2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
mucızem dogum yaptıktan sonra haber alamadım merak edıyorum ıyımı arkadası yogun bakım flan yazmıstı budaha gırmedı
bırde ayseylulu merak edıyorum goremedım ne zamandır

bebek meme başını iyice ağzına alabiliyor mu, belki onun emme şeklinden kaynaklanıyordur bu yaralar.

cnm inş normal yoldan kendi gelmeye karar verir kızım bugün kontrolüm var bakalım ne diyecek doktorum hayırlısı

slm kızlar nasılsınız. uzun zamandır giremiyorum bilgisayarım bozulmuştu. geçmişi okluyamıyorum şimdi doğum yapan tüm arkadsaşlara hayırlı olsun benim gibi bekleyenlere de allah sabır versin... bizim de cuma kont. vardı. nst de hiç sancı çıkmadı benim kız geç gelecek galiba ((

oğlum 8 günlük oldu bugün doktorumuza gittik içtiğim dostinexten dolayı sütüm hiç gelmebilirmiş.oğluşum anne sütünden mahrum kalmaz inşallah...

Morale ihtiyacım var kızlar..Simdi kontrolden geldim.Bu hafta çatı muayenesi olcaktık nst ye baglancaktık ilk defa ki benim bildigim daha önce baslanması lazımdı ikiside olmadı..Doktor ultrasonda baktı biraz aşagı inmiş doğum kanalına girmemiş,suyu azalmıs ama daha idare eder fln dedi.Cok su iç diyor nerdeyse günde 4 litre su içiyorum daha ne kadar içicem..Zaten takıntılıyım simdi bebegin hareketlerine daha cok dikkat etmem lazım.Bir hafta sonraya randevu verdi..Hastası cok oldugu için mi ilgilenmiyor bana mı öyle geliyor anlamadım sözde özel..Hic güvenim kalmadı ama bu saatten sonra degiştiremem..Kasılmalarım cok oluyor insan baglamazmı nst ye..

Dün geceden beri cok degişik ağrım var adet sancısı gibi midemi bozmusum gibi neden olabilir?

Doğumun baslamasına yardımcı bitki cayı böğürtlen miydi

Doktora soyleseydin keske kasilmalarin var diye.kacinci haftafasin bilmiyirum ama idrar yolu enf.agri yapabiliyo.icini rahat tut ultrasonda bakmis bi problem gorse muhakkak ayrintili farkli seylere yonlendirirdi.rahat ol.

kızlar ben geldiiiiiiimmmmm...
doğumdan sonra kayınvalidemlerdeydim şimdi evimdeyim vee bomba gibiyim çok şükür...
teyzeleri eymen paşam 3400 gram 50 cm doğdu dün gece göbek bağımızda düştü bugün bıcı bıcı yapcaz. 2. kez topuk kanımızda alında yavrumun şükür oda bitti gündüzleri uyuyup geceleri mıkır mıkırız bizden şimdilik bu kadar benimki acıktı... görüşürüz...

Doktora soyleseydin keske kasilmalarin var diye.kacinci haftafasin bilmiyirum ama idrar yolu enf.agri yapabiliyo.icini rahat tut ultrasonda bakmis bi problem gorse muhakkak ayrintili farkli seylere yonlendirirdi.rahat ol.

Söyledim canm ama bakmadı..Agrım var demedim gerci saatlerce sıra beklemenin sıkıntısıyla..İnsallah yoktur bi sorun..

Biz acele ettikce bu usaklar gelmiyo carsamba gunu karsilasicam artik ben oh yaaaaaa
Senin 40 haftan bittimi sayacın gözükmüyo. Gelmeyince sezeryanmı dediler yoksa?

Gözün aydın cnm insallah bizde görecegiz o günleri

Ben 39,haftadayim.2,sezeryanim olacak.ama baya bi bekletti bi problem yok ama 39 tamamlancak oyle dedi.carsamba tamamlaniy10da alicak.ilk bebek 38de olmustu dedim ama kabul etmedi.artik sona yaklastim sukur.cok zorlaniyorum.

Ben 39,haftadayim.2,sezeryanim olacak.ama baya bi bekletti bi problem yok ama 39 tamamlancak oyle dedi.carsamba tamamlaniy10da alicak.ilk bebek 38de olmustu dedim ama kabul etmedi.artik sona yaklastim sukur.cok zorlaniyorum.
Anladım cnm zor tabi benim de 40 haftam bitiyo bu hafta dogmazsa haftaya gidicem bakalım 42 dolmadan sezeryan ister sanırım sezeryan gününed kadar da dogar umarım. Son hftalar dedigin gibi zor

Sen icini rahat tut canum.ultrasonda baya bilgi veriyo.cati muayenesini her doktor yapmiyo.nstye gelince ben ilk dogumda sadece 1 kez girdim ozele gidiyordum ondada sanciyla doguma gitrigimde girdim.simdi 2,hamileligim devlete gidiyirum 35.haftadan beri her gittigimde istiyo doktor.sana tavsiyem kaygilanma dinlen bol bol.emin ol bi problem olsaydi bilirdi.

Beklemekte sikintu.subat basindan beri gun vercem vercem deyip durdu doktor.her gun sancilancam acil gitcem diye bekledim.agrilarin 5 gundur filanda var.ama devamu gelmeyince de acilede gitmedim.gunumu bekliyorum.her ne kadar doktor sancilanursan hastaneye gel hemen alirizdediysede stresliydim cok.sukur gecen hafta verdi gun hafta sonunu zor gecirdim ;Dha basladi ha baslucak diye seninde az kaldi bakalim insalah normal yaparsin.

Allah bağışlasın yavrunuzu maşallah
Rabbim bize de nasip etsin inşallah

ohhhh ne guzel evıne de dondun mınıgını kokla benım ıcın hayırlı omurlu bahtı guzel olsun oglunun , bızımde 5. gun dustu gobegı acelecı benım sıpa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…