2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
cocuklugumun kabusuydu kulak agrisi. ama ne iyi gelir bilemiyorum( rabbim agrini dindirsin ins.

Çok sağol canım çok kötüyüm zonkluyo ya ağlıyorum çocuk gibi;-( benimde ömrümde 2 kere ağrıdı. Bir kere 6yaşında ağrıdı 28yaşındayim birde bugün başladı ağrımaya çıldırcam az kaldı:-(

Geçmiş olsun canım, ne zamandır var ağrı? bu konuda birşey yapılabileceğini sanmıyorum, belki bir minoset biraz ağrını alır ama bir acile görünmeye ne dersin, belki ciddi birşeydir?
Ağrı kesici olarak onu içtim ama banamisin demedi:-( akşam başladı ağrımaya 14günlük bebeğim ve 3buçuk yaşında kızım var onları bırakacak kimse yok o yüzden acile gidemem . Çok kötüyüm sabah olsada gitsem

kizlar ne zamandir giremedim :) aklim hep sizdeydi. ogluu 7 subatta epidural spinal anestezi ile dogurdum. sezeryan oldum. bebekim 3.200 gr 50 cm dogdu. ilk zamanlar hic sutum gelmedi inatla emzirdim ama gogus uclarim mahvoldu. suan daha iyi. iyilestirmek icin benim yontemim gogus pedlerine lansinosh surup sutyenime yerlestirmek oldu bilginiz olsun.
sezeryandan ancak 4 gun sonra sutum istedigimiz kivama gelmeye basladi ama hala cok degil. humana still tee iyi geliyor ama resmen kokuyorum ve bebekle ilgilenmekten dus almak bile zor oluyor. buarada sezeryan olucaklar sarilik yasamamak icin sut gelmezse muhakak mama verin yoksa sarilik kacinilmaz biz ulker hero baby 1 numara maama veriyoruz, suan gunde 1 e dustuk cunku sut gelmeye basladi.
suan ne yasadigimi size soyleyim cok feci lohusayim herseye agliyorum bebegimden daha cok ben agliyorum surekli kaygiliyim. bu beni tuketiyor ama elimde de degil. kiskanclikmis kaynanaymis hic kalmadi bende cunku kendimi asiri zayif hissediyorum. annem yanimda herkes resmen beni idare ediyor. istahim yok cnm hic bisi istemiyor. ama olsun. buarada sezeryan sonrasi 3 gun resmen oldum geberdim cok aci cektim hala agrilarim var ama oglum icin deger. dogum sonrasi 4 kilo 7 gun icerisinde ise 8 kilo verdim. fazladan 8 kg kaldi onu da veririm bu hizla.
oglumu cok seviyorum. opup opup agliyorum. canim yanarak emismek bile hosuma gidiyor... resmen anne oldum ve bu beni asan bir durumdu. adapte olmak mi? hala tam degil ama onsuz yapamam herhalde. bazen diyorum ya ne rahattin ama hayir oglum olmadan yasayamam... yine agliyorum iste...
kizlar size ayrica dogum hikayemi yazacagim. hepinizi cok ozledim...

kızlaar kontrole gidiyorum. dua edin de bebeğimi alıp geleyim bende hayel gibi. dayanamıyorum artık sabırsızlık hat safhada.

duyguların bana daha da çok anne olma isteği ve güç verdi canım . Allah bebişinle sana uzun ömür ve mutluluk versin inş.

kızlaar kontrole gidiyorum. dua edin de bebeğimi alıp geleyim bende hayel gibi. dayanamıyorum artık sabırsızlık hat safhada.

İnşallah canım guzel haberlerin olur, sabırsızlık bende de hat safada. Sıkıntı yapmak istemiyorum ama elimde degil bu kavusma arzusu cok baska bırsey, kimbilir ne acılar agrılar var ama benım umrum degil yeterki sagsalim kavusayım ogluma. Kac gundur agrılarım vardı onlarda kesildi. Ne biliyim içim bı garıp

Kıyamam Hayırlı olsun güzelm..

Bir iki haftadır hic keyfim yok sürekli uyuyorum yorgunum yemek yiyesim bile yok bi ben mi böyle miyim acaba??

hoş kızım 6 günü beklemeyecek gibi ama nasip bakalım...dün nst de düzenli sancılarım çıktı ama açılmam yokmuş.bakalım 6 gün dayanack mı

bi isim önerisi benden olsun hanzade ismini çok beğeniyorumbelki hoşuna gider

canım merak ettim şimdi ne yaptın acaba bu gidişle suni sancının eline kalıcaz

bende canı sıkkınlardanım. yaa evde boşboş oturmak ne zormuş. yorulmayınca uykuda gelmiyor. yakında bi alışveriş merkezi var gitsemmi kocişe hediye alırım.ama sancım falan başlar diede korkuyorum:26:

gitme bence dusunsene avm de gezerken suyunun bosaldigini. ben disardayken suyum bosalir dye korkuyorum.

,

canım Allah analı babalı büyütmek nasip etsin,hepsi geçecek oğluşunla daha nice mutlu günlerin olacak:))

canım cok sevindim bebişinle saglıklı uzun ömrünüz olsun inşallah

Baharcim buralarda misin merakta birakma bizi ne dedi dr. Bebegin nasil sen nasilsinn.

canımmm dün gittim kontrole farklı tek kelime söylenmedi amaaaaaaaaa.....
PAZARTESİ SABAH 08:30'DA SEZARYANA GEL ALALIM BEBEĞİ DEDİ SONRASI YENİ DOĞANCILARA KALICAKMIŞ..eger bebek dogumdan sonra normal sekilde aglar solunumu gercekleştirirse yeni doğan bebeklere bakan cocuk doktorları gerekeni yapacakmış öyle dediii inşallah hayırlı haberler duymak nasip olurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…