2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Sonucta 2 hafta degilmi bosverr hep yakininda olsa napcan sukret.2 hafta sonra ohhh hic kafani yorma

dediğin gibi canım 2 hafta gçer elbet hep yanımda olsa dayanamazdım galiba gerçi ben kayınvalidemle 3 sene aynı evde oturmuşluğum var ama bi ALLAH bi ben bilirim :))) hala şaşırıyorum nasıl oturdum diye :))

AMİİİİİİİNN çok teşşekkür ederim canım güzel dileklerin için inşallah hepimiz biran önce bebişlerimize kavuşur mutlu mesut yaşarız bu günlere güleriz :)) evet karar verdim dr la konuşacam en mantıklısı o yoksa kızım rezil olacak tuz şekerli su ellerinde :)))

bende katlanamıyorum zaten beni yok saymasına bişi sormamasına bişi sölerken yapalım mı kızım demiyor yapacam diyorr deli oluyorum.. drlar zaten izin vermezmiş götürmesine izin verselerde ben vermicem bu kadar sustuğum yeter galibaa kırmadanda olsa söylicem artık eltilerimde yapamadığının acısını benim kızımda çıkaracak deneme tahtası gibi eşimle tartışırız diye bişi demek istemiyordum ama eşimde bana kızarsa o ayıp eder sonuaçta o bizim bebeğimiz bizim bebeğimizin sağlıgı kayınvalidemin söylediklerini yerine getirmesinden çok daha önemli bunuda ona kabullendirmem lazım... ben kızımı mutlu mesut bekliceğime düşündüklerime bak yaa... ama takmıcam kafama herşey olacana varır üzülen kendisi olur..

Sabret canim tek bebegini dusun.iletisiminiz cok onemli.ilk defa anne olacaksin tadini cikar.dedigim gibi 2hafta sadece.esinlede kotu olma sacma sapan seyler icin.Sonucta yaninda durmicaklar cekip gidecekler.kalp kirmadan usulunle hallet.tadini bozma dusunme bile.....

kızlar yaaa çok teşekkür ederim hepinize bana çok cesaret verdiniz gerçekten baya bi gaza geldim evede almıcam bu gazla :))) eşim ailesine çok düşkün özellikle de annesine haksızken bile haklı diyor o derece... maddi anlamda bi baglılığımız yok hiç bi şekilde kuruşlarını bile almayız allah muhtaç etmesin kimseyi... ama eşime bişey söyleyince kabarıyor hemen bende 23 yaşındayım 17 yaşımda evlendim ilk 3 sene kayınvalidemle aynı evde yaşadım ilk zamanlar daha çok ezdiriyordum kendimi yani şimdi bakınca baya bi ezdirmişim çünkü onların evinde kalıyorduk yeni evlenmiştim ne dese tamam diyordum.... ama o bebeğim içinde ne dese tamam dicemi zannediyor ben sustukça.. sizinle konuştum ya rahatladım gerçekten izin vermicem hiç bişiye annemede söylediğimde bişi deme ayıp diyor babamda aynı o yüzden susuyordum abartıyormuyum diye, abartmıyormuşum sizinle konuşunca anladım susmicam artık kayınvalideme sorsan eltilerimin yanında hiç çekinmeden en sevdiğim gelinim sensin diyor ama etmediğinide bırakmıyor..zaten ilk bebeğim kızımla rahat rahat zaman geçiremicem diye üzülüyorum anneme diyorum nasıl emziricem nasıl uzanacam kayınbabam varken emzireceginde söle çıksın anlarlar o zaman diyor.. hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar fikir verdiniz bu siteyi çok seviyorum keşke daha önce katılsaydım aranıza rahatladım gerçekten en azından bişi söyleyince haksız olmadığımı anladım yani annem bile söyleme bişi ayıp diyordu ama onunda aramız bozulmasın diye söylediğini anlamış oldum en azından... canım nereli diye sormuşsun mersinli kayınbabam mersin köyünden kayınvalidemde mersinin araplarından :))) kızlar eşin nasıl diyorsunuz ya daha dün akşam eşim bana senin annen bile bişi dese doğumdan sonra cevap verme diyor neden dedim annemde bizde olacak üstüne alınır dedi bana :/ gerisini siz düşünün.... :)) burayı şubat annelirinden kayınvalide dertlerine çevirdim özür dilerim :))

