- Konu Sahibi papatya3459
-
- #41.921
Arkadaslar21 subatta ogluma kavustu kabuslu 1.dogumdan sonra 2.cisi epiduralli normal dogum muthisti tavsiye ederim
tebrikleeeeerArkadaslar21 subatta ogluma kavustu kabuslu 1.dogumdan sonra 2.cisi epiduralli normal dogum muthisti tavsiye ederim
biz de haber bekluyoruz canimmerhaba kizlar
bahar varmi$ burda gecen pazartesi doguma girmi$ galiba
ba$ka yere bbegimde buyuk sorunlar var diye yazmi$ daa
merak etttim haber varmi ondan ?
benim ilk oglum 1.5 yasında bu oglum 14 günlük büyük ogluma yapma etme annem demekten simdiden yoruldum heran bebegi öpmek istiyor benden cok ilgi bekliyor babamız oglumun korkusundan bebege bakamıyor bir sevsin oglum kafasını duvara vuruyor kıskanıyor babasını allahtan beni okadar kıskanmıyor yada bebegin bana ihtiyacı oldugunu anlıyor ama gercekten 2 cocuk bakmak cokkkk zorrr allah yardımcımız olsunslm kızlar.
doğum yapanlara dua ile başlayalım. Allah tüm bebekleri analı babalı büyütsün. annelerin sütü bol olsun.
bizim eve gelirsek 2 şubatta ikinci kızımıza kavuştuk. bu sefer normal doğum oldu. sonrası da çok rahattı. biraz bebeğin sarılığıyla ilgili lohusa problemleri yaşadım. emmiyor, uyuyor, sarılığı geçmiyor. ben de üzülüyorum, sütüm azaldı gibime geliyor. inşallah doyuyordur. 1 aylık olunca yapılacak kontrolü bekliyorum. ama iki çocuk anneyi çok zorluyor bilginiz olsun. ilk kızım 3 yaşında ve bebek doğduğundan beri ilgi isteği 3 kat arttı. bazen çok bunalıyorum. inşallah çabuk alışırız bu yeni düzene.
herkese selamlar
uffff allah yardımcın olsunnn, benım abş 9 yasında ve allahıma bın sukur cok destek banabenim ilk oglum 1.5 yasında bu oglum 14 günlük büyük ogluma yapma etme annem demekten simdiden yoruldum heran bebegi öpmek istiyor benden cok ilgi bekliyor babamız oglumun korkusundan bebege bakamıyor bir sevsin oglum kafasını duvara vuruyor kıskanıyor babasını allahtan beni okadar kıskanmıyor yada bebegin bana ihtiyacı oldugunu anlıyor ama gercekten 2 cocuk bakmak cokkkk zorrr allah yardımcımız olsun
Gözün aydın cnm allah sifa versin aynı dert bende de var sürekli uyusa minik sarılık icin uyandırıyorum hep ama 1 saatte uyandırdıgım cocuk 10-15dk emiyorslm kızlar.
doğum yapanlara dua ile başlayalım. Allah tüm bebekleri analı babalı büyütsün. annelerin sütü bol olsun.
bizim eve gelirsek 2 şubatta ikinci kızımıza kavuştuk. bu sefer normal doğum oldu. sonrası da çok rahattı. biraz bebeğin sarılığıyla ilgili lohusa problemleri yaşadım. emmiyor, uyuyor, sarılığı geçmiyor. ben de üzülüyorum, sütüm azaldı gibime geliyor. inşallah doyuyordur. 1 aylık olunca yapılacak kontrolü bekliyorum. ama iki çocuk anneyi çok zorluyor bilginiz olsun. ilk kızım 3 yaşında ve bebek doğduğundan beri ilgi isteği 3 kat arttı. bazen çok bunalıyorum. inşallah çabuk alışırız bu yeni düzene.
herkese selamlar
hYIRLI OLSUN BEBİSİN CNM allah analı babalı büyütsüniyi akşamlar ..
