- Konu Sahibi papatya3459
-
- #41.721
ısırmak yerıne koklasamevt bu hafta bişekilde bebişime kavuşacam amaçarşambaya kadar gelmezse suni sancımı sezeryan mı sorusuyla karşılaşacam ben kendi gelsin isttiyorum ama nasip. 1 ay olacakha boşuna dememişler dünyaya gelen büyüyor.ay ısırasım geldi benim yerime annesi sen ısır tabi kıyabilirsen
yaaaaaw ole derler ama duzelmeyen de duzelmıyor be kardesssss:) valla benımkıde gecelerı mıkıl mıkıl yapınca alıyorum yatagıma sıpa koynuma gelınce kendınden gecıyor valla:):)) ne güzel... bizimde bugün 11 günümüz gündüzleri güzel uyuyor ama geceleri bir felaket kucağımdan indiremiyorum beşiğine.. ne yapsam bilemedim Meltem abla 40 gün sonra normale döner diyorlar ama pek de sanmıyorum yine de 40 günün geçmesini bekliyorum...
anam kizlar durun hele... beni almadan nereye gidiyosunuz:18: beni birakmayin buralarda
Haticecim seni bırakmıyorumBugün muayenemiz vardı, iki gündür bel ağrım geçmedi ama nst de sancı çıkmadı. çatı muaynenesi yapıldı, çok şükür hiç korktuğum gibi geçmedi. rahim yumuşamış, herşey yolundaymış. 10 gün bekleyecek doktor, kendi geldi geldi, gelmedi suni sancı ya da sezaryen yapılacak. Çünkü bebeğin kilosu iyi. Bugün 3600 gr gözüktü ultrasonda, ama 400 gr ı artı eksisi var, eliyle yokladı, 3300 filandır diye tahmin ediyorum dedi. 40 haftayı geçirirsek kilosu 4 ü bulur, zorlanırsın dedi. 5 gündür zeytinyağı masajı yapıyorum, acaba onun yumuşamada etkisi oldu mu diye düşünüyorum. Suni sancıdan da çok korkuyorum, hiç iyi şeyler duymuyorum hakkında.
benım de normal gorunuyo ozlemcım. Gecen hafta adet agrısı gıbı arada agrım oluyordu. Bı gun de bel agrım oldu. Umutlanmıstım ama bı kac gundur belırtıler kesıldıtakvimde tarih ayni gozukuyo normal mi olcak senin dogum benimki simdilik normal gozukuyo cuma kontrolum var bakalim se de belirti felan var mi bende hicbisey yok dr.merdiven cik dedi birde pelvis kaslarini sikilastirmak icin kucuk pilates topunu dizlerimin arasinakouyp sikistirip birakiyorum o yoksa havlu da olur ins.yarari olur
zati uc bes kisi kaldik. anca beraber kanca beraber...benim de kontrol vardi bugun. hic bi sey ogrenemedim bebek iyi, yalnizca onu biliyorum. senin bebise masallah :) tombis olucak demek ki zeytinyagini nasil kullaniyosun. vajina etrafina mi suruyosun
sen bizi birakip gidersin o zamanevet yaa kaç kişiyiz doğuramayansen,ben kumpirella, özlem başka var mı ben 40+2 oldum bugün yarında kontrol var artık karar anı.uykum öle kaçtıki direk konuya daldım
evet yaa kaç kişiyiz doğuramayansen,ben kumpirella, özlem başka var mı ben 40+2 oldum bugün yarında kontrol var artık karar anı.uykum öle kaçtıki direk konuya daldım
sen bizi birakip gidersin o zamanozlemle ben 39. haftadayiz daha. kumpirella da 40.haftada. baska kim var benim de aklima gelmedi.dun doguracak olanlardan da ses cikmadi.
gidip doktorlarin onune yatasim var. sezaryene raziyim dogurtun beni diye
bende varım kızlar 40+0 oldum bende bugün ama sancılarım var dün akşamdan beri bakalım bekliyorum normal doğum için :44:
krem olandan canım. ancak ben 1 aydır çekiyorum o da pek işe yaramadı ben de. çözümü buldum sayılır 2 gündür daha iyiyim şükürler olsun. evicap var kapsül iğneyle deliyorum onu göğsüme sürüyorum sonra havalandırıyorum biraz. o emildikten sonra üstüne madecassol sürüyorum yine emilmesni bekliyorum sonra göğüslerimin üstüne bez kapatıyorum hatta kalkan da kullanabilirsin delikli olanı. sütyen takma göğüs pedi kullanma. çünkü nemli kaldıkça yaralar kapanmıyor en azından benim öyle. ben çözümü böyle buldum sen de bir dene istersen. emzirmeden önce ve sonra da göğsüm karbonatlı gül sulu suyla siliyorum..ama kesinlkle göğüs pedi kullanma ben kullandım kullandıkça kötü oldu. yaraların hava alması gerek. ben 2 gündür rahatım artık çok şükür..denemeni tavsiye ederim.
hocapoli de sen de kurtulursunuz insbende varım kızlar 40+0 oldum bende bugün ama sancılarım var dün akşamdan beri bakalım bekliyorum normal doğum için :44:
tesekkür ederim birde bunu deneyeyim, denemediğim birsey kalmadı valla geçiyormu bu gögus acısı yoksa daha çok cekilecek mi :)
canim yok ben 39+2 deyim bugun, kendi hesabima gore, ama benim bdt degistigi icin bi karisiklik var bizde.ultrasonda da 39 gozukuyorum zaten.sancim hic yok, dolayisiyla bu 10 gun icinde sancimin gelecegine de inanamiyorum.bi sonraki randevumuz 28subatta.o zamana kadar bebek kendiliginden gelmezse mart annesi oluyorum.sen bizi birakip gidersin o zamanozlemle ben 39. haftadayiz daha. kumpirella da 40.haftada. baska kim var benim de aklima gelmedi.dun doguracak olanlardan da ses cikmadi.
gidip doktorlarin onune yatasim var. sezaryene raziyim dogurtun beni diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?