2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
slm kızlar 1 haftadır giremiyordum internet yoktu geçmişte yapamadım 75 sayfa olmuş :) geçen hafta perşembe günü kontrolüm vardı yeni dr'umda hatırlarsanız... kızım 3500 kg hiç çatı muanesi olmadım demiştim bu yeni dr çatı muanesi yaptı ve çatıda darlık var dedi 3700 kg dan sonra normal doğum olmaz dedi yani ben yapamam bebeği riske atamam kırık oluşabilir bebekte dedi sezaryene karar verdi yani 3700 geçerse sezeryan olucam ki geçmiştir 1 hafta olucak dr a güvenmelimiyim başka dr a da gitsem mi bilemiyorum yarın muayenem var kafam çok karışık kendimi normal doğuma çok hazırlamıştım hiç korkum yoktu ilk bebeğim olmasına rağmen ama sezeryandan çok korkuyorum dr sezeryan dediğinden beri hergün rüyamda sezeryan oluyorum ve çok canım yanıyor ben daha önce videosunu izlemiştim yeni hamileyken çok etkisinde kaldım sezeryan olan arkadaşlar bana anlatırsanız nasıl geçtiğini çok iyi olucak çünkü yarın kızım 3700 geçmişse perşembe sezeryan olucam bu korkumu yenmem lazım (

Canim lutfen suni sanci olayini biraz detayli paylasir misin bizimle, bu konuda bilgiye cok ihtiyacim var.

ben de yapiyim bari ya. zarar gelicek bu sey degil nasil olsa. ben tamamen normal doguma odaklandim. eger hersey olagan seyrinde gerceklesmezse kendimi doktorlara birakicam

hu huu bende varım doğurmayan ne zamandır giemiyorum annem ve kayınvalidem bizde doğum için geldiler pek giremiyorum 39+3 oldum bugün bende meraktayım ne zman gelecek arada sancı oluyo am geçiyo tık yok yani bakıyorum nişan geldimi diye her tuvalette yok anam yok benim kızın gelmeye niyeti yok bekliyoruz bakalım ama şu bi gerçekmişl son haftalar hiç geçmiyomuş allahım sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
bekleyen arkadaşlar allahım sizlerede hayırlı doğumlar nasip etsin

ayy bizim de nisanimiz geliverse oyle hic bi belirti olmadigi icin belirsizlik icinde bekliyoruz

canım hayırlı olsun bebeğin allah analı babalı büyütsün inşallah.. ben 40. haftadayım ama hala hiç doğum belirtisi yok sadece adet sancısı oluyor ara sıra banada dr çatı darlığı için sezeyan olması gerekiyor dedi bende çatı muaynesinde çok acı hissettim hatta o gün hiç geçmedi ağrı kasıklarımda dr doğru söylüyor demekki çatı darlığından ağrı oluyor diğer arkadaşlar hiç ağrı hissetmedim yazmıştı bende sezeyan olucam ama genel anestezi düşünüyorum olsam bile çünkü amaliyatı görmesem bile o an ne yaptıklarını düşününce dayanamam zaten çok korkuyorum ( allahım yaaa bana cesaret ver birazzzzz çok mu korkağım acaba :))) ama normal doğumdan korkmuyordummm.

selam kızlar,

ben de hala beklemedeyim. dün dr kontrolümüz vardı, hiç sancım çıkmadı. bebeğin kalp atışları iyi ve suyu çok olduğu için salıya kadar bekleyelim dedi dr.

normal doğum istiyorum, çatım da müsaitmiş ama zaman yaklaştıkça korkularım tavan yapıyor :) sezeryandan da çok korkuyorum, nasıl çıkarıcam ben bu çocuğu dışarı bilemiyorum

allah hepimize kolaylık versin canım bende çok korkuyorum sen normal doğum yapacaksın galiba valla ya sezeryan yada normal bi şekilde çıkaracazzz yaparken hiç nasıl çıkaracamı düşünmemiştimmm şimdi olsa düşünür öyle yapardım :))) zaman yaklaştıkça korkularım artıyorrr... allah yardımcımız olsunnnn

aynıyız hemen hemen desene benimde sancılar ağrılar var ama günlük sancılarmış onlar doğum sancısı değilmiş bigün aklıma sancım başlasın isteyeceğim hiç gelmezdi hadi bakalım inş. seninki doğum sancısıdır.[/QUOTE]

bende istiyorum artık düzene girmesini ve bebeğime kavuşmayı ama ben dün geceden beri farkli bir sancı yaşıyorum hep aynı ağrı seviyesinde 10-15 saniye sürüyo böyle devam etse iyi olur ama tabi dakika aralarının düzenli olması lazım ancak doğum için sezryandan korkuyorum onun için normal olması için sürekli dua ediyorum:44:

bende şubat görünümlü mart annesi olacağım galiba
dun dr kontrolumuz vardı
oğlum zahmet edip doğum kanalına bile girmemiş :)))
41 nci haftayı da bekleyecez dr dedi
sonrasında da gelmezse sezeryan
bi de benim tansiyon sorunum var
14-9 civarında dolanıyor
ilaç başlamadık ama yükseldiği an sezeryan olma ihtimalim yüksek
bakalım artık herşeyin hayırlısı
çok çok korkmama rağmen sezeryana bile uysal gözlerle bakıyorum artık

