- Konu Sahibi papatya3459
-
- #41.301
Doğrudur valla canım..inşallah normaldir çünkü bildiğin uyku tulumu bir kızım var:)) korktum açıkçası...dediğin gibi bugün uyandıramıyorum yarın öbürgün de uyusun diye gözünün içine bakarım :)canım bızde oyle (idik) sımdıde uyumuyor sıpaaaaa
Senin ilk bebeginmi canim.sessiz kalma derim ama kalbinide kirmadan soylemn gerekenleridw soylemelisin.cok yipanirsin yoksa.
YA benim annemde yan apartmanımda hiiiic istemem kaynana görümce falan yanımda o halimde. Annem bana mı baksın onlara mı pisirip tasırsın. Gelsinler sevsinler ama kalmasınlar gitsinler ya. He annen olmaz gelir kalır ya da annen müsait olmaz yine gelir kalır. Valla esin e söyle bazı seyleri o söylesin kırmadan halletsin doktor söyle dedi böyle dedi diye.evet ilk bebeğim şimdiden herşeye çok karışıyor kayınvalidem ne yapacam doğumdan sonra 2 hafta bizde kalacaklarmış kayınababamda olacak nasıl rahat edecem bilemiyorum kayınbabamın yanında uzanırken emzirirken ben kafayı yicem galiba :)) benim annem zaten yanımda aynı apartmanda oturuyoruz altlı üstlü ama anneme güvenmiyor galiba onun için gelecek... zaten kalbini kırmak istemediğim için susuyorum herşeye ama ben sustukça o daha saçma fikirlerle geliyor bana bilmiyorummm kırmadan bişiler demem lazım yoksa gerçekten beni çok yıpratacak 2 haftada dua edin bana kızlar kayınvalidemle başım dertte :)))
YA benim annemde yan apartmanımda hiiiic istemem kaynana görümce falan yanımda o halimde. Annem bana mı baksın onlara mı pisirip tasırsın. Gelsinler sevsinler ama kalmasınlar gitsinler ya. He annen olmaz gelir kalır ya da annen müsait olmaz yine gelir kalır. Valla esin e söyle bazı seyleri o söylesin kırmadan halletsin doktor söyle dedi böyle dedi diye.
En iyi tanıyan sensin cnm dedigin gibi uygun dille anlatırsın. Ytak odanda uzanırsın kayınpederinde oraya gelemz zaten dert etmeevet ya çok sinirlerim bozuldu şimdiden zaten annem yanımda ne gerek varsa annem olmasa neyse dicem bide kayınbabamda olacak hiç rahat edemicem annemide düşünüyorum ne yapacaksa o kadar kişiye yemek yatak iş güç... eşimde ana kuzusu :)) bişi söylenmiyor tersliyor beni hemen mecbur katlanıcam yada ben bazı şeyleri uygun dille söylerim ya kalmalarına bişi demem de huyunu biliyorum çok karışacak herşeye onun için gerildim((
En iyi tanıyan sensin cnm dedigin gibi uygun dille anlatırsın. Ytak odanda uzanırsın kayınpederinde oraya gelemz zaten dert etme
hazırlıklar taaaam gelsşn tospişşşşşCok güzel cnm bunların mavisi de güzelmiş beBenimkilerde hazır bebişi bekliyoruz
ben ne yapacam bilemiyorum bana söz hakkı bile düşmüyor kayınvalidem doğduğu gün tuzlicam yıkayacam diyor ne yapacam ben yaaa hemde ben hastanedeyken kendi evine götürecekmiş orda yapacakmış anne olurmu emzirmem lazım dedim ben ona şekerli su yapar içiririm süt yerine dedi offff yaaaa çok sinirlerim bozuldu bişide diyemiyorum çok mu sesiz kalıyorum acaba söyledikleri karşısında ne yapmam lazımmm daha dogumuma 10 gün var ama ben çok stres oldum
hay ALLAHım one ya öylee sessiz kalıyosun tabıdeee şekerli su yapıp içirmek ne demek kendı içsin onu otursun oturdugu yerde verme sakın bebegı hem hast.. izin vermezlerki ya öyle sacmalık mı olurmus ALLAH sana sabır versın canım bende sessiz kalmıstım oglumda herseye karısıyodu ama snra yüz vermedım pek yeter dedim yani şimdi aramız iyi degil bunda karısmaz diye düşnüüyorum
ben ne yapacam bilemiyorum bana söz hakkı bile düşmüyor kayınvalidem doğduğu gün tuzlicam yıkayacam diyor ne yapacam ben yaaa hemde ben hastanedeyken kendi evine götürecekmiş orda yapacakmış anne olurmu emzirmem lazım dedim ben ona şekerli su yapar içiririm süt yerine dedi offff yaaaa çok sinirlerim bozuldu bişide diyemiyorum çok mu sesiz kalıyorum acaba söyledikleri karşısında ne yapmam lazımmm daha dogumuma 10 gün var ama ben çok stres oldum
evet ilk bebeğim şimdiden herşeye çok karışıyor kayınvalidem ne yapacam doğumdan sonra 2 hafta bizde kalacaklarmış kayınababamda olacak nasıl rahat edecem bilemiyorum kayınbabamın yanında uzanırken emzirirken ben kafayı yicem galiba :)) benim annem zaten yanımda aynı apartmanda oturuyoruz altlı üstlü ama anneme güvenmiyor galiba onun için gelecek... zaten kalbini kırmak istemediğim için susuyorum herşeye ama ben sustukça o daha saçma fikirlerle geliyor bana bilmiyorummm kırmadan bişiler demem lazım yoksa gerçekten beni çok yıpratacak 2 haftada dua edin bana kızlar kayınvalidemle başım dertte :)))
kızlar doğumdan sonra hastanede duş alınıyomu drlar izin veriyorlar mı yani dikişin olsa bile merak ettim ???
Kizlar sabah 8de sezaryene giriyorum bna dua edin Allah hepimizin yardimcisi olsun :)
ALLAH YARDIMCIN OLSUN CNM YARIN BEBİŞİNE KAVUŞUYOSUNKizlar sabah 8de sezaryene giriyorum bna dua edin Allah hepimizin yardimcisi olsun :)
Kizlar sabah 8de sezaryene giriyorum bna dua edin Allah hepimizin yardimcisi olsun :)
hayırlı dogumlr canm ıyı haberlerını beklıyoruzKizlar sabah 8de sezaryene giriyorum bna dua edin Allah hepimizin yardimcisi olsun :)
ooooo inş. gelir. gelmezse de canın sağolsun. elinden geleni yaptıktan sonra gerisi allahtan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?