- Konu Sahibi papatya3459
-
- #41.841
çok tatlıı bebişin sağlıkla büyüt inş.
umarım güzel bi doğum geçirmişsindir. sağlıkla aalmışsındır kucağına bebeğini
canım sağlıkla büyüt bebeğini
geçmiş olsun canım umarım kısa sürede iyileşirsin.
oh ne güzel bende çok bekledim ama olmadı. bugün kontrolüm vardı. sancı yok açılma varmı diye kontrol bile etmedi doktor. cuma 7.30 da hastanedeyiz orada son bi muayene açılma varsa suni sancı yoksa sezeryan yani ne olacağı cuma günü belli olacak kafam çok karışık
maşallah barekallah"Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh
Al benden de o kadar. Ben de her tuvalete giriste milli piyango heyecani yasiyorum resmen. Halim o kadar kotu ki gelen akintinin renk tonunu bile hassasiyetle inceliyorum. Bunun ardindan kan gelir mi filan diye. Ne nisanmis be!iki parmak bile düz durmuyobizim oglan yerinden memnun
Al benden de o kadar. Ben de her tuvalete giriste milli piyango heyecani yasiyorum resmen. Halim o kadar kotu ki gelen akintinin renk tonunu bile hassasiyetle inceliyorum. Bunun ardindan kan gelir mi filan diye. Ne nisanmis be!
sagol canımmaşallah barekallah
oyyy kuzum dogurunda sızın kuzuları da sevelım valla cok kızıyorum bu annelere doguran ortdan kayboluyo bızde dogurduk yaaaaw!!!Al benden de o kadar. Ben de her tuvalete giriste milli piyango heyecani yasiyorum resmen. Halim o kadar kotu ki gelen akintinin renk tonunu bile hassasiyetle inceliyorum. Bunun ardindan kan gelir mi filan diye. Ne nisanmis be!
dogum yapmayan arkadaslar bebislerimiz balik burcu olucakmutluyum valla aslinda burclarla hiiic alakam ilgim yoktur ama tanidigin kovalar yuzunden oglusumun kova olmasini istemedim
hacopoli sen kaç haftalık oldun
kumpirella post mature raporu aldın mı
bize de ondan gerekecek galiba
dr unla görüştün mü, verecek olan o
belki kontrole gitmeden verir
kumpirella post mature raporu aldın mı
bize de ondan gerekecek galiba
dr unla görüştün mü, verecek olan o
belki kontrole gitmeden verir
canım eskıden dı o 4+4 te 66 aylıklar 1e baslayacak ya sınıfın en kucuklerı ocak ve subat dogumlular olacak terse dondu yanı agustostan aralıga doganlar sanslı yaniBence de canim, kova erkekleri fena. Ben de istemiyordum kova olmasini. gerci benim bebegim kiz, kadini erkegi farkli oluyor.
Simdi esim balik burcu, kizim da balik olacak. Sikayetci degilim.en yakin arkadaslarim hep balik burcu olmustur, insallah kizimla da iyi anlasirim. Ben daha cok yil sonunda dogmayacak olmasina seviniyorum cunku yil sonunda dogan cocuklar kapasiteleri yeterli degilse okulda zorlaniyorlar, bazen birkac ay bile norolojik olarak farklilik gosterebiliyor ve desteklenmelerini gerektirebiliyor. Bu da bizim ekstra yorulmamiz demek.
hasin erkek nasil bakmis oyle"Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh
canım eskıden dı o 4+4 te 66 aylıklar 1e baslayacak ya sınıfın en kucuklerı ocak ve subat dogumlular olacak terse dondu yanı agustostan aralıga doganlar sanslı yani
evetttt tam 1 ay olacak aramızdaaa sımdı cok buyuk 6 ay sonra cok mınık bır fark olacak ama:) bu arada ruzgar benım haşin sert bakıslı erkekım:)hasin erkek nasil bakmis oyleruzgar bizimkilere bayagi fark atacak
malesef benımde sansıma salıh ekım dgumlu kucuk basladı ruzgar sene bası dıye sevındım ama yasa cıktı oda kucuk gıdıcekYapma be meltemÖffff bunu duymak hiç iyi olmadı, bizim zamanımızda öyleydi ya. Şimdi biz mi dezavantajlı olduk yani, pfffff...
Kizlar tel.den girdim alinti zor oluyor.ama cok guldum milli piyango misali nisan bekleme olayina bende bugun yuruyus yaptim apartmanin merdivenlerine inip ciktim belim agridi heh dedim yasasin basliyo dedim ama yorgunluktan belime vurmus gecti sadist oldum diye dusunuyorum aci cekcem sanci cekiyorum diye seviniyorum gulsem mi aglasam mi bilmiyorum esim bandirma da her aradigimda geluyim mi dogum basladi mi diyo cuma kontrolum var bakalim dr.ne dicek
özlem bu yazdıklarında kendimi görüyorum ve o kadar yakın hissediyorum ki sana anlatamam. bugün annemle pazara çıktık, yürürken sancı ve kasılmalarım çok fazla oluyor, ben ağır ağır yürüyebildim. annem kızım sen eve git olmaz böyle dedikçe ben "yok yürümem lazım" deyip duruyorum. sancı oldukça, merdiven çıktıkça, belim ağrıdan koptukça, evde egzersiz yaptıkça nişanım gelecek sanıyorum ve seviniyorum, sıyırmaya başladım sanırım. birşey olduğu da yok, hani akıntımın rengi bile gayet saf, hiçbir emare göremiyorum. buraya okan10 un attığı gibi nişanım geldi mesajı girebilmeyi o kadar istiyorum ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?