2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kızlar bebeğimin sarılık değeri 13 çıktı ama bir daha çağırmadı 1 ay sonra gel tehlike sınırının altında dedi..ama ben çok zor uyandırıyorum emzirmek için varmı benim gibi daha 8 günlüğüz

slm arkadaşlar ben 19 şubatta hiçbir belirtim yokken suni sancı verilerek normal doğumla minik kızımı aldım kucağıma çok şükür takip edemediğimden doğurmayan kaldımı bilmiyorum...rabbim kavuşanları ayırmasın kavuşmak üzere olanlarada nasip etsin inş. doğumdan sonra herşey güllük gülistanlık olucak sanıyordum ama şimdide başka sıkıntılarmız var sütüm 3 gündür yoktu bugün artık sıka biraz da olsa geldi ama şimdide kızım mememi tutmuyor.kaşıkla mama vermek zorunda kaldım.şimdi sağıp sütümü biberonla veriyorum bana alışamayacak diye çok tedirginim morelim bozuldukça herşeye ağlar oldum...benzer durumu yaşanyan varmı nasıl çözdünüz sorunu ne olur bir fikir verin bu morelle olan sütümde kaçacak...

arkadaslar bende 37+4 te dün sezeryanla dogum yaptm fakat bebegim göğsümü emiyo ama sütûm yok sût yapan çaydan werdiler ama yine yok neyapmalıyım

arkadaslar bende 37+4 te dün sezeryanla dogum yaptm fakat bebegim göğsümü emiyo ama sütûm yok sût yapan çaydan werdiler ama yine yok neyapmalıyım

yapman dan ziyade yapmaman gereken birsey var o da sakin sutum yok diye stres yapma
bikac gune duzene girecektir
bol su ic o caylardan ic \ve sutun gelsede gelmedese surekli emzir ceksin ki sutun gelsin
haslama et suyu corbasi ic
bol komposto
bak nasil gelecek sutun
en buyuk dusman sutum yok stresi dir

memeyi tutmayi bilmiyordur ogreteceksin
tecrubeli birisinden yardim al
bende yasadim ayni sorunu ilk bebegimde meger ben beceremiyormusum yanlis tutuyormusum o da yanlis yeri emiyormus sonra ogrendim
mutlaka memeyi ver agzina emsin emmesin sen ver

kesinlikle sana katiliyorum
bende ilk bebegimde mama vernmedim sutum yoktu beslenemedi emziremedim ve sarilik oldu
1 aydan fazla surdu 2 ay diyebilirim sariligi yogun bakimda yatti
bu sefer oyle yapmayacagim ve dayayacagim mamayi
hem meme hem mama
sarilik olmasindan daha kotu olmasa gerek mama vermek

Meri cim canim benim
39+5 im hala doguramadim
ablasi 38+3 te gelmisti bugun kontrole gittim dr alttan muayene etti uyardi cok canimi yakti sanirim dogumu hizlandirmak icin yapti pazartesine kadar suyun gelmesse pazartesi alacagiz dedi niye boyle oldu anlamadim
hersey normal simdilik suyu falan iyi pozisyonu iyi ama tik yok

bence ver mamayi
sarilik olmasindan iyidir
sonra pisman oluyosun tecrube ile sabit

cnm aynen bende 39+4 üm bugun sancılarım var 2 cm acılmam var gecelerı resmen dogum sancısı oluyo ama geçiyo tabı salı günü gel dedi acele etmeye gerek yok dedi ama bendende tık yok yanı yalancı sancılar dısında sende hiç mii yok sancı

Bende hic sanci falan yok gayet iyiyim hergun geziyorum sinemaya falan gididyoruz
Allahtan bebek kipir kipir yoksa korkucam
ilk dogumum normaldi o yuzden sezeryan olacak diye cok korkuyorum insallah bu gece sancim tutar :)

cwp icin tsk.canm moralimi bozmamaya çalışıyorum inşallah gelir sütüm

hic moralini bozma benim 10. gunden sonra gelmisti tam manasiyla

meme ucunun yara olmamasina cok dikkat et canim benim ucu kopmustu sut pompasinin icine sut kan icinde kalmisti , surekli krem sur
o caylardan da ic ihmal etme hip , humana vs

