- Konu Sahibi papatya3459
-
- #41.421
kızlar bende dogum yapanlar kervanına katıldım çok şükür... Dün 9 dan sonra doktordaydık ... muayenemde 5 santim açıklıgımvardı ... serum bagladılar ve 10:05 dogumum oldu bebişim dünyaya geldi ... çok şükür ben kurtuldum darısı sizlerin başına ... Eki Görüntüle 631998 buda kızımız esin...
kızlar bende dogum yapanlar kervanına katıldım çok şükür... Dün 9 dan sonra doktordaydık ... muayenemde 5 santim açıklıgımvardı ... serum bagladılar ve 10:05 dogumum oldu bebişim dünyaya geldi ... çok şükür ben kurtuldum darısı sizlerin başına ... Eki Görüntüle 631998 buda kızımız esin...
ohhhhhhhhhhh esın kız da gelmış hoş gelmiş, allah hayırlı ve omurlu etsınkızlar bende dogum yapanlar kervanına katıldım çok şükür... Dün 9 dan sonra doktordaydık ... muayenemde 5 santim açıklıgımvardı ... serum bagladılar ve 10:05 dogumum oldu bebişim dünyaya geldi ... çok şükür ben kurtuldum darısı sizlerin başına ... Eki Görüntüle 631998 buda kızımız esin...
selam arkadaşlar.
çoğumuz bebişlerini büyüttü bile.Emir bebek
bikaçımızında az kaldı.şafak sayıyorum bende artık.pazartesi ye az kaldı inş.
bu arada size bebek kurabiyelerimizin son partisini göstermek istiyorum.bunlar paketlenmmiş halleri tabi kiEki Görüntüle 632025
3 şubatta yaptım sezeryan spinal anesteziyle oldum çok şükür kolay geçti canım 1 günde toparlandım.,nşallah sende kolayca doğumunu gerçekleştirirsin.kiloları dert etme verilir önemli olan bebeğinin ve senin sağlıklı olmanız canım.benimde şişliklerim yavaş yavaş iniyo hepsi geçiyo canım merak etme.bebişini görünce ne kilonu düşünüyosun ne de şişkinliğini
Aynen ben de nişanı çok merak ediyorum, gelse de biz de anlasak doğumun yaklaştığını. Şu anki sancılarım yalancı doğum sancısı mı değil mi anlayamıyorum zaten, bari nişan gelse diyorum.
benım oğlus acelecı cıktı atıverdı gobusu hemen bız 7. gun yıkandık gobek 5. gun dustu dr gobek dusunce 3 gun yıkamayın dedı ben 2 gun sonra yıkadım
canım valla sezeryanda daha zır kılo verılıyor ben ıdeal olcude kılo almıs olsaydım su an hamıle kaldıgım kıloda olacaktım 23 kılo olunca malesef 10 kılo fazlam var 13 kılo verdım ama 20 gundehayırlı olsun canım bebeğin :) 10 gün olmuş ama 10 kg vermişsin tebrik ederim :))) bide sezeryanda kilo verilmez derler.. amiiin canım inşallah tüm bekleyenler gibi bende biran önce saglıkla alırım prensesimi kucagıma ama kilolarıda takmadan edemiyorum açıkçası ama seni duyunca rahatladım biraz inşallah bende takmam doğumdan sonra kiloları... bebişinle bir ömür boyuuu mutluluklar diliyorummmmm....
bacaklarını bol bol karnına dogru ıktır ve cek bırde popo kısmını uyar altını sılerken , bırde pedal hareketlerı yaptır bebege ama 2 gun normal kaka yapmamasıbugün baktım ucu kalmış yarına düşer inşallah bende senin gibi 2 gün bekleyip yıkıcam canım...sütüm hiç yok aptamil veriyorum ama 2 gündür kaka yapamıyor acaba mamasını değiştirsem mi
kız sabırsızlanma sırada ben varım daha
Ya canim sabirsizlanmamak elde mi birde cevremdeki arkadaslarim dogum yapti onlari seviyorum acaba benim bebegim neye benziyo merak ediyorum
Arkadaslar biraz alakasiz bi soru soracagim, simdi tvde sigortaci ali tezel 270 tl dogum parasindan bahsetti, aranizda bu parayi alan varmi sgk dan? Ben calismiyorum ev hanimiyim, bu parayi alma hakkim varmi, alanlar bize bilgi verebilirmi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?