2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

canım öncelikle çok tşk edeirm cevabın için yaptım onalrıda kulak pamuğuyla yapyıoum yok zeytinyağını şırıngsyla veriyorum yok mama vermiyorum geçen hafta verdim 1 kere sütüm gelmedi diye dahada alamdı kuzum ne bileyim şaşıtrdım kaldım çocupğum öyle zorlanıyokli ama yapıncada nasıl rahatlıyo uyuyp kalıyo çaresizlik ne kadar kötüymüş

canım yaaaaa o kadar cok merak ettım kı senı telefon numaranı ıstemedıgıme pısman oldum seda da oyle, hergun senı sordu bana .....
allaha sukur oglun dogmus dr lara ınat ve anladıgım kadarı ıle durumu soyledıklerı kadar negatıf degıl ınanıyorumkı efe oglan herkese ınat yasamaya devam edıcek sımsıkı sarılacak annesıne senın dokunmana ızın verseler keske senın sıcaklıgını hıssetse emınımkı ıyılesecektır

Slm bayanlar dogum beklıyorsunuz yada bebegınızı kucagınıza aldınız allah omur versın almadıysanız allah saglıkla bebeklerınızı kucagınıza almayı naısıp etsın dogum ve yenı dogan bebek cekımı yapıyorum bu guzel gununuzu olumsuzlestırmek ıstersenız ben ıstanbulda ucretsız dogum fotografı cekıyorum arsıv olusturabılmek ıcın boyle bı dusuncenız varsa bu fırsatı kacırmayın

gözün aydın bahar
inşallah oğlun dr ları yine yanıltacak canım içini ferah tut
Rabbim şafi isminin hürmetine şifa versin oğluşuna

cnm kaç günlerdin sabah akşam seni takip ediyorum belki girerde yazarsın diye. dualarım hep senınleydi. bebiğinin yaşamasına çok sevindim .inş bundan sonrada oğluşun biran önce iyileşirde kucağına alırsın. gzl fotograflarını çekip bize yollarsın. kendine iyi bak.

allah razı olsun kızlar hepinizden sağolun.şimdi geldim oglusumun yanından maşallah görünürde hiçbirşey yok görünüyor 40 haftalık da olsun da bi bakalım rabbim ne göstercek. ayy saclar dik tam inat bişey maşallah bi tanıdıgımızda dedi kiraz sapı alıp kaynatıp iç sütünden bebegede gecer idrar söktürücü özelliği var kiraz sapının belki faydası olur dedi onu deniycem bide inşallah bakalım süt sağıp götürüp getiriyorum buna şükür Allah'ım yaa...Allah razı olsun hepinizden dualarınız için...rabbim kimseleri çaresizlik içinde bırakmasın çok öpüyorum hepinizi ve mis kokan bebişlerinizi ben henüz o kokuyu alamadım ama buna şükür

baharcım senden haber almak gerçekten çok güzel. Allahım bebeğine uzun ömür versin. seni çok iyi anlıyorum. bende 1 hafta bebeğimden ayrı kaldım sen 20 dk görüyomuşsun ben 5 dk bile göremiyodum.bizimkisi erken doğum olduğu için kaldı. Ama inanki kucağına alıp da beraber yaşamaya başlayınca unutuyosun o zor günleri. Efe bebek inatçı maşallah bunun da üstesinden gelecek. dualarım seninle. iyi haberlerini bekliyoruz.

dualarımız seninle tez zamanda sağlıkla kucaklarsın inşallah oğluşunu...moral önemli güzel düşünelim güzel bizi bulsun, sağlıkla kalın

Oncelikle gecmis olsun canim.rabbim yardimcin olsun.insallah cabuk atlatirsiniz.bu arada daha dogum hikayemi yazamadim.en kisa zamanda paylasicam.dogum yapacaklara allah kolaylik nasip etsin.

Poposuna makat cikisina biraz pamukla xeytinyagi sur cnm, benim bebegimede surduler, ise yariyo

allah kolaylık versin....benimde oğlum 5 yaşında.çok zorlanırız diye düşünüyorduk,normalde bile zorlayıcı bir çocuktur. ama düşündüğümüz gibi olmadı.senide düzelir inş.

ben ancak bakabildim kusura bakma, inş atlatmışsınızdır. 14,9 15,8 ve en son 13,2 çıktı. dr. evde yapabileceğiniz hiçbir şey yok demişti. ama ilk bebekte de olmuştu, o dr bol emzir, kaka yaptıkça atar demişti. bu dr. sınır 17 takip edeceğiz dedi. 15,8 de bile takibe devam dedi. ilk bebeğimde 13 çıktı diye dr.1 gece hastanede yatırıp fototerapi vermişti.dr. dan dr. a yaklaşım değişiyor sanırım. biz atlattık, siz de atlatmışsınızdır inş.

gundur dıs agrısı cekıyordum antıbıyotık alıyorum emzırırken kullanılabılen bır antıbıyotık verdı dr dısım hafıfledı bugunde ıshal oldum

mesaj atacaktım size ama kapalı herhalde. Çamlıca Erdem hastanesinde, size uyar mı?

kizlaaar subat annesi olabilmemiz icin son 3 gunumuuuz

Az once bunu esime soyledim :) yarin sabahtan kontrolum var heyecanliyim bugun butun gun yurudum bakalim yarin acilma icin ne dicek dr. B arada 28 subatta sanci gelmezse ne yacaksiniz suni sanci isticek msiniz yoksa sezeryan mi dusunuyyosunuz benim dr. Epidural ve spinal bas agris yapiuo ben sezeryan oldum sanada onu tavsiye ederim dedi ama ilk cikisin sesini duymak istiyorum kararsiz kaldim

cok gecmis olsun meltem allah sifa versin. ust uste gelmis hepsi

kizlaaar subat annesi olabilmemiz icin son 3 gunumuuuz
cok sagol canım dogurun artık yaaaawww

valla 2 sezeryan yapomıs bırı olarak ılkınde spınal 1.de spınal+epıdural kombıne oldum basagrısı yasamadım benım tek sıkıntık dusuk tansıyonluyum ve kullanılan anestezı tansıyonumu dusuruyor ve kusuyorum 2 dogumda da bunu yasadım ama bu bana ozel bıseydı pek yasayan duymadım

ben devlette dogum yapacagim icin bu secenekleri sunacaklar mi bilmiyorum. benim randevum da 27 subatta. eger o zamana kadar dogum olmazsa 41. haftanin dolmasini beklerler. yine gelmezse suni sanci isterim buyuk ihtimalle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…