2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Slm kizlaaarrrrrr
Ugramayali sayfalar almis basini gitmis...

Dogum yapanlari cok cok tebrik ediyorumm.
Biz bugun tam 1 aylik olduk teyzeleri masallah kuzumaaa:)

Ikincilerde insan aski sevgiyi daha iyi anliyormus valla kimselere veremiyorum kuzumu..her seyini ben yapiyorum..
Ablamiz da benden com ilgi istiyor yoksa o da cok duskun derin hanima:)

merhaba kizlar
bahar varmi$ burda gecen pazartesi doguma girmi$ galiba
ba$ka yere bbegimde buyuk sorunlar var diye yazmi$ daa
merak etttim haber varmi ondan ?

Arkadaslar21 subatta ogluma kavustu kabuslu 1.dogumdan sonra 2.cisi epiduralli normal dogum muthisti tavsiye ederim
tebrikleeeeer darisi bize

merhaba kizlar
bahar varmi$ burda gecen pazartesi doguma girmi$ galiba
ba$ka yere bbegimde buyuk sorunlar var diye yazmi$ daa
merak etttim haber varmi ondan ?
biz de haber bekluyoruz canim

benim ilk oglum 1.5 yasında bu oglum 14 günlük büyük ogluma yapma etme annem demekten simdiden yoruldum heran bebegi öpmek istiyor benden cok ilgi bekliyor babamız oglumun korkusundan bebege bakamıyor bir sevsin oglum kafasını duvara vuruyor kıskanıyor babasını allahtan beni okadar kıskanmıyor yada bebegin bana ihtiyacı oldugunu anlıyor ama gercekten 2 cocuk bakmak cokkkk zorrr allah yardımcımız olsun

slm kızlar nasılsınız napıosunuz biz gaz sancılarıyla uğraşıyoruz sürekli
sancısı var ağlıyo daha iki haftalık ama bi sürü ilaç yazdı doktor amcası
ama biz bir kaç tanesini kullanıyoruz hepsini kullanmıyoruz.
2 hafta sonra anca doğum hikayemi yazabildim :)
gerçekten de bebişlerden fırsat kalmıyormuş

uffff allah yardımcın olsunnn, benım abş 9 yasında ve allahıma bın sukur cok destek bana

kizlar bi kitap okuyorum, pisik icin bu yazi vardi. isinize yarar belki. bir de sut artirici besinleri anlatan kisim var onlari da yarin koyarim ins...

Son düzenleme:
Gözün aydın cnm allah sifa versin aynı dert bende de var sürekli uyusa minik sarılık icin uyandırıyorum hep ama 1 saatte uyandırdıgım cocuk 10-15dk emiyor

hYIRLI OLSUN BEBİSİN CNM allah analı babalı büyütsün

Gözün aydın cnm bende manuel pompa ile cok zorlanıyorum damla damla 10cc anca sagıyorum sen elektrikli mi kullanıyosun memnunsan markası nedir?

Arkadaslar21 subatta ogluma kavustu kabuslu 1.dogumdan sonra 2.cisi epiduralli normal dogum muthisti tavsiye ederim
Allah bagıslasın kuzunu cnm. Kesinlikle sana katılıyorum mahvoldum dogumda bidahakine kesin epidural alıcam.

Cnm ya bizimde sarılık pzts 13 dü carsamba 13.9 oldu cuma tahlik istemedi pztsi verin yine dedi. Cok moralim bozuk hic uyumuyorum sürekli tepesinde uyandırıp emzirmeye calısıyorum ama sütte biyere kadar bitiyo. Abimlerin doktoru mamaya baslatmıstı süte destek olarak cünkü kaka yaptıkca billuribin atılıyormus ama bizim doktor verdirmiyor mama emzir bol bol diyor ama sütün az mı cok mu sormuyor bende bazen süt olmayınca cok az bi mama veriyorum. Sizi hastaneye yatıralım dediler mi 15 in üstüne cıkarsa yatırırız dedi doktor fototerapi icin sen neler yapıyorsun azalsın gecsin diye mrk ettim cnm

15 mi salıh 18 e cıkmıstı sarılıgı ve fototerapi bıle almadık biz

kızlar, baktım bebeğin geleceği yok, oturdum hastane şekerlerine yazacağım notla uğraşıyorum.
siz hastane şekerlerinize nasıl notlar yazdınız merak ettim? klasik hoşgeldin...... gibi birşeyler mi, yoksa orjinal fikirleriniz var mı?

