2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

Maşallah size, ne tatlıymış esin bebek, bu fotorafta hiç yeni doğmuş gibi çıkmamış. Hani bazı bebekler şiş olur ya doğduğu ilk günlerde, bu bebek öyle değil gibi. Çok tatlı annesi, Allah bağışlasın, hayırlı olsun.

canım cok sevindim allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin Esin bebek cok tatlı masallah

selam arkadaşlar.
çoğumuz bebişlerini büyüttü bile.Emir bebek
bikaçımızında az kaldı.şafak sayıyorum bende artık.pazartesi ye az kaldı inş.
bu arada size bebek kurabiyelerimizin son partisini göstermek istiyorum.bunlar paketlenmmiş halleri tabi ki

ohhhhhhhhhhh esın kız da gelmış hoş gelmiş, allah hayırlı ve omurlu etsın

cok güzeller canım yaa hele o agzında emzik olup gözleri yumuk olan ve kalp üstünde papyonu olanlar cok hosuma gitti valla:)

canım 41kere maşallah çok tatlı esin kızımız sağlıkla analı babalı büyüsün

hayırlı olsun canım bebeğin :) 10 gün olmuş ama 10 kg vermişsin tebrik ederim :))) bide sezeryanda kilo verilmez derler.. amiiin canım inşallah tüm bekleyenler gibi bende biran önce saglıkla alırım prensesimi kucagıma ama kilolarıda takmadan edemiyorum açıkçası ama seni duyunca rahatladım biraz inşallah bende takmam doğumdan sonra kiloları... bebişinle bir ömür boyuuu mutluluklar diliyorummmmm....

Aynen ben de nişanı çok merak ediyorum, gelse de biz de anlasak doğumun yaklaştığını. Şu anki sancılarım yalancı doğum sancısı mı değil mi anlayamıyorum zaten, bari nişan gelse diyorum.

seninde ilk doğumun anlaşılan beklemekten başka bişi yapamıcaz biz maalesef :)) nişan gelse gelse diyoruz ama benden geçenlerde sümüksü bişi geldiğinde o anki heyecanımı anlatamam sana yusuf yusuf oldum resmen :)) nişan sandım ama değilmiş (

Arkadaslar biraz alakasiz bi soru soracagim, simdi tvde sigortaci ali tezel 270 tl dogum parasindan bahsetti, aranizda bu parayi alan varmi sgk dan? Ben calismiyorum ev hanimiyim, bu parayi alma hakkim varmi, alanlar bize bilgi verebilirmi acaba?

Maşallah canım sizeee:)) Allah bağışlasın,ikinize de sağlıklı bir ömür dilerim,darısı bizim başımıza inşallah..

benım oğlus acelecı cıktı atıverdı gobusu hemen bız 7. gun yıkandık gobek 5. gun dustu dr gobek dusunce 3 gun yıkamayın dedı ben 2 gun sonra yıkadım

bugün baktım ucu kalmış yarına düşer inşallah bende senin gibi 2 gün bekleyip yıkıcam canım...sütüm hiç yok aptamil veriyorum ama 2 gündür kaka yapamıyor acaba mamasını değiştirsem mi

ohhhh maşallah sağlıcakla büyüt kızını inşallak kokla güzelll kızını bizim içinde ALLAH saklasın

Oyyy masallaaahh hayirli ugurlu olsun, darisi basimiza

canımmm hayırlı olsunnn... çok güzel kızın yaa maşşallah allah nazarlardan saklasın ikinizide.. darısı bize inşallahhh

canım valla sezeryanda daha zır kılo verılıyor ben ıdeal olcude kılo almıs olsaydım su an hamıle kaldıgım kıloda olacaktım 23 kılo olunca malesef 10 kılo fazlam var 13 kılo verdım ama 20 gunde
bugün baktım ucu kalmış yarına düşer inşallah bende senin gibi 2 gün bekleyip yıkıcam canım...sütüm hiç yok aptamil veriyorum ama 2 gündür kaka yapamıyor acaba mamasını değiştirsem mi
bacaklarını bol bol karnına dogru ıktır ve cek bırde popo kısmını uyar altını sılerken , bırde pedal hareketlerı yaptır bebege ama 2 gun normal kaka yapmaması

Son düzenleme:
Kizlar ben dun saat 9:30da emirime kavustum sezaryenle, korktugum gbi olmadi cok sukur agrilarim azaldi baya bi gunde. Oglusum 3060 gr 50 cm dogdu. Hic ummadigim bisey oldu ve sutum hemen geldi. Minik askim da cok istahli masallah saat basi emiyo cok guzel duygular rabbim tum isteyenlere ve burdaki bekleyen arkadaslara tattirsin bi an once ins :)

Arkadaslar biraz alakasiz bi soru soracagim, simdi tvde sigortaci ali tezel 270 tl dogum parasindan bahsetti, aranizda bu parayi alan varmi sgk dan? Ben calismiyorum ev hanimiyim, bu parayi alma hakkim varmi, alanlar bize bilgi verebilirmi acaba?

Ben 10 yildir full calistigim halde almiyorum o ödenekten,cunku hamileyim diye işe ara verdim.hic calismadiysaniz ya da su an calismiyosaniz sigorta yatmiyosa niye size para odesinler ki sigortadan?o zaman herkes dogurur tavşan gibi :)
37.haftaya kadar calisip is yerinden dogum izni alanlar icin gecerli o..
İzinli olanlar icin gecerli,benim gibi hamile kalip isi birakanlar ya da ev hanimlari icin gecerli degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…