- Konu Sahibi papatya3459
-
- #41.321
hayırlı olsun canım omurlı ve bahtı guzel olsunkızlar ben de doğum yaptım
29 ocakta saat 13:20'de sezeryan ile doğum yaptım
kızımız benay 3,140 kg 50 cm olarak doğdu
inşallah siz de çocuklarınızı sağlıklı bi şekilde kucaklarınıza alırsınız :)
Hayırlı olsun cnm gözün aydın allah analı babalı büyütsünkızlar ben de doğum yaptım
29 ocakta saat 13:20'de sezeryan ile doğum yaptım
kızımız benay 3,140 kg 50 cm olarak doğdu
inşallah siz de çocuklarınızı sağlıklı bi şekilde kucaklarınıza alırsınız :)
selam kızlar bugün bebişimle 12. günümüz...yine bir sorum olacak size :)) kızçemin maşllahı var hep uyuyor..kimisi 2 hafta erken geldiği için günlerini doldururmuş diye yorum yapıor ama bilemedim gün içinde toplasanız 3-4 saat uyanık normalmi acaba ..sizin bebişler nasıl..internette okuduğuma göre uyanıklık saati normal..mama verecek oluyorum zorla uyandırıorum oda uyanıyor ama gözler kapalı ..anlamadım gitti...sonrada neden uyumuyor dye mesajlar atarmıyım acaba :))))
Canim sen kacinci hafadasin gun bellimi sezeryan icin
Eki Görüntüle 630560 Eki Görüntüle 630558 Eki Görüntüle 630561 kızlar sıze fıkır olsun dıye bıtmeden resımlerını cekıp ekleyeyım dedım cam kasenın susu bozuldu ama ılk yapıldıgında cok guzeldı onu hastaneye goturduk, sepetıde cıkolata sepetı yaptık
Topik stresli annelere kaldi :)) dogurup da feraha ciksaydik iyi olcakti :) sezaryen olanlara imrenmeye basladim. belli bitarih verildi oldu bitti ne guzel
ben ne yapacam bilemiyorum bana söz hakkı bile düşmüyor kayınvalidem doğduğu gün tuzlicam yıkayacam diyor ne yapacam ben yaaa hemde ben hastanedeyken kendi evine götürecekmiş orda yapacakmış anne olurmu emzirmem lazım dedim ben ona şekerli su yapar içiririm süt yerine dedi offff yaaaa çok sinirlerim bozuldu bişide diyemiyorum çok mu sesiz kalıyorum acaba söyledikleri karşısında ne yapmam lazımmm daha dogumuma 10 gün var ama ben çok stres oldum
Ya ben de kayınvalidelerin kalmasını anlıyorum da kayınbabaların kalmasına uyuz oluyorumevet ilk bebeğim şimdiden herşeye çok karışıyor kayınvalidem ne yapacam doğumdan sonra 2 hafta bizde kalacaklarmış kayınababamda olacak nasıl rahat edecem bilemiyorum kayınbabamın yanında uzanırken emzirirken ben kafayı yicem galiba :)) benim annem zaten yanımda aynı apartmanda oturuyoruz altlı üstlü ama anneme güvenmiyor galiba onun için gelecek... zaten kalbini kırmak istemediğim için susuyorum herşeye ama ben sustukça o daha saçma fikirlerle geliyor bana bilmiyorummm kırmadan bişiler demem lazım yoksa gerçekten beni çok yıpratacak 2 haftada dua edin bana kızlar kayınvalidemle başım dertte :)))
En iyi tanıyan sensin cnm dedigin gibi uygun dille anlatırsın. Ytak odanda uzanırsın kayınpederinde oraya gelemz zaten dert etme
selam kızlarr
benden başka doğurmayan şubat annesi kaldı mı bilmiyorum.
inş Allah nasip ederse 18 şubat pazartesi bende doğum yapıyorum..
