- Konu Sahibi papatya3459
-
- #41.881
kızlar açılma var mı diye muayene ederlerken canınız acıdı mı, çok korkuyorum
sagol canım evet bende 3.cü gün cok geldi masallah ama stres yaptım bazı konuları esime yansıtmamak için içime attm düşün düşün bir baktm gögsüm yumusacık olmus bos ama cok sükür azda olsa getirebildik yazdıklarn için sagol rezene bende içiyorum insalah bol bol gelir sütümüz tüm anneleri süt stresine koymasın rabbim cok üzücü bebegini doyuramama düşüncesi
normal olursa epidural almicakmısın ?dediğin gibi canım ya allaha emanet ,inanamıyor insan 40 hafta geçti doğum zamanı geldi,çok heyecanlı ama böyle birileriyle paylaşınca insan rahatlıyor çok sağolun kızlar içim azcık da olsa rahatladı
benim hiç yanmadı diyebilirim,kızlar açılma var mı diye muayene ederlerken canınız acıdı mı, çok korkuyorum
Bana da cok iyi geliyor burada yalniz olmadigimi gormek, endiselerimi paylasacak birilerini bulmak. Hamile olmayanlarla konusunca anlamiyorlar cunku, herkeste ayni laflar:
1. Normal dogum yapan tipler; "Aman canim en iyisi normal dogum, sen israr et normal dogum yap, icin komple temizleniyor normal dogumda,daha kolay kilo veriyorsun"
2. Sezaryen yapan tipler: "hic o eziyeti cekmeye gerek yok,yattim kalktim bebegim oldu.orami burami kurcalayan yok, hem vajina sarkiyormus normal dogumda"
3. Bambaska takilan tipler: "amaaan oyle ya da boyle, cikacak o bebek bir sekilde, icerde kalan bebek var mi?"
hep bu sekilde cevaplar aliyorum.akil veren de ne cok. Sanki hersey normal seyrinde de is benim verecegim karara kaldi. Sanci yok, gelmiyor iste bebek, ne yapayim?
bu arada suni sanci alirsam ben de epidural istemeyi dusunuyorum. Ama doktorum epiduralin sanci azaltmanin garantili bir yolu olmadigi, bazi annelerin yine de sancinin zirvesini hissedebildigini soyledi.onu da paylasayim.
kızlar ben aldım o rapordan daha doğrusu doktoruma söyledim eşim gidip aldı. sizin gitmenize gerek yok yani. okula da arkadaşla gönderdim.
allahın izniyle sağsağlim gel bebeğinle. en kısa zamanda iyi haberler bekliyoruz senden.
Öyle üzüldümkii allah sabır versin sedaya..son hazırlıklarımı tamamladım ben ama bi kere daha kontrol edip yatıcam..yarın uzun ve güzel bi gün olucak inşallaaahh..
aslında ben bunu sanırım mucizem için yazmıştım. gecenin o saati alıntı yapınca ben doğuma gidiyorum gibi olmuş. biz kızımı 16 şubata kadar bekleyeceğiz. o gün 39+0 oluyor. kendi daha önce gelmeye karar vermezse tabiiiii.
Gunaydinnnn
Mucizem 11de doguma girecekti bugun guzel haberlerini aliriz insallah.
Baska dogum varsa da hep iyi haberler gelsinnnn, kuzulara kavusulsunnn
Selam kızlar ben sabah 7buçukda sezeryanla doğum yaptım. sanırım Şubatın ilk annesi benim burzu ve mucizemde doğum yapacaktı bugün allah yardımciları olsun.
Merhabalar kızlar...Burayada haber vermek istedim öptüm hepinizi...
24 ocak perşembe gunu sezeryan le doğum yaptım..Çok şükür bebekde bende iyiyiz 2 gun hastanede kaldıkdan sonra taburcu olduk bugun 1 hafta oldu
bugun de göbeği düştü çok şükür..Tek sorunumuz gece uykusu ve benimde tabi çok zorlanıyorum Rabbim yardımcımız olsun...
