- Konu Sahibi papatya3459
-
- #41.401
canım bende dun paylasmıstım resımleri, cam kaseyı hastane ıcın hazırladık cıkolatalarında emzıklı olanı goturduk her 2 sınıde dagıttık dıger cıkolatalarıda evde dagıttıkcanım oh ne güzel bizde görürüz o günleri inş. sende annem gibi acelecisin annemde yarım 40 yapalım diyip duruyor daha bizimki doğmadan
bişey sorcam sana hastanede ziyaretçilere ne ikram ettin benim kafam karıştıda ben çikolata, badem falan düşünmüştüm. eşimde bebek şekerlerindende verelim diyor saçma bi soru belki ama abartmak istemiyoruım:26:
aaaaaaaaa hadı hayırlı olsun vanım, sende alıcan kuzunu koynunamerhaba arkadaşlar, bugün pek bakamadım.gece 3-5,5 arası uyuyamadım, kulaklarım uğulduyo gibiydi.tansiyonuma baktım biraz yüksekti. sabah oğluşu okula götürdüm, eve geldim,sarhoş gibiydim. gece uyanıktım,herhalde ondandır dedim. öğle gibi yattım,kalktığımda tansiyonum 14,5 - 10,5 idi. sonra tekrar ölçtüm,biraz düştü ama normale inmedi. dr.um gel bakalım hemen dedi. biraz suyum azalmış,biraz plesanta kireçlenmeye başlamış. ama tansiyonu riske edemem dedi dr. biranda 15 lere çıkar, atlarız bebek için de senin için de risk olur dedi. yarın sabah 8:45 te geliyor yağmurum. Dr.um git eve, yemek ye, yat gene takip et tansiyonunu dedi,ben naptım, eve geldim, yemek yedim, kuaföre gittim. kardeşinin oğluma alacağı hediyeyi almaya gittik eşimle,duş aldım.şu bitmeyen kapı süsü için annemi biraz organize ettim.hala dikiyor tülünü filan.saat 12 oldu kızlar, çok yoruldum.oğlum çok sevindi kardeşi geliyor diye mi okula gitmicem diye mi bilmiyorum ama çok mutlu.
kızlar ALLAHIN izniyle yarın saat 8 de kızımı kucağıma alıcam yarın doğum yapacaklara hayırlı doğumlar diliyorum..hamilelikteki son gecem darısı bekleyenlerin başına olsun..
aaaaaaaaa hadı hayırlı olsun vanım, sende alıcan kuzunu koynuna
Evet canim sabah 10 da ben depresyon takiliyom bugun.stres oldum.yarin buyuk gun.insallah kolay gecer.spinal sezeryan olcak.kendimi rahatlatmaya calisitorum.gun gelsin duye beklerken simdide kacacak yer ariyomsma yok bi sekilde cikacak
Benim bdt bile gecti gerci sata göre cmstsi doluyo aynen bende suni cekmek istemiyorum. Kendi sancısıyla gelmezse sezeryan istiycem 42. haftada. Zaten irilesir bebeler nasıl cıkartcaz onları biz:18:
Kızlar son iki gündür midem felaket yanıyor ama öyle böyle değil. Hiç böyle olmazdı. O yüzden hiç şurup filan kullanmadım. Önceden olunca ılık süt içerdim, ayva yerdim bastırırdı ama dün gece resmen uykumdan uyandım, midemden ağzıma su geldi .Öyle uyanmak ne kötüymüş. Çok fenayım, şu anda da midem acayip yanıyor. Uyumaktan korkuyorum dünkü gibi uyanırım diye. Oturdum kaldım, ne yapayım bir akıl verin.
Allahım hamileliğin son ayı son haftaları çok zormuş.
merhaba arkadaşlar, bugün pek bakamadım.gece 3-5,5 arası uyuyamadım, kulaklarım uğulduyo gibiydi.tansiyonuma baktım biraz yüksekti. sabah oğluşu okula götürdüm, eve geldim,sarhoş gibiydim. gece uyanıktım,herhalde ondandır dedim. öğle gibi yattım,kalktığımda tansiyonum 14,5 - 10,5 idi. sonra tekrar ölçtüm,biraz düştü ama normale inmedi. dr.um gel bakalım hemen dedi. biraz suyum azalmış,biraz plesanta kireçlenmeye başlamış. ama tansiyonu riske edemem dedi dr. biranda 15 lere çıkar, atlarız bebek için de senin için de risk olur dedi. yarın sabah 8:45 te geliyor yağmurum. Dr.um git eve, yemek ye, yat gene takip et tansiyonunu dedi,ben naptım, eve geldim, yemek yedim, kuaföre gittim. kardeşinin oğluma alacağı hediyeyi almaya gittik eşimle,duş aldım.şu bitmeyen kapı süsü için annemi biraz organize ettim.hala dikiyor tülünü filan.saat 12 oldu kızlar, çok yoruldum.oğlum çok sevindi kardeşi geliyor diye mi okula gitmicem diye mi bilmiyorum ama çok mutlu.
canım bende dun paylasmıstım resımleri, cam kaseyı hastane ıcın hazırladık cıkolatalarında emzıklı olanı goturduk her 2 sınıde dagıttık dıger cıkolatalarıda evde dagıttık
hadi hayirlisi yarin ikimizde sezeryandayiz.son hazirliklarimi tamamladim.ama uyku yok.stresten.sabah 10 da hastanedeyiz.burda en kisa zamanda gorusmek uzere.allaha emanet ol....
Cok tesekkur ederim canim.insallah hayirlisiyla kurtulmus oluruz.yarin benden baska doguma gideceklerinde allah yardimcisi olsun.
Gunaydinnn kizlar bende daha dogum yapmadim.hergun yuruyorum ins.cumartesi dr.a gittigimde kanala girmis olur cevremdeki arkadaslarimin hepsi dogum yapti kk dan da sona kaldim zaman gecmiyor yahu yapcak bisey de kalmadi hazirliklarda tamam bekle bekle nereye kadar
Cok tesekkur ederim canim.insallah hayirlisiyla kurtulmus oluruz.yarin benden baska doguma gideceklerinde allah yardimcisi olsun.
Ben yattim bile.tans. yuksek cikti gene gecenin 2:30 da aradim dr.umu. git erke nden yat dedi.simdi nst deyiz.
Gunaydinnn kizlar bende daha dogum yapmadim.hergun yuruyorum ins.cumartesi dr.a gittigimde kanala girmis olur cevremdeki arkadaslarimin hepsi dogum yapti kk dan da sona kaldim zaman gecmiyor yahu yapcak bisey de kalmadi hazirliklarda tamam bekle bekle nereye kadar
benim de tansiyonum yuksekti 16-10 falandi hemen doguma aldilar once dilalti hapiyla tansiyonu dusurduler sonra suni sanci verdiler 9 saatte doğum yaptım. 39+1 deydim acilmam da yoktu.. 9 saatte suni sancıyla tam acildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?