- Konu Sahibi papatya3459
-
- #41.201
Kızlar 7 şubat 23:50 itibarı ile oğlumuz normal dogum ile dünyaya geldi şimdi hastanedeyiz darısı tüm bekleyenlere
Canım valla ben sevindim sezaryen olmana, çok sıkıntılı bir gebelik geçirdin/ geçiriyorsun zaten. Bebek zaten kıymetli bir bebek. Bilmiyorum ben senin kadar güçlü olabilir miydim? Bir de normal doğumun yorgunluğunu yaşamak zorunda kalmayacağını duymak iyi hissettirdi bana. İşinin ehli bir hekimle gir ve çık doğuma inşallah. Doğurdum doğuramadım, ıkındım ıkınamadım vs sıkıntısı çekme. Zaten yeterince mücadele ettin. Hayırlısı olsun hakkınızda.
inşallah daha iyi haberlerini alacağız canım
canım kadınlar kulubune girince hep seni takip ediyorum. dualarım senınle ben bebğimi bu yüzden kaybettim seninki inşallah ii olur. bende bu haftalarda doğum yapacaktı. senın bebeğinin yaşamasını çom ama çok istiyorum sen içini ferah tut annesi o sana destek olucak. Allahtan umut kesilmez.
canım epıdural neden almıyorsun genel aestezı yapacaksın?aynen canım ya bende sevindim aslında sezaryana.. gerci bebek nasıl daha kolay hayata tutunacaksa o olsun dedim hep yan yatınca dönmez dedi suyumda yok zaten kabul ettik..dediğin gibi ıkındım ıkınamadım sıkıntısı bari cekmem rabbim hepimizin yardımcısı olsun korkuda var heycanda.. korktugum tek sey ben ayılana kadar etrafımdaki herkes olup biteni öğrenmiş olcak..oğlum hayata tutunuyo mu yoksa doktorların dediği gibi dogum esnasında hayatla bağdaşmamış mı olacak herkes bilecek ben hala baygın olcam inşallah hayırlı haberlerle uyanmak nasip olur tek duam bu
gunaydıııııın, uuykusuz son gunler, yerını uykuuz ılk gunlere bırakacak azHerkese günaydın kızlar. Yeni bir umutla yeni bir güne basladık bakalım hayırlısı bugün neler olacak
gunaydıııııın, uuykusuz son gunler, yerını uykuuz ılk gunlere bırakacak azkaldı.......
ben o tür uykusuz günlere hasretim istiyommmmmmm. Ne de olsa meltemin dedigi gibi su an da uykusuz saat başı çiş molası yok bacak agrısı mide agrısı gelsin bebislerde onlar icin uykusuz kalalım. Kıskanıyozz siziGünaydın Kızlar,
Bugün itibari ile 29 gündür uyumuyorumOğlumun gaz sorunu var o uyumuyor ben de uyumuyorum, artık aşırı yorgunluk ve uykusuzluktan fırsatım varken de uyuyamaz hale geldim, hep söylerlerdi de inanmazdım hamileliğin tadını çıkarmak gerekiyormuş :)
Doğum yapan arkadaşlar bebeklerinizi dışarı çıkardınız mı? Biz hastane dışında evden çıkmadık henüz, etrafta herkes grip mikrop kapıcak diye korkuyorum malum bi de çok minik, siz ne yaptınız?
Bu arada Bahar dualarım seninle, inşallah sağlıkla doğacak evladın, pozitif düşünmeye devam et..
canım bende 3 gundur oyleyım gunduz o uyurken de benım uykum gelmıyor bızımkının derdı gaz degıl emmek ıstıyor gece 1 /1.5 saatte bı uyanıp 20 dk emıyor koyuyorum mıkıldanıyor falan ben nerdeyse tum gece aysktayımGünaydın Kızlar,
Bugün itibari ile 29 gündür uyumuyorumOğlumun gaz sorunu var o uyumuyor ben de uyumuyorum, artık aşırı yorgunluk ve uykusuzluktan fırsatım varken de uyuyamaz hale geldim, hep söylerlerdi de inanmazdım hamileliğin tadını çıkarmak gerekiyormuş :)
Doğum yapan arkadaşlar bebeklerinizi dışarı çıkardınız mı? Biz hastane dışında evden çıkmadık henüz, etrafta herkes grip mikrop kapıcak diye korkuyorum malum bi de çok minik, siz ne yaptınız?
