- 11 Mart 2012
- 12.800
- 599
- 413
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #41.981
canım emzirirken göğsüne biraz zeytinyağı sür yada mama veriyosan 1 çay kaşığı zeytinyağı koy mamaya. poposuna zeytinyağı sür yada kulak pamuğunu zeytinyağına batır ve makatını uyar çubukla. çok şükür ben bunları uyguluyorum ve sıkıntım olmadı daha hiç. sabun yakar en azından zeytinyağı yumuşatır. bence bi dene.
canım yaaaaa o kadar cok merak ettım kı senı telefon numaranı ıstemedıgıme pısman oldumCanlar kusura bakmayın eşim girip yazdı sanıyorum öyle anlaşmıştık.koşturmaktan girememiş benimde yeni haberim oldu .. bunca zamandır beklettiğim için kusura bakmayın.. 18 şubatta pazartesi günü 10:40'ta (((AHMET EFE)))'mi dünyaya getirdim. 3360gr. 53cm. dünyaya geldi cok şükür sezaryan olduğumdan carşamba cıkısım yapıldı. oğlum ilk doğduğun da nefes alamamış müdahale edilmiş ve ağlamaya başlamış. ciğer gelişimi ile ilgili cok şükür sıkıntımız kalmadı ama doğduğundan beri her iki böbrekte de kistler doluymuş idrarını az miktarda yapabiliyor böbreklerinden ultrasona alındı ve böbrek yetmezliğine işaretmiş ama şuanda beklemek gerekiyormuş belki zamanla kendi kendine düzeltebilir yada birşey yapamayacağız bekleyip göreceğiz dediler buna şükür ama yaaa doğduğundan beri kucagıma henüz hiç alamadım.yeni doğan yoğun bakımında küvezde yatıyo günde 1defa 20dk. ancak görüyorum oda cam arkasından( çok zor ağlıyorum o orada ağladıkça ama olsun buna şükür canlar ya..cuma günü 39 haftalık oldu belki 40 haftalık olunca yoğun bakımdan çıkartıp nefrolojiye sevk edilebilir belkide bize verilebilir kendimiz getirip götürcekmişiz hastaneye inşallah ya cok güzel bambaşka bi duyguymus yaa karsıdan görmek hele 20dk.cık bile görmek bana yetiyo bide kucağıma verseler... inşallah oda olacak.. karnımda kaybedeceğimi söylediler beceremediler... doğum da kaybederiz dediler yine dedikleri olmadı... şimdi de kendi kendine hayati fonksiyonlarını kaybeder diye bekliyorlar inşallah benim inatcı oglum yine onları yanıltacak hepinizden dua bekliyorum...allah razı olsun hepinizden... gün içinde saat 14:00-15:00 arası hastaneye gidip geliyorum akşamları da gelenler oluyor pek giremeyebilirim..hepinizi öpüyorum.. doğum yapanlara ve dogumuna sayılı günü kalan arkadaslara hayırlısıyla bebişlerini dünyaya getirip koklamaları için dua ediyorum.
