2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
cnm korkuyorm açıkçası beklemeye çünkü riske giriyor kakasını yapıp yemesi beni çok korkutuyor ablamda yaşadık bu durumu
bende korkuyorum beklemeye son gün 16 sı ama ben 3 gün daha bekleyebilirim sanırım. ama o 3 gün nasıl geçecek korkuyla. inşallah beklemeye gerek kalmadan kendi gelir.
aynen bana da 38+5 te çatı muayenesi yaptı uygun buldu ve 15 gün içinde de olabilir hemen de olabilir demişti 1 hafta önce.yarın kontrol var yine. inşallah kısa zamanda gelri yavrum.

annişler ben perşembe saat 8 de sezeryana giricem yarın kayınvaldemler gelecek..nete giremem benim için bol bol dua edin ...ilk fırsatta doğumdan sonra girmeye çalışırım
şu anda bebeğin kucağındadır. ne kadar güzel yaa Allahım mutluluklar versin.
Evet canim sabah 10 da ben depresyon takiliyom bugun.stres oldum.yarin buyuk gun.insallah kolay gecer.spinal sezeryan olcak.kendimi rahatlatmaya calisitorum.gun gelsin duye beklerken simdide kacacak yer ariyom sma yok bi sekilde cikacak

olur mu yaaa gelsin de bitsin bu stres. İNşallah bebeğinle sağlıklı mutlu günler geçirirsin. şu kocaman göbeğimizden de kurtulalım artık inş. ne eğilebiliyoruz ne uyuyabiliyoruz.

hayel ,canım Allah analı babalı büyütsün. hayalim bu biliyomusun? yarın doktora gittiğimde açıklığım olup suni sancı çekip bebeğimi bir an önce almak istiyorum kucağıma.ama senin ilk çocuk olmadığı için bu kadar kolay olmuş olabilir bakalım bizde nasıl olacak. kızında çok şirin maşallah.

ellerine sağlık çok güzeller becerikli hatun.

buarada triptofan nerde haberiniz varmı 2gün girmedim doğumamı gitti göremedim eski yazısmalarda yada kaçırdım mı bilmiyorum ki

burdayııımmm annem geldi sezaryen diye. doğuma gidip bebeğimin çok şükür dönmüş olduğunu görüp tıpış tıpış eve döndüğümden beri farklı duygular ve tempolar içindeyim o yüzden gelemedim pek.sen nasılsın? sezaryene karar vermişsin sende sabırsızlanıyorsun dimi? aynen bende çok sabırsızlanıyorum bir an önce gelsiiinn sağlıkla inş.

amin canım. suyun bu dönemde azalsa da artık sona geldik çok şükür bişe olmaz inş. benimde dün eşimin doğum günüydü bekledim gelsin hediye olsun diye maa gelmedi.
bende her gün yürüyorum ama yok ı ıhhh...

hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.

benim de tansiyonum yuksekti 16-10 falandi hemen doguma aldilar once dilalti hapiyla tansiyonu dusurduler sonra suni sanci verdiler 9 saatte doğum yaptım. 39+1 deydim acilmam da yoktu.. 9 saatte suni sancıyla tam acildi.
demekki açılma yokken de suni sancı oluyormuş bende bunu merak ediyordum.Allah bebeğinle mutluluklar versin.

bende de mide yanması çok var ama ben çooook yemek yiyorum sanırım o yüzden. bide acayip gaz var.. ay kumpir herkes çatır çatır doğuruyo biz doğuramadık gittti kııı.

bebişinle mutluluklar nasibetsin rabbim. ne mutlusundur şimdi. kardeşin hediye getirme fikriyse süpermiş.

canım benim 3 gün kaldı tık yokpatikler ördüm bitirdim gelmedi.
kızlar ALLAHIN izniyle yarın saat 8 de kızımı kucağıma alıcam yarın doğum yapacaklara hayırlı doğumlar diliyorum.. hamilelikteki son gecem darısı bekleyenlerin başına olsun..

hadi bakalım bugün 3 bebeğimiz daha oluyor yani. Allah yardımcınız olsun inşallah kolay geçmiştir.

bu konuyu bende çok merak ediyorum. eşim gitmiş açık bir çikolata almış. ben melteminkiler gibi olsun istiyordum öyle de tarif ettim ama almamış onlardan. bu aldığı da kaliteli güzel ama içime sinmedi. bebebk şekeri de mi versem.

sancıyı çekelim de gerisi kolaymış. ıkınma nasıl oluyo bende merak ediyorum ama o zaman gayri ihtiyari beceririz sanırım.yeterki sancıyı atlatalım.

Eklentiler

• $1357668993662.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 30

ne kadar kıskanıyorum sizi yaa. Allah analı babalı büyütsün.koklayın bebişlerinizi. darısı bize inş.geçmiyoooorr günleeerrrrr....
dön bebeğim diye şarkı söyledim döndü. şimdide gelmesi için bi şarkı bulmam lazım.

masallah sana ve bebısıneee cok sanslısın sutun geldıgı ıcın benı en cok o kısım yordu 3. gun tam anlamıyla geldı cunku
270 tl yı bılmıyorum ama esler sgk dan 80 tl alacak galıba 1 kerelık

Mideden cok cektim rennie yi artık kafama dikiyodum yinede 1gr fayda etmiyodu ki hamilelikten önce midemden yana hic derdim olmamasına ragmen. Valla doktor bana en son ilac verdi hamileyim diye gün asırı ic dedi. 1 aydır iciyorum oh be dünya varmıs.