merhaba aarkadslar gecmıs ypamayrum yogunluk malum bende 29 ocak salı gunu 11.11de sezeryanla bebegımı dunyaya getırdım ılk gun bıraz sancılydı ama sımdı daha ıyıyım bebegımde hayata alısmaya calısıyorEki Görüntüle 622427
buda benım guzel kızım:)
herkes bebişleriyle beraber mutludur umarım bebişim uyanmak üzere. o uyanmadan kızımı sizinle tanıştırayımm. herkese sevgiler gönderiyoruzzz
Merhaba arkadaşlarr bugün kızımla 4. günümüz, umarım herkez iyidir, bizler iyiyiz alışmaya çalışıyoruz, yavaş yavaş sanki sütüm gelmeye başlıyor, sarı sarı, kızım geceleri çok uyanıyor, ama gündüzepey uyuyor, yarınsarılık kontrolümüz var, sık sık giremiyorum şu aralar. Doğumyapan tüm arkadaşları tebrik ederim.
merhaba bayanlar ben mucizem 2012 arkadaşıyım ,
mucizem bugun saat 12: 00 da sezeryanle bir erkek bebek dünyaya getirdi.
Ancak kendisi solunum problemi sebebiyle yoğun bakımda..
durumu iyi sizin dualarınızı bekliyoruz.
Bebekde çok sağlıklı şükürler olsun...
canım gözün aydın kavuştun prensesine darısı biz bekleyenlerin başına
çok üzüldüm seda tüm cesaretiyle bebeğine sımsılkı sarılmıştı. rabbim sabır versin.
canım sağlıkla büyüt bebeğini inş. sütünde kısa sürede gelir umarım panik yapma.
sonunda bi şubat annemiz oldu yanisağlıkla büyüt canım
allah ömür boyu ayırmasın bol bol hasret gider bebişinle
ahanda normal doğum yapan biri. bende bekliyorum ama zamane bebişleri bi değişik bi izin vermiyolar normal normal doğuralım
canım yorma kendini dayan biraz daha sağlıkla al çocuğunu kucağına inş.
ağzımın suları aktı bende istiyorum
canım gözünüz aydın. sağlıkla büyütün inş.
canım toparlar kendini hemen bebeğini kucağına alır inş.
ne alıntı yapmışım iki gün girmeyince. bende sabırsızlıkla bekliyorum bakalım neler yaşayacağız
bende merak ediyodum ALLAH yardımcısı olsun.bir an önce düzelir vede oğluyla çok güzel vakit geçirirler inşallah
yine doguranlar olmus gicik hatunlar sizi...saka bi yana zeysima, hacopoli, mucizem ve diger adini yazmadigim kim varsa doguran masallah barekallah. Rabbim nazardan korusun sizleri bebislerinizi size sizi onlara bagislasin. Kocalarinizi size daha bi asik, bebeklerine hayirli baba etsin. Aminnnn
Allah analı babalı büyütsün canım çok güzel bebişin maşallah
Senin de gözün aydın canım
Kızlar bende geçmişi okuyamadım çünkü 28 ocak da sezaryenle doğum yaptım 3 gün hastanede yattım 2. Gün gece yavrumun nefesi kesilir gibi oldu panik yaptık dr. çağırdık topuğundan 3 tüp kan aldılar sonucu iyi çıktı ama bi sorun var gibi sabah film çekilcek gece yan yatırın dedi 3.gün oldu bn taburcu olcaz die hazırlandım film çekildi ciğerlerine kusmuğu kaçmış ben bu şekilde taburcu edemem 1 hafta yada 10 gün küvezde yatması gerekli yoksa gece boğulabilir dedi kabul ettik ve eve gelmeyi planlarken yavrumu elimden almaları çok zordu tüm gün ağladım Şimdi 3gündür hastanede günde 1 kez emzirme hakkım var gördükçe rahatladım inş hafta başı gibi çıkar bn öyle ümit ediyorum allah hepimizin bebeklerine sağlık sıhhat versin
günaydııınnnnn
doğum yapan arkadaşlar tekrar tebrik ederim atladığım varsaa
sancısı gelenler doğuma girecekler sağlıkla kavuşun inşallah mis kokulu kuzularınıza
mucizem yoğun bakımda mıymış bebek mi anlamadım ben..
arasam şimdi yorgundur falan ama merak ettim yaa...nasıl oldular acaba...
