2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
ısırmak yerıne koklasam hakkaten kıyamıyooooooo ınsan yaaaaw opmelere bıle, zor tutuyorum kendımı operken acayıp kasıyorum kendıııımıııııııııı

yaaaaaw ole derler ama duzelmeyen de duzelmıyor be kardesssss:) valla benımkıde gecelerı mıkıl mıkıl yapınca alıyorum yatagıma sıpa koynuma gelınce kendınden gecıyor valla:)

kızlar bugün dr kontrolümüz vardı, hiç sancım çıkmadı, bebişin gelmeye niyeti yok heralde :) ayın 25ine kadar bekleriz, duruma göre alırız ya da bekleriz dedi.

normal istiyorum, ama epidural olanından :)) yaptıran var mı burada, merak ettiklerim var da..

slm subat anneleri;

ben aslı doğum fotorafcısıyım, doğumunuzda bu en güzel anınızı ölümsüzleştirmek için sizlere eşlik etmek istiyorum :) üstelik hiç bir ücret talep etmiycem

sizlerden tek talebim izmir ve manisa civarında olmanız...

ayrıntıları görüşmek için tlf numaram: 05542143664 isterseniz burdanda msj gönderebilirsiniz

anam kizlar durun hele... beni almadan nereye gidiyosunuz:18: beni birakmayin buralarda

Haticecim seni bırakmıyorum Bugün muayenemiz vardı, iki gündür bel ağrım geçmedi ama nst de sancı çıkmadı. çatı muaynenesi yapıldı, çok şükür hiç korktuğum gibi geçmedi. rahim yumuşamış, herşey yolundaymış. 10 gün bekleyecek doktor, kendi geldi geldi, gelmedi suni sancı ya da sezaryen yapılacak. Çünkü bebeğin kilosu iyi. Bugün 3600 gr gözüktü ultrasonda, ama 400 gr ı artı eksisi var, eliyle yokladı, 3300 filandır diye tahmin ediyorum dedi. 40 haftayı geçirirsek kilosu 4 ü bulur, zorlanırsın dedi. 5 gündür zeytinyağı masajı yapıyorum, acaba onun yumuşamada etkisi oldu mu diye düşünüyorum. Suni sancıdan da çok korkuyorum, hiç iyi şeyler duymuyorum hakkında.

ozel kutun dolu sanrımm,artık burdan yzıorum ınsallah hayırlı haberlerle gelırsın.gonlum kalbım dualarım hepppp senınle.Rabbım kımseyı evladıyla sınamasın.Dualarım yavrun ve senın ıcın kuzum...

zati uc bes kisi kaldik. anca beraber kanca beraber...benim de kontrol vardi bugun. hic bi sey ogrenemedim bebek iyi, yalnizca onu biliyorum. senin bebise masallah :) tombis olucak demek ki zeytinyagini nasil kullaniyosun. vajina etrafina mi suruyosun

Takvimde tarih ayni gozukuyo normal mi olcak senin dogum benimki simdilik normal gozukuyo cuma kontrolum var bakalim se de belirti felan var mi bende hicbisey yok dr.merdiven cik dedi birde pelvis kaslarini sikilastirmak icin kucuk pilates topunu dizlerimin arasinakouyp sikistirip birakiyorum o yoksa havlu da olur ins.yarari olur

benım de normal gorunuyo ozlemcım. Gecen hafta adet agrısı gıbı arada agrım oluyordu. Bı gun de bel agrım oldu. Umutlanmıstım ama bı kac gundur belırtıler kesıldı lavaboya her gırısımde nısan geldı mı dıye umutla bakıyorum ama malesef

