2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Kacis yok hayirlisiyla herkes gibi atatirim insallah.en kisa zamanda burda tekrar bulusuruz insallah.bu arada spinal sezeryan icin tavsiyesi olanlar varmi aranizda.azra senin dogum ne zaman canim.

canım spinal amesteziyle doğumumu yaptım hiçbirşey hissetmedim hatta oğlumu ilk ben gördüğüm için daha da mutluydum öpüp kokluyosun bütün herşeyi unutuyosun canım.2 saat içindede uyuşmaların geçiyo ağrı hiç hissetmedim ağrı kesici verdiler 2 saat boyunca.ben uyuşmalarım geçince ayağa kalktım üstümü giyindim hafif odada yürüdüm oğlumu kokladım uzandım tekrar gezinmemle hemen gazım çıkması bir oldu çok rahatladım sabaha karşı iyice ayaklandım bebişimin altını bile kendim aldım canım.akşamada çıkışım yapıldı zaten canım.inşallah sende ağrısız sancısız bir şekilde bebişini kucağına alırsın inaşallah

Kacis yok hayirlisiyla herkes gibi atatirim insallah.en kisa zamanda burda tekrar bulusuruz insallah.bu arada spinal sezeryan icin tavsiyesi olanlar varmi aranizda.azra senin dogum ne zaman canim.

inşallah kolay atlatırsın canım.... doğum hikayeni bekliyoruz bu arada bebeğinle ilk buluşmanı o duyguyu doğumdan sonra fırsat bulunca hemen yazarsın inş merakta bırakmazsın bizi :) benim doğum normal olacak canım allah kısmet ederse 9 günüm kaldı çok heyecanlıyımmm :)))

canımmmmmmmmmmmmmmmmmm dogum yapan anneler olarak cogumuz oyleyız memenın tadını aldı sıpalaaaaar

kızlarr tartıldım aldığım 30 kilodan 10 kilosunu vermişim karnımda iyice küçülmeye başladı şimdi kaldı 20 kilom inşallah şişliklerde inince birazdaha veririm.ama tek üzüntüm 1 damla bile sütüm yok kızlarrr.iyice umudum bitti doktor haftaya kadar gelmezse hiç mamamızı değişitcekmiş mamaya dönücekmişiz artık hayırlısı böyleyse inşallah hastalıksız sağlıklı bir şekilde oğluşumu büyütürüm..

ne güzel canım senin adına çok sevindim bende 20 kg aldım ama daha 9 gün var doğuma kadar alırmıyım bilemem bende nasıl verecem bu kiloları diye çok düşünüyorum sen ne zaman doğum yaptın bide normal mi yoksa sezaryan mı oldun bu şişlikleri çok merak ediyorum ne zaman geçecek heryerim şiş elim yüzüm çok çirkin oldum kocaman bi burnum oldu :))) sütün içinde üzülme canım hayırlısı böyleymiş yapacak bişi yok moralini bozma.

Beni cok rahatlattin hay allah razi olsun.endise ettigim seylere ilac oldun yazdiklarinla.dualarinizu bekliyorum.

Aynen ben de nişanı çok merak ediyorum, gelse de biz de anlasak doğumun yaklaştığını. Şu anki sancılarım yalancı doğum sancısı mı değil mi anlayamıyorum zaten, bari nişan gelse diyorum.

3 şubatta yaptım sezeryan spinal anesteziyle oldum çok şükür kolay geçti canım 1 günde toparlandım.,nşallah sende kolayca doğumunu gerçekleştirirsin.kiloları dert etme verilir önemli olan bebeğinin ve senin sağlıklı olmanız canım.benimde şişliklerim yavaş yavaş iniyo hepsi geçiyo canım merak etme.bebişini görünce ne kilonu düşünüyosun ne de şişkinliğini

kizlar dogum yapanlara hayirli olsun. ya bizimkiler ne zaman gelecek benim 12 gun kaldi ama bende tik yok hic kasilma falan yok ilk oglus 40hafta 2 gunluk oldu nisan geldi aksam sancim basladi ertesi gun aksam oglus geldi. ama bunda da bekliyecez galiba yine. gecen gece bilinc altima o kadar islemisim ki uykumda ikiniyorum sonra bir baktim tuvalete gitmem gerekiyormus cok guldum kendime:) ilk dogumda dr ikinamiyorsun diye bir suru kizmisti kac yil gecti ama bende o korku hala duruyo.