gözün aydın baharCanlar kusura bakmayın eşim girip yazdı sanıyorum öyle anlaşmıştık.koşturmaktan girememiş benimde yeni haberim oldu .. bunca zamandır beklettiğim için kusura bakmayın.. 18 şubatta pazartesi günü 10:40'ta (((AHMET EFE)))'mi dünyaya getirdim. 3360gr. 53cm. dünyaya geldi cok şükür sezaryan olduğumdan carşamba cıkısım yapıldı. oğlum ilk doğduğun da nefes alamamış müdahale edilmiş ve ağlamaya başlamış. ciğer gelişimi ile ilgili cok şükür sıkıntımız kalmadı ama doğduğundan beri her iki böbrekte de kistler doluymuş idrarını az miktarda yapabiliyor böbreklerinden ultrasona alındı ve böbrek yetmezliğine işaretmiş ama şuanda beklemek gerekiyormuş belki zamanla kendi kendine düzeltebilir yada birşey yapamayacağız bekleyip göreceğiz dediler buna şükür ama yaaa doğduğundan beri kucagıma henüz hiç alamadım.yeni doğan yoğun bakımında küvezde yatıyo günde 1defa 20dk. ancak görüyorum oda cam arkasından( çok zor ağlıyorum o orada ağladıkça ama olsun buna şükür canlar ya..cuma günü 39 haftalık oldu belki 40 haftalık olunca yoğun bakımdan çıkartıp nefrolojiye sevk edilebilir belkide bize verilebilir kendimiz getirip götürcekmişiz hastaneye inşallah ya cok güzel bambaşka bi duyguymus yaa karsıdan görmek hele 20dk.cık bile görmek bana yetiyo bide kucağıma verseler... inşallah oda olacak.. karnımda kaybedeceğimi söylediler beceremediler... doğum da kaybederiz dediler yine dedikleri olmadı... şimdi de kendi kendine hayati fonksiyonlarını kaybeder diye bekliyorlar inşallah benim inatcı oglum yine onları yanıltacak hepinizden dua bekliyorum...allah razı olsun hepinizden... gün içinde saat 14:00-15:00 arası hastaneye gidip geliyorum akşamları da gelenler oluyor pek giremeyebilirim..hepinizi öpüyorum.. doğum yapanlara ve dogumuna sayılı günü kalan arkadaslara hayırlısıyla bebişlerini dünyaya getirip koklamaları için dua ediyorum.
Canlar kusura bakmayın eşim girip yazdı sanıyorum öyle anlaşmıştık.koşturmaktan girememiş benimde yeni haberim oldu .. bunca zamandır beklettiğim için kusura bakmayın.. 18 şubatta pazartesi günü 10:40'ta (((AHMET EFE)))'mi dünyaya getirdim. 3360gr. 53cm. dünyaya geldi cok şükür sezaryan olduğumdan carşamba cıkısım yapıldı. oğlum ilk doğduğun da nefes alamamış müdahale edilmiş ve ağlamaya başlamış. ciğer gelişimi ile ilgili cok şükür sıkıntımız kalmadı ama doğduğundan beri her iki böbrekte de kistler doluymuş idrarını az miktarda yapabiliyor böbreklerinden ultrasona alındı ve böbrek yetmezliğine işaretmiş ama şuanda beklemek gerekiyormuş belki zamanla kendi kendine düzeltebilir yada birşey yapamayacağız bekleyip göreceğiz dediler buna şükür ama yaaa doğduğundan beri kucagıma henüz hiç alamadım.yeni doğan yoğun bakımında küvezde yatıyo günde 1defa 20dk. ancak görüyorum oda cam arkasından( çok zor ağlıyorum o orada ağladıkça ama olsun buna şükür canlar ya..cuma günü 39 haftalık oldu belki 40 haftalık olunca yoğun bakımdan çıkartıp nefrolojiye sevk edilebilir belkide bize verilebilir kendimiz getirip götürcekmişiz hastaneye inşallah ya cok güzel bambaşka bi duyguymus yaa karsıdan görmek hele 20dk.cık bile görmek bana yetiyo bide kucağıma verseler... inşallah oda olacak.. karnımda kaybedeceğimi söylediler beceremediler... doğum da kaybederiz dediler yine dedikleri olmadı... şimdi de kendi kendine hayati fonksiyonlarını kaybeder diye bekliyorlar inşallah benim inatcı oglum yine onları yanıltacak hepinizden dua bekliyorum...allah razı olsun hepinizden... gün içinde saat 14:00-15:00 arası hastaneye gidip geliyorum akşamları da gelenler oluyor pek giremeyebilirim..hepinizi öpüyorum.. doğum yapanlara ve dogumuna sayılı günü kalan arkadaslara hayırlısıyla bebişlerini dünyaya getirip koklamaları için dua ediyorum.