Bu arada Bahar dualarım seninle, inşallah sağlıkla doğacak evladın, pozitif düşünmeye devam et..
Kızlar 7 şubat 23:50 itibarı ile oğlumuz normal dogum ile dünyaya geldi şimdi hastanedeyiz darısı tüm bekleyenlere
Kızlar ben çok kötü durumdayim yaa.. Salı günü normal dogumla oglumu saglikli sekilde kucagima aldim çok sukur.. Bebegimde masallah sorun yok da bende doğum sonrasi dikis sirasinda ic kanama olustu narkozla uyutulup ameliyatla tekrar dikiş atildi. Tansiyon problemimden dolayi da sıkıntı cikti ve o geceyi oglumdan ayri yogun bakimda gecirdim.. Oglumu babasina vermisler esim sewinememis bile falan çok kötü bi doğum hikayem var ayrintilara girmeyim. Taburcu olduk cok sukur şimdi daha iyiyim ama dikis agrilarim çok var ayni zamanda dogum sirasinda ikinmaktan hemeroid olmusum normalde yoktu. Sormak istedigim de hem dikişler hem hemeroid inanilmaz derecede fazla agriyo. Ozellikle de hemeroid. Bu ne zamana kadar devam eder, en azindan hemeroid agrisini nasil azaltabilirim.. Agridan ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum... Allah hepinizin yardimcisi olsun..
Merhaba kızlar.. Topige yeni uye olmuştum ve ancak 2-3 defa yazabilmiştim. Şubat 8 annesi oldum bende :) normal dogumla, epiduralsiz suni sancisiz kendi akisinda dünyaya geldi kızım. Normal dogum düşünüp soru sormak isteyen olursa elimden geldigi kadar yardımcı olmaya çalışırım.. Hayırlı doğumlar olsun ins hepimize
benım agrım yok cok sukur ama yoruluyorum ruh gıbı dolanıyorum evde yanızım da 1 haftadır yemek utu derken perte cıktımaynen benimki de hep emmek istiyo. Ayirmasam tum gun emecek. Gece de zaten 1 bucuk saatte bir kalkip emziriyorum ama koyunca mikildaniyo hirildaniyo falan.. Agrilarim olmasa hic sorun degil uykusuz kalmak ama oturmak problem oldugu icin cok zorlaniyorum..
Merhaba kızlar.. Topige yeni uye olmuştum ve ancak 2-3 defa yazabilmiştim. Şubat 8 annesi oldum bende :) normal dogumla, epiduralsiz suni sancisiz kendi akisinda dünyaya geldi kızım. Normal dogum düşünüp soru sormak isteyen olursa elimden geldigi kadar yardımcı olmaya çalışırım.. Hayırlı doğumlar olsun ins hepimize
Anam ya hem bebek hem iş allah kolaylık versin sana. Benim annem yanımda ne sanslıyım alalh sana da güc versin cnmbenım agrım yok cok sukur ama yoruluyorum ruh gıbı dolanıyorum evde yanızım da 1 haftadır yemek utu derken perte cıktım
benım agrım yok cok sukur ama yoruluyorum ruh gıbı dolanıyorum evde yanızım da 1 haftadır yemek utu derken perte cıktım
Benim annem yanımdaydı, ya ne kolaymış bebek bakmak abartıyolarmış diyodum, geçen hafta gitti o günden beri fenalardayım :) Dün akşam misafir geldi bebeği görmeye, biz gidelim de siz bi uyuyun diyip erkenden gittiler :)) Sağlıklı olsunlar da bikaç ay böyle devam edicek sanırım..
Okuduğum bi kitapta bebeğe geceyle gündz farkını öğretebilrsenz gece daha fazla uyur diyodu, öğretmek için de gündüz gürültülü gece sessiz ve daha karanlık bi yerde uyutun, gece altını alırken emzirirken çok fazla konuşup onunla oyunlar oynamayın ki uzatmasın diyor ama henüz başaramadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?