2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

Ya bende öyle 3 gün annem kaldı bi kaç gün kayınvalidem oda pek bişii yapmayı sevmez.eşiminde işleri çok yoğun gece 11 den önce eve gelmiyo anlıcağın heeepten yalnızız arada sırada görümcem gelip süpürüyo ortalığı o kadar.yağmurun işide öyle valla bizden fazla cicilerini yıka kurut ütüle..kısır döngüye bağlamış durumdayız karnını doyur gazını çıkar altını al uyut hoooop başa dön.şimdi uyandı ve başa sarıyoruz.ben kaçaaarr

arkadaşlar tecrübelerinize ihtiyacım var bebeğim bugün 13 günlük oldu başlarda sütüm yoktu emmemedi 4 5 gün sonra sütüm gelmeye başladı emmeyede başladı şükür ama ben dokunmasam tüm gün uyur 2 saat arayla uyandırıyorum ve emdiriyorum sarılık testi yapıldı çok yüksek değil ama sürekli uyuyor gün içinde 1 veya 2 saat uyanık kalıyor gece tamamen uyuyor yine ben emdirmek için dürtüyorum.etraftakiler henüz adapte olamadı çok küçük 20 25 güne normale döner vs desede benim kafam allak bullak uyandırdığımda ağlamaya ve aranmaya başlıyor ama kendiliğinden uyanmıyor ne yapmalıyım aynı şeyleri yaşayan veya durumumla alakalı bilgisi fikri olaanlar ne olur bi yardım edin bana bu kadar uyuması normal mi?

canım sarılık durumu cok yuksek degılse 3-4 saat uyumasında sakınca yok bızım dr gece uyurken elleme acıkınca uyanır dıyor ama gun ıcınde uyandırabılırsın dıyor ama sen yıne dr a sor belkıde sanslı annelerdensındır

sarılığı yüksek değil meltem 13 gün oldu ama benim sütüm hala öyle bol bol değil emdikçe gelir dedikleri için gecede kaldırıp emzirmeye çalışıyorum.hamilelik çok keyifliymiş gerçekten ne zaman bitecek bu sıkıntılar bazen canım baya sıkkın oluyor umarım lohusa depresyonuna girmem.sütüm var mı bebeğime yetiyormu niye bu kadar uyuyor hastamı acaba derken kafayı sıyırıcam (

28 subatta doğum yaptım :) şimdi bebeğim başında uyanmasını bekliyorum, çok güzel bir duygu allahım bütün isteyenlere nasip etsin.

slmmmmm çok uzun zaman oldu topiğe giremiyorum
bütün zamanımı alıyo bu minik galiba herkes öyle kimsecikler
kalmamış sanki dükkan kapanmış gibi duruyo :)
herkes doğum yaptı galiba kimse kalmamıştır artık marta geldik
daha geçen ay biz ne zaman doğurcaz die beklerken şimdi şubat anneleri
zamanı bile geçti marta geldik :)

benim kızım 19 günlük oldu. çok nadir kendi uyanıyor hala. gece gündüz %90 ben uyandırıyorum.bazen kaka yaparsa kendi uyanabiliyor. ben 3 saatte uyandırıyorum gündüz, gece ise 3 ya da 4 saat. bizimde sarılık olmasada biluribin yüksekti, düştü. ben daha sık uyandırmıyorum. oğlumda da aynı durum vardı, senin gibi çok sık uyandırıyordum. sonra ne uyku düzeni kaldı ne başka bir düzen. o yüzden tavsiyem biluribini çok yüksek değilse çok sık da uyandırmaya uğraşma.

bence ben o depresyona girdim bile((
hamileliği özlüyorum valla.çok sıkıntılı geçirmeme rağmen. ama rahatlıkla ilgili değil bu, bebişimin karnımda olduğu zamanı özlüyorum gibi geliyor. onu koklamaktan çok keyif almama rağmen.

Rahat ol canim.hayirlisiyla kucagina alirsin insallah.hic korkma.dua et.rabbim yardimcin olsun.en kisa zaamanda haberlerini burdan okuruz sende rahatlamis olarak girersin tek telasin bebek olur ;D

kızlar yarın sabah hastaneye yatış yapıyorum, suni sancı verilecek ve çok korkuyorum dualarınızı bekliyorum.. Allah'a emanet olun..

Canım ben inanıyorum ki herşey yolunda gidecek, şimdi yapacak birşey olmadığından korkmak, korkuyu yoğun hissetmek normal. Yarınsa yapman gerekenlere odaklanmaktan korkunu düşünemeyeceