- Konu Sahibi papatya3459
-
- #41.961
Dun seni goremeyince acaba sancilandi mi diye dusunmustum, iyi oldu kendinden haber vermen canim. Senin bebek de buyumeye baslamis yalniz, bu gidisle sanci gelse de zor doguracagiz biz bu bebekleri. Sanci da acilma da varsa, bundan sonra hizli ilerleyebilir,hayirlisi olsun canim.
Canim senin kontroller nasil gidiyo ben her gidisimde acilma var mi diye muayene oluyorum sanada yapiliyor mu takviminde son 1 gun diyo seninkinde hadi hayirlisi
Canim senden haber almak cok guzellohusalik bunalimi ile ilgili en cok korktugum sey bebegime karsi da ne hissedecegimi bilemeyecegim bir ruh haline girmek. Sen her gun bebegine olan sevginin arttigini yazmissin, bunu okumak iyi geldi. Kayinvalidenle ilgili bu coskuyu zaten bekliyorduk degil mi? ama sen de resmen pasif agresif takiliyorsun, o gelmeden uyutmak filan ;-) umarim zamanla rayina oturur hersey.umarim en kisa zamanda tum kontrolu eline alacak kadar hakim olursun birseylere ve gecis donemini cabucak atlatirsin.iyi bak kendine, seni ozluyorum.
Bende epidural sezeryan oldum, sakin bir yapın varsa ve panik olmayan bir insansan tavsiye ederim, epidural iğnesini yapmadan evvel uyuşturucu bir iğne yapılıyor sinek ısırığı gibi bir ağrısı var gerisi kolay iğnenin yapıldığını anlamıyorsun bile, doğumdan sonra belden aşağın uyuşuk olduğu için ağrı sızın olmuyor 6 saat felan sürüyor ondan sonrada ağrı kesici iğne yapılıyor zaten daha sonrada uyuşukluğun geçince yürütuyorlar, en güzel yanıda bebeğinin her anını yaşıyorsun öpüp kokluyorsun, hayırlı doğumlar dilerim en kısa zamanda bebeğine sağlıkla kavuşman dileğiyle..
ben de buralardayim esimle film izleyelim dedik. ancak yaticam daha. bahari gordum az once ama bir sey yazmamis:26:Yahu tek uykusuz hamile ben miyim kimse yok yine
cok sevindim canim ya insss coook daha iyi olur oglusun. sagligina kavussun da doya doya koklarsin onu. ona can veren rabbim sifasini da verir sen merak etme. dualarimizdasin...Canlar kusura bakmayın eşim girip yazdı sanıyorum öyle anlaşmıştık.koşturmaktan girememiş benimde yeni haberim oldu .. bunca zamandır beklettiğim için kusura bakmayın.. 18 şubatta pazartesi günü 10:40'ta (((AHMET EFE)))'mi dünyaya getirdim. 3360gr. 53cm. dünyaya geldi cok şükür sezaryan olduğumdan carşamba cıkısım yapıldı. oğlum ilk doğduğun da nefes alamamış müdahale edilmiş ve ağlamaya başlamış. ciğer gelişimi ile ilgili cok şükür sıkıntımız kalmadı ama doğduğundan beri her iki böbrekte de kistler doluymuş idrarını az miktarda yapabiliyor böbreklerinden ultrasona alındı ve böbrek yetmezliğine işaretmiş ama şuanda beklemek gerekiyormuş belki zamanla kendi kendine düzeltebilir yada birşey yapamayacağız bekleyip göreceğiz dediler buna şükür ama yaaa doğduğundan beri kucagıma henüz hiç alamadım.yeni doğan yoğun bakımında küvezde yatıyo günde 1defa 20dk. ancak görüyorum oda cam arkasından( çok zor ağlıyorum o orada ağladıkça ama olsun buna şükür canlar ya..cuma günü 39 haftalık oldu belki 40 haftalık olunca yoğun bakımdan çıkartıp nefrolojiye sevk edilebilir belkide bize verilebilir kendimiz getirip götürcekmişiz hastaneye inşallah ya cok güzel bambaşka bi duyguymus yaa karsıdan görmek hele 20dk.cık bile görmek bana yetiyo bide kucağıma verseler... inşallah oda olacak.. karnımda kaybedeceğimi söylediler beceremediler... doğum da kaybederiz dediler yine dedikleri olmadı... şimdi de kendi kendine hayati fonksiyonlarını kaybeder diye bekliyorlar inşallah benim inatcı oglum yine onları yanıltacak hepinizden dua bekliyorum...allah razı olsun hepinizden... gün içinde saat 14:00-15:00 arası hastaneye gidip geliyorum akşamları da gelenler oluyor pek giremeyebilirim..hepinizi öpüyorum.. doğum yapanlara ve dogumuna sayılı günü kalan arkadaslara hayırlısıyla bebişlerini dünyaya getirip koklamaları için dua ediyorum.
