- Konu Sahibi papatya3459
-
- #41.441
bende korkuyorum beklemeye son gün 16 sı ama ben 3 gün daha bekleyebilirim sanırım. ama o 3 gün nasıl geçecek korkuyla. inşallah beklemeye gerek kalmadan kendi gelir.cnm korkuyorm açıkçası beklemeye çünkü riske giriyor kakasını yapıp yemesi beni çok korkutuyor ablamda yaşadık bu durumu
aynen bana da 38+5 te çatı muayenesi yaptı uygun buldu ve 15 gün içinde de olabilir hemen de olabilir demişti 1 hafta önce.yarın kontrol var yine. inşallah kısa zamanda gelri yavrum.Hergun bugunde dogmadı diye telefonda soranlara ne dersın ? Bu daha cok strese sokuyo insanı. Dogsa cumle alem bilecek zaten :) benım doktorum bdt sonrası ıcın en fazla 1 hafta dedi bu hafta kontrole gıttınmı? Senınle hemen hemen aynıyız galiba doktor cumartesı heran olbılır dedıgınden beri beklemedeyiz sana neler soyledi doktorun
şu anda bebeğin kucağındadır. ne kadar güzel yaa Allahım mutluluklar versin.annişler ben perşembe saat 8 de sezeryana giricem yarın kayınvaldemler gelecek..nete giremem benim için bol bol dua edin ...ilk fırsatta doğumdan sonra girmeye çalışırım
Evet canim sabah 10 da ben depresyon takiliyom bugun.stres oldum.yarin buyuk gun.insallah kolay gecer.spinal sezeryan olcak.kendimi rahatlatmaya calisitorum.gun gelsin duye beklerken simdide kacacak yer ariyomsma yok bi sekilde cikacak
olur mu yaaa gelsin de bitsin bu stres. İNşallah bebeğinle sağlıklı mutlu günler geçirirsin. şu kocaman göbeğimizden de kurtulalım artık inş. ne eğilebiliyoruz ne uyuyabiliyoruz.
kızlar bende dogum yapanlar kervanına katıldım çok şükür... Dün 9 dan sonra doktordaydık ... muayenemde 5 santim açıklıgımvardı ... serum bagladılar ve 10:05 dogumum oldu bebişim dünyaya geldi ... çok şükür ben kurtuldum darısı sizlerin başına ... Eki Görüntüle 631998 buda kızımız esin...
hayel ,canım Allah analı babalı büyütsün. hayalim bu biliyomusun? yarın doktora gittiğimde açıklığım olup suni sancı çekip bebeğimi bir an önce almak istiyorum kucağıma.ama senin ilk çocuk olmadığı için bu kadar kolay olmuş olabilir bakalım bizde nasıl olacak. kızında çok şirin maşallah.
selam arkadaşlar.
çoğumuz bebişlerini büyüttü bile.Emir bebek
bikaçımızında az kaldı.şafak sayıyorum bende artık.pazartesi ye az kaldı inş.
bu arada size bebek kurabiyelerimizin son partisini göstermek istiyorum.bunlar paketlenmmiş halleri tabi kiEki Görüntüle 632025
ellerine sağlık çok güzeller becerikli hatun.
buarada triptofan nerde haberiniz varmı 2gün girmedim doğumamı gitti göremedim eski yazısmalarda yada kaçırdım mı bilmiyorum ki
burdayııımmm
amin canım. suyun bu dönemde azalsa da artık sona geldik çok şükür bişe olmaz inş. benimde dün eşimin doğum günüydü bekledim gelsin hediye olsun diye maa gelmedi.Bugün evlilik yıldönümüm minigim bize sürpriz yapsa ne güzel olurptesi ye kadar geldi geldi gelmedi sezeryan mı suni sancı mı bilemiyorum suyumuzda azalmıs dua edin (. Doğuma gidenlere cok özeniyorum Allah yardımcınız olsun..
bende her gün yürüyorum ama yok ı ıhhh...Gunaydinnn kizlar bende daha dogum yapmadim.hergun yuruyorum ins.cumartesi dr.a gittigimde kanala girmis olur cevremdeki arkadaslarimin hepsi dogum yapti kk dan da sona kaldim zaman gecmiyor yahu yapcak bisey de kalmadi hazirliklarda tamam bekle bekle nereye kadar
hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.:)) beklemek hele ki şu son zamanları gecirebilmek gercekten daha zor canım inşallah bebeğin artık dogum şeklini almıştır.benm kisi yan duruyo sezaryan olcakmışım buyüzden ama tarih vermemişti bakalım bugün ne dicekler rabbim yardımcımız olsun
demekki açılma yokken de suni sancı oluyormuş bende bunu merak ediyordum.Allah bebeğinle mutluluklar versin.benim de tansiyonum yuksekti 16-10 falandi hemen doguma aldilar once dilalti hapiyla tansiyonu dusurduler sonra suni sanci verdiler 9 saatte doğum yaptım. 39+1 deydim acilmam da yoktu.. 9 saatte suni sancıyla tam acildi.