herkese selam

bugün 1 aylık olduk :)) ilk aşımızı olduk iğne batarken içim gitti yine dayanamadım

ama kilo almışız ve tam 3800 olmuşuz çok şükür (2800 doğup - 2500 kadar düşmüştü)bende sizle gibi sütüm yetmiyor aç kaldı diye düşünüyordum (bu düşüncenin en büyük sebebi kayınvalidemdir sürekli sütün az imaları yapardı)

göğüslerim hiçbir zaman sert olmadı, hiç göğsümden göğüs pedi kullanacak kadar süt akmadı ama bebeğin emdiği yaramış...

doktorumuzda sürekli emmek istediği zamanlar emzik ver düzenini kur artık dedi 3 saate bir emzir koala gibi yapışmayın birbirinize dedi

darısı hepinizin başına

canım ben de aynı şeyleri yaşadım 4. gün kontrolümüz vardı ve sarılık oranı 14,6 çıktı çok moralim bozuldu çok ağladım.. drumuz hemen sütünü sağ 20 cc sütün varsa 20 cc mama ver iki saatte bir 40 cc vererek bebeğini doyur yarın tekrar gel dedi.. o gece hiç uyumadım çok üzülmüştüm annem de sürekli kayısı kompostusu içirdi bana ve bebeğim çok fazla kaka yaptı..kaka yaptıkça sarılık oranı düşmüş ertesi gün gittiğimizde 250 gram almıştı ve sarılığı 12 ye düşmüştü.. artık mama vermeyi kes anne sütünü ver dedi dr yine aynı şekilde 2 saate bir emzirdim ve çok şükür 3 güne sarılık oranı düştü.. artık riski kalmadı dedi doktorumuz.. çok zor bir durum allah yardımcın olsun.. bol su ve kayısı kompostosu iç bağırsakları temizlensin senin de bebeğinin de ve 2 saate bir mama takviyeli sütünü ver canım..

canım ben de epidural normal düşünüyorum bir aksilik olmazsa. epidural yapılırken canın acıyor mu ve epidural sonrası ağrı/sancı düzeyi nasıl oluyor anlatabilir misin? bilmediğim için endişelerim ve tavsiyelerine ihtiyacım var :)

benim 2.ci bebegim oldugu için biraz kendimce düsürdüm sarılıgı ilk oglumda cok yüksekti 2 günde bir kan tahlili yaptırıyorduk 1 ay düsüremedik yarım saatte bir emzirmeme ragmen uzayan sarılık yazıyordu test sonuc kagıdımızda bu oglumda bugun 14 günlük oldu sütüm az olunca 5 .ci günümüzde bebegimin asırı sarardını gördüm dr gitmeden mama alıp emdirdim tam 3 gün ve dr a götürdüm ve tahlil geregi bile duymadı mamada zehir degil sonucta sarılık olmasından iyidir 3 gün yetti benim bebegime sarılıkta cok fazlaydı biliyorum canı yanmasın die mama aldım ve cok sükür düşürdük suanda hiç yok

selam kızlar
oğlumdan fırsat bulup vc ye bile zar zor gidiyorum
biz bir aylık olduk ve dün ilk aşımızı da yaptırdık
oğlumun hala emme sorunu var
başlarda sağarak veriyodum sütümü
şimdi sol gögsüme alıştırdım ama sağı almıyo bi türlü
başlada alıyodu aslında,
öyle oluncada tek memeyle doymuyor dolayısıyla yine kapıyo biberonu sıpa
yani hem emiyo hem biberonla alıyo
bana sorarsanız hem iyi hem kötü bu durum

neyse gaz sorunumuz vardı çok şükür kalmadı yeni bi damla başladık
bıdığa rezeneyle kimyonlu çayda veriyorum baya faydası oluyo

heceleriuykusuz kalmak çok zor
hala alışamadım
annem 20 günlükken gitti eşimde işe başladı kaldık evde yanlız
inşallah oğluma yetebilirim
benden şimdilik bu kadar

doğum yapanları tebrik ediyor bekleyenlerede allah kavuştursun diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…