- Konu Sahibi papatya3459
-
- #41.941
arkadaslar bende 37+4 te dün sezeryanla dogum yaptm fakat bebegim göğsümü emiyo ama sütûm yok sût yapan çaydan werdiler ama yine yok neyapmalıyım
slm arkadaşlar ben 19 şubatta hiçbir belirtim yokken suni sancı verilerek normal doğumla minik kızımı aldım kucağıma çok şükür takip edemediğimden doğurmayan kaldımı bilmiyorum...rabbim kavuşanları ayırmasın kavuşmak üzere olanlarada nasip etsin inş. doğumdan sonra herşey güllük gülistanlık olucak sanıyordum ama şimdide başka sıkıntılarmız var sütüm 3 gündür yoktu bugün artık sıka biraz da olsa geldi ama şimdide kızım mememi tutmuyor.kaşıkla mama vermek zorunda kaldım.şimdi sağıp sütümü biberonla veriyorum bana alışamayacak diye çok tedirginim morelim bozuldukça herşeye ağlar oldum...benzer durumu yaşanyan varmı nasıl çözdünüz sorunu ne olur bir fikir verin bu morelle olan sütümde kaçacak...
benim 2.ci bebegim oldugu için biraz kendimce düsürdüm sarılıgı ilk oglumda cok yüksekti 2 günde bir kan tahlili yaptırıyorduk 1 ay düsüremedik yarım saatte bir emzirmeme ragmen uzayan sarılık yazıyordu test sonuc kagıdımızda bu oglumda bugun 14 günlük oldu sütüm az olunca 5 .ci günümüzde bebegimin asırı sarardını gördüm dr gitmeden mama alıp emdirdim tam 3 gün ve dr a götürdüm ve tahlil geregi bile duymadı mamada zehir degil sonucta sarılık olmasından iyidir 3 gün yetti benim bebegime sarılıkta cok fazlaydı biliyorum canı yanmasın die mama aldım ve cok sükür düşürdük suanda hiç yok
Cnm ya bizimde sarılık pzts 13 dü carsamba 13.9 oldu cuma tahlik istemedi pztsi verin yine dedi. Cok moralim bozuk hic uyumuyorum sürekli tepesinde uyandırıp emzirmeye calısıyorum ama sütte biyere kadar bitiyo. Abimlerin doktoru mamaya baslatmıstı süte destek olarak cünkü kaka yaptıkca billuribin atılıyormus ama bizim doktor verdirmiyor mama emzir bol bol diyor ama sütün az mı cok mu sormuyor bende bazen süt olmayınca cok az bi mama veriyorum. Sizi hastaneye yatıralım dediler mi 15 in üstüne cıkarsa yatırırız dedi doktor fototerapi icin sen neler yapıyorsun azalsın gecsin diye mrk ettim cnm
Meri cim canim benim
39+5 im hala doguramadim
ablasi 38+3 te gelmisti bugun kontrole gittim dr alttan muayene etti uyardi cok canimi yakti sanirim dogumu hizlandirmak icin yapti pazartesine kadar suyun gelmesse pazartesi alacagiz dediniye boyle oldu anlamadim
hersey normal simdilik suyu falan iyi pozisyonu iyi ama tik yok
cnm aynen bende 39+4 üm bugun sancılarım var 2 cm acılmam var gecelerı resmen dogum sancısı oluyo ama geçiyo tabı salı günü gel dedi acele etmeye gerek yok dedi ama bendende tık yok yanı yalancı sancılar dısında sende hiç mii yok sancı
cwp icin tsk.canm moralimi bozmamaya çalışıyorum inşallah gelir sütüm
Bende hic sanci falan yok gayet iyiyim hergun geziyorum sinemaya falan gididyoruz
Allahtan bebek kipir kipir yoksa korkucam
ilk dogumum normaldi o yuzden sezeryan olacak diye cok korkuyorum insallah bu gece sancim tutar :)
ayy inanmıyorum yaa sinemayamı gidiyosunben oglumu okula zor götürüyorum yaa kasılmalarım var da kızımın gelmeye niyeti yok senın hiç sancın yoksa günü geçerse doktor alır dedigi gibi inşş.. sancın olur tabı cnm bende diyorum ne zman olucak diye normal günün neydı senın benm 26 subat ama usg sat degişiyo tabı hayırlısı cnm inş.. hayırlı dogumlar yaparız
Meri cim canim benim
39+5 im hala doguramadim
ablasi 38+3 te gelmisti bugun kontrole gittim dr alttan muayene etti uyardi cok canimi yakti sanirim dogumu hizlandirmak icin yapti pazartesine kadar suyun gelmesse pazartesi alacagiz dediniye boyle oldu anlamadim
hersey normal simdilik suyu falan iyi pozisyonu iyi ama tik yok
kızlar, baktım bebeğin geleceği yok, oturdum hastane şekerlerine yazacağım notla uğraşıyorum.
siz hastane şekerlerinize nasıl notlar yazdınız merak ettim? klasik hoşgeldin...... gibi birşeyler mi, yoksa orjinal fikirleriniz var mı?
canım ben de epidural normal düşünüyorum bir aksilik olmazsa. epidural yapılırken canın acıyor mu ve epidural sonrası ağrı/sancı düzeyi nasıl oluyor anlatabilir misin? bilmediğim için endişelerim ve tavsiyelerine ihtiyacım var :)
Kizlar bugun kontrolum vardi dr.her gidisimde alttan muayene ediyor.plasnta yusundeydi hic gorememistim ama artik ogllum kendini gosteriyor acilma hala yok o kadar yurumeme ragmen az az adet agrhisi gibi olup geciyor.pazartesi tekrar gel dedi artik 2 gunde bir bakicak 3600 gr olmus 39+1 haftaligiz pazartesiyi iple cekiyorum nst te sancilar cikti artik bende kucagima alnak istiyorum hayirlisiyla.
herkese selam
bugün 1 aylık olduk :)) ilk aşımızı oldukiğne batarken içim gitti yine dayanamadım
ama kilo almışız ve tam 3800 olmuşuz çok şükür (2800 doğup - 2500 kadar düşmüştü)bende sizle gibi sütüm yetmiyor aç kaldı diye düşünüyordum (bu düşüncenin en büyük sebebi kayınvalidemdir sürekli sütün az imaları yapardı)
göğüslerim hiçbir zaman sert olmadı, hiç göğsümden göğüs pedi kullanacak kadar süt akmadı ama bebeğin emdiği yaramış...
doktorumuzda sürekli emmek istediği zamanlar emzik ver düzenini kur artık dedi 3 saate bir emzir koala gibi yapışmayın birbirinize dedi
darısı hepinizin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?