- Konu Sahibi papatya3459
-
- #41.261
meltemcim sorma ya madecassol garmastan lansinoh ayva çekirdeği zeytin yağı sanayağı kendi sütüm denediklerim ama bi fayda yok. 2 gün iyi gibi olmuştu şimdi yine aynı hele bir tanesi yanından ayrıldı ayrılacak. kakao yağını da yıkıyormusun peki emzirmeden önce?
canım bak adı üzerinde normal. sana da bebeğine de çok şey katacak emin ol. sabırlı ol tadını çıkar lütfen. bebeğin niye bir şok yaşasın ki. mecbur kalmadıkça normali dene. çok farklı bir duygu. doğum sonrası inanılmaz rahat...
Doktora soyleseydin keske kasilmalarin var diye.kacinci haftafasin bilmiyirum ama idrar yolu enf.agri yapabiliyo.icini rahat tut ultrasonda bakmis bi problem gorse muhakkak ayrintili farkli seylere yonlendirirdi.rahat ol.
Senin 40 haftan bittimi sayacın gözükmüyo. Gelmeyince sezeryanmı dediler yoksa?Biz acele ettikce bu usaklar gelmiyocarsamba gunu karsilasicam artik ben oh yaaaaaa
Gözün aydın cnm insallah bizde görecegiz o günlerikızlar ben geldiiiiiiimmmmm...
doğumdan sonra kayınvalidemlerdeydim şimdi evimdeyim vee bomba gibiyim çok şükür...
teyzeleri eymen paşam 3400 gram 50 cm doğdu dün gece göbek bağımızda düştü bugün bıcı bıcı yapcaz. 2. kez topuk kanımızda alında yavrumun şükür oda bitti gündüzleri uyuyup geceleri mıkır mıkırız bizden şimdilik bu kadar benimki acıktı...görüşürüz...
Anladım cnm zor tabi benim de 40 haftam bitiyo bu hafta dogmazsa haftaya gidicem bakalım 42 dolmadan sezeryan ister sanırım sezeryan gününed kadar da dogar umarım. Son hftalar dedigin gibi zorBen 39,haftadayim.2,sezeryanim olacak.ama baya bi bekletti bi problem yok ama 39 tamamlancak oyle dedi.carsamba tamamlaniy10da alicak.ilk bebek 38de olmustu dedim ama kabul etmedi.artik sona yaklastim sukur.cok zorlaniyorum.
Allah bağışlasın yavrunuzu maşallahkızlar ben geldiiiiiiimmmmm...
doğumdan sonra kayınvalidemlerdeydim şimdi evimdeyim vee bomba gibiyim çok şükür...
teyzeleri eymen paşam 3400 gram 50 cm doğdu dün gece göbek bağımızda düştü bugün bıcı bıcı yapcaz. 2. kez topuk kanımızda alında yavrumun şükür oda bitti gündüzleri uyuyup geceleri mıkır mıkırız bizden şimdilik bu kadar benimki acıktı...görüşürüz...
ohhhh ne guzel evıne de dondun mınıgını kokla benım ıcın hayırlı omurlu bahtı guzel olsun oglunun , bızımde 5. gun dustu gobegı acelecı benım sıpa:)kızlar ben geldiiiiiiimmmmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?