- Konu Sahibi papatya3459
-
- #41.381
Kacis yokhayirlisiyla herkes gibi atatirim insallah.en kisa zamanda burda tekrar bulusuruz insallah.bu arada spinal sezeryan icin tavsiyesi olanlar varmi aranizda.azra senin dogum ne zaman canim.
Kacis yokhayirlisiyla herkes gibi atatirim insallah.en kisa zamanda burda tekrar bulusuruz insallah.bu arada spinal sezeryan icin tavsiyesi olanlar varmi aranizda.azra senin dogum ne zaman canim.
canımmmmmmmmmmmmmmmmmm dogum yapan anneler olarak cogumuz oyleyız memenın tadını aldı sıpalaaaaarkızlar merhaba. bugün kafayı yemek üzereyim artık ya. oğlum geceden beri sürekli emmek istiyor. 2 saatte bir uyanıyor ve 2 göğsümü birden emiyor çok kısa bir süre sonra tkerar emmek istiyor acaba doymuyor mu ya neden olabilir ki sürekli ağlama modunda. var mı böyle bir sıkıntı yaşayan?
kızlarr tartıldım aldığım 30 kilodan 10 kilosunu vermişim karnımda iyice küçülmeye başladı şimdi kaldı 20 kilom inşallah şişliklerde inince birazdaha veririm.ama tek üzüntüm 1 damla bile sütüm yok kızlarrr.iyice umudum bitti doktor haftaya kadar gelmezse hiç mamamızı değişitcekmiş mamaya dönücekmişiz artık hayırlısı böyleyse inşallah hastalıksız sağlıklı bir şekilde oğluşumu büyütürüm..
canım öncelikle bebeğin hayırlı olsun allah nazarlandan saklasınnn ikinizide :) bende doğum anında bişi hissedilmediğini duymuştum önemli olan sancılar galiba onları çekmek zor oluyor allah hepimize kolaylık versin inşallah.. benimde merak ettiğim bişi var bendede adet sancısı hep oluyor hergün ama merak ettiğim nişanın geldimi geldiysede nasıl bişi çok mu azmı beyaz mı pembe mi :)
ne güzel canım senin adına çok sevindim bende 20 kg aldım ama daha 9 gün var doğuma kadar alırmıyım bilemem bende nasıl verecem bu kiloları diye çok düşünüyorum sen ne zaman doğum yaptın bide normal mi yoksa sezaryan mı oldun bu şişlikleri çok merak ediyorum ne zaman geçecek heryerim şiş elim yüzüm çok çirkin oldum kocaman bi burnum oldu :))) sütün içinde üzülme canım hayırlısı böyleymiş yapacak bişi yok moralini bozma.
Beni cok rahatlattin hay allah razi olsun.endise ettigim seylere ilac oldun yazdiklarinla.dualarinizu bekliyorum.
kızlar çoçukları okula gönderdim,lavaboya girdim nişanım geldi...geceden beride kuvvetli sancılarım vardı...şimdi doktora gidicez..eşimi beklerken paylaşmak istedim...çoçuklar korkmasın diye doğuma gideceğimizi söylemedim...yavrularım anladılar sanki, mahsun mahsun yüzüme baka baka gittiler...inşlh bebeğimi sağsalim kucağıma alır gelirim...lütfen dualarınızı eksik etmeyin..rabbim hepimizi hayırlısıyla kurtarsın...
Gözün aydın cnm hayırlısı ile al kucagına bebegini de gelannişler ben perşembe saat 8 de sezeryana giricem yarın kayınvaldemler gelecek..nete giremem benim için bol bol dua edin ...ilk fırsatta doğumdan sonra girmeye çalışırım
selam kızlarr
benden başka doğurmayan şubat annesi kaldı mı bilmiyorum.
inş Allah nasip ederse 18 şubat pazartesi bende doğum yapıyorum..
inş oğlum acele etmez bekler gününü.bize de dua edin teyzeleri
yarın doguma gırecek annelere hayırlı dogumlar dılıyorum topıgın buyuk cogunlugu bebeklerıne kavustu galıba, bızde ruzgarımlar yarın yarım kırk yapıcaz taslarımızla yıkanıcaz sonra 40 gezmelerıne baslıcaz
benım oğlus acelecı cıktı atıverdı gobusu hemen bız 7. gun yıkandık gobek 5. gun dustu dr gobek dusunce 3 gun yıkamayın dedı ben 2 gun sonra yıkadımohhh maşşallah ne mutlu size.değmesin size.bizim daha göbişimiz düşmedi bizde yıkancaz oğluşumla inşallah
yarın doguma gırecek annelere hayırlı dogumlar dılıyorum topıgın buyuk cogunlugu bebeklerıne kavustu galıba, bızde ruzgarımlar yarın yarım kırk yapıcaz taslarımızla yıkanıcaz sonra 40 gezmelerıne baslıcaz
kızlar ALLAHIN izniyle yarın saat 8 de kızımı kucağıma alıcam yarın doğum yapacaklara hayırlı doğumlar diliyorum..hamilelikteki son gecem darısı bekleyenlerin başına olsun..
Masallah size kıskandırın catlatın bizi bakalımyarın doguma gırecek annelere hayırlı dogumlar dılıyorum topıgın buyuk cogunlugu bebeklerıne kavustu galıba, bızde ruzgarımlar yarın yarım kırk yapıcaz taslarımızla yıkanıcaz sonra 40 gezmelerıne baslıcaz
Amin canım hayırlı dogumlar sanadabende pazartesi 18nde sabah 7 de sezeryana gircem ALLAH nasip ederse. hepimiz bebislerimizi insallah saglicakla kucagimiza aliriz...
Darısı basımıza hayırlı dogumlar cnmkızlar ALLAHIN izniyle yarın saat 8 de kızımı kucağıma alıcam yarın doğum yapacaklara hayırlı doğumlar diliyorum..hamilelikteki son gecem darısı bekleyenlerin başına olsun..
Benim bdt bile gecti gerci sata göre cmstsi doluyo aynen bende suni cekmek istemiyorum. Kendi sancısıyla gelmezse sezeryan istiycem 42. haftada. Zaten irilesir bebeler nasıl cıkartcaz onları biz:18:canım sağlıkla alırsın bebişini kucağına inş. kolay bi doğum olur.
bu arada benim giibi sona kalan varmı 20 şubata kadar bekleyecez dedi doktorum. ama ben suni sancı çekmek istemiyorum. zaman geçtikçe normal doğumdanda korkar oldum ya ıkınamazsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?