2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

cnm bizim bdt ler aynı ve benim kızda çok rahat hiç gelesi yok bende normal için bekliyorum ama sancı fln yok nstde de çıkmıyor yrn kontrolüm var bende artık kollarımda olsun istiyorum annem sezeryan yap diyor :) kayınvalidem bekle diyor korkuyorum günü geçipte kakasını yer diye ne yapacağımı bilemiyorm

canım ben ılk oglumda da gece alt almaya alıstırmadım zamanla yapmamaya alısıyor ben bır muddet sonra sabahları kuru almaya baslamıstım bezını ve tuvalet egıtımı sırasında cok ısıne yarıyor ben mesela gece cıse hıc kaldırmadım oğlumu, gece karanlık yapıyorum odayı ve hıc bı sekılde konusmuyorum onla kı zaten dermanım yok konusmayaaaa:) gunduz nasıl gurultu yapacaksınkı tv acık olsa bıle hep aynı sevıyede oda etkılemez ev gurultusu lazım ona kapı acılıp kapanacak konusmalar supurge v.s

canım sabret gogus ucun da cıkacak sutun de gelecek mamayı en son care deneyın

inş bu defa da iyi şeyler duyarsın. ben niye almıyor 36 haftada diye düşünmüştüm yazdıklarını okuyunca. ama zaten prob.leri var miniğin bari gelişimini tamamlasın dediler herhalde. belki sen 36 haftalığım diye gittiğinde de bebeğin gelişimi gerideydi. inş. sağlıkla alırsın kucağına.

Merhaba taze anneler ve bebişlerini kucaklarına almayı bekleyen anneler

Sizlere hep sorular soruyorum. Haftaya nasipte 37. Haftam dolacak ve izne ayrılacağım. Acaba Dr dan rapor aldığımda okula ayrıca dilekçe vermeme gerek var mı?

canım bende cuma izine ayrıldım.Dr raporunu işyerime verdim.o kadar ayrıca bişey vermiyorsun.

Trptofan doğumu başlatma canım.Bebeğin döndü,bu sana Allah ın bir mucizesi.Suni sancıyla başlayan doğumların %90 ı sezaryenle sonuçlanıyor.Adı üstünde yapay oksitosin veriliyor.Vücutta zaten varolan ve sırasıyla salgılanması gereken müthiş bir hormon uyumu var,suni sancı bu döngüyü kırıyor ve daha çok sancı çekildiği halde rahim açılmıyor.Beni ilk doğumumda bu tuzağa düşürmüşlerdi,aman diyorum sen yapma.Bekle canım,hamiş hamiş son günlerin son tepmiklerin tadını çıkar.Göbişini kaşıya kaşıya fotolarını çektir :)

aynı duygulardayız canımbende dün doktordan gelince bi ümitsizlik kapladı içimi heyecanım gitti. hatta şu an sancım gelse doğuma gidecek mecalim yok. saçma sapan duygular bebişler sağlıklı diye sevineceğimize

Selamlar
Bazen gelip okumaya çalışıyorum,doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum.bekleyenlere de hayırlı doğumlar diliyorum.clemmm ben de hastane dışında çıkarmadım dışarı,daha da çıkarmıcam, çünkü Ankara çok soğuk nolur nolmaz.bizim de ilk günler gaz problemimiz vardı ama şimdi maşallahı var kızımın,bazen kendi çıkardığı gaz sesine korkuyor çocuk
Ek mama veriyorum ben ,sütüm yetmiyor,dilinde beyaz pamukçuk oldu yavrumun,nasıl geçirebilirim bilginiz var mı?

Kızlar artık hurma yemeye başlayayım diyorum ama hiç bilmiyorum ki günde kaç tane yemek lazım? Bi de medine hurması diyorlar özellikle, o ne oluyor? bi de diğerlerini yesek olmuyor mu yani? Bende diş hassasiyeti var ve hurma kadar dişlerimi sızlatan birşey de yok aslında, ne yapacağım sızlaya sızlaya yiyeceğim artık.

benım agrım yok cok sukur ama yoruluyorum ruh gıbı dolanıyorum evde yanızım da 1 haftadır yemek utu derken perte cıktım

meltemmmmmm benimde nasıl gözüm korkuyo. alıştık birazda rahata,ilkler büyüdü,gerçi benim minnoş oğlum öyle sakin sessiz bir çocuk değil ama yattımı uyuyor en azından.bebekken senin rüzgar gibi 1,5 saatte bir uyanırdı emmek için. bi tek bebek bakmak değil ki ev işleri de var. gerçi ben ne zamandır çok sıkıntım olduğu için temizliğe kadın alıyorum. ütüde yapıyor. öyle bir şansın var mı seninde?

Bend hergun bitane de olsa yiyorum, dogumu kolaylastirir diyolar, ne kadar dogru bilmesemde aldim malatya pazarindan, bi tane tatli niyetine atiyorum agzima, ha tatli istegimi kesiyomu kesmiyo o ayri valla medine hurmasi diye arayip almadim, ztn kilosu baya pahali bisey, iri bi hurma oldugu belli parasindanda

çok kolay olmuyor caanım öğrenmeleri ama öğreniyorlar geçde olsa.

ben bebişimi alıp eve geldim... şimdi yazabiliyorum.. oğluşum 3720gr 53 cm doğdu.. ama kilo verdi ve sarılığı başladı... şimdi süt emzirme uyku telaşlarındayız.. benim gibi yeni anneleri kutlar... anne olacaklarada hayırlı doğumlar dilerim.....

alıyorum canım son 12 aydır 15 gunde 1 falan alıyorum oncesınde ayda1 gelıyordu ona ragmen yetısemıyorum bıde cam kapı sılsem vay halımee
canım gozun aydın sende mutlu anneler kervanına katıldın omurlu olsun bebegın

merhaba güzel anneler. oğuşumdan fırsat bulup yavaş yavaş okuyorum geçmişi. alıntı yapamadım ama bi arkadaş pamukçuk için sormuş karbonatlı suyla göğsünü sil ve bebeğinin ağzını da sil. kaynamış soğutulmuş suyun içine. yada mikostatin diye bi damla var ben onla geçirdim çünkü oğlum karbonatlı suyu öğürdü pek kibarız da benim de göğüs çatlaklarım hala bitmedi 3 haftayı geçti. bir de gaz sıkıntımız başlıyor sanırım. oğlum uyurken sürekli geriniyor ıkınıyor ağlama nöbetlerimiz yok çok şükür ama uykuda sürekli mızırdanıyor. bu şekilde olan var mı acaba? bir de göğüslerim için ne yapabilirim acaba bir tanesi tamamen yarıldı yan tarafı kopacak diye korkuyorum ağlayarak emziriyorum resmen

Kızlar 7 şubat 23:50 itibarı ile oğlumuz normal dogum ile dünyaya geldi şimdi hastanedeyiz darısı tüm bekleyenlere
hayırlı olsun bebeğiniz. sağlıkla büyütün inşallah

canım ben de normal doğum yaptım.5-6 dikişim var ayrıca hemoroidim de var. çok kötüydü ilk bikaç gün. dikişlerim için bi merhem vermişti doktor onu sürüyorum 3-4 kez. hemoroidd için de sağlık ocağındaki doktorla konuştum lavman verdi kabız kalmamam için çünkü dikişliyken ıkınamıyorum. kabızlık ve hemoroid birbirini tetikliyo. bir kere lavmanı uyguladım. hatta 3 te birini falan kullandım. rahat tuvalete çıktım. bir de krem vedi günde bikaç kez de onu sürdüm. çok şükür iyiyim. uzun zamandır. isimlerini yazarım istersen.. kabız yapacak besinlerden tüketmiyorum. sabahları kahvaltıda zeytinyağı tüketiyorum. içmiyorum ekmeği banıp yiyorum o da kolaylaştırdı tuvalete çıkmamı. allah kolaylık versin zor ikisi bir arada ama doktorundan krem falan iste ağrısını azaltınca tuvalette daha rahat olursun en azından....

Ablamınki tülbentin arasına sarılmış yün ile gecti canım bende o yüzden kendime o sekilde pedler yaptım kullanıcam oda son care bunu yapmıstı bu fayda etti bitek hem her evde olan bisey denemekten zarar gelmez

Hayırlı olsun canım gözn aydın darısı basımıza. Klasik sorunlar takma kafana ödemini attı bebek sudan cıktı sonucta sarılıgı da cbk gecer umarım

canım benım ılk bebekte oyleydı tam gectı rahat ettım 2 bucuk aylıkken tekrar basladı artık kanla emıyordu bebek bu sefer kakao yagı kullandım sankı daha faydalı bırde garmastan yada medacassol ıyı gelıyor ama emzırmeden temızlemen lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…