bir de seda çıktı mı ne durumda onu merak ediyorum
mucizem olayını bende tam anlayamadım canım bebek mi kendisi mi yogun bakımda.. allah yardımcıları olsun.. seda'dan da hiç haberim yok meltem en son bebegini kaybettiğini söyledi bidaha da bişey duyamadım bi süre gelmez herhalde buralara allah sabır versin inşallah canım
senı cokkkkkkkkkkkkkkkk ozledım be gulummmmarkadaşlar hepinize merhaba, oğlum tam 21 günlük oldu hepinize çok teşekkür edrim Allah razı olsun dualarınız içinn bugün ikimizde sağlıklıyız zorgünleri şimdilik atlattık doğum yapanların gözü aydın Rabbim sağlıklı, analı babalı uzun ömürler nasip etsin.Hala bekleyenlerimiz var Rabbim onlarada sğlıkla kucaklarına almayı nasip etsin çok güzel bi duygu anne olmak,o cennet kokusunu içine çekmek hiçbirşeye değişmem sizler naılsınz kızlar hepinizi çok özledimm onu farkettim gözlerim doldu bu sayfada bebeklerimizi dört gözle bekledik şimdi biçoğumuzun kucaklarında bugünümüze şükürlr olsunnn
canım benim de o rapordan almam gerekecek galiba, 25 şubatta iznim bitiyor. ve şu an ne sancı ne nişan olduğu için umut yok gibi :) o raporu alınca doğum sonrası iznimiz azalmıyor değil mi? bir de biz doğum öncesi izin olarak 2 ay kullandık ya yasa çıktığı takdirde başta kullanmadığımız 1 aylık izni sonraya ekletebilecek miyiz acaba, bir bilginiz var mı?
senı cokkkkkkkkkkkkkkkk ozledım be gulummmm
"Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh
"Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh
kızlar selamm.misafir gelecek acele geldim. merak ettim bahar ve bebeği sağlıklı mı pazartesi doğuma gidecekti haber alabildik mi? bizi sorarsanız artık yavaş yavaş rayına oturuyor işler.6. günümüz göbek düşmedi banyo yapamadık. ben 7 kilo verdim koca bi göbek duruyor .öpüyorum hpnizi .gelirim yine.
canım mama annenin moralini çok bozuyor gerçekten de... bende mamayla kafayı yicem....ne zaman bıraktırırım... ya alışırda bırakmazsa.. diye deliriyorum....sütü arttırıcı ne varsa yiyorum...insallah artar diye dua ediyorum...
ama bazen düşünüyorum da zehir mi veriyoruz çocuğumuza...mecburuz... sağlığını direncini yükseltmek için mamaya evet diyoruz... insallah artacak sütlerimiz...şakır şakır akacak....Rabbim hepimize bol bol süt versin....
Allah abğışladın maşallah saana boncuk ya :=) Meltem bende emzik vermek istiyorum 2 tane aldım ama pek azında tutamıyor damaklı ve damaksız seçtim başka bir tane daha denesem mi sen ne almıştın yalancı emzik..
maşallah, süphanallah meltem abla çok tatlı bir bebek.. emzik vermişsin ağzına ne zaman başladın vermeye.. benimde kayınvalidem sürekli söylüyo rahat edersin yalancı memeye alıştır diyo ama bende meme almaz diye vermek istemiyordum ama geceleri uyutmayınca düşünmeye başladım senin tavsiyelerin önemli benim için ne dersin alayım mı bende.. bu arada bizim 14. günümüz bugün
ruzgar buyuyor teyzesi, salih bin sukur problem cıkarmadı, gokce ve esını dogum yaptı bızım tayfadan herkes dogurdu:)bende özledimm cnmm rüzgar nsl?sen nslsn? salih alıştımı bebeğee kızlar ne alemde gökçeg esinu ve sayamadığım biçoğuu:)) hepinizi özldimm
merhaba arkadaşlar benim bebegim mayısda dogacak bu 2. fakat ilkinde minik el pompası kullanmıştım.bu bebegimde elektirikli bi süt pompası almayı düşündüm sizler kullanıyorsanız ne kullandıgınızı ve görüşlerinizi belirtirmisiniz lütfen?????
valla bence lansınoh tırrrrt ben kakao yagı ıle gecırdım yada gececegı vardı gectı ne dıyeyım:) bence zamanla pısıyor memeler emzıre emzıre
oyyy masallah sıze
hayır canım gobek dustukten 3 gun sonra dedı dr
ıns. esınle sorunun da en kısa zamanda duzelır lohusalıkta herkesın herseyı batıyor ınsana bılırım oglun cok tatlı masallah
canımmmmmmmm merak edıyorum senı telefonunda yok bende aklım hep sende ozelden numaranı atsana
oyyy kıyamam canım yaaa takma kafana senden ve bebegınden baska onemlı hıcbısey yok unutma bız senı cokkkk sevıyoruz unutmaaaaaa
Ayy canım arkadaşııımmmm bende sizi çooookk sviyoruummm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?