- Konu Sahibi papatya3459
-
- #41.501
kizlar ne zamandir giremedim :) aklim hep sizdeydi. ogluu 7 subatta epidural spinal anestezi ile dogurdum. sezeryan oldum. bebekim 3.200 gr 50 cm dogdu. ilk zamanlar hic sutum gelmedi inatla emzirdim ama gogus uclarim mahvoldu. suan daha iyi. iyilestirmek icin benim yontemim gogus pedlerine lansinosh surup sutyenime yerlestirmek oldu bilginiz olsun.
sezeryandan ancak 4 gun sonra sutum istedigimiz kivama gelmeye basladi ama hala cok degil. humana still tee iyi geliyor ama resmen kokuyorum ve bebekle ilgilenmekten dus almak bile zor oluyor. buarada sezeryan olucaklar sarilik yasamamak icin sut gelmezse muhakak mama verin yoksa sarilik kacinilmaz biz ulker hero baby 1 numara maama veriyoruz, suan gunde 1 e dustuk cunku sut gelmeye basladi.
suan ne yasadigimi size soyleyim cok feci lohusayim herseye agliyorum bebegimden daha cok ben agliyorum surekli kaygiliyim. bu beni tuketiyor ama elimde de degil. kiskanclikmis kaynanaymis hic kalmadi bende cunku kendimi asiri zayif hissediyorum. annem yanimda herkes resmen beni idare ediyor. istahim yok cnm hic bisi istemiyor. ama olsun. buarada sezeryan sonrasi 3 gun resmen oldum geberdim cok aci cektim hala agrilarim var ama oglum icin deger. dogum sonrasi 4 kilo 7 gun icerisinde ise 8 kilo verdim. fazladan 8 kg kaldi onu da veririm bu hizla.
oglumu cok seviyorum. opup opup agliyorum. canim yanarak emismek bile hosuma gidiyor... resmen anne oldum ve bu beni asan bir durumdu. adapte olmak mi? hala tam degil ama onsuz yapamam herhalde. bazen diyorum ya ne rahattin ama hayir oglum olmadan yasayamam... yine agliyorum iste...
kizlar size ayrica dogum hikayemi yazacagim. hepinizi cok ozledim...
kızlaar kontrole gidiyorum. dua edin de bebeğimi alıp geleyim bende hayel gibi. dayanamıyorum artık sabırsızlık hat safhada.
hoş kızım 6 günü beklemeyecek gibi ama nasip bakalım...dün nst de düzenli sancılarım çıktı ama açılmam yokmuş.bakalım 6 gün dayanack mı
Aksilik olmazsa benmde ptesi ins kendi gelseydi iyi olcaktı
bi isim önerisi benden olsun hanzade ismini çok beğeniyorumbelki hoşuna gider
canım merak ettim şimdi ne yaptın acaba bu gidişle suni sancının eline kalıcaz
bende canı sıkkınlardanım. yaa evde boşboş oturmak ne zormuş. yorulmayınca uykuda gelmiyor. yakında bi alışveriş merkezi var gitsemmi kocişe hediye alırım.ama sancım falan başlar diede korkuyorum:26:
USG ye göre bdt em gecti SAT a göre 3 gün var daha nst ye girmedim. Benimki de daha bi ilginc sanırım. Dogum sancısıyla gidersem o zaman takacakalr sanırım.
canım pazartesi senden 1saat sonrada ben giriyorum demek ki sezaryana rabbim yardımcımız olsun
slm hanımlar c.tesi sezeryana giriyorum genel olacak nstye girdim sabah tık yok bende daha fazla beklemek istemiyorum rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin inşallah
rabbim sag saglim kurtulmayı nasip etsin canım inş.
canımmm dün gittim kontrole farklı tek kelime söylenmedi amaaaaaaaaa.....
PAZARTESİ SABAH 08:30'DA SEZARYANA GEL ALALIM BEBEĞİ DEDİ SONRASI YENİ DOĞANCILARA KALICAKMIŞ..eger bebek dogumdan sonra normal sekilde aglar solunumu gercekleştirirse yeni doğan bebeklere bakan cocuk doktorları gerekeni yapacakmış öyle dediii inşallah hayırlı haberler duymak nasip olurr
ben gezdim geldim korka korka ama ne yapayım gün içinde boş boş oturunca gece uykum gelmiyor.zaten kardeşim eşinden ayrılıyor gece rüyamda hep onunla uğraştım.
slm hanımlar c.tesi sezeryana giriyorum genel olacak nstye girdim sabah tık yok bende daha fazla beklemek istemiyorum rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin inşallah
hadi hayırlısı sende anne olcan yani ne güzel cumartesi bebişin kucağında
canım umarım bebeğin şu an olduğu gibi doğduğunda da senden güç alarak sorunların bir bir üstesinden gelir. burada birlikte seviniriz.
ben gezdim geldim korka korka ama ne yapayım gün içinde boş boş oturunca gece uykum gelmiyor.zaten kardeşim eşinden ayrılıyor gece rüyamda hep onunla uğraştım.
hadi hayırlısı sende anne olcan yani ne güzel cumartesi bebişin kucağında
evet cnm allah nasip ederse c.tesi kollarımda olacak inş
kizlar benim ve esimin cok sevdigi bi amcamiz var. bir suredir cok istahsizim diyordu. 15 gunde 7 kilo vermis. hastahaneye gitti tahliller yapildi. bugun, kanser oldugunu ogrendim. yasi genc degil ama omru varsa sifasi icin sizden dua ve ayetel kursi istiyorum. ins rabbim saglik verir kendisine. ozellikle esimin cok deger verdigi biri. nasil soylerim bilmiyorum
amin canim cok sagol...Allah şifasını versin tez zamanda iyileşmesını nasip etsin allah yardımcınız olsun
neler çekiyorum kaç gündür... üç gün evde kaldıktan sonra bebeğimin sarılığı yükseldi koştur koştur hastaneye geri döndük... iki gün tedavi gördük.... Allah ım kimseye vermesin o ışığın altında gözleri bağlı....ağlar... kucağına almak emzirmek yasak.. çok zordu...şimdi evdeyiz çok şükür... Rabbim bir daha hastalık yazmasın... şimdi emzirmem lazım.....çıkıyorum ilk fırsatta gelicem.......öptüm sizleri....
NOT:izmirde olan arkadaşlar önerdiğiniz çocuk dr u var mı?lütfen yardım edin.....
cook gecmis olsun...:44: ins bundan sonrasi sıkiıntisiz gecer.neler çekiyorum kaç gündür... üç gün evde kaldıktan sonra bebeğimin sarılığı yükseldi koştur koştur hastaneye geri döndük... iki gün tedavi gördük.... Allah ım kimseye vermesin o ışığın altında gözleri bağlı....ağlar... kucağına almak emzirmek yasak.. çok zordu...şimdi evdeyiz çok şükür... Rabbim bir daha hastalık yazmasın... şimdi emzirmem lazım.....çıkıyorum ilk fırsatta gelicem.......öptüm sizleri....
NOT:izmirde olan arkadaşlar önerdiğiniz çocuk dr u var mı?lütfen yardım edin.....
ben sariligin boyle bi hastalik oldugunu hic bilmiyordum. bilgilendirdigin cok iyi oldu. yasayanlara rabbim sifasini versin ins.Defne benim kızımda da fizyolojik sarılık oluştu,hem emzirdim hem de ememediği sütü sağıp verdim.Kaşık ve enjektörle denedim ama kaçak çok olunca, kolostrum da çok önemli olduğundan biberonu denedim.Medelanın anne memesi akışı yapanını da aldım ama çok şkür kızım hem emiyor hem de biberonu alıyor.Zaten biberona alışması bile sorun değildi benim için çünkü sarılık hem beyine hem de sinir sistemine kalıcı hasarlar bırakabiliyor.O hasar kalacağına varsın biberona alışsın ben sağarım düşüncesiyle yola çıktım.benim aylarca süt sağan arkadaşlarım var.Hem bebeğin kaç cc içtiğini görmek insan içini daha bir rahat ettiriyor.Sarılığın en kötü yönü bebeği deliksiz uyutması.Sanırsın karnı tok,altı pek.Uyandırmak münkün değil,ama bu his bu illetin sinsiliği zaten.Sarılık arttıkça beble uyanmıyor,düşen kan şekeri sarılığı arttırıyor,başlıyor kısır döngü.Tek ilacı bol anne sütü.Bu zorlu yolda hepimize sabırlar yavrularımıza acil şifalar diliyorum.
Şubay ayında bir ben allah izin verirse doğum yapıcam sannırım...
Nisan ayında gebe kalan bir benim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?