annişler ben perşembe saat 8 de sezeryana giricem yarın kayınvaldemler gelecek..nete giremem benim için bol bol dua edin ...ilk fırsatta doğumdan sonra girmeye çalışırım

dualarımız seninle canımm inşallah bi sancıda alırsın bebeğini kucağına habersiz bırakma... çok merak ettim şimdi sabah yazmış doğurdumu acaba bilen var mı :)) bu nişanı çok merak ediyorum nasıl bişi acaba az az gelirmi benden az az bayadır sümüksü bişiler geliyor ama dr um bişi olmaz akıntıdır demişti ama akıntı degil farklı bişi bakalım yeni dr um ne diyecek perşembe günü kontrolüm var günler geçmek bilmiyor sanki :)

annişler ben perşembe saat 8 de sezeryana giricem yarın kayınvaldemler gelecek..nete giremem benim için bol bol dua edin ...ilk fırsatta doğumdan sonra girmeye çalışırım

allah kolaylık versin canımmm inşallah saglıcakla alırsın bebeğini kucağına dualarımız seninle... darısı benim gibi bekleyenlerin başına :)))

selam,arada bir girip paylasimlari okuyorum benimki de gelmek bilmedigi icin evde nasil oyalanacagimi şaşırdım :) bisey demeden duramayacam sizin kayinvalide supurgesiz cadı..bunlar hic mi yol yordam bilmeyen insanlar?benim ailem sehirdışında,canim babacim öz be öz babacim dogumuma gelmiyo,oysaki gelse sadece bir iki gece kalabilir ama örfe adete uymaz erkegin yaninda nasil rahat etcen diyo,emzircen uzancan diyo ve size yemin ederim ben babamla cok samimiyimdir,gencligimden beri her seyimi bilir anlayislidir ben ondan niye utanayim??ama sizin kayinpeder (elin adami)ultra anlayissiz bi insan ve bunda kayinvalidenizin cok katkisi oldugunu dusunuyorum..siz bunlara cok yuz vermissiniz,kocaniza da fazla yuz vermissiniz ailesi konusunfa..yasiniz da genç..gitsinler diye mevlut falan zorunda degilsiniz,her sey esinizde biter,kim esini kirmak uzmek ister?elbette yapmayin ama sizin yerinizde olsam kayinvalidemle bu konuda yuz goz olacagima eşimi yavas yavas işlemeye baslardim lisan-ı munasiple,yavaş yavaş igneyle kuyu kazar gibi,her gun kucuk doz..bence bu uzun vadede daha iyi bi cozum :)

her gün küçük dozzz :))) 10 günde ne kadar işleyebilirsem tatlı dille artık yapacaz bişiler... hadi kayınbabamı geçtim belki düşünemedi diyorum ama kayınvalidemin ona anlatması gerekiyor... çok şanslısın canım senin yerinde olmak isterdim ne kadar anlayışlı baban var.. bilemiyorum ne yapacagımı kesin dayanamam zaten benim annem babam ablam olucak bide kayınbaba kvde düşünemiyorum evin halini kızımı hiç düşünemiyorum zaten canım benim yaa beşiğide salona kurduk o kadar kişinin içinde ne yapcaz bilmiyorum kayınbabamda konuşken zannedersin kavga ediyor benim annemde öyle çok bagırarak konuşur ben sürekli bebeğimi uyutmaya çalışıcam heralde :)) bize yeniden beşiği odasına kurma görünüyor galiba ama doğumdan sonra fırsat buldukça girip anlatacam size güzel hikayemi ben bile merak ediyorum ne olacak diye :) :))

valla canım evde uğraşacak iş kalmadı kalsada belimin ağrısından üşeniyorum artık geçmiyor günler :)) biran önce gelseler hayırlısıyla ne zaman doğacagını bilmemek çok tuaf bişey hergün bugün doğuracammı acaba diye uyanıyorum :)) sezaryan olanlar şanslı bence tabi daha heyecanlı olur onlara göre ama hazırlıklı olurlar en azından..