allah razı olsun kızlar hepinizden sağolun.şimdi geldim oglusumun yanından maşallah görünürde hiçbirşey yok görünüyor 40 haftalık da olsun da bi bakalım rabbim ne göstercek. ayy saclar dik tam inat bişey maşallah bi tanıdıgımızda dedi kiraz sapı alıp kaynatıp iç sütünden bebegede gecer idrar söktürücü özelliği var kiraz sapının belki faydası olur dedi onu deniycem bide inşallah bakalım süt sağıp götürüp getiriyorum buna şükür Allah'ım yaa...Allah razı olsun hepinizden dualarınız için...rabbim kimseleri çaresizlik içinde bırakmasın çok öpüyorum hepinizi ve mis kokan bebişlerinizi ben henüz o kokuyu alamadım ama buna şükür
Canlar kusura bakmayın eşim girip yazdı sanıyorum öyle anlaşmıştık.koşturmaktan girememiş benimde yeni haberim oldu .. bunca zamandır beklettiğim için kusura bakmayın.. 18 şubatta pazartesi günü 10:40'ta (((AHMET EFE)))'mi dünyaya getirdim. 3360gr. 53cm. dünyaya geldi cok şükür sezaryan olduğumdan carşamba cıkısım yapıldı. oğlum ilk doğduğun da nefes alamamış müdahale edilmiş ve ağlamaya başlamış. ciğer gelişimi ile ilgili cok şükür sıkıntımız kalmadı ama doğduğundan beri her iki böbrekte de kistler doluymuş idrarını az miktarda yapabiliyor böbreklerinden ultrasona alındı ve böbrek yetmezliğine işaretmiş ama şuanda beklemek gerekiyormuş belki zamanla kendi kendine düzeltebilir yada birşey yapamayacağız bekleyip göreceğiz dediler buna şükür ama yaaa doğduğundan beri kucagıma henüz hiç alamadım.yeni doğan yoğun bakımında küvezde yatıyo günde 1defa 20dk. ancak görüyorum oda cam arkasından( çok zor ağlıyorum o orada ağladıkça ama olsun buna şükür canlar ya..cuma günü 39 haftalık oldu belki 40 haftalık olunca yoğun bakımdan çıkartıp nefrolojiye sevk edilebilir belkide bize verilebilir kendimiz getirip götürcekmişiz hastaneye inşallah ya cok güzel bambaşka bi duyguymus yaa karsıdan görmek hele 20dk.cık bile görmek bana yetiyo bide kucağıma verseler... inşallah oda olacak.. karnımda kaybedeceğimi söylediler beceremediler... doğum da kaybederiz dediler yine dedikleri olmadı... şimdi de kendi kendine hayati fonksiyonlarını kaybeder diye bekliyorlar inşallah benim inatcı oglum yine onları yanıltacak hepinizden dua bekliyorum...allah razı olsun hepinizden... gün içinde saat 14:00-15:00 arası hastaneye gidip geliyorum akşamları da gelenler oluyor pek giremeyebilirim..hepinizi öpüyorum.. doğum yapanlara ve dogumuna sayılı günü kalan arkadaslara hayırlısıyla bebişlerini dünyaya getirip koklamaları için dua ediyorum.
