2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Tesekkurler yarin dr.tekrar bir gorusucem

ben devlette dogum yapacagim icin bu secenekleri sunacaklar mi bilmiyorum. benim randevum da 27 subatta. eger o zamana kadar dogum olmazsa 41. haftanin dolmasini beklerler. yine gelmezse suni sanci isterim buyuk ihtimalle.

Oof csnim ya 41. Haftayi beklemek gozumde buyuyor

bende bugun butun gun yurudum ama hala tik yok
benimde yarin son gunum bakalim suni sanci falanmi verecek

gozunnnaydınn cnm,baharımm cnm bnm,haberını meltemden aldım Rabbım yuzune gulsun evladını sana bagıslasın,pazartes gununden berı gozum kulagım hep sendeydı...hep dua edıorum sana hepp,benım efem melek oldu guzel Allah ım senın efene saglıklı sıhatlı uzun omurler nasıp etsın ınsallah cok opuorum senı,ozel msj kutunu bosalt bıara msjarım gıtmıyo

iyi geceler uykusuz anneler. Eminim tüm hazırlıklarınız tamamdır ancak size küçük ama çok sevimli bir tavsiyem var. Müjde tuğsuz un seslendirdiği ninni perisi adlı bir cd var.onu da almanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Bugün aldık ve oğluşum çok sevdi. Ninniler çok hoş.dikkatle dinliyor ve huzurla uykuya geçiyor bebeğim. Maaşallah allahım bütün bebekleri nazarlardan korusun. Bu arada bugün tam 16. günümüzü bitirdik çok şükür. Harika duygular yaşıyoruz eşimle. Allah herkese nasip etsin.bahar tebrik ederim. Allah oğluna şifa versin. Biran evvel sağlıkla kucağına alıp evinize geçersiniz inşallah. Hamişler siz de hayırlısıyla bebişlerinize kavuşursunuz inş :)

bir hafta oldu giremeyeli.çok şükür bende anne oldum.darısı tüm bekleyenlerin isteyenlerin başına.
oğlum ALPEREN im pazartesi günü sezeryanla saat 9.47 de dünya ya geldi.
epidural yaptılar çok rahat geçti doğum şükür.kalp problemim vardı.
korkuyorduk ama şükür sıkıntı çıkmadı.
oğlumun biraz sarılığı var.
yarın da görme ve işitme testlerimizi yaptıracagız inş.
benden şimdilik bu kadar fırsat buldukça gireceğim,

Son düzenleme:
günaydın. günlerdir stres içindeyim. bdt 20 şubattı ama bebeğim gelmedi hala. doktorum normal doğum için bekletiyor. ama bu gece de olmazsa yarın sabah suni sancı verecek olmazsa sezeryan. ama korkuyorum. suni sancı hiç sancı olmadan verilip de doğum yapan varmı? yasak olduğu için direk sezeryan yapmıyor.

benimde 39+1 de suyum sınırın altına inmişti ya sezeryan olacaktım yada hiç açılmam olmamasına rağmen suni sancıyı deneyecektim ben suni sancıyı tercih ettim sabah 9.30 suni sancıyı verdiler açılmam hızlı ilerledi ve öğleden sonra 4.30 doğum yaptım bence suni sancıyı denemelisin.

Poposuna makat cikisina biraz pamukla xeytinyagi sur cnm, benim bebegimede surduler, ise yariyo

canım deniyorum sürekli günde veriyorum şırıngayla falan ama nafile doktora gittik ilaç verdide rahatlı kuzum biraz birde rezene çayı içir diyolar unuttum doktora sormayı bilgin varmı acaba verilse zararlımıdır cevabın iin teş ederim canım sağolın

işte enazından suyun falan azalmış ya senin. bende hiçbir kıpırtı yok. hemşire görümcem var o da sakın suni sancı yaptırma diyo kafam karıştı. ama doktorum da normali denemeden sezeryan yapma taraftarı deil. allah hayırlısını nasip etsin bakalım. inşallah yarına kalmadan normal sancım gelir de kurtuluruz.

bugüne kadarki gelişmeler çok iyi bahar, çoook sevindim. girip bakamasamda merak ediyordum seni çok. çok inatçıymış ahmet efe, inş. sonrasıda iyi olur. hep iyi haberlerini duyarız buradan. bi solukta okudum yazdıklarını sonucu çok merak ederek. allahım size bağışlasın minik paşanızı.

benim ilk bebeğim kabız olmuştu. dr. patates pirinç yeme,gazlı içecekler içme demişti. bir de günde 4 litre su iç demişti. ilk söylediklerine zaten uyuyordum ama su daha az içiyordum. suyu dediği gibi arttırdım.kabızlığı geçti bebeğimin.

gundur dıs agrısı cekıyordum antıbıyotık alıyorum emzırırken kullanılabılen bır antıbıyotık verdı dr dısım hafıfledı bugunde ıshal oldum

geçmiş olsun meltem. lohusalık ayrı bir olay valla. benim tans. yükselmeye başladı, tans. ilacı başladı dr. sanırım bir de mastit oldum inş. değildir. bir göğsüm çok acıyor ve dün gece ateşim vardı biraz ve duş alırken kızarıklıklar farkettim. öğleden sonra dr.a gideceğim.şu lohusalığı atlatsak vücut da bir dengeye kavuşur herhalde.

Canim gun itibariyle 40+1 im, seninle ayni yolda emin adimlarla ilerliyorum.ne hissettigini cok iyi anliyorum. Benim de suyum gayet iyiydi son muayenede,sancim yoktu.gerci suyun iyi olmasi normal dogumda da iyi birseymis.Ben de suni sancidan korkuyorum,ama hic korkmamam gerektigi yonunde konusanlar da var.her dogum kendine ozgu ya,birinin deneyimi otekininkine benzemiyor. Allah sonumuzu hayir etsin.benim de muayenem carsamba gunu, artik birsey belli olsun istiyorum ya,belirsizlik,surekli dusunmek cok yoruyor beni. Eger durumum uygunsa suni sanci,degilse de sezaryen.doktorum birseyleri netlestirsin istiyorum.bebegim gun gectikce buyuyor, her gecen gun normal dogum daha da zorlasiyor gibi hissediyorum.

Meltemcim, doktorum eger sezaryene yonlendirirse spinali ben de dusunuyorum ama ben de ayni sekilde dusuk tansiyonluyum, 10/6 degerlerinden yukari ciktigimi hatirlamam hayatim boyunca.9 a 5 cikar hatta genelde. Anestezi alinca dusuk tansiyonlular kusuyor muymus yani?seni bitkin dusuren birsey degildir umarim, yani gerci bebegimin ilk ciktigi ani dusununce kusma ihtimali pek caydirici gelmiyor ama merak ettim yine de,sorayim dedim. Ben daha once normal dogum icin epidurali sordum doktoruma,onda da dusuk tansiyonun problem yaratabilecegini duymustum,onu sordum.o da onu serumla duzenleyebiliyoruz demisti gerci.

Kizlar sancim yok oglum kanala da girmemis 39 +4 bugun 3600 gr 50 cm nst de hersey normal carsamba kontrolum var sabah 9 da ve acilma 1 cm bil olsa yatis yapicaz suni sanci sonrasi kismet belki de sezeryan dr.umla 41 haftayi beklemeyi de konustuk ben riske atmiyorum beklemem dedi dua edin bizim icin hayirlisiyla alalkm oglumuzu kucagimiza

senin adina sevindim canim sanslisin doktorun beklemiycegi icinhayirlisiyla kucagina alirsin ins

kizlar sutum istedigim kadar cok degil. aslinda 3 haftalik bebek icin yeterli ama benim bebegim doymuyor. emzirmeden sonra mama veriyorum. sag gogus ucum feci aciyor artik onu sagip verecegim.onu emzirmekten korkuyorum oglumda emerken hep bana bakiyor anliyor ne yasadigimi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…