Teşekkür ederim canım, giremedim bikac gundur dogum yaptın mı bilmiyoruma ama yazayım bende nst de çıkan ama hissetmedigim sancılar vardi, aciklik ta 2cm di zaten 5gun once ilk defa adet sancısı gibi ağrılar hissedince hasteye gittim ilçede yasıyorum burda kadın dogumcu yok ebeler var sadece sancıların siklasmasini bekleyip riske atmadım ile 1.5 saatiz çünkü. Ebe riske atma bı git ildeki hastaneye dedi çünkü il ile aramızdaki yol dag yolu geceleri kıs şartlarından kapanabiliyo firtina sis falan oluyo yarın doktor görür için rahat eder dedi. Ambulansla yola çıktık nolur nolmaz diye iyiki cikmisiz hastanenin kapısından girerken ilk ağır sancım başladı. 5 saat sonrada dogum oldu. Sancı ağır gercekten ama çatala oturduktan sonrası cok kolay sadece iyi ve uzun ikinman gerekiyo ne kesiyi hissediyosun ne dikişi. Tavsiyem kesinlikle normal dogum yap. Eğer imkanın varsa epudural ol o zaman hiç acı çekmeden dogum yaparsın benim bulunduğun il de yok epudural. Allah yardımcın olsun normal doğumdan korkma İnan degiyo

canım öncelikle bebeğin hayırlı olsun allah nazarlandan saklasınnn ikinizide :) bende doğum anında bişi hissedilmediğini duymuştum önemli olan sancılar galiba onları çekmek zor oluyor allah hepimize kolaylık versin inşallah.. benimde merak ettiğim bişi var bendede adet sancısı hep oluyor hergün ama merak ettiğim nişanın geldimi geldiysede nasıl bişi çok mu azmı beyaz mı pembe mi :)

İnsallah canim.allah yardimcin olsun.yarinda ben gidiyorum doguma.hayirli haberlerle gel.bizi merakta birakma....

canım yarın doğumun varmış alllah kolaylık versin sezaryan olucaksın galiba inşallah saglıklı bi şekilde alırsın bebeğini kucagınaaa doya doya koklarsın kavuşacaksın bebeğine ne güzel darısıda bize inşallah :))

Evet canim sabah 10 da ben depresyon takiliyom bugun.stres oldum.yarin buyuk gun.insallah kolay gecer.spinal sezeryan olcak.kendimi rahatlatmaya calisitorum.gun gelsin duye beklerken simdide kacacak yer ariyom sma yok bi sekilde cikacak

kızlar merhaba. bugün kafayı yemek üzereyim artık ya. oğlum geceden beri sürekli emmek istiyor. 2 saatte bir uyanıyor ve 2 göğsümü birden emiyor çok kısa bir süre sonra tkerar emmek istiyor acaba doymuyor mu ya neden olabilir ki sürekli ağlama modunda. var mı böyle bir sıkıntı yaşayan?

Kacis yok hayirlisiyla herkes gibi atatirim insallah.en kisa zamanda burda tekrar bulusuruz insallah.bu arada spinal sezeryan icin tavsiyesi olanlar varmi aranizda.azra senin dogum ne zaman canim.

Zaman azaldikca korku başlıyor bende hem bebeğimi görme arzusu hem de dogum korkusu .. Offfffffff inşallah hersey yolunda olur.gelecek haftada Allah nasip ederse ben kızıma kavuşacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…