Ayni durumdayiz bende her wc ye girdigimde acaba nisa gelirmi diye bakiyorum ama yokk bazen normal yapabilecek miyim dite dusunuyorum bazrn olsa simdi dogururum diyorum bakalim ne zaman gelcek pasam

evet yaa kaç kişiyiz doğuramayan sen,ben kumpirella, özlem başka var mı ben 40+2 oldum bugün yarında kontrol var artık karar anı.uykum öle kaçtıki direk konuya daldım

evet yaa kaç kişiyiz doğuramayan sen,ben kumpirella, özlem başka var mı ben 40+2 oldum bugün yarında kontrol var artık karar anı.uykum öle kaçtıki direk konuya daldım
sen bizi birakip gidersin o zamanozlemle ben 39. haftadayiz daha. kumpirella da 40.haftada. baska kim var benim de aklima gelmedi.dun doguracak olanlardan da ses cikmadi.
gidip doktorlarin onune yatasim var. sezaryene raziyim dogurtun beni diye

bende varım kızlar 40+0 oldum bende bugün ama sancılarım var dün akşamdan beri bakalım bekliyorum normal doğum için :44:

sen bizi birakip gidersin o zamanozlemle ben 39. haftadayiz daha. kumpirella da 40.haftada. baska kim var benim de aklima gelmedi.dun doguracak olanlardan da ses cikmadi.

e artık müsade istiyim 40 ı devirdim baksana bende senin gibiyim doktoruma gidip hadi al şu bebişide bende seveyim diyesim var.o da normal doğum için çok iyi gidiyorsun diyip duruyor içime daha çok oturuyor.

bende varım kızlar 40+0 oldum bende bugün ama sancılarım var dün akşamdan beri bakalım bekliyorum normal doğum için :44:

aynıyız hemen hemen desene benimde sancılar ağrılar var ama günlük sancılarmış onlar doğum sancısı değilmiş bigün aklıma sancım başlasın isteyeceğim hiç gelmezdi hadi bakalım inş. seninki doğum sancısıdır.

Herkese günaydın. Geç de olsa doğum hikayemi yazmak istedim. 9 şubatta 38+2'de spinal sezeryanla oğluşumu kucağıma aldım. Çatım dar olduğu ve bebişimin başı büyük olduğu için sezeyan olcaktm. Doktorum 39. haftayı bekleriz öyle alırız demişti fakat bizim ufaklık okadar bekleyemedi. 8 şubatta geçmeyen sırt ağrısı yüzünden acile gittik nst de bişey çıkmadı çatı muayenesi yaptılar ne feci bişeydi ole benim çatım dar olduğu ve kendimi çok sıktığım için çok acı hissettim.Doktorum ertesi gün gel anestezi tahlillerini yapalım hazır olsun dedei. O gece sabaha kadar sırt ağrısından uyuyamadım doktora gittiğimzde beni nst ye aldılarsancılar 100 lerde çıkınca doktorum 39 u bekleyemeiyeceğimi acil sezeryan olmam gerektiğini soledi. Apar topar eve geldim banyomu yaptm eşyalarımı aldım bütün aile hastaneye gittik hemen beni hazırladılar ne olduğunu anlayamadan ameliyathanedeydim anestezi şekline bile orda karar verdim. Anestezi uzmanı spinalin bebeğe geçmediğini soleyince ona karar verdim. Hemen bacaklarımda bir karıncalanma gittikçe artan bir uyuşukluk hissettim. Bebişim sesini ilk ben duydum ilk ben gördüm olağanüstüydü öptüm kuzumu mis gibi kokuyordu. Odama da güle oynaya geldim. 2-3 saat içinde uyuşukluk geçmeye başlayıncabiraz ağrım oldu. Hemen yürüttüler. Sütüm 5 gündetam anlamıyla gedi. Mama verdik ufaklığa. Şimdi emziriyorum fakat ufaklık sağ göğsümü beğenmiyor emmemek için beni ittiriyor sıpam ter içinde bırakıyor.Birde göbeğimiz 10. gün olmasına rağmen hala düşmedi.Kahverengi akıntıda farkettim öğleden sonra doktora götürcem inşallah önemli birşey değildir. Anne olmak dünyanın en güzel duygusuymuş bol bol kokluyorum kuzumu. Doğum yapmayan arkadaşlara rabbim hayırlı doğumlar versin.

