2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

canımmmm ne kadar güzel duygular yasıyorsun inan gözlerim doldu heee zaten dün sezaryana gel pazartesi dediklerinden beri bi korkudur oturdu bogazıma aglamamak için zor duruyorum ya dogumdan sonra onların dediği olurda bebek hayatla bagdaşmadı kaybettik derlerse diye ödüm kopuyo ( yine içimde iyi kötü yaşıyodu ne bileyim allahım yardım etsin hepimize senin yazında tam oldu bu bogaz düğümünün üzerine kıymetini bil boşver :*

hoş kızım 6 günü beklemeyecek gibi ama nasip bakalım...dün nst de düzenli sancılarım çıktı ama açılmam yokmuş.bakalım 6 gün dayanack mı

bende pazartesi sabah 7.30 da gidiyorum sezeryana.inş benim oğlumda bekler

Aksilik olmazsa benmde ptesi ins kendi gelseydi iyi olcaktı

günlerimiz aynıymış canım.bende pazartesi kucağıma alacağım inş

bende sıkılmaya başladım evde.akam avm ye gideceğim.biraz değişiklik olur en azından

USG ye göre bdt em gecti SAT a göre 3 gün var daha nst ye girmedim. Benimki de daha bi ilginc sanırım. Dogum sancısıyla gidersem o zaman takacakalr sanırım.

bende girmedim nst ye kendi doktorum tarafından.gerek duymadı sanırım

slm hanımlar c.tesi sezeryana giriyorum genel olacak nstye girdim sabah tık yok bende daha fazla beklemek istemiyorum rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin inşallah

canım umarım bebeğin şu an olduğu gibi doğduğunda da senden güç alarak sorunların bir bir üstesinden gelir. burada birlikte seviniriz.

Son düzenleme:

kizlar benim ve esimin cok sevdigi bi amcamiz var. bir suredir cok istahsizim diyordu. 15 gunde 7 kilo vermis. hastahaneye gitti tahliller yapildi. bugun, kanser oldugunu ogrendim. yasi genc degil ama omru varsa sifasi icin sizden dua ve ayetel kursi istiyorum. ins rabbim saglik verir kendisine. ozellikle esimin cok deger verdigi biri. nasil soylerim bilmiyorum

Allah şifasını versin tez zamanda iyileşmesını nasip etsin allah yardımcınız olsun

neler çekiyorum kaç gündür... üç gün evde kaldıktan sonra bebeğimin sarılığı yükseldi koştur koştur hastaneye geri döndük... iki gün tedavi gördük.... Allah ım kimseye vermesin o ışığın altında gözleri bağlı....ağlar... kucağına almak emzirmek yasak.. çok zordu...şimdi evdeyiz çok şükür... Rabbim bir daha hastalık yazmasın... şimdi emzirmem lazım.....çıkıyorum ilk fırsatta gelicem.......öptüm sizleri....

NOT:izmirde olan arkadaşlar önerdiğiniz çocuk dr u var mı?lütfen yardım edin.....

Defne benim kızımda da fizyolojik sarılık oluştu,hem emzirdim hem de ememediği sütü sağıp verdim.Kaşık ve enjektörle denedim ama kaçak çok olunca, kolostrum da çok önemli olduğundan biberonu denedim.Medelanın anne memesi akışı yapanını da aldım ama çok şkür kızım hem emiyor hem de biberonu alıyor.Zaten biberona alışması bile sorun değildi benim için çünkü sarılık hem beyine hem de sinir sistemine kalıcı hasarlar bırakabiliyor.O hasar kalacağına varsın biberona alışsın ben sağarım düşüncesiyle yola çıktım.benim aylarca süt sağan arkadaşlarım var.Hem bebeğin kaç cc içtiğini görmek insan içini daha bir rahat ettiriyor.Sarılığın en kötü yönü bebeği deliksiz uyutması.Sanırsın karnı tok,altı pek.Uyandırmak münkün değil,ama bu his bu illetin sinsiliği zaten.Sarılık arttıkça beble uyanmıyor,düşen kan şekeri sarılığı arttırıyor,başlıyor kısır döngü.Tek ilacı bol anne sütü.Bu zorlu yolda hepimize sabırlar yavrularımıza acil şifalar diliyorum.

cook gecmis olsun...:44: ins bundan sonrasi sıkiıntisiz gecer.

ben sariligin boyle bi hastalik oldugunu hic bilmiyordum. bilgilendirdigin cok iyi oldu. yasayanlara rabbim sifasini versin ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…