Beni cok rahatlattin hay allah razi olsun.endise ettigim seylere ilac oldun yazdiklarinla.dualarinizu bekliyorum.

az kalmış canım inşallah sende bebişini kucağını alıp en güzel anın olarak buraya yazarsın.dualarım seninle canım bebişini kucağına alınca benim içinde öpüp kokla.öyle güzel şeyki 1 gece önce kıyafetini bakıp hadi bebeğim çok zöledim diyosun bir bakıyosun yanında kokusuyla uyanıyosun her ağladığında canından can gidiyo bir bakışına bir sarılışına ağzın kulaklarına varıyo bunların yanında ne ağrını nede dikişlerini hissediyosun canım

Hadi bakalım hayırlısı dualara sneinle hayırlı vakitte dogar insalalh bebegin

annişler ben perşembe saat 8 de sezeryana giricem yarın kayınvaldemler gelecek..nete giremem benim için bol bol dua edin ...ilk fırsatta doğumdan sonra girmeye çalışırım
Gözün aydın cnm hayırlısı ile al kucagına bebegini de gel

selam kızlarr
benden başka doğurmayan şubat annesi kaldı mı bilmiyorum.
inş Allah nasip ederse 18 şubat pazartesi bende doğum yapıyorum..
inş oğlum acele etmez bekler gününü.bize de dua edin teyzeleri

bende pazartesi 18nde sabah 7 de sezeryana gircem ALLAH nasip ederse. hepimiz bebislerimizi insallah saglicakla kucagimiza aliriz...

yarın doguma gırecek annelere hayırlı dogumlar dılıyorum topıgın buyuk cogunlugu bebeklerıne kavustu galıba, bızde ruzgarımlar yarın yarım kırk yapıcaz taslarımızla yıkanıcaz sonra 40 gezmelerıne baslıcaz

ohhh maşşallah ne mutlu size. değmesin size.bizim daha göbişimiz düşmedi bizde yıkancaz oğluşumla inşallah

ohhh maşşallah ne mutlu size. değmesin size.bizim daha göbişimiz düşmedi bizde yıkancaz oğluşumla inşallah
benım oğlus acelecı cıktı atıverdı gobusu hemen bız 7. gun yıkandık gobek 5. gun dustu dr gobek dusunce 3 gun yıkamayın dedı ben 2 gun sonra yıkadım

kızlar ALLAHIN izniyle yarın saat 8 de kızımı kucağıma alıcam yarın doğum yapacaklara hayırlı doğumlar diliyorum.. hamilelikteki son gecem darısı bekleyenlerin başına olsun..

canım oh ne güzel bizde görürüz o günleri inş. sende annem gibi acelecisin annemde yarım 40 yapalım diyip duruyor daha bizimki doğmadan
bişey sorcam sana hastanede ziyaretçilere ne ikram ettin benim kafam karıştıda ben çikolata, badem falan düşünmüştüm. eşimde bebek şekerlerindende verelim diyor saçma bi soru belki ama abartmak istemiyoruım:26:

kızlar ALLAHIN izniyle yarın saat 8 de kızımı kucağıma alıcam yarın doğum yapacaklara hayırlı doğumlar diliyorum.. hamilelikteki son gecem darısı bekleyenlerin başına olsun..

canım sağlıkla alırsın bebişini kucağına inş. kolay bi doğum olur.
bu arada benim giibi sona kalan varmı 20 şubata kadar bekleyecez dedi doktorum. ama ben suni sancı çekmek istemiyorum. zaman geçtikçe normal doğumdanda korkar oldum ya ıkınamazsam

Masallah size kıskandırın catlatın bizi bakalım

bende pazartesi 18nde sabah 7 de sezeryana gircem ALLAH nasip ederse. hepimiz bebislerimizi insallah saglicakla kucagimiza aliriz...
Amin canım hayırlı dogumlar sanada

Darısı basımıza hayırlı dogumlar cnm

Benim bdt bile gecti gerci sata göre cmstsi doluyo aynen bende suni cekmek istemiyorum. Kendi sancısıyla gelmezse sezeryan istiycem 42. haftada. Zaten irilesir bebeler nasıl cıkartcaz onları biz:18:

Kızlar son iki gündür midem felaket yanıyor ama öyle böyle değil. Hiç böyle olmazdı. O yüzden hiç şurup filan kullanmadım. Önceden olunca ılık süt içerdim, ayva yerdim bastırırdı ama dün gece resmen uykumdan uyandım, midemden ağzıma su geldi .Öyle uyanmak ne kötüymüş. Çok fenayım, şu anda da midem acayip yanıyor. Uyumaktan korkuyorum dünkü gibi uyanırım diye. Oturdum kaldım, ne yapayım bir akıl verin.
Allahım hamileliğin son ayı son haftaları çok zormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…