Kizlar sut arttirmak icin rezene cayiyla birlikte anason cayi da için.. Hem gazi da aliyo.. Raki gibi kokuyo ama limon bal falan koyunca pek kalmiyo kokusu. Sutu gercekten arttiriyo..

tesekkür ederim birde bunu deneyeyim, denemediğim birsey kalmadı valla geçiyormu bu gögus acısı yoksa daha çok cekilecek mi :)

tesekkür ederim birde bunu deneyeyim, denemediğim birsey kalmadı valla geçiyormu bu gögus acısı yoksa daha çok cekilecek mi :)

Canım dene faydasını göreceksin. benim 1ayda ancak geçmeye başladı. Allah kolaylık versin. sezeryan ağrısından daha fazla canım yandı göğüslerimde. ama unutma mutlaka havalandır ben 2 gündür yapamadım hemen yine eskiye dönmeye başladılar. kuruması çok önemli.

canim yok ben 39+2 deyim bugun, kendi hesabima gore, ama benim bdt degistigi icin bi karisiklik var bizde.ultrasonda da 39 gozukuyorum zaten.sancim hic yok, dolayisiyla bu 10 gun icinde sancimin gelecegine de inanamiyorum.bi sonraki randevumuz 28subatta.o zamana kadar bebek kendiliginden gelmezse mart annesi oluyorum.
aynen ozlem gibiyim,sanki beni anlatmis, bazi gunler dogum icin cok hazir hissediyorum,bugun olsa bebek diyorum,bazen korkuyorum.hayatimda hic anestezi almadim,bazen sezaryenden de cok korkuyorum.doktor dun rahmin yumusamis deyince normal yapabilir miyim,belki kolay gecer dusuncesi de gecti zihnimden, rahim bu kadar hazirlanmis deyince suni sanciyla olsa da normal dogurmaya calissam mi diyorum.ama suni sanciyla tam acilma olmaz da aci cektigimle kalirsam, en iyisi sezaryen olayim da diyorum.anlayacaginiz bircogumuz gibi kafam cok karisik. Kendileri dogal sanciyla gelseler ne guzel olurdu, bunlara karar vermek zorunda kalmazdik.aynen ben de normal sanciyi bu kadar isteyebilecegimi hayatta dusunmezdim.
haticecim zeytinyagini avucuma dokuyorum,bayagi masaj yapa yapa suruyorum ama oyle icine filan sokmuyorum, koylerde oyle yapiyorlarmis-buyuk cesaret-ustten ama olabildiigince detayli surmeye calisiyorum.sonra da ped koyuyorum.gerci gece 4e kadar anca kaliyor, cunku illaki tuvalete kalkiyorum
bu arada okan10 da bizim gibi normal dogum bekleyenlerden sanirim.

normal doğumu bekleyen arkadaşlar biliyorum sabırsızlanıyorsunuz bende öyleydim ama inanın biraz sabır gerekiyo.. doğum hikayemi yazamadım yazcam inşallah.. hatırlarsanız benim hiç sancım yoktu 6 şubat gece 23:55 de nişanım geldi peçetede nişan olduğu çok barizdi kahve rengi akıntıydı ve hiç sancım yoktu beklemeye karar verdim.. gece 2 de çok daha büyük bir kahve akıntı çamaşırımı dolduracak kadar büyük bir akıntı gelince doktora gittik yine sancım yoktu ama sonra hastanede 20 dk bir giren karnımın ortasında sancı başladı, 7 şubat 23:45 de normal doğum gerçekleşti 4 saat kadar suni sancı aldım bütün detayları yazcam doğum öykümde inşallah.. herşey zamanını bekliyo arkadaşlar 6 şubat doğum günümdü o gün gelmesini çok istemiştim ama oğluşum daha iyisini yaptı bir gün sonrasını tercih etti :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…