Bende çok şükür 15 şubat cuma günü saat=8:50 de epidural sezaryanla oğluma kavuştum. Hakanım 3410 gr ve 52 cm doğdu. bu ara sürekli emme derdinde tabi. doğum yapan herkese hayırlı olsun bekleyenleride Allah kurtarsın inşallah
Gözün aydın cnm bende manuel pompa ile cok zorlanıyorum damla damla 10cc anca sagıyorum sen elektrikli mi kullanıyosun memnunsan markası nedir?16 şubatı 17 i şubata bağlayan gece kızım dünyaya merhaba dedi :) gerçekten de anne olmak çok güzel bir duyguymuş..ancak gecelerimiz hep uykusuz.bol bol rezene ve ısırgan otu çayı içiyorum hem sütüm artsın hem de bebişin gazı gitsin diye.ancak halen çok iyi ememiyor malesefoyüzden sütümü sağıp veriyorum ...sizde durumlar nasıl arkadaşlar? doğum yapanlar ne alemdesiniz,birbirimizle deneyimlerimizi paylaşalım..doğumu bekleyen arkadaşlara da şimdiden ağrısız sızısız doğumlar diliyorum..ve bebişlerini sağlıkla sıhhatle kucaklarına almalarını diliyorum..
Allah bagıslasın kuzunu cnm. Kesinlikle sana katılıyorum mahvoldum dogumda bidahakine kesin epidural alıcam.Arkadaslar21 subatta ogluma kavustu kabuslu 1.dogumdan sonra 2.cisi epiduralli normal dogum muthisti tavsiye ederim
Cnm ya bizimde sarılık pzts 13 dü carsamba 13.9 oldu cuma tahlik istemedi pztsi verin yine dedi. Cok moralim bozuk hic uyumuyorum sürekli tepesinde uyandırıp emzirmeye calısıyorum ama sütte biyere kadar bitiyo. Abimlerin doktoru mamaya baslatmıstı süte destek olarak cünkü kaka yaptıkca billuribin atılıyormus ama bizim doktor verdirmiyor mama emzir bol bol diyor ama sütün az mı cok mu sormuyor bende bazen süt olmayınca cok az bi mama veriyorum. Sizi hastaneye yatıralım dediler mi 15 in üstüne cıkarsa yatırırız dedi doktor fototerapi icin sen neler yapıyorsun azalsın gecsin diye mrk ettim cnmsanırım geçmiş yapıp okumam gereken 30 sayfa kadar var. ne zaman okuyabilirim bilmiyorum, ama merak ediyorum herkesi. buraya giremedikçe özlediğimi farkettim arkadaşlar. hala tam bir düzen tutturamadık biz. önce doğum yapan herkese hayırlı olsun diyorum ve bekleyenlere de hayırlı doğumlar inş.
benim pamuk prensesim 1 haftalık oldu dün. sarılık olsam mı olmasam mı derdinde. 14,9 olan biluribin şimdide 15,8 e çıktı. yarın tekrar kan vereceğiz. 3820 gr ve 51 cm doğdu ama kız olduğu için sanırım çok narin gözüküyor.
Dün gece bebişim uyurken biraz dinleneyim diye yattım,1 saat kadar uyumuşum. çok şiddetli bir göz ağrısı ile uyandım.tek gözüm ağrımayı bırakın acıyordu resmen. dakikalarca geçmedi. eniştem aile hekimi,onu aradık,tansiyonuna bak dedi. tek taraflı bir göz ağrısı olduğu için hiç aklımıza gelmemişti. 15-10 çıktı tansiyonum. annemin tasiyon ilacından içtim enişteme sorarak. sabah 4 gibi kızımı emzirmeye kalktım gene başım zonkluyor, tekrar ölçtük gene yüksek. bir ilaç daha aldım. bugün kontrol vardı. dr.uma söyledim,ilaç başladı.bebişe hiçbir zararı yokmuş. dahiliyeyede yolladı. o da günde 2 tane iç,düşmezse 3 e çık,bana haber vermeden sakın bırakma dedi. lohusalıkta gebelikte olduğu gibi tansiyon yükselebiliyormuş,özellikle ilk 1 ay içinde. ben başağrısını uykusuzluğa bağlamıştım ama sebebi tansiyonmuş.aklınızda olsun ara ara kont. edin.benim hamileliğin son günü tans. um yükselmişti. onun dışında hiç tans. problemim olmamıştı.ilk kez yaşıyorum. dahiliye uzmanı lohusalıkta vücutta fırtıalar kopar, çoğu 40 gün sonunda geçer dedi. daha neler yaşayacağız bakalım. aynı hamilelikteki gibi kendimizi takip etmemiz gerekiyor kızlar:))) bu arada ölçtüm tans.numu gene 14-10. büyük 14 küçük 9 üstü çıkıyorsa dr.a başvurmak gerekiyormuş canlar.....inş kimse yaşamaz.