merhaba kızlar ben de geçen salı doğum yaptım(normal tarih 03 03 tü)sezeryanla erken oldum.size kanamayla ilgili sorum olacak, benim 5. günümüz ve kanamam fazla değil ama rengi koyu pembe ve jel şeklinde. bazen açık pembe oluyor. korkum sonradan işlem görmek.sizlerin hangi renkti ve normal kan mı yoksa jel gibimiydi,kaç gün sürdü? bir de doğum sonrası kontrollerde neler yapılıyor? bilgilendiriseniz sevinirim.bu 2. doğumum fakat inanın 1.yle ilgili bişi hatırlayamıyorum. çok teşekkürlerrrr...
Canlar kusura bakmayın eşim girip yazdı sanıyorum öyle anlaşmıştık.koşturmaktan girememiş benimde yeni haberim oldu .. bunca zamandır beklettiğim için kusura bakmayın.. 18 şubatta pazartesi günü 10:40'ta (((AHMET EFE)))'mi dünyaya getirdim. 3360gr. 53cm. dünyaya geldi cok şükür sezaryan olduğumdan carşamba cıkısım yapıldı. oğlum ilk doğduğun da nefes alamamış müdahale edilmiş ve ağlamaya başlamış. ciğer gelişimi ile ilgili cok şükür sıkıntımız kalmadı ama doğduğundan beri her iki böbrekte de kistler doluymuş idrarını az miktarda yapabiliyor böbreklerinden ultrasona alındı ve böbrek yetmezliğine işaretmiş ama şuanda beklemek gerekiyormuş belki zamanla kendi kendine düzeltebilir yada birşey yapamayacağız bekleyip göreceğiz dediler buna şükür ama yaaa doğduğundan beri kucagıma henüz hiç alamadım.yeni doğan yoğun bakımında küvezde yatıyo günde 1defa 20dk. ancak görüyorum oda cam arkasından( çok zor ağlıyorum o orada ağladıkça ama olsun buna şükür canlar ya..cuma günü 39 haftalık oldu belki 40 haftalık olunca yoğun bakımdan çıkartıp nefrolojiye sevk edilebilir belkide bize verilebilir kendimiz getirip götürcekmişiz hastaneye inşallah ya cok güzel bambaşka bi duyguymus yaa karsıdan görmek hele 20dk.cık bile görmek bana yetiyo bide kucağıma verseler... inşallah oda olacak.. karnımda kaybedeceğimi söylediler beceremediler... doğum da kaybederiz dediler yine dedikleri olmadı... şimdi de kendi kendine hayati fonksiyonlarını kaybeder diye bekliyorlar inşallah benim inatcı oglum yine onları yanıltacak hepinizden dua bekliyorum...allah razı olsun hepinizden... gün içinde saat 14:00-15:00 arası hastaneye gidip geliyorum akşamları da gelenler oluyor pek giremeyebilirim..hepinizi öpüyorum.. doğum yapanlara ve dogumuna sayılı günü kalan arkadaslara hayırlısıyla bebişlerini dünyaya getirip koklamaları için dua ediyorum.
slm kızlar ben size birşey sorucam benim oğlan kakasını yapamıyor katı kabız değil normal ama çıkarmakta zorluk çekiyo fitil yada sabun vermediğimiz sürece çıakramıyo ıkınıyo zorlanıyo ama yok birşey alttan veriyosak anında püskürderek çıakrıyo yoksa yok ne yaomak lazım bilgiiz varmı acaba:26::26:bu arada 22 günlük oğlum çaresi varmıdrı ne yapmak laızm yardım edermisiniz :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?