;ARKADASlar sizi gec buldum amA iyi ki bulmusum bu zaman hic gecmiyor ancak birileriyle paylaasinca hafifliyor. ben 2. kez anne olaacam ben agriyida suni sanciyi da normal dogumu da yasadim tam 19 saat surdu ama korkudan oluyorum bu kez. yasadigim memlekette sezeryan gibi bir sansim yok ilki sezeryan olanabile normal yaptiiyorlar cocugun kilosunu falan bilmiyoruz ben surekli yiyorum eger buyukse nasil cikcak bilmiyorum ilkinde dogum sancisindan 17 saat once nisanim geldi bunda bakiyom hergun ama bisey yok ya suraya gelip aldim kucagima evladimi saglikla demeyi o kadar istiyorum ki bi de etrafimdaki hic kimse benim endiselerimi anlamiyor cok mu abartiyorum ki

Selam arkadaşlar doğum yapan herkesi tebrik ederim allah anali babali büyütsün. Doğum yapacak olanlarada kolay doğumlar diliyorum. Bugün kızımla 19. Günümüz 1şubatta doğum yaptım. Allah olmayanlarada versin evlat bambaşka birşey. Hele miskokusu herşeye değer. Sezeryanla doğum yaptım. Doğum hikayemi yazacaktim ama hiç güzel bi tarafı yok. İlkide sezeryandi o güzel geçmişti bu berbatti. Tek güzel yani kızımda bende iyiydik. Kızım sürekli kusuyo üst değiştirmeye iyi geliyorum. Şükür şimdilik bi sıkıntımız yok. Kendinize iyi bakın

Bu arada hamileliğimde 16 kilo almıştım 12kilosu gitti bile 4kilo fazlam kaldı ben bile anlamadım nasıl gitti:-/

bende tam tersi sezeryandan çok korkuyorum ama maalesef sezeryan olmam gerekiyor ilk bebeğim benim... korkma canım inşallah sağlıklı bi şekilde alırsın bebeğini kucağına ilk doğumun zor geçti sanırım ondan korkuyorsun ikinci daha kolay olur diyorlar hem bence hiçde abartmıyorsun sonuçta dünyaya bi canlı getireceksin ne kadar söylesen abartmış olmazsın bence etrafındakileride hiç kafana takma onları kafana takacak olusan üzülen yıpranan sen olursun. bebeğinin kilosunu öğrenmen gerekir bi şekilde çünkü 4 kg dan sonra sezeryan yapıyor dr'lar bebeğinin ve senin sağlığın herşeyden önemli korkuyorsan korkunu yenemiyorsan sezaryan olmalısın bence..

Bu arada hamileliğimde 16 kilo almıştım 12kilosu gitti bile 4kilo fazlam kaldı ben bile anlamadım nasıl gitti:-/

hayırlı olsun bebeğin canımmm bizde alsak bian önce kucağımıza :)) maşşallah valla çok güzel kilo vermişsin kıskanıyorum bu kilo verenleri ben 22 kg aldım daha da alıyorum bu kadar kiloyu nasıl aldım anlamıyorummmm :)) doğumdan önce zayıflamaya çalış doğumdan sonra zayıflamaya çalışşş benim hayatım hep böyle geçecek galibaaaaa (((

Benimde hayatım öyle geçti hep kilo ver sonra yine al tam zayıfladim 70kiloya düştüm bu zayıflamiş halimdi hop tekrar 86ya cik şimdi 74 kiloya düştüm. Sizinde az kaldı canım bak biz 19 günlük olduk ne zaman geçti anlamadım bile sanki yıllardır bizimle kızım. Şimdi yine altına yaptı ağlıyo görüşmek üzere kızlar kolay doğumlar hepinize

Ben yurtdısımda yasıyorum burda ultrason yaygın degıl bebekle ılgılı hıc bısey bılmıyorum ultrasona gırmek ıstersem de paralı. dogumdan önce bebegın pozısyonunu bile elleriyle belirliyorlar birde cok rısk olmadıgı sürece normal doğum yapmak zorundasın ilk dogum devletteydi özel muayenehanesine gıdıyordum ama dogum devletteydi suni sancıyla cok acı cektım 3650 dogmustu bakalım burda sabit bir dr bile yok kim o gün hastanedeyse artık

şubat anneleri merhaba uzun zamandır takip ediyorum ama buraya hiç yazmamıştım,bende normal doğum bekleyenlerdeni 40.haftamıza girdik bugün ama belirtim yok geceleri hafif ağrım oluyor ama geçiyor günlük hayata devam ama aklım fikrim bebekte ve doğumda,çok heyecanlı ve eendişeliyim inşallah hepmiz için herşey güzel olur kolay olur,doğum yapan annelre maşallah diyorum darısı bizlere inş.benim epidural olacak sanırım ondan da korkuyorum ama geçen hafta dr açılma varmı diye muayene ettiğinde çok zorladı tamamen normladen de kokrktum aslından çatı muayenem çok rahat olmuştu hiç zorlanmamıştım ama açılmaya bakarken çok zorlandım.hayırlısı inş,dr rahat doğurursun diyor ama bilemıyorum

şubat annelleriiii ne durumdasınızzz..geldi mi bebişkollar artıkkk:)))) eee sultanlık dönemi bitti sıra kölelik dönemindee:))) hiç merak etmeyinn çok güzel günler sizleri bekliyor..doğum sonrası depresyona girenler..içinizden hep tekrar edin..BU BEBEĞE BENDEN İYİ KMSE BAKAMAZZZ!!..hep aklınızda bu olsunnn..bizde 1.doğumgünümüzü yapptıkkkkkkk....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…