bir de emme ile ilgili prob. yaşadık. doğumdan 3 gün sonra sol tarafta çok fazla dolgunluk oldu, bebişim zaten o tarafı ya hiç emmiyor ya da çok zorlanarak ve az emiyordu. çok sertleşti birden. genel cerrahi ilgileniyormuş. gittik hemen çünkü ilk bebekte çok fazla bezelerim oluşmuştu. öyle bir şey yaşamadan önlem alalım dedik.dr. enjektör gibi bir aparatla boşattı önce sonra hastanenin sağım makinası ile sağdık. evde benim var ama sanırım hastaneninki daha kuvvetli. şimdi sürekli sağıyorum. dr mutlaka sağ, memede hiç dolgunluk olmasın ki kanallar tıkanmasın dedi. emzirdiğim kadar da sağıyorum. aklınızda olsun,benzerini yaşarsanız diye yazayım dedim. sol tarafı gene emziremiyordum ve acıyordu bebek emmeye çalıştıkça, tekrar bebek hemşirelerine gittim. bebeğin meme başını tutmasına yardım edemiyormuşum. nasıl yapılacağını aile sağlığı merkezleri de öğretiyor dedi.şimdi o tarafıda emzirebiliyorum.sıkıntısı olan olursa vakit bulunca yazarım nasıl yapılması gerektiğini anlatabileceğim kadarıyla. herkese iyi geceler diliyorum.
15 mi salıh 18 e cıkmıstı sarılıgı ve fototerapi bıle almadık bizCnm ya bizimde sarılık pzts 13 dü carsamba 13.9 oldu cuma tahlik istemedi pztsi verin yine dedi. Cok moralim bozuk hic uyumuyorum sürekli tepesinde uyandırıp emzirmeye calısıyorum ama sütte biyere kadar bitiyo. Abimlerin doktoru mamaya baslatmıstı süte destek olarak cünkü kaka yaptıkca billuribin atılıyormus ama bizim doktor verdirmiyor mama emzir bol bol diyor ama sütün az mı cok mu sormuyor bende bazen süt olmayınca cok az bi mama veriyorum. Sizi hastaneye yatıralım dediler mi 15 in üstüne cıkarsa yatırırız dedi doktor fototerapi icin sen neler yapıyorsun azalsın gecsin diye mrk ettim cnm
Cnm ya bizimde sarılık pzts 13 dü carsamba 13.9 oldu cuma tahlik istemedi pztsi verin yine dedi. Cok moralim bozuk hic uyumuyorum sürekli tepesinde uyandırıp emzirmeye calısıyorum ama sütte biyere kadar bitiyo. Abimlerin doktoru mamaya baslatmıstı süte destek olarak cünkü kaka yaptıkca billuribin atılıyormus ama bizim doktor verdirmiyor mama emzir bol bol diyor ama sütün az mı cok mu sormuyor bende bazen süt olmayınca cok az bi mama veriyorum. Sizi hastaneye yatıralım dediler mi 15 in üstüne cıkarsa yatırırız dedi doktor fototerapi icin sen neler yapıyorsun azalsın gecsin diye mrk ettim cnm
Arkadaslar21 subatta ogluma kavustu kabuslu 1.dogumdan sonra 2.cisi epiduralli normal dogum muthisti tavsiye ederim
hayır malesef haber yok halabahardan haber varmı iki gündür girmiyorum sayfaları da okuyacak vaktım yok siz yazarmısınız gelişme varmı?
Cnm ya bizimde sarılık pzts 13 dü carsamba 13.9 oldu cuma tahlik istemedi pztsi verin yine dedi. Cok moralim bozuk hic uyumuyorum sürekli tepesinde uyandırıp emzirmeye calısıyorum ama sütte biyere kadar bitiyo. Abimlerin doktoru mamaya baslatmıstı süte destek olarak cünkü kaka yaptıkca billuribin atılıyormus ama bizim doktor verdirmiyor mama emzir bol bol diyor ama sütün az mı cok mu sormuyor bende bazen süt olmayınca cok az bi mama veriyorum. Sizi hastaneye yatıralım dediler mi 15 in üstüne cıkarsa yatırırız dedi doktor fototerapi icin sen neler yapıyorsun azalsın gecsin diye mrk ettim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?