Kızlar son iki gündür midem felaket yanıyor ama öyle böyle değil. Hiç böyle olmazdı. O yüzden hiç şurup filan kullanmadım. Önceden olunca ılık süt içerdim, ayva yerdim bastırırdı ama dün gece resmen uykumdan uyandım, midemden ağzıma su geldi .Öyle uyanmak ne kötüymüş. Çok fenayım, şu anda da midem acayip yanıyor. Uyumaktan korkuyorum dünkü gibi uyanırım diye. Oturdum kaldım, ne yapayım bir akıl verin.
Allahım hamileliğin son ayı son haftaları çok zormuş.
bende de mide yanması çok var ama ben çooook yemek yiyorum sanırım o yüzden. bide acayip gaz var.. ay kumpir herkes çatır çatır doğuruyo biz doğuramadık gittti kııı.
merhaba arkadaşlar, bugün pek bakamadım.gece 3-5,5 arası uyuyamadım, kulaklarım uğulduyo gibiydi.tansiyonuma baktım biraz yüksekti. sabah oğluşu okula götürdüm, eve geldim,sarhoş gibiydim. gece uyanıktım,herhalde ondandır dedim. öğle gibi yattım,kalktığımda tansiyonum 14,5 - 10,5 idi. sonra tekrar ölçtüm,biraz düştü ama normale inmedi. dr.um gel bakalım hemen dedi. biraz suyum azalmış,biraz plesanta kireçlenmeye başlamış. ama tansiyonu riske edemem dedi dr. biranda 15 lere çıkar, atlarız bebek için de senin için de risk olur dedi. yarın sabah 8:45 te geliyor yağmurum. Dr.um git eve, yemek ye, yat gene takip et tansiyonunu dedi,ben naptım, eve geldim, yemek yedim, kuaföre gittim. kardeşinin oğluma alacağı hediyeyi almaya gittik eşimle,duş aldım.şu bitmeyen kapı süsü için annemi biraz organize ettim.hala dikiyor tülünü filan.saat 12 oldu kızlar, çok yoruldum.oğlum çok sevindi kardeşi geliyor diye mi okula gitmicem diye mi bilmiyorum ama çok mutlu.
bebişinle mutluluklar nasibetsin rabbim. ne mutlusundur şimdi. kardeşin hediye getirme fikriyse süpermiş.
kizlar dogum yapanlara hayirli olsun. ya bizimkiler ne zaman gelecek benim 12 gun kaldi ama bende tik yok hic kasilma falan yok ilk oglus 40hafta 2 gunluk oldu nisan geldi aksam sancim basladi ertesi gun aksam oglus geldi. ama bunda da bekliyecez galiba yine. gecen gece bilinc altima o kadar islemisim ki uykumda ikiniyorum sonra bir baktim tuvalete gitmem gerekiyormus cok guldum kendime:) ilk dogumda dr ikinamiyorsun diye bir suru kizmisti kac yil gecti ama bende o korku hala duruyo.
canım benim 3 gün kaldı tık yok
kızlar ALLAHIN izniyle yarın saat 8 de kızımı kucağıma alıcam yarın doğum yapacaklara hayırlı doğumlar diliyorum..hamilelikteki son gecem darısı bekleyenlerin başına olsun..
hadi bakalım bugün 3 bebeğimiz daha oluyor yani. Allah yardımcınız olsun inşallah kolay geçmiştir.
canım oh ne güzel bizde görürüz o günleri inş. sende annem gibi acelecisin annemde yarım 40 yapalım diyip duruyor daha bizimki doğmadan
bişey sorcam sana hastanede ziyaretçilere ne ikram ettin benim kafam karıştıda ben çikolata, badem falan düşünmüştüm. eşimde bebek şekerlerindende verelim diyor saçma bi soru belki ama abartmak istemiyoruım:26:
bu konuyu bende çok merak ediyorum. eşim gitmiş açık bir çikolata almış. ben melteminkiler gibi olsun istiyordum öyle de tarif ettim ama almamış onlardan. bu aldığı da kaliteli güzel ama içime sinmedi. bebebk şekeri de mi versem.
canım sağlıkla alırsın bebişini kucağına inş. kolay bi doğum olur.
bu arada benim giibi sona kalan varmı 20 şubata kadar bekleyecez dedi doktorum. ama ben suni sancı çekmek istemiyorum. zaman geçtikçe normal doğumdanda korkar oldum ya ıkınamazsam
sancıyı çekelim de gerisi kolaymış. ıkınma nasıl oluyo bende merak ediyorum ama o zaman gayri ihtiyari beceririz sanırım.yeterki sancıyı atlatalım.