2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
canim ya ins kisa surede kurtulursun o dertten. ben hic bilmiyorum neyin iyi gelecegini. rabbim kolay dogum nasip etsin bekleyenlere....

Merhaba kızlar.. Topige yeni uye olmuştum ve ancak 2-3 defa yazabilmiştim. Şubat 8 annesi oldum bende :) normal dogumla, epiduralsiz suni sancisiz kendi akisinda dünyaya geldi kızım. Normal dogum düşünüp soru sormak isteyen olursa elimden geldigi kadar yardımcı olmaya çalışırım.. Hayırlı doğumlar olsun ins hepimize

Canım seninle durumumuz cok benziyo bende 8 Şubat'ta normal dogum yaptım benimde kanamamk durduramadilar dogum sonrası spinal anesteziyle ameliyat yaptılar ama ben yogun bakima hiç alınmadım. Hemeroid de yok ama deneyip cok etkili diyen birinden duymuştum patlicanlarin sapını kaynatip ac karnına sicak yada soguk sabahları bı bardak sonrası da tok ta olabilir günde 4 bardak içtim hemen gecti demişti dene istersen patlıcan sebze sonuçta etkili olmasa da zarar gelmez

Allah analı babalı büyütsün bebeğini.40 haftan doldu mu doğum için yoksa daha mı erken mi oldu?bide doğum belirtilerin ne zaman başladı nasıl belirtiler vardı?

gozun aydin gule gule buyut bebegini...:) ben de normal istiyorum. hangi belirtilerle gittin doguma. nasil gecti. kesi attilar mi attilarsa kac dikis var. bebegin kac kilo dogdu. istersen sen ayrintisiyla anlat :))

Canım 37 den beri herhafta gıttıgımde alttan muayene oluyorum bugunde oyle oldu rahat olmaya calış ne de olsa sancı geldıgınde hiçbişey dusunmıcez rahat olmak lazım

hayırlı olsun...rabbim analı babalı büyütsün...

canım kadınlar kulubune girince hep seni takip ediyorum. dualarım senınle ben bebğimi bu yüzden kaybettim seninki inşallah ii olur. bende bu haftalarda doğum yapacaktı. senın bebeğinin yaşamasını çom ama çok istiyorum sen içini ferah tut annesi o sana destek olucak. Allahtan umut kesilmez.

meltemcim sende mi uyuyamadın. saat başı sancım var bakalım hayırlısı.inşallah sıklaşır.1-2-3-4 te oldu şimdi 15 dk sonra bidaha olursa demekki başlıyor diycem.çok ağır değil emin olamıyorum eğer buysa şaşıracam. sen neden uyumadın

3/5 nobetı canım gece uykularımız sastı gecede 1 jez kalkan bebe saat bası kalkıyoo

hafı ıns. dogum sancısıdır tatlım yaaa

Allah analı babalı büyütsün bebeğini.40 haftan doldu mu doğum için yoksa daha mı erken mi oldu?bide doğum belirtilerin ne zaman başladı nasıl belirtiler vardı?

Canım yazamadim benim kiz huysuzlandi. 38+6da doğdu. Dogum belirtileri; sabah adet sancılarına benzeyen sancılar vardi kasiklarimda ve dizlerimde ağrılar vardı, aksam 8 den gece 12 ye kadar gibi biraz siddetlendi ama yine kasiklardaydi 12:30 dan sonra belimden girip kasıklarına ilerleyen ağrı halini aldı ama baya şiddetliydi sabah 5 te de doğdu küçük prensesim :)

gozun aydin gule gule buyut bebegini...:) ben de normal istiyorum. hangi belirtilerle gittin doguma. nasil gecti. kesi attilar mi attilarsa kac dikis var. bebegin kac kilo dogdu. istersen sen ayrintisiyla anlat :))

Belirtileri yazdım canım biraz once kesı attılar, benim içerde kanama cok olduğu için baya attılar ama disarda fazla yok söylemedi doktorum . Bebeğim 38+6 da 3.150 gr dogdu

inşallah canımmm cok sağol duaların ve güzel dileklerin için

doğumla ilgili bir şey söylediler mi.daha önce 38 i doldurması lazım demişlerdi galiba. sen kaç haftalıksın bebek 37 ile uyumlu demiş ya dr.un. yani 1 hafta sonra doğabilir mi?

canım bebeğimin haftasıda 37haftada gelişimide öleymiş... kilosunu boyunu sölemediler benmde aklıma gelmedi sormak o sıkıntıda her gttiğimde umutsuz konusurlarken bukez normal konusunca şaşkınlıktan heralde aklıma bişey gelmedi çarsamba tekrar gidilcek hareketlerini hiç hissetmiyorum 2haftadır yine ama sadece bi sagda bi solda dışa dogru sertlikler yapıyo bu da hareket ettiği anlamına gelirmiş kendini doğuma hazırlıyomuş öyle dedi doktor onları takip ediyorum suanda 37+3 günlük 38.haftada büyük ihtimal sezaryanla alırız dedi yada 1hafta daha bekletip 39.haftada alırız denildi çarsamba ne dicek bakalım canım

Allah yardımcın olsun canım benmde 13şubatta kontrolüm var inşallah hepimiz hayırlısıyla bu son zamaımızıda atlarırız rabbim hepimizin yardımcısı olsun sağol duaların için Allah razı olsun hepinizden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…