2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

Arkadaslar bebegimin hareketleri bayagi azaldi sizlerinde oylemi ? Beklenen dogum tarihim 26 subat sanirim bugun 38+1 im
Hareketler azalinca telaslaniyorum bazen uzun zaman hareket etmiyor

2012 subat annesı olup ocakta dogum yaapan bırı olarak herkese merhaba..
bekleyısler devam edıyor dogum yapan annelerımıze gecmıs olsun dıleklerımı
dogum yapacak annelerımızede allah yardımcıları olsun dıyor ve o gunun gelmesı ıcın sabır dılıyorum

cnm aynen benmde 26 subar gözüküyo 2 gün önce hiç oynamadı diyebilirim ama snra bi basladı tekmelere mideme vuruyo yerı daraldı dogum kanalında oldugu için ayakları çalısıyo ama bzen korkuyorum haraketsın olunca canm sende say dikkat et haraketlerıne senn normal dogummu olcak inş.

Arkadaslar bebegimin hareketleri bayagi azaldi sizlerinde oylemi ? Beklenen dogum tarihim 26 subat sanirim bugun 38+1 im
Hareketler azalinca telaslaniyorum bazen uzun zaman hareket etmiyor
Benim de oyle. iki gun once doktordaydim nst ye girdim. normal cikti. doktora 3 gundur hareketleri cok az dedim. tekrar uzun nst ye yolladi. o da normal cikti.

Evet normal olacak insallah
benim 20 aylik bir kizim daha var o da normal dogdu onu 38+3 te dogurdum
ama hareket azalinca korkmaya basladim cuma ya randevum var kontrol bakalim ne diyecek dr um

sen normal mi bekliyorsun?

Benim de oyle. iki gun once doktordaydim nst ye girdim. normal cikti. doktora 3 gundur hareketleri cok az dedim. tekrar uzun nst ye yolladi. o da normal cikti.

ya benim dr um 28. haftadan beri beni nts ye sokuyor her hafta
nts neredeyse ayakta tedavi limitimi bitirdi
1 kez daha girerim daha da girmem

Evet normal olacak insallah
benim 20 aylik bir kizim daha var o da normal dogdu onu 38+3 te dogurdum
ama hareket azalinca korkmaya basladim cuma ya randevum var kontrol bakalim ne diyecek dr um

sen normal mi bekliyorsun?

anamm ne kadar hızlısınız böyle gelecek olan bebişin cinsiyeti ne peki ismi ne benm de 7 yasında oglum var şimdikide kız inş.. isim belli degil ya güzel isimler biliyosan sölermısın benmde cuma randevum var aynı gidiyoz senle oglum normal oldu ama şimdi vajinada varis olustu normal dogumda zorlanırsan sezeryan olursun dedi doktor ama bakalım hayırlsıı belli degil yanı ne olucagı inş.. normal olur tabi ama cokta zorlamak istemıyorum biraz korkuda var tabı :18: :18:

ya benim dr um 28. haftadan beri beni nts ye sokuyor her hafta
nts neredeyse ayakta tedavi limitimi bitirdi
1 kez daha girerim daha da girmem
USG ye göre bdt em gecti SAT a göre 3 gün var daha nst ye girmedim. Benimki de daha bi ilginc sanırım. Dogum sancısıyla gidersem o zaman takacakalr sanırım.

ikiside kiz bizim

hizliyiz cunki bekleme lux umuz yok ikiside tedavi ile zorla oldu:) bunlarin olduguna bile sukrediyoruz cunki gitmedigimiz dr kalmamisti bir kismi evlatlik almamizi soylemisti ama cok sukur kendiliginden oldular

normal olur insallah bu da

kiz ismi cok var da onemli olan senin begenmen

Son düzenleme:

öyle olduysa tabıkı iyi olmus Rabbim nasip etmıs ne güzel kuzenmde tedavıyle hamıle kaldı snra kendılıgınden oldu onn bebişide küçük ama olsun Rabbim bagıslasın hepsni inş.. kız ismi cok tabıde karar veremedk senn kızların isimleri de güzelmiş

gene aynı gün doğdu bebişlerimiz hadi hayırlı olsun.

ben size istinaden kullanmadım ki tavşan lafını..tam doğum arifesinde burda herkes guzel paylasimlar icindeyken sinir bozmak gibi bi niyetim yok hanimefendi,ozellikle bunun altını çiziyorum,sadece bidiklerimi paylaştim ve keske para verseler o zaman herkes dogum yapar tavşan benzetmesi fazla cocuk icin anlamissinizdir,soylemek istedigim açik ve netken neden sinirlendiniz anlamadim

elbise cok seker olmuuuss :) ben de papyonlu tulum dusunuyorum oglusa.

gozun aydiiiin :) ayy ne guzel bi dogum seninki. ogluslarini okula gondrip doguma gittin. 5 cm acilma ve kisa surede dogum :) guzel bi yerden dua aldin herhalde:) bundan sonrasi da kolay gecer ins. darisi bize :))

Kızlar kulağım çok fena ağrıyor. Ağrı kesici içtim banamisin demiyor yarın doktora gidicem acımi dindirecek birşey varmi ölüyorum ağrıdan. Akıl akıldan üstündür bildiğiniz birşey varsa yardım edin. Bu arada balıklama atladım. Kusura bakmayın geçmişi okuyamadim. Çok kötüyüm zonkluyo resmen:-(

cocuklugumun kabusuydu kulak agrisi. ama ne iyi gelir bilemiyorum( rabbim agrini dindirsin ins.

Geçmiş olsun canım, ne zamandır var ağrı? bu konuda birşey yapılabileceğini sanmıyorum, belki bir minoset biraz ağrını alır ama bir acile görünmeye ne dersin, belki ciddi birşeydir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…