- Konu Sahibi papatya3459
-
- #42.001
aynen sekerım 25 ocakta dogduk bugun 31 gunluguz yarın asımız bıle var :)bu sipalar neyi bekliyo anlamadim gittisizinkilerin kirki cikacak neredeyse
Tesekkurler yarin dr.tekrar bir gorusucemcok sagol canım dogurun artık yaaaawww
valla 2 sezeryan yapomıs bırı olarak ılkınde spınal 1.de spınal+epıdural kombıne oldum basagrısı yasamadım benım tek sıkıntık dusuk tansıyonluyum ve kullanılan anestezı tansıyonumu dusuruyor ve kusuyorum 2 dogumda da bunu yasadım ama bu bana ozel bıseydı pek yasayan duymadım
ben devlette dogum yapacagim icin bu secenekleri sunacaklar mi bilmiyorum. benim randevum da 27 subatta. eger o zamana kadar dogum olmazsa 41. haftanin dolmasini beklerler. yine gelmezse suni sanci isterim buyuk ihtimalle.
Az once bunu esime soyledim :) yarin sabahtan kontrolum var heyecanliyim bugun butun gun yurudum bakalim yarin acilma icin ne dicek dr. B arada 28 subatta sanci gelmezse ne yacaksiniz suni sanci isticek msiniz yoksa sezeryan mi dusunuyyosunuz benim dr. Epidural ve spinal bas agris yapiuo ben sezeryan oldum sanada onu tavsiye ederim dedi ama ilk cikisin sesini duymak istiyorum kararsiz kaldim
en azindan 41. haftadan sonra kacari yok. gelmek zorundalarTesekkurler yarin dr.tekrar bir gorusucem
Oof csnim ya 41. Haftayi beklemek gozumde buyuyor
Canlar kusura bakmayın eşim girip yazdı sanıyorum öyle anlaşmıştık.koşturmaktan girememiş benimde yeni haberim oldu .. bunca zamandır beklettiğim için kusura bakmayın.. 18 şubatta pazartesi günü 10:40'ta (((AHMET EFE)))'mi dünyaya getirdim. 3360gr. 53cm. dünyaya geldi cok şükür sezaryan olduğumdan carşamba cıkısım yapıldı. oğlum ilk doğduğun da nefes alamamış müdahale edilmiş ve ağlamaya başlamış. ciğer gelişimi ile ilgili cok şükür sıkıntımız kalmadı ama doğduğundan beri her iki böbrekte de kistler doluymuş idrarını az miktarda yapabiliyor böbreklerinden ultrasona alındı ve böbrek yetmezliğine işaretmiş ama şuanda beklemek gerekiyormuş belki zamanla kendi kendine düzeltebilir yada birşey yapamayacağız bekleyip göreceğiz dediler buna şükür ama yaaa doğduğundan beri kucagıma henüz hiç alamadım.yeni doğan yoğun bakımında küvezde yatıyo günde 1defa 20dk. ancak görüyorum oda cam arkasından( çok zor ağlıyorum o orada ağladıkça ama olsun buna şükür canlar ya..cuma günü 39 haftalık oldu belki 40 haftalık olunca yoğun bakımdan çıkartıp nefrolojiye sevk edilebilir belkide bize verilebilir kendimiz getirip götürcekmişiz hastaneye inşallah ya cok güzel bambaşka bi duyguymus yaa karsıdan görmek hele 20dk.cık bile görmek bana yetiyo bide kucağıma verseler... inşallah oda olacak.. karnımda kaybedeceğimi söylediler beceremediler... doğum da kaybederiz dediler yine dedikleri olmadı... şimdi de kendi kendine hayati fonksiyonlarını kaybeder diye bekliyorlar inşallah benim inatcı oglum yine onları yanıltacak hepinizden dua bekliyorum...allah razı olsun hepinizden... gün içinde saat 14:00-15:00 arası hastaneye gidip geliyorum akşamları da gelenler oluyor pek giremeyebilirim..hepinizi öpüyorum.. doğum yapanlara ve dogumuna sayılı günü kalan arkadaslara hayırlısıyla bebişlerini dünyaya getirip koklamaları için dua ediyorum.
günaydın. günlerdir stres içindeyim. bdt 20 şubattı ama bebeğim gelmedi hala. doktorum normal doğum için bekletiyor. ama bu gece de olmazsa yarın sabah suni sancı verecek olmazsa sezeryan. ama korkuyorum. suni sancı hiç sancı olmadan verilip de doğum yapan varmı? yasak olduğu için direk sezeryan yapmıyor.
Poposuna makat cikisina biraz pamukla xeytinyagi sur cnm, benim bebegimede surduler, ise yariyo
benimde 39+1 de suyum sınırın altına inmişti ya sezeryan olacaktım yada hiç açılmam olmamasına rağmen suni sancıyı deneyecektim ben suni sancıyı tercih ettim sabah 9.30 suni sancıyı verdiler açılmam hızlı ilerledi ve öğleden sonra 4.30 doğum yaptım bence suni sancıyı denemelisin.
Canlar kusura bakmayın eşim girip yazdı sanıyorum öyle anlaşmıştık.koşturmaktan girememiş benimde yeni haberim oldu .. bunca zamandır beklettiğim için kusura bakmayın.. 18 şubatta pazartesi günü 10:40'ta (((AHMET EFE)))'mi dünyaya getirdim. 3360gr. 53cm. dünyaya geldi cok şükür sezaryan olduğumdan carşamba cıkısım yapıldı. oğlum ilk doğduğun da nefes alamamış müdahale edilmiş ve ağlamaya başlamış. ciğer gelişimi ile ilgili cok şükür sıkıntımız kalmadı ama doğduğundan beri her iki böbrekte de kistler doluymuş idrarını az miktarda yapabiliyor böbreklerinden ultrasona alındı ve böbrek yetmezliğine işaretmiş ama şuanda beklemek gerekiyormuş belki zamanla kendi kendine düzeltebilir yada birşey yapamayacağız bekleyip göreceğiz dediler buna şükür ama yaaa doğduğundan beri kucagıma henüz hiç alamadım.yeni doğan yoğun bakımında küvezde yatıyo günde 1defa 20dk. ancak görüyorum oda cam arkasından( çok zor ağlıyorum o orada ağladıkça ama olsun buna şükür canlar ya..cuma günü 39 haftalık oldu belki 40 haftalık olunca yoğun bakımdan çıkartıp nefrolojiye sevk edilebilir belkide bize verilebilir kendimiz getirip götürcekmişiz hastaneye inşallah ya cok güzel bambaşka bi duyguymus yaa karsıdan görmek hele 20dk.cık bile görmek bana yetiyo bide kucağıma verseler... inşallah oda olacak.. karnımda kaybedeceğimi söylediler beceremediler... doğum da kaybederiz dediler yine dedikleri olmadı... şimdi de kendi kendine hayati fonksiyonlarını kaybeder diye bekliyorlar inşallah benim inatcı oglum yine onları yanıltacak hepinizden dua bekliyorum...allah razı olsun hepinizden... gün içinde saat 14:00-15:00 arası hastaneye gidip geliyorum akşamları da gelenler oluyor pek giremeyebilirim..hepinizi öpüyorum.. doğum yapanlara ve dogumuna sayılı günü kalan arkadaslara hayırlısıyla bebişlerini dünyaya getirip koklamaları için dua ediyorum.
slm kızlar ben size birşey sorucam benim oğlan kakasını yapamıyor katı kabız değil normal ama çıkarmakta zorluk çekiyo fitil yada sabun vermediğimiz sürece çıakramıyo ıkınıyo zorlanıyo ama yok birşey alttan veriyosak anında püskürderek çıakrıyo yoksa yok ne yaomak lazım bilgiiz varmı acaba:26::26:bu arada 22 günlük oğlum çaresi varmıdrı ne yapmak laızm yardım edermisiniz :26:
gundur dıs agrısı cekıyordum antıbıyotık alıyorum emzırırken kullanılabılen bır antıbıyotık verdı dr dısım hafıfledı bugunde ıshal oldum
işte enazından suyun falan azalmış ya senin. bende hiçbir kıpırtı yok. hemşire görümcem var o da sakın suni sancı yaptırma diyo kafam karıştı. ama doktorum da normali denemeden sezeryan yapma taraftarı deil. allah hayırlısını nasip etsin bakalım. inşallah yarına kalmadan normal sancım gelir de kurtuluruz.
cok sagol canım dogurun artık yaaaawww
valla 2 sezeryan yapomıs bırı olarak ılkınde spınal 1.de spınal+epıdural kombıne oldum basagrısı yasamadım benım tek sıkıntık dusuk tansıyonluyum ve kullanılan anestezı tansıyonumu dusuruyor ve kusuyorum 2 dogumda da bunu yasadım ama bu bana ozel bıseydı pek yasayan duymadım
senin adina sevindim canim sanslisin doktorun beklemiycegi icinKizlar sancim yok oglum kanala da girmemis 39 +4 bugun 3600 gr 50 cm nst de hersey normal carsamba kontrolum var sabah 9 da ve acilma 1 cm bil olsa yatis yapicaz suni sanci sonrasi kismet belki de sezeryan dr.umla 41 haftayi beklemeyi de konustuk ben riske atmiyorum beklemem dedi dua edin bizim icin hayirlisiyla alalkm oglumuzu kucagimiza
Meltemcim, doktorum eger sezaryene yonlendirirse spinali ben de dusunuyorum ama ben de ayni sekilde dusuk tansiyonluyum
Kumpirella benim de tansiyonum hep senin gibi dusuktur yani. ben de epidural spinal kombine sez oldum. hic bi sorun olmadi anestezide falan endise etme ins. hakkinda en hayirlisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?