- Konu Sahibi papatya3459
-
- #41.461
valla aslında benımkı cok zor olmadı :)) 13 kılonun 4,200 u bebek olunca aslında yag anlamında olmadı gıden kılolar bebek ve esrafııı gıttı:))))canım valla sezeryanda daha zır kılo verılıyor ben ıdeal olcude kılo almıs olsaydım su an hamıle kaldıgım kıloda olacaktım 23 kılo olunca malesef 10 kılo fazlam var 13 kılo verdım ama 20 gunde
MAŞŞALLAHHH size valla canım ne güzel vermişsiniz kiloları bende 20 kg aldım en son geçen hafta tartıldım bu haftada almışımdır 23 le tamamlarım galiba çok acıkıyorum çünkü 20 günde 13 kg verdiysen 10 kg da hemen verirsin bence çok iyi vermişssiniz tebrik ederim ikinizide :))) nasıl başardınız bana da söylersiniz artık püf noktasını :)
ıse yaramasına sevındım bırde popo delıgını ıslak mendılle sılerken hafıf uyar oda cok ıse yarıyor yada papixle hafşften zeytınyagı yap azıcık eskıler oyle yapardı ben de ılkoglumda denemıstım caresız kalınca ıse yarıyorsaol canım tecrübeli anne olunca başka oluyo bacaklarını hareket ettirmek çok iyi geldi rahatladı oğluşum...
valla hazırlardan gızel olmus elıne saglıkBenim bebek gelmedikçe ben işe sarıyorum zaman geösin diye. Aramadıgım yer kalmadı yenidogana göre kırmızı elbise bulamadım mevlütte giydirmek için. Bende karar verdim kendim dikmeye makine kullanmayı bilmiyorum elde oldugu kadar diye basladım. Begenirsiniz umarım kızlar kızımın minnacık elbisesini ve sac bantını
Eki Görüntüle 632235
emzikkkkk baska care yok benımkı cok ısteklı emmıyor am azorla verıyorum vallacanım valla karnında iken istediğini yap bizim bugün 23. günümüz ve bugün yemek dahi yapamadım sabahdan beri emiyor resmen yalancı emzik yerine beni kullanıyor. memeyi ağzından çekip yatırıyorum 3. dakika sonra başlıyor mızırdamaya deneyimli anneler bir yardım edin bana
s.hayal dıye bırı acmıs ama , bana cok hıtap etmedı, fıkır olarak mantıklı gelmedı burdan devam etmek daha mantıklı benceMerhaba kızlar,
bizim "2013 şubat bebekleri büyürken" gibi bi topiğimiz var mı?
eeeeeeee bacımmm erken klkan yol alırbende de mide yanması çok var ama ben çooook yemek yiyorum sanırım o yüzden. bide acayip gaz var.. ay kumpir herkes çatır çatır doğuruyo biz doğuramadık gittti kııı.
sorma tripcim, ama bakıyorum da herkes daha ocakta başladı ayol doğurmaya, ne biçim şubat annesi bunlar? daha bugün ayın 13ü, doğurmayan üj-bej kişi kaldı desem yeridirhayır şu şubat görünümlü ocak annelerini silkeleyeceksin, geriye kalanlarla "öz has şubat 2013 anneleri" diye grup açacaksın aslında, hak etti bunlar (yalnız bu iyi bir fikir mi bilmem, benim doktor bdt değiştirdi, benim doğumum 4 mart gözüküyor anam, yani ben de ocak dışı kalabilirim ) zaten böyle olacağını bilsem ben mart annelerine giderdim. bunlar burda herşeyi düzene koyacak, biz daha anca o zaman meme çatlakları, sütüm az-çok, bebek uyudu uyumadı muhabbetleri yapabileceğiz tabi yapacak adam bulabilirsek. bunlar o zaman "ay biz oraları geçirdik lay lay lom" diyecekler.
zaten yapı olarak çok sabırsız biriyim, gebelik bana çoooook uzun geldi. ama allah aşkına kızlar, bir insan hamileliğini 1 günlükken mi öğrenir? siz gitmişsinizdir doktora, demiştir ki, 3 haftalık hamilesin, ya da kiminiz belki kalp atışını bile duymuştur doktorda. ben bildiğiniz 1 günlük hamileyken öğrendim. adet gecikmesiyle gittim ve şimdi doktorum hesapladığına göre ovulasyonum tam 21 gün sonra olmuş! hesaplar değişti, benim bdt ilk doktorla 24 şubatken, 2. doktorla oldu 4 mart! yani zaman geçmek bilmiyor sanki, ben yaklaştık sandıkça uzuyor gibi, Allahım sabrımı sınıyor. bu sebeple topiğin son annesi olacağımı düşünüyorum, sen 10 güne anne olursun canım, ben bi de 40 haftayı da geçirirsem mart ortasına doğru giderim bu gidişle.
valla yaagına kadar gelmıs ıste daha ne olsun:)kızlar bugün enteresan birşey oldu, sizinle paylaşmak istiyorum.
şu anda yaşadığımız siteye taşınalı 8 ay oldu. geldiğimden beri temizlik işini bir şekilde idare ettim ama ev 9. katta. eski evimde de cam zaten silmezdim, burada hele imkansız. dolayısıyla hem doğum öncesi temizliği hem de bebek gelince vakit ayıramam diye işlerde yardımcı olacak kadın arayışına girdim. bizden önceki ev sahibemizi aradım, bildiği kişi taşınmış vs. yardımcı olamadı. ben de tamam komşulara sorarım filan dedim
neyse akşam üzeri eşimle markete gittik. çıkışta bir kadın yanımıza geldi, pardon birşey sorabilir miyim dedi. eyvah, dilenci galiba diye düşündük eşim de ben de. tabi sorun filan dedik. kadın bu sitede mi oturuyorsunuz diye sordu, bu kez de daire fiyatlarını soracak herhalde diye düşünmeye başladım. evet dedik. kadın "ben temizlik yaparım,işe ihtiyacım var,iş arıyorum, yanlış anlamayın 3 çocuğum var. evim şu aşağı sokakta. temizliğe gittiğim bir yer var ama çok uzak, yakın bir yer olsun istiyorum. eşim de yakındaki şu fabrikada çalışıyor. benim iş tecrübem de var, sigara da kullanmam" dedi, şaştım kaldım halimi görmeliydiniz. kadının telefonunu aldım hemen ve mutlaka arayacağımı filan söyledim. annemin de evde olduğu bir gün çağırmayı düşünüyorum, temiz yüzlü birine de benziyordu.
normalde şüpheciyimdir, birinin referansı olmadan evime tanımadığım birini sokmak istemem. ama daha bugün bu mesele kafamı kurcalamışken kadının karşıma çıkması ilahi bir işaret mi, aradığım kadın bu mu? diye düşündürmedi değil. eğer becerikli ve güvenilir biriyse hem o yakın bi iş bulmuş olacak, hem de benim işim görülmüş olacak. Bebeğin kısmeti mi, Allah bizi iyi biriyle mi karşılaştırdı bu şekilde diye düşünüyorum. hayırlısı olsun inşallah.