slm kızlar ben size birşey sorucam benim oğlan kakasını yapamıyor katı kabız değil normal ama çıkarmakta zorluk çekiyo fitil yada sabun vermediğimiz sürece çıakramıyo ıkınıyo zorlanıyo ama yok birşey alttan veriyosak anında püskürderek çıakrıyo yoksa yok ne yaomak lazım bilgiiz varmı acaba:26::26:bu arada 22 günlük oğlum çaresi varmıdrı ne yapmak laızm yardım edermisiniz :26:
benim ilk oglum 1.5 yasında bu oglum 14 günlük büyük ogluma yapma etme annem demekten simdiden yoruldum heran bebegi öpmek istiyor benden cok ilgi bekliyor babamız oglumun korkusundan bebege bakamıyor bir sevsin oglum kafasını duvara vuruyor kıskanıyor babasını allahtan beni okadar kıskanmıyor yada bebegin bana ihtiyacı oldugunu anlıyor ama gercekten 2 cocuk bakmak cokkkk zorrr allah yardımcımız olsun
Cnm ya bizimde sarılık pzts 13 dü carsamba 13.9 oldu cuma tahlik istemedi pztsi verin yine dedi. Cok moralim bozuk hic uyumuyorum sürekli tepesinde uyandırıp emzirmeye calısıyorum ama sütte biyere kadar bitiyo. Abimlerin doktoru mamaya baslatmıstı süte destek olarak cünkü kaka yaptıkca billuribin atılıyormus ama bizim doktor verdirmiyor mama emzir bol bol diyor ama sütün az mı cok mu sormuyor bende bazen süt olmayınca cok az bi mama veriyorum. Sizi hastaneye yatıralım dediler mi 15 in üstüne cıkarsa yatırırız dedi doktor fototerapi icin sen neler yapıyorsun azalsın gecsin diye mrk ettim cnm
Slm bayanlar dogum beklıyorsunuz yada bebegınızı kucagınıza aldınız allah omur versın almadıysanız allah saglıkla bebeklerınızı kucagınıza almayı naısıp etsın dogum ve yenı dogan bebek cekımı yapıyorum bu guzel gununuzu olumsuzlestırmek ıstersenız ben ıstanbulda ucretsız dogum fotografı cekıyorum arsıv olusturabılmek ıcın boyle bı dusuncenız varsa bu fırsatı kacırmayın
cok gecmis olsun meltem allah sifa versin. ust uste gelmis hepsigundur dıs agrısı cekıyordum antıbıyotık alıyorum emzırırken kullanılabılen bır antıbıyotık verdı dr dısım hafıfledı bugunde ıshal oldum
kizlaaar subat annesi olabilmemiz icin son 3 gunumuuuz
cok gecmis olsun meltem allah sifa versin. ust uste gelmis hepsi
cok sagol canım dogurun artık yaaaawwwkizlaaar subat annesi olabilmemiz icin son 3 gunumuuuz
valla 2 sezeryan yapomıs bırı olarak ılkınde spınal 1.de spınal+epıdural kombıne oldum basagrısı yasamadım benım tek sıkıntık dusuk tansıyonluyum ve kullanılan anestezı tansıyonumu dusuruyor ve kusuyorum 2 dogumda da bunu yasadım ama bu bana ozel bıseydı pek yasayan duymadımAz once bunu esime soyledim :) yarin sabahtan kontrolum var heyecanliyim bugun butun gun yurudum bakalim yarin acilma icin ne dicek dr. B arada 28 subatta sanci gelmezse ne yacaksiniz suni sanci isticek msiniz yoksa sezeryan mi dusunuyyosunuz benim dr. Epidural ve spinal bas agris yapiuo ben sezeryan oldum sanada onu tavsiye ederim dedi ama ilk cikisin sesini duymak istiyorum kararsiz kaldim
ben devlette dogum yapacagim icin bu secenekleri sunacaklar mi bilmiyorum. benim randevum da 27 subatta. eger o zamana kadar dogum olmazsa 41. haftanin dolmasini beklerler. yine gelmezse suni sanci isterim buyuk ihtimalle.Az once bunu esime soyledim :) yarin sabahtan kontrolum var heyecanliyim bugun butun gun yurudum bakalim yarin acilma icin ne dicek dr. B arada 28 subatta sanci gelmezse ne yacaksiniz suni sanci isticek msiniz yoksa sezeryan mi dusunuyyosunuz benim dr. Epidural ve spinal bas agris yapiuo ben sezeryan oldum sanada onu tavsiye ederim dedi ama ilk cikisin sesini duymak istiyorum kararsiz kaldim
bu sipalar neyi bekliyo anlamadim gitticok sagol canım dogurun artık yaaaawww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?