- 13 Nisan 2010
- 493
- 73
- 118
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #41.901
Kızlar merhaba. Ben ne zamandır takip ediyorum ama yazmaya pek fırsatım olmuyo. İki çocuğum var çünkü. Bu üçüncü olcak. Burda sona kalanlar gibi benim de 40. Haftam doldu. BDT 22 Şubattı ama daha tık yok. Oğlum da 42. Hafta da doğmuştu ama doğarken kakasını yapmıştı o yüzden Dr bu sefer bu kadar bekletmem deyip duruyo. Hatta Dr yarından için erkenden gelin yatışınızı yapalım dedi ama en azından pztye kadar bekleyeyim diyorum. Of beklemek çok stresli. Allah hepimize kolaylıklar versin
merhabalar sürekli okuyorum ama hiç yazmamıştım.bende şubat annesiyim hala doguramadım.bebegim aşağı bile inmemiş.aşağıya inmezse dogum çok zor oluyomuş diye duydum.benim gibi olan varmı?doktorum sezeryan yapmak istemiyor ama tam günü dolsun ertesi gün olmadı sezeryan yaparım dedi..normal dogumdan felaket orkuyorum.bide bişiy soracaktım.dogumdan bikaç gün önce farklı bişiyler oldumu vucudunuzda?
canım cevap yazdımmeltem nasılsın oğluşun nasıl ben çok zordayım bebeğim son 2 haftadır sürekli çok zor bir bicimde ıkınıyor hiç ara vermiyor fıtık cıkmasından korkuyorum dr götürdük gazı var diyip herdefasın gaz ilçını değişiyor böyle kabızmışta kakasını yapamıyor gibi ne yapım senin mutlaka bir çözüm önerin vardır duacın olurum çok kötüyüm bebeğim her saniye acı cekişini izliyorumözelinede gönderdim
başka caresi olan varsa önerilere acığım
canım benim de o rapordan almam gerekecek galiba, 25 şubatta iznim bitiyor. ve şu an ne sancı ne nişan olduğu için umut yok gibi :) o raporu alınca doğum sonrası iznimiz azalmıyor değil mi? bir de biz doğum öncesi izin olarak 2 ay kullandık ya yasa çıktığı takdirde başta kullanmadığımız 1 aylık izni sonraya ekletebilecek miyiz acaba, bir bilginiz var mı?
yok canım doğum sonrası iznimiz azalmıyor. ama hiç boşluk olmadan yani 26 şubatta raporu alman gerekiyor. diğer konuyu bilmiyorum zaten 6 ay yasasında 3 ay öncesi 3 ay sonrası mantıklı değil. bence 2 ay önce 4 ay sonra olur gibi geliyor
Evet canim dogru tahmin, yasa ciksa bile dogum oncesi 8 dogum sonrasi 16 hafta olacak, dolayisiyla dogum oncesinden aktarilacak bir izin yok. Su yasa bizim izinler bitmeden bir ciksa artik.bu kadar zor mu bunu duyurmusken yazisini hazirlayip yururluge sokmak?
sınır oldugun seye bende sınır olup aynı taktıgı uygulamıslıgım varkızlar ne zamandır yazamıyorum nasılsınız?
benim oğlum bugün 14 günlük oldu ona olan aşkım her geçen gün daha da artıyor. Annem ve eşim dışında kimseyle paylaşmak istemiyorum. Hele kayınvalidem kucağına alınca indirmek bilmiyor, sinir oluyorum. Ama abartıyor yani bebek uyuyor gene kucağında. Halbuki bebek uyuycak ki büyüycek dimi? ben de iki gündür öğle vakti -onun geleceği vakit- oğlumu uyutuyorum... Annem şimdilik yanımda o gidince umarım beni gıcık etmez.
yavaş yavaş sütüm artıyor sürekli humana içiyorum ve bolca su.ama dayanamadığım noktada mama da veriyoruz
Hoş mama verince hiç mutlu olmuyorum kendimi çok suçlu hissediyorum ama aç kalması da sarılık riskini arttırıyor... Yapcak bişi yok.
Kızlar buarada doğumdan önce alıpta kullanmaktan en keyif aldığım ürünler Tiny Love Ana kucağı ve emzirme minderi oldu. Hele sezeryanlıysan emzirme minderi resmen kurtarıcı. Şiddetle öneririm. Karışık yazıyorum farkındayım ama yoğunluktan kafam da karışık... :)
Emzik muhabbeti dönmüş ben de hem avent hem de chicco emzik aldım avent damaksız diğeri damaklı. Ama benim oğlumu emzikle kandırmak imkansız. illaki meme istiyor. Göğüs uçlarım mahvoldu sürekli lansinosh sürüyorum. Allahtan onu silmek gerekmiyor...
Oğlumla ilgilenmek dışında yaptığım hiç bişi yok. 2 haftadır bi kuaföre gidip kaşlarımı bile aldıramıyorum.Yakında safinaz olucam resmen. Ama daha çok küçük her istediğinde yanında olayım istiyorum miniğimin.
Kızlar şimdilik bu kadar yazıyorum foruma hergün girip okuyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor. Hepinizi öperim
kızlar ne zamandır yazamıyorum nasılsınız?
benim oğlum bugün 14 günlük oldu ona olan aşkım her geçen gün daha da artıyor. Annem ve eşim dışında kimseyle paylaşmak istemiyorum. Hele kayınvalidem kucağına alınca indirmek bilmiyor, sinir oluyorum. Ama abartıyor yani bebek uyuyor gene kucağında. Halbuki bebek uyuycak ki büyüycek dimi? ben de iki gündür öğle vakti -onun geleceği vakit- oğlumu uyutuyorum... Annem şimdilik yanımda o gidince umarım beni gıcık etmez.
yavaş yavaş sütüm artıyor sürekli humana içiyorum ve bolca su.ama dayanamadığım noktada mama da veriyoruz
Hoş mama verince hiç mutlu olmuyorum kendimi çok suçlu hissediyorum ama aç kalması da sarılık riskini arttırıyor... Yapcak bişi yok.
Kızlar buarada doğumdan önce alıpta kullanmaktan en keyif aldığım ürünler Tiny Love Ana kucağı ve emzirme minderi oldu. Hele sezeryanlıysan emzirme minderi resmen kurtarıcı. Şiddetle öneririm. Karışık yazıyorum farkındayım ama yoğunluktan kafam da karışık... :)
Emzik muhabbeti dönmüş ben de hem avent hem de chicco emzik aldım avent damaksız diğeri damaklı. Ama benim oğlumu emzikle kandırmak imkansız. illaki meme istiyor. Göğüs uçlarım mahvoldu sürekli lansinosh sürüyorum. Allahtan onu silmek gerekmiyor...
Oğlumla ilgilenmek dışında yaptığım hiç bişi yok. 2 haftadır bi kuaföre gidip kaşlarımı bile aldıramıyorum.Yakında safinaz olucam resmen. Ama daha çok küçük her istediğinde yanında olayım istiyorum miniğimin.
Kızlar şimdilik bu kadar yazıyorum foruma hergün girip okuyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor. Hepinizi öperim
Arkadaslar21 subatta ogluma kavustu kabuslu 1.dogumdan sonra 2.cisi epiduralli normal dogum muthisti tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?