- Konu Sahibi papatya3459
-
- #41.281
kızlar ben geldiiiiiiimmmmm...
doğumdan sonra kayınvalidemlerdeydim şimdi evimdeyim vee bomba gibiyim çok şükür...
teyzeleri eymen paşam 3400 gram 50 cm doğdu dün gece göbek bağımızda düştü bugün bıcı bıcı yapcaz. 2. kez topuk kanımızda alında yavrumun şükür oda bitti gündüzleri uyuyup geceleri mıkır mıkırız bizden şimdilik bu kadar benimki acıktı...görüşürüz...
kızlar yaaaa doğumuma 10 gün var ama ilk aydan beri gittigim dr'um ufak bi kaza geçirmiş ve 15, 20 gün yokmuşşş( ben ne yapacam şimdii... bikaç gün önce burda acaba drum ilgisizmi diye yazıyordum allah al sana ilgisiz dr dedi heralde oda gitti..çok sinirlerim bozuldu şimdi yeniden anlat derdini anlatabilirsen birde çok korkuyorum farklı şeyler söyler diye çünkü benim dr herşeye normal diyordu şimdi gidecegim dr ya kötü şeyler söylerse düşündükçe sinir oluyorum tamda muayene günü hazırlandım çıkıcaktım sekreteri aradı randevular iptal ediliyor diye.. gittiğim hastanede de en erken perşembe günü randevu alabildim başka bi dr dan... ne yapacam ben yaaaaaa kaldım ortada hak ettim gerçi ama yinede çok seviyordum drmu çok pişmanımmmmmm (( bu gidecegim inş iyi bi drdur onda olucak büyük ihtimalle doğumum.. çok farklı bi duygu sanki küçükken okulda alıştığım sınıftan başka sınıfa gönderilmiş gibi çaresiz ve yanlız hissettim :))))
ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN CANIMbizim daha göbeğimiz düşmedi 8 günlük olduk bugün bakalım bıcı bıcı yapmayı bizde bekliyoz dört gözle teyzesi
canım benim aynı derdi bende yaşadım doğuma 1 hafta kala doktorum işi bıraktı. kendimi güvensiz hissettim.hastaneden ayrılmayı düşündüm sonra yeni bir doktorun geldiğini sölediler doktor öle bir baktı ,gün verdi doğum için daha çok moralim bozulmuştu.hasteneden kaydımı isticektim başka hastane arayışına girecektimki muayenin ertesi günü kanamam geldi mecburen hastaneye gittik ve bebişimi kucağıma aldım.doktor çok şükür eli çok hızlıydı ameliyatım çok başarılı geçti sezeryan oldum spinal anestezi aldım.doktordan daha çok hemşerilerin yakın ilgisi ameliyatta herkesin bana yakınlığı ebenin bana ve bebeğime olan sevgisi gülümsemeleri doktorun soğukluğunu unutturmuştu.inşallah sende kolay rahat sancısız bir şekilde bebişini kucağına alırsın canım.kısacası tek doktorla bitmiyor ebe hemşire senin bakımın hepsi önemli bir doğumda ben bunu belirtmek istedim seninde herkese anlatacağın güzel bir anı olarak kalır doğumun canım...
Aynen tarih bilmek cok güzel olmalı hele benim gibi herseyi önceden planlayıp progrmlayan biri icin bisey bilmemek cok kötüTopik stresli annelere kaldi :)) dogurup da feraha ciksaydik iyi olcakti :) sezaryen olanlara imrenmeye basladim. belli bitarih verildi oldu bitti ne guzel
Sen bi prsmbe git bakalım belki yeni doktorunu da seversin simdiden dert etme cunku elinden bisey gelmez. Hem doktor isini bitirince ebelere hemsirelere kalıcan onlarda aynı zaten aynı hastanede sıkma canınıkızlar yaaaa doğumuma 10 gün var ama ilk aydan beri gittigim dr'um ufak bi kaza geçirmiş ve 15, 20 gün yokmuşşş( ben ne yapacam şimdii... bikaç gün önce burda acaba drum ilgisizmi diye yazıyordum allah al sana ilgisiz dr dedi heralde oda gitti..çok sinirlerim bozuldu şimdi yeniden anlat derdini anlatabilirsen birde çok korkuyorum farklı şeyler söyler diye çünkü benim dr herşeye normal diyordu şimdi gidecegim dr ya kötü şeyler söylerse düşündükçe sinir oluyorum tamda muayene günü hazırlandım çıkıcaktım sekreteri aradı randevular iptal ediliyor diye.. gittiğim hastanede de en erken perşembe günü randevu alabildim başka bi dr dan... ne yapacam ben yaaaaaa kaldım ortada hak ettim gerçi ama yinede çok seviyordum drmu çok pişmanımmmmmm (( bu gidecegim inş iyi bi drdur onda olucak büyük ihtimalle doğumum.. çok farklı bi duygu sanki küçükken okulda alıştığım sınıftan başka sınıfa gönderilmiş gibi çaresiz ve yanlız hissettim :))))
öncelikle hayırlı olsun bebişin canım :) Göbek düşmeden yıkamak sakıncalımı???