Geliyo hadi bebisin darısı basımıza ALLAHIMMMMM

Bu kız çok güzellllll çok tatlı ya. Bende istiyorum tez zamanda bu modelden

Masallah cnm ya ne güzel sütün de gelmis. Gözün aydın allah analı babalı büyütsün

maşşallah canım ikinizede sıkıntısız geçirmişsin sütün ve bebeğin konusunda darısı tün hamilelerin başına... Bebişinde hayırlı olsun allah sana bağışlasın nazar değmesinnn ikinizede ...

saol canım tecrübeli anne olunca başka oluyo bacaklarını hareket ettirmek çok iyi geldi rahatladı oğluşum...

ohhhh maşşallah ALLAH sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin canım.oğluşunu kokla bizim içinde nice daha güzel günleriniz olsun canımmm

Benim bebek gelmedikçe ben işe sarıyorum zaman geösin diye. Aramadıgım yer kalmadı yenidogana göre kırmızı elbise bulamadım mevlütte giydirmek için. Bende karar verdim kendim dikmeye makine kullanmayı bilmiyorum elde oldugu kadar diye basladım. Begenirsiniz umarım kızlar kızımın minnacık elbisesini ve sac bantını

allahımmmm yaaaaaaa çok şeker çok güzel olmuş ellerine sağlık gördükçe bian önce doğurasım geliyoooo benim prensesiminde var bitane böyle pileli kırmızı çok şeker olacaklar içlerinde yaaaa kırmızı kırmızı :)))) doğurmak istiyorummm ALLAHIMMMMM hayırlısıyla yarın dr kontrolüm varr inş doğururum :))

canım valla karnında iken istediğini yap bizim bugün 23. günümüz ve bugün yemek dahi yapamadım sabahdan beri emiyor resmen yalancı emzik yerine beni kullanıyor. memeyi ağzından çekip yatırıyorum 3. dakika sonra başlıyor mızırdamaya deneyimli anneler bir yardım edin bana

Merhaba kızlar,

bizim "2013 şubat bebekleri büyürken" gibi bi topiğimiz var mı?

ya bence yeni bir topiğe hiç gerek yok, hepimiz burada kalalım, burada devam edelim. yeni bir yer olursa dökülürüz. bu kadar paylaşım oldu burada, arada geçmişe dönüp vay be eskiden neler konuşmuşuz, şimdi neler konuşuyoruz demek de güzel olur. neticede çocuklarımız 20 yaşına dahi gelse 2013 şubat annesi olmamız değişmeyecek.

Aynen bende dogurmak istiyorum iclerinde cok cimcime olacaklar

Haklısın ama bçyle ben bebegimle beraber degilim gibi geliyo bana icimde ama olmuyo böyle cıksın ısırmak istiyorum

Aynen bencede burada kalmak mantıklı umarım hayırlısıyla hepimiz kucagımıza alır 2013 subat annesi gercekten oluruz

kızlar bugün enteresan birşey oldu, sizinle paylaşmak istiyorum.
şu anda yaşadığımız siteye taşınalı 8 ay oldu. geldiğimden beri temizlik işini bir şekilde idare ettim ama ev 9. katta. eski evimde de cam zaten silmezdim, burada hele imkansız. dolayısıyla hem doğum öncesi temizliği hem de bebek gelince vakit ayıramam diye işlerde yardımcı olacak kadın arayışına girdim. bizden önceki ev sahibemizi aradım, bildiği kişi taşınmış vs. yardımcı olamadı. ben de tamam komşulara sorarım filan dedim
neyse akşam üzeri eşimle markete gittik. çıkışta bir kadın yanımıza geldi, pardon birşey sorabilir miyim dedi. eyvah, dilenci galiba diye düşündük eşim de ben de. tabi sorun filan dedik. kadın bu sitede mi oturuyorsunuz diye sordu, bu kez de daire fiyatlarını soracak herhalde diye düşünmeye başladım. evet dedik. kadın "ben temizlik yaparım,işe ihtiyacım var,iş arıyorum, yanlış anlamayın 3 çocuğum var. evim şu aşağı sokakta. temizliğe gittiğim bir yer var ama çok uzak, yakın bir yer olsun istiyorum. eşim de yakındaki şu fabrikada çalışıyor. benim iş tecrübem de var, sigara da kullanmam" dedi, şaştım kaldım halimi görmeliydiniz. kadının telefonunu aldım hemen ve mutlaka arayacağımı filan söyledim. annemin de evde olduğu bir gün çağırmayı düşünüyorum, temiz yüzlü birine de benziyordu.
normalde şüpheciyimdir, birinin referansı olmadan evime tanımadığım birini sokmak istemem. ama daha bugün bu mesele kafamı kurcalamışken kadının karşıma çıkması ilahi bir işaret mi, aradığım kadın bu mu? diye düşündürmedi değil. eğer becerikli ve güvenilir biriyse hem o yakın bi iş bulmuş olacak, hem de benim işim görülmüş olacak. Bebeğin kısmeti mi, Allah bizi iyi biriyle mi karşılaştırdı bu şekilde diye düşünüyorum. hayırlısı olsun inşallah.

Oncelikle bilgilendirdiginiz icin tesekkur ederim, yurtdisinda bircok ulkede dogum ucreti hak etmek icin sadece vatandas olmak yeterli diye biliyorum ve turkiyeyede artik benzer sistemler getirilmeye calisildigi icin hak sahibi olup olmadigimi sordum ben ve benim gibiler icin, bunun icin tavsan benzetmesine gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…