı açılma varmı kontrol edelim dedi ama ben duramadım baktıramadım sen böyle normal doğum yapamazsın diyor bana yaa((( çok moralim bozuldu sezeryan isterken şimdi sırf doktora inat istemiyorum ((
Merhaba kızlar.. Topige yeni uye olmuştum ve ancak 2-3 defa yazabilmiştim. Şubat 8 annesi oldum bende :) normal dogumla, epiduralsiz suni sancisiz kendi akisinda dünyaya geldi kızım. Normal dogum düşünüp soru sormak isteyen olursa elimden geldigi kadar yardımcı olmaya çalışırım.. Hayırlı doğumlar olsun ins hepimize
bugün yine kontrolümüz vardı..bu kez şaşırdım asistanlar bakmadı prof.hocası kendisi baktı ultrasonda... 37 haftayla uyumlu bebeğinin gelişimi dedi...şöyle bi sıkıntı cıktı şimdi de bizim ahmet efe beyimiz yan pozisyondaymış bu şekilde bebekler dönmüyolar seninki de gayet rahat yerleşmiş oraya dedi buyüzden büyük ihtimal sezeryan olcakmışım.. dua et ki doğumdan sonra en azından bir böbregi diyalize tepki versin ki tek böbreklede olsa yaşatabilelim dedi inşallah dedim en azından cok agır konusmadı bukez bi umut ta olsa var içimde hala :) dua edin bizim için kızlar kimin duasının kabul olacagı belli olmaz rabbim inşallah hiçbirimizi o yollarda oyalamaz....
su an 7 kisi burada :))Herkes uyuyormu yaaaa cepten girince goremiyorum.
3/5 nobetı canım gece uykularımız sastı gecede 1 jez kalkan bebe saat bası kalkıyoomeltemcim sende mi uyuyamadın. saat başı sancım var bakalım hayırlısı.inşallah sıklaşır.1-2-3-4 te oldu şimdi 15 dk sonra bidaha olursa demekki başlıyor diycem.çok ağır değil emin olamıyorum eğer buysa şaşıracam. sen neden uyumadın
Allah analı babalı büyütsün bebeğini.40 haftan doldu mu doğum için yoksa daha mı erken mi oldu?bide doğum belirtilerin ne zaman başladı nasıl belirtiler vardı?
gozun aydin gule gule buyut bebegini...:) ben de normal istiyorum. hangi belirtilerle gittin doguma. nasil gecti. kesi attilar mi attilarsa kac dikis var. bebegin kac kilo dogdu. istersen sen ayrintisiyla anlat :))
gozun aydin gule gule buyut bebegini...:) ben de normal istiyorum. hangi belirtilerle gittin doguma. nasil gecti. kesi attilar mi attilarsa kac dikis var. bebegin kac kilo dogdu. istersen sen ayrintisiyla anlat :))
hayırlı olsun...rabbim analı babalı büyütsün...
allah yardımcın olsun, ne zor bir süreç,sonuna geldikçe nasıl sabırsızlanıyoruz hepimiz. senin işin bizden de zor. inş. herşey gönlünce olur, sağlıkla,mutlulukla koklarsın bebeğini ve o da bunca söylenenlere karşı tutunur hayata. bize haber ver ne olsada. dualarımız seninle minik ahmet efeyle. bir efelik bekliyoruz ondan hayata tutunma konusundada.
doğumla ilgili bir şey söylediler mi.daha önce 38 i doldurması lazım demişlerdi galiba. sen kaç haftalıksın bebek 37 ile uyumlu demiş ya dr.un. yani 1 hafta sonra doğabilir mi?
Bu zamana kadar geldi ne kadar güclü bir bebek oldugunu gösterdi o sana insallah devamını da göstermeye gücü yeter. Dualarımız seninle canım
canım öncelikle yazını her okuduğumda bebeğin ve senin için dua ediyorum inş rabbim kabul eder sen elinden gelenin en iyisini bir anne olarak yapmaya çalışmışsın bebeğine inanıp aldırmamışsın inş oda sana tutunur sağlıcakla büyütürsün dr. ne dediğine çok kulak vermemek lazım nasıl tıpı bitirdiler anlamıyorum bazenmesela bende kolestaz var bebeğimin alınması lazım bugünde 4 farklı hastanenin 4 farklı dr. gittim aynı tahlillerin hepsi farklı sonuç verdi hepsi başka bişey söylüyoo biri korkutuyo biri bişey olmaz diyo artık ALLAHA emanetiz kısmetse 13 şubatta sezeryan olcam inş o zamana kadar dayanır kuzum:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?