oğlum 8 günlük oldu bugün doktorumuza gittik içtiğim dostinexten dolayı sütüm hiç gelmebilirmiş.oğluşum anne sütünden mahrum kalmaz inşallah...
bebişimin doktoru göbeği düşmeden yıkanmaya izin vermedi canım iltihap kapmasın diye.bizde uyduk daha yıkamadık beişimizi
Ben 39,haftadayim.2,sezeryanim olacak.ama baya bi bekletti bi problem yok ama 39 tamamlancak oyle dedi.carsamba tamamlaniy10da alicak.ilk bebek 38de olmustu dedim ama kabul etmedi.artik sona yaklastim sukur.cok zorlaniyorum.
kızlar yaaaa doğumuma 10 gün var ama ilk aydan beri gittigim dr'um ufak bi kaza geçirmiş ve 15, 20 gün yokmuşşş( ben ne yapacam şimdii... bikaç gün önce burda acaba drum ilgisizmi diye yazıyordum allah al sana ilgisiz dr dedi heralde oda gitti..çok sinirlerim bozuldu şimdi yeniden anlat derdini anlatabilirsen birde çok korkuyorum farklı şeyler söyler diye çünkü benim dr herşeye normal diyordu şimdi gidecegim dr ya kötü şeyler söylerse düşündükçe sinir oluyorum tamda muayene günü hazırlandım çıkıcaktım sekreteri aradı randevular iptal ediliyor diye.. gittiğim hastanede de en erken perşembe günü randevu alabildim başka bi dr dan... ne yapacam ben yaaaaaa kaldım ortada hak ettim gerçi ama yinede çok seviyordum drmu çok pişmanımmmmmm (( bu gidecegim inş iyi bi drdur onda olucak büyük ihtimalle doğumum.. çok farklı bi duygu sanki küçükken okulda alıştığım sınıftan başka sınıfa gönderilmiş gibi çaresiz ve yanlız hissettim :))))
belki yeni dr.danda memnun kalırsın. buradan bir arkadaş daha dr.unu değiştirmek zorunda kalmıştı. kendi dr.ununda bazı yönlerinii pek sevmiyordu. sonra başka dr. a gitti ve çok memnun kaldı.inş. öyle olur seninde.[
ne güzel yazmışsın canım inş benimde öyle olur yeni dr daha çok severim zaten son 10 gün çok tşk ederimmmm :)
canım bızde oyle (idik) sımdıde uyumuyor sıpaaaaaselam kızlar bugün bebişimle 12. günümüz...yine bir sorum olacak size :)) kızçemin maşllahı var hep uyuyor..kimisi 2 hafta erken geldiği için günlerini doldururmuş diye yorum yapıor ama bilemedim gün içinde toplasanız 3-4 saat uyanık normalmi acaba ..sizin bebişler nasıl..internette okuduğuma göre uyanıklık saati normal..mama verecek oluyorum zorla uyandırıorum oda uyanıyor ama gözler kapalı ..anlamadım gitti...sonrada neden uyumuyor dye mesajlar atarmıyım acaba :))))
Cok güzel cnm bunların mavisi de güzelmiş beEki Görüntüle 630560 Eki Görüntüle 630558 Eki Görüntüle 630561 kızlar sıze fıkır olsun dıye bıtmeden resımlerını cekıp ekleyeyım dedım cam kasenın susu bozuldu ama ılk yapıldıgında cok guzeldı onu hastaneye goturduk, sepetıde cıkolata sepetı yaptık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?