- Konu Sahibi papatya3459
-
- #41.781
ben de yapiyim bari ya. zarar gelicek bu sey degil nasil olsa. ben tamamen normal doguma odaklandim. eger hersey olagan seyrinde gerceklesmezse kendimi doktorlara birakicam
Bu memeucu çatlakları ile ilgili geçenlerde ezberbozan bir mesaj düşmüştü buraya. Bir kullanıcı bizim alışageldiğimiz üzere memeucu kremleri sürerek yumuşatmanın doğru olmadığını, bu sebeple memeuçlarını keseleyerek sertleştirmenin daha doğru olduğunu, bir ebeden bu şekilde öğrendiğini ve kendisinde hiç memeucu çatlağı sorunu yaşanmadığını söylemişti.Şimdi bakıyorum, hepimiz 36. Haftada lansinohları sürmeye başladık, çatlaklarla ekstra bir o kadar şey sürüyoruz vs o kadar hazırlığa rağmen hala çatlak oluyorsa bir yerlerde bişeyleri yanlış yaptığımızı düşünmeye başladım. Hakikaten sertleştirmek mi lazım acaba?
Bir de bu lansinoh un hiç faydası yok mu ne? Üründen şüphe duymaya başladım.
kizin cok tatliiiiBu arada avatarimdaki benim kızım telefondan girdiğim için resim koyamadim. Bari oraya koyayim dedim. Biraz sinirli çıkmış :-D resim çekilmeyi sevmiyor ne zaman çekmeye kalksam ağlıyo:-D
bak doğru söylüyosun herkes bebişini severken biz ultrason resimlerine bakıyoz bende onu ekliyim bari
canım gözün aydın herşeyin yolunda olmasına sevindim
ne kadar kıskanıyorum sizi yaa. Allah analı babalı büyütsün.koklayın bebişlerinizi. darısı bize inş.geçmiyoooorr günleeerrrrr....
dön bebeğim diye şarkı söyledim döndü. şimdide gelmesi için bi şarkı bulmam lazım.
masallah sana ve bebısıneeecok sanslısın sutun geldıgı ıcın benı en cok o kısım yordu 3. gun tam anlamıyla geldı cunku
270 tl yı bılmıyorum ama esler sgk dan 80 tl alacak galıba 1 kerelık
Mideden cok cektim rennie yi artık kafama dikiyodum yinede 1gr fayda etmiyodu ki hamilelikten önce midemden yana hic derdim olmamasına ragmen. Valla doktor bana en son ilac verdi hamileyim diye gün asırı ic dedi. 1 aydır iciyorum oh be dünya varmıs.
Geliyo hadi bebisin darısı basımıza ALLAHIMMMMM
Bu kız çok güzellllll çok tatlı ya. Bende istiyorum tez zamanda bu modelden
Masallah cnm ya ne güzel sütün de gelmis. Gözün aydın allah analı babalı büyütsün
maşşallah canım ikinizede sıkıntısız geçirmişsin sütün ve bebeğin konusunda darısı tün hamilelerin başına... Bebişinde hayırlı olsun allah sana bağışlasın nazar değmesinnn ikinizede ...
ohhhh maşşallah ALLAH sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin canım.oğluşunu kokla bizim içinde nice daha güzel günleriniz olsun canımmm
hepinize teşekkürler kızlar, dualarınıza aminnnn ve bilmukabele
bugün 8.günümüzdü iyice alıştık birbirimize, göbeğimizde bugün düştü çok şükür
spinal sezaryen olmuştum, cok fazla sıkıntı cekmedim, yalnız spinal yapılırken kendimi çekmiştim biraz o yüzden olması gerekenden ağrılı oldu :26:
bebişimin önce sesini duydum sonra kendini gördüm cok güzel anlardı. spinalin yapılmasıyla odama geçme sürem 1 saatti. yalnız bebek çıktıktan sonra ben ağrı hissetmeye başladım yada öyle sanıyordum bilmiyorumsedatize edilmişim damaryolunu filan çekmeye kalkışmışım 4 saat filan sonra ayağa kalktım, lavabo ihtiyacımı giderdim, çörek otu ve kayısı kompostosunun katkılarıyla gaz-gayta çıkışı bikaç saat içinde oldu. hastanede 1 gece kaldım ertesi sabah taburcu oldum. evdeki ilk 2 gün yalnız dikiş yerlerimde hafif ağrılar vardı ama sonraki 3 gün müthiş baş ağrısı çektim. sıvı takviyesiyle artık onu da aştım çok şükür annem ve görümcemin cok yardımları oldu sürekli yattım ve oğlumla ilgilendim. prensesler gibi baktılar bana sağolsunlar tek başına olmak durumundakilere Allah yardımcı olsun..
şöyle güzel bi doğum hikayesi yazmak isterdim ancak eşim yüzünden gayet moralsizim, olumsuzlukları yansıtmak istemiyorum. hepinizin bebişlerinden öpüyorummm bu da oğlum maşallah deyin teyzeleri
maşallah bebisine allah nazarlardan saklasin :))hepinize teşekkürler kızlar, dualarınıza aminnnn ve bilmukabele
spinal sezaryen olmuştum, cok fazla sıkıntı cekmedim, yalnız spinal yapılırken kendimi çekmiştim biraz o yüzden olması gerekenden ağrılı oldu :26:
bebişimin önce sesini duydum sonra kendini gördüm cok güzel anlardı. spinalin yapılmasıyla odama geçme sürem 1 saatti. yalnız bebek çıktıktan sonra ben ağrı hissetmeye başladım yada öyle sanıyordum bilmiyorumsedatize edilmişim damaryolunu filan çekmeye kalkışmışım 4 saat filan sonra ayağa kalktım, lavabo ihtiyacımı giderdim, çörek otu ve kayısı kompostosunun katkılarıyla gaz-gayta çıkışı bikaç saat içinde oldu. hastanede 1 gece kaldım ertesi sabah taburcu oldum. evdeki ilk 2 gün yalnız dikiş yerlerimde hafif ağrılar vardı ama sonraki 3 gün müthiş baş ağrısı çektim. sıvı takviyesiyle artık onu da aştım çok şükür annem ve görümcemin cok yardımları oldu sürekli yattım ve oğlumla ilgilendim. prensesler gibi baktılar bana sağolsunlar tek başına olmak durumundakilere Allah yardımcı olsun..
şöyle güzel bi doğum hikayesi yazmak isterdim ancak eşim yüzünden gayet moralsizim, olumsuzlukları yansıtmak istemiyorum. hepinizin bebişlerinden öpüyorummm bu da oğlum maşallah deyin teyzeleri
Eki Görüntüle 637478
Allah kolay doğum nasip etsin canım. Inş sagliklica kucağına alırsın kızını :))merhaba,şu an 38+6 haftalik hamileyim,mumkun degil uyuyamiyorum cunku yarin sabah sekizde kizima kavusuyorum :) su an karnimda sanki 4 saat sonra cikacagini biliyomus gibi beni itekleyip duruyo :) baska seyler dusunerek uykuya dalmam imkansiz cunku hareketleriyle surekli hatirlatiyo kendini..bebegim biraz kilolu,artik ultrason aleti dogru bi olcum yapamadigi icin su an kac kilo bilmiyorum,spinal sezaryenle dunyaya gelecek.hic korkmuyorum sadece heyecanliyim sanki midemde kelebekler ucusuyo..ne yapcam ona ilk kez baktigimda acaba?esim su an yanimda uyuyo,onu seyrediyorum..yattigimdan beri dua ediyorum Allah'a,aslinda daha cok sukrediyorum,bana esimi verdi iyi bi aile verdi saglik verdi daha ne versin?ben de hepiniz gibi sansli kullardan oldum bana da bi evlat verdi..cok garip duygular icindeyim yani ..sizi arada bi takip ediyorum aranizdaki dostluga imreniyorum,dilerim hep boyle destek icinde olursunuz ..ne deyim daha fazla kafanizi sisirmeyim,herkese hayirli dogumlar,hayirli evlatlar nasip olsun :)
Iyi olsunlar da yazarlar ınş ya :)Gunaydinn kizlarr dogum yapanlardan hala haber yok bebekler oldu pabucumuz dama atildii :)
canlarım.. dr larınız sizede söylemiştir.. bebişinizi 2-3 saatte bir emzirin besleyin demiştir.. bazen uyandıramıyorum oğluşumu.... sizler bu durumda kaldınız mı? ne uyguluyorsunuz...?birde bazen memede uyuya kalıyor...emmeden uyuyor....nasıl yapsam?ne yapsam kafam karıştı......
oğlum gazdan çok huysuzlanıo bebeğim resmen acı çekiyor.oğluma bitkisel damla veriyorum bende rezene içiorum başka neler ypabilirim çok üzülüyorumm
Aynı sorun bende de var, bebeğim çok sık emmek istiyor ben sütüm yetiyor mu yetmiyor mu anlamıyorum bir memeyi veriyorum 10 15 dk içinde uyuyakalıyor uyandıramıyorum 1. hafta kontrolünde kilo alımını az buldu doktorumuz memeyi emdikten sonra aynı memeyi sağıp sağdığım sütüde vermemi söyledi ama benimki o kadar sık aralıklarla meme istiyorki uyanıkken sağdığımda memede süt kalmayacak aç kalacak diye endişeleniyorum bu seferde, bugun de sağlık ocağına gittik orada da kilo alımı az bir hafta sonra yeniden ölçelim dediler eve geldim bir memeyi emzirdim kalanı sağdım zaten emerken gene uyudu diğer memeyide sağdım 70cc süt oldu biberonla onu verdim emdi onuda dibinde azıcık bıraktı, sütüm var emiyor ama kilo alımı zayıf ne yapacağımı şaşırdım gerçekten bir yerde yanlış mı yapıyoruz ne yapmalıyız sütüm yetiyormu yetmiyormu diye düşünmekten stres oluyorum gerçekten...
hepinize teşekkürler kızlar, dualarınıza aminnnn ve bilmukabele
Eki Görüntüle 637478
maşallah oğlışuna küçük prensinle sağlıkla yaşa inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?