2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
merhaba arkadaşlar, bugün pek bakamadım.gece 3-5,5 arası uyuyamadım, kulaklarım uğulduyo gibiydi.tansiyonuma baktım biraz yüksekti. sabah oğluşu okula götürdüm, eve geldim,sarhoş gibiydim. gece uyanıktım,herhalde ondandır dedim. öğle gibi yattım,kalktığımda tansiyonum 14,5 - 10,5 idi. sonra tekrar ölçtüm,biraz düştü ama normale inmedi. dr.um gel bakalım hemen dedi. biraz suyum azalmış,biraz plesanta kireçlenmeye başlamış. ama tansiyonu riske edemem dedi dr. biranda 15 lere çıkar, atlarız bebek için de senin için de risk olur dedi. yarın sabah 8:45 te geliyor yağmurum. Dr.um git eve, yemek ye, yat gene takip et tansiyonunu dedi,ben naptım, eve geldim, yemek yedim, kuaföre gittim. kardeşinin oğluma alacağı hediyeyi almaya gittik eşimle,duş aldım.şu bitmeyen kapı süsü için annemi biraz organize ettim.hala dikiyor tülünü filan.saat 12 oldu kızlar, çok yoruldum.oğlum çok sevindi kardeşi geliyor diye mi okula gitmicem diye mi bilmiyorum ama çok mutlu.

canım bende dun paylasmıstım resımleri, cam kaseyı hastane ıcın hazırladık cıkolatalarında emzıklı olanı goturduk her 2 sınıde dagıttık dıger cıkolatalarıda evde dagıttık

Eklentiler

• $IMG_2362.webp
    18 KB · Görüntüleme: 47
  • $IMG_2367.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 48
  • $IMG_2370.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 64
aaaaaaaaa hadı hayırlı olsun vanım, sende alıcan kuzunu koynuna

Evet canim sabah 10 da ben depresyon takiliyom bugun.stres oldum.yarin buyuk gun.insallah kolay gecer.spinal sezeryan olcak.kendimi rahatlatmaya calisitorum.gun gelsin duye beklerken simdide kacacak yer ariyom sma yok bi sekilde cikacak

benim de seninle aynı güne alındı. yarın aynı saatlerde bebişlerimize kavuşacağız. benim akşam 5 gibi belli oldu. stres yapmaya vakit olmadı,yoruldum koşturmaktan.

Benim bdt bile gecti gerci sata göre cmstsi doluyo aynen bende suni cekmek istemiyorum. Kendi sancısıyla gelmezse sezeryan istiycem 42. haftada. Zaten irilesir bebeler nasıl cıkartcaz onları biz:18:

valla iyice kilolanırlar zaten kociş 20 şubata kadar gelmezse sezeryan ol diyor. bişey olcak die korkuyor.sağlıklı bişekilde kurtuluruz inş.

banada uykumda olmuştu bi kere çooook kötü.canım şurubun varsa iç istersen

aaa ne güsel yarın bebişin kucağında hadi bakalım

canım bende dun paylasmıstım resımleri, cam kaseyı hastane ıcın hazırladık cıkolatalarında emzıklı olanı goturduk her 2 sınıde dagıttık dıger cıkolatalarıda evde dagıttık

hımmbende öle yapıyım bebek şekerleriini eve gelenlere veririm teşşekkürler cnm cevap içiin

hadi hayirlisi yarin ikimizde sezeryandayiz.son hazirliklarimi tamamladim.ama uyku yok.stresten.sabah 10 da hastanedeyiz.burda en kisa zamanda gorusmek uzere.allaha emanet ol....

Cok tesekkur ederim canim.insallah hayirlisiyla kurtulmus oluruz.yarin benden baska doguma gideceklerinde allah yardimcisi olsun.

Son düzenleme:
Bugün evlilik yıldönümüm minigim bize sürpriz yapsa ne güzel olur ptesi ye kadar geldi geldi gelmedi sezeryan mı suni sancı mı bilemiyorum suyumuzda azalmıs dua edin (. Doğuma gidenlere cok özeniyorum Allah yardımcınız olsun..

kızlar giremedim bikaç gündür doğru düzgün ama malesef dogum yapmadım daha :)) bugün 16da kontrolümüz var kısmetse bide hatimim vardı onu tamamlamaya calısıyorum pek giremedim buyüzden.. dogum yapanlar ve bugün doguma girecek arkadaslara hayırlı dogumlar diliyorum bizler içinde dua edin.. biraz gecmiş yapayım ben, maşallah 20 sayfadan fazla var okumam gereken görüşmek dileğiyle

Gunaydinnn kizlar bende daha dogum yapmadim.hergun yuruyorum ins.cumartesi dr.a gittigimde kanala girmis olur cevremdeki arkadaslarimin hepsi dogum yapti kk dan da sona kaldim zaman gecmiyor yahu yapcak bisey de kalmadi hazirliklarda tamam bekle bekle nereye kadar

:)) beklemek hele ki şu son zamanları gecirebilmek gercekten daha zor canım inşallah bebeğin artık dogum şeklini almıştır.benm kisi yan duruyo sezaryan olcakmışım buyüzden ama tarih vermemişti bakalım bugün ne dicekler rabbim yardımcımız olsun

Canim benim bebis bayadir dogum pozisyonunda simdilik nrmal dogum gozukuyor ama artik kanala girsin hayirlisiyla dogsun istiyorum.insallah sende hayirlisiyla kucagina alirsin.dogum sekli hic onemli degil saglikli olalimda .

1 hafta oldu normal dogum yaptim ama alt taraftki dikislerin agrisi 1 gr azalmadi.. Sozde normal doğum.. Ne farki kaldi sezeryandan.. Canimdan bezdim resmen sinirlerim altust oldu artik..

benim de tansiyonum yuksekti 16-10 falandi hemen doguma aldilar once dilalti hapiyla tansiyonu dusurduler sonra suni sanci verdiler 9 saatte doğum yaptım. 39+1 deydim acilmam da yoktu.. 9 saatte suni sancıyla tam acildi.

kız sabırsızlanma sırada ben varım daha

benim de tansiyonum yuksekti 16-10 falandi hemen doguma aldilar once dilalti hapiyla tansiyonu dusurduler sonra suni sanci verdiler 9 saatte doğum yaptım. 39+1 deydim acilmam da yoktu.. 9 saatte suni sancıyla tam acildi.

canım toparlarsın inş. işte sezaryan normal doğum bünyeden bünyeye değişiyor.bu gidişle bende suni sancılık olacam ama istemiyorum bi de açılma olmazsa boşuna çekmiş olacam

kızlar bende dogum yapanlar kervanına katıldım çok şükür... Dün 9 dan sonra doktordaydık ... muayenemde 5 santim açıklıgımvardı ... serum bagladılar ve 10:05 dogumum oldu bebişim dünyaya geldi ... çok şükür ben kurtuldum darısı sizlerin başına ... buda kızımız esin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…