- Konu Sahibi papatya3459
-
- #41.701
Selam kızlar acıl cevabınıza ihtiyacım var yarım saat te bır gelen sancım var belden kasıklarıma yayılan, bir geliyor agrı yapıyor,yapıyor sonra hıcbısey yok gibi oluyorum ne dir bu sizce 4 saattir boyleyım
kumpırella benimde aynı sabahtan beri belimde bir adet agrısı var galiba dogum yakın. benı korkular sardı ogluşumun gelmesinden cok cekecegım acıya odaklandım kendime cok kızıyorum:;(
Selam kızlar acıl cevabınıza ihtiyacım var yarım saat te bır gelen sancım var belden kasıklarıma yayılan, bir geliyor agrı yapıyor,yapıyor sonra hıcbısey yok gibi oluyorum ne dir bu sizce 4 saattir boyleyım
anam kizlar durun hele... beni almadan nereye gidiyosunuz:18: beni birakmayin buralardaKızlar bana bir bakın hele
Sabah namazından beri belim, böyle tam kuyruk sokumum regl ağrısı gibi ağrıyor, gün boyunca hiç geçmedi. Bu şimdi yalancı doğum sancısı mı, doğum mu yaklaştı, nedir? Yarın muayenemiz var ama size özellikle doğum yapanlara sormak istedim,
annem zaten bu gece rüyasında nişanımın geldiğini görmüş, ki kendisi birşeyleri önceden görmede şöhret sahibidir, bi de üstüne bu geçmek bilmeyen ağrı. Hayır olsun inşallah.
kızlar 20dk kadar ewden cıkıyoruz.herhalde 1.5 saate kadar hersey biter.dua edin,aklımda sadece bahar ve cedi kaldı aynı gùn doğuma gırcez diye.rabbim hepımı9ızın yüzünü güldurur insallah.bahar ôzellikle dualarım seninle
Günaydınlar, bügun doğuma girecek arkadaşlar var ne güzel allah kolaylıklar versin hepisine...Ya şu gögüs acısınan öleceğim yokmu bunun lansinoh tan başka caresi, ucları artık yara oldu beyaz beyaz kabukda tutmuyor krem sürüyorum her emmede ama ne fayda emzirmek çok güzel ama ölüyorum her emdiğinde acıdan
Günaydınlar, bügun doğuma girecek arkadaşlar var ne güzel allah kolaylıklar versin hepisine...Ya şu gögüs acısınan öleceğim yokmu bunun lansinoh tan başka caresi, ucları artık yara oldu beyaz beyaz kabukda tutmuyor krem sürüyorum her emmede ama ne fayda emzirmek çok güzel ama ölüyorum her emdiğinde acıdan
az kalmıs canım sabret ınan dogunca unutuyorsun hamıle oldugun gunlerı sankı ben yıllar once hamıleymısım gıbı gelıyor banabugün doğum yapacak arkadaşların doğumları umarım güzel geçmiştir. bende hala tık yok 20 şubata kaldı 2 gün artık bende kızıma kavuşmak istiyorum.bide benim doğum iznim bitti doktordan tekrar rapor almak gerekiyormuş böyle durumda olanların haberi olsun arada hiç boşluk olmamalıymış. üfff çalışırken hamile olmak ne sinir bozucu bide bu halimizle devlete evrak yetiştirmeye çalışıyoruz.
az kalmıs canım sabret ınan dogunca unutuyorsun hamıle oldugun gunlerı sankı ben yıllar once hamıleymısım gıbı gelıyor bana
bızımde haftaya pazartesı 1 ay oluyoruz ve asılarımız baslıyor , uyanıklık suremız arttı 5 hatta 6 saat uyanık kalabılıyor sıpa , en cok da sabahları ve akşamları uyanık oluyor her ıkısınde de keyfı yerınde ıse bal kaymak oluyor mıs kokulum
az kalmıs canım sabret ınan dogunca unutuyorsun hamıle oldugun gunlerı sankı ben yıllar once hamıleymısım gıbı gelıyor bana
bızımde haftaya pazartesı 1 ay oluyoruz ve asılarımız baslıyor , uyanıklık suremız arttı 5 hatta 6 saat uyanık kalabılıyor sıpa , en cok da sabahları ve akşamları uyanık oluyor her ıkısınde de keyfı yerınde ıse bal kaymak oluyor mıs kokulum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?