inş oğlum acele etmez bekler gününü.bize de dua edin teyzeleri
Ne soylesen haklisin valla.bazi insanlar boyle iste.bende cok sahit oldum.ozellikle hangi yada nasil bir psikoloji oluyorsa kayinvalideler kendi cocugu gibi davraniyirlar dogan torunlara.oda yeni ve ozelikle ilk dogum yapanlari cok etkiliyo.anne bebek iliskiside saglikli olmuyo.cunku ilk anne olmak o duygu cok baska.bence anne bebek ayrilmamali ne olursa olsun isterse bebek aglasin o mucadeleyi anne vermeli.cogunda boyle olmuyo.hep bi mudahale bi bilgiclik anneden alip kwndileri susturmaya ugrasmalar filan.anne uzaktan bakar bisey diyemez.dese hi turlu oyle zamanlarda herkes anneden assas.anlicaniz herkes bi garip ruh haline giriyo
dedikleri gibi, icimizde kalmayacak bu cocuklar ama yine de sabirsizlaniyoruz. seninki daha belirsiz. bi de sehir disindan yanima gelecek olanlar dogum ne zaman diye yaklasik bi tarih istemekte israr ediyo. erkenden ucakbileti alabilmekk icin ondan da sıkıldim artik. bebek ine zamn isterse o zaman gelecek diyoRRumAynen canım ya, karmakarışık duygular içindeyim. Dün kızımın yatağını hazırladım, duygulandım birden, başladım ağlamaya. Sabah namazı vaktindeyse birkaç hurma yedim, o da fazla kaçırmışım sanırım midemi kötü yaptı. Bu kez korkularım hortladı ve doğumdan tırsmaya ve ben neden hamile kaldım ki şimdi demeye başladımGitgeller yaşıyorum, hepsi stres kaynaklı biliyorum. Bebeğin ne zaman geleceği belirsiz olunca böyle kuzu kuzu bekliyoruz. Hele benim durum iyice vahim, ikinci doktorla resmen bdt değişti. İnsanlar biraz da bu belirsiziliği yaşamamak için sezaryen tercih ediyor olmalı, tek mesele doğum korkusu değil bence.
Aynen canım ya, karmakarışık duygular içindeyim. Dün kızımın yatağını hazırladım, duygulandım birden, başladım ağlamaya. Sabah namazı vaktindeyse birkaç hurma yedim, o da fazla kaçırmışım sanırım midemi kötü yaptı. Bu kez korkularım hortladı ve doğumdan tırsmaya ve ben neden hamile kaldım ki şimdi demeye başladımGitgeller yaşıyorum, hepsi stres kaynaklı biliyorum. Bebeğin ne zaman geleceği belirsiz olunca böyle kuzu kuzu bekliyoruz. Hele benim durum iyice vahim, ikinci doktorla resmen bdt değişti. İnsanlar biraz da bu belirsiziliği yaşamamak için sezaryen tercih ediyor olmalı, tek mesele doğum korkusu değil bence.[/QU
canım benim 2. sezeryan olacak. ilkinde verilen tarihte doğum sancıları ile gittim hastaneye. hamilelik gibi mucizevi bir doğa olayını planlı bir sezeryanla sonlandırmak rahatsız ediyordu beni. bir de o sancıları hiç yaşamazsam hiçbir zaman gerçekte nasıl bir duygu olduğunu anlayamayacağım doğumun diyordum. bir ameliyat geçirmiş olacağım ve bebeğimi doğurdum gibi bile olmayacak diye. bebişim belki daha uzun kalacak içimde,benden daha alacağı fayda var,kendi karar vermeli ne zaman gelrceğine diye düşünüyordum. öyle gönülden düşünmüşüm ki bunları az da olsa o ağrıları yaşadım.hem tarih zaten oğlumunda gelmeye karar verdiği tarihmiş onu öğrendim ve kendim bu olayı sonlandırmamış oldum hem de dr.sezeryan planlamış olsa da son anda tekrar mua. ederiz normal şansı varsa deneriz demişti, son ana kadar normal ihtimali oldu ve gerçekten keyfi değil mecburi sezeryan oldu. gerçi böyle anlatıyorum ama zaten normalden de çok korkuyordum.
şimdi ise yine sezeryan ve ben dr. un son dediği tarihe kadar bekleyeceğim. 39+0 olacak. yani 40 a gireceğiz. ve ben yine onu riske sokmadan doğabileceği son tarihi bekliyeyim istedim.
aslında her an gelebilir bu anlamda normal bekleyenlerle benzer durumdayım. sonuçta dr.un size de bekleyebilirsiniz dediği bir son tarih var.benim daha erken doluyor bu süre ama gerçekten allah biliyor ya doğum sancıları başlasın, kızım kendi belirlesin tarihini istiyorum.yine doğum tarihine ben karışmayayım. sonuçta sezeryan olacak ama o alacağı herşeyi aldığı zaman doğum eylemi başlayacaktır. ona o şansı vermek istedim. benim gibi planlı sezeryan olacak olup sancısı gelerek doğuma gitmek isteyen varmıdır bilemiyırum. öyle ilginç bir durum benimki de . farklı sonlar için olsada aynı sancıları bekliyoruz canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?