Bende hic sanci falan yok gayet iyiyim hergun geziyorum sinemaya falan gididyoruz
Allahtan bebek kipir kipir yoksa korkucam
ilk dogumum normaldi o yuzden sezeryan olacak diye cok korkuyorum insallah bu gece sancim tutar :)

ayy inanmıyorum yaa sinemayamı gidiyosun ben oglumu okula zor götürüyorum yaa kasılmalarım var da kızımın gelmeye niyeti yok senın hiç sancın yoksa günü geçerse doktor alır dedigi gibi inşş.. sancın olur tabı cnm bende diyorum ne zman olucak diye normal günün neydı senın benm 26 subat ama usg sat degişiyo tabı hayırlısı cnm inş.. hayırlı dogumlar yaparız

Benimde 26 subat

evet bende kizimi hem okula goturuyorum hemde avm ye gidiyoruz geziyoruz son 4 gun de hergun sinemaya gittik:)) gelmiyor gelmiyor gelmiyor:)))

canım bende seni merak ediyodum
hiç sancı vs yok sanırım
demekki bu kızın çok sakin olucak bence
hadi hayırlısı
beni mutlaka haberdar et

Kizlar bugun kontrolum vardi dr.her gidisimde alttan muayene ediyor.plasnta yusundeydi hic gorememistim ama artik ogllum kendini gosteriyor acilma hala yok o kadar yurumeme ragmen az az adet agrhisi gibi olup geciyor.pazartesi tekrar gel dedi artik 2 gunde bir bakicak 3600 gr olmus 39+1 haftaligiz pazartesiyi iple cekiyorum nst te sancilar cikti artik bende kucagima alnak istiyorum hayirlisiyla.

Benim ilk bebeğim, biz hastane şekerlerimize 'biz artık üçü bir aradayız :) , hoşgeldin toprak!' yazdık doğum tarihinide ekleyip, belki fikir olur :)

Bende epidural sezeryan oldum, sakin bir yapın varsa ve panik olmayan bir insansan tavsiye ederim, epidural iğnesini yapmadan evvel uyuşturucu bir iğne yapılıyor sinek ısırığı gibi bir ağrısı var gerisi kolay iğnenin yapıldığını anlamıyorsun bile, doğumdan sonra belden aşağın uyuşuk olduğu için ağrı sızın olmuyor 6 saat felan sürüyor ondan sonrada ağrı kesici iğne yapılıyor zaten daha sonrada uyuşukluğun geçince yürütuyorlar, en güzel yanıda bebeğinin her anını yaşıyorsun öpüp kokluyorsun, hayırlı doğumlar dilerim en kısa zamanda bebeğine sağlıkla kavuşman dileğiyle..

Dun seni goremeyince acaba sancilandi mi diye dusunmustum, iyi oldu kendinden haber vermen canim. Senin bebek de buyumeye baslamis yalniz, bu gidisle sanci gelse de zor doguracagiz biz bu bebekleri. Sanci da acilma da varsa, bundan sonra hizli ilerleyebilir,hayirlisi olsun canim.

topik en sessiz gunlerinden birini yasiyor...
bugun kayinvalidem gelip koltuklarimi sildi allah razi olsun. bayagi kirliydi. ben de 71 enbiyayi bitirdim cok sukur bitiremeden doguma gidicem diye korkuyordum. artuk hazirim oglusum gelsiiin rabbim bekleyen arkadaslarin hepsine kolay dogum nasip etsin. ins sagliklica kucagimiza aliriz bebislerimizi.

elabebeğim hayırlı olsun. çoook mutlu oldum inan. Allah analı babalı büyütsün. hayırlı evlat olsun. bu arada darıldım bizi unuttun gittin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…