2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Selam kızlar acıl cevabınıza ihtiyacım var yarım saat te bır gelen sancım var belden kasıklarıma yayılan, bir geliyor agrı yapıyor,yapıyor sonra hıcbısey yok gibi oluyorum ne dir bu sizce 4 saattir boyleyım

Canim gercek sanci bilmem ama bi dus al ve uzan gercek sancilarsa hem dinlenmis bur vucuda ihtiyacin olucak bline yavas yavas masaj yap iyi gelir diye dusujuyorum

kumpırella benimde aynı sabahtan beri belimde bir adet agrısı var galiba dogum yakın. benı korkular sardı ogluşumun gelmesinden cok cekecegım acıya odaklandım kendime cok kızıyorum:;(

anam kizlar durun hele... beni almadan nereye gidiyosunuz:18: beni birakmayin buralarda

kızlar 20dk kadar ewden cıkıyoruz.herhalde 1.5 saate kadar hersey biter.dua edin,aklımda sadece bahar ve cedi kaldı aynı gùn doğuma gırcez diye.rabbim hepımı9ızın yüzünü güldurur insallah.bahar ôzellikle dualarım seninle

canımm hadi hayırlı haberlerini alalım inşallah,şu dakikalarda bebeğine kavuşmuşsundur.şimdiden gözün aydın darısı başımıza inşallah..

ced, bahar ve aklıma gelmeyen arkadaslara hayırlı dogunlar dılıyorummm , bugun dogacak bebeklere GÖKCEG arkadasımız da eklenıyor hepınız hayırlısı ıle alın koynunuza kuzularınıızı

Günaydınlar, bügun doğuma girecek arkadaşlar var ne güzel allah kolaylıklar versin hepisine...Ya şu gögüs acısınan öleceğim yokmu bunun lansinoh tan başka caresi, ucları artık yara oldu beyaz beyaz kabukda tutmuyor krem sürüyorum her emmede ama ne fayda emzirmek çok güzel ama ölüyorum her emdiğinde acıdan

Bugun dogum yapacak arkadaslara hayirli dogumlar diliyorum.sanirim cogu kucagina almistir bebeklerini bende bahari merak ediyorum allah hayirlisini nasip etsin

Ayva cekirdeklerini suda bekletince jel haline geliyomus onceki sayfalarda yazmislardi iyi geliyir diye birde kakao yagi iyi geliyor diye yazmisti bir arkadas meltemizmir onermisti sanirim

krem olandan canım. ancak ben 1 aydır çekiyorum o da pek işe yaramadı ben de. çözümü buldum sayılır 2 gündür daha iyiyim şükürler olsun. evicap var kapsül iğneyle deliyorum onu göğsüme sürüyorum sonra havalandırıyorum biraz. o emildikten sonra üstüne madecassol sürüyorum yine emilmesni bekliyorum sonra göğüslerimin üstüne bez kapatıyorum hatta kalkan da kullanabilirsin delikli olanı. sütyen takma göğüs pedi kullanma. çünkü nemli kaldıkça yaralar kapanmıyor en azından benim öyle. ben çözümü böyle buldum sen de bir dene istersen. emzirmeden önce ve sonra da göğsüm karbonatlı gül sulu suyla siliyorum..ama kesinlkle göğüs pedi kullanma ben kullandım kullandıkça kötü oldu. yaraların hava alması gerek. ben 2 gündür rahatım artık çok şükür..denemeni tavsiye ederim.

bugün doğum yapacak arkadaşların doğumları umarım güzel geçmiştir. bende hala tık yok 20 şubata kaldı 2 gün artık bende kızıma kavuşmak istiyorum.bide benim doğum iznim bitti doktordan tekrar rapor almak gerekiyormuş böyle durumda olanların haberi olsun arada hiç boşluk olmamalıymış. üfff çalışırken hamile olmak ne sinir bozucu bide bu halimizle devlete evrak yetiştirmeye çalışıyoruz.

az kalmıs canım sabret ınan dogunca unutuyorsun hamıle oldugun gunlerı sankı ben yıllar once hamıleymısım gıbı gelıyor bana

bızımde haftaya pazartesı 1 ay oluyoruz ve asılarımız baslıyor , uyanıklık suremız arttı 5 hatta 6 saat uyanık kalabılıyor sıpa , en cok da sabahları ve akşamları uyanık oluyor her ıkısınde de keyfı yerınde ıse bal kaymak oluyor mıs kokulum

evt bu hafta bişekilde bebişime kavuşacam amaçarşambaya kadar gelmezse suni sancımı sezeryan mı sorusuyla karşılaşacam ben kendi gelsin isttiyorum ama nasip. 1 ay olacakha boşuna dememişler dünyaya gelen büyüyor.ay ısırasım geldi benim yerime annesi sen ısır tabi kıyabilirsen

:)) ne güzel... bizimde bugün 11 günümüz gündüzleri güzel uyuyor ama geceleri bir felaket kucağımdan indiremiyorum beşiğine.. ne yapsam bilemedim Meltem abla 40 gün sonra normale döner diyorlar ama pek de sanmıyorum yine de 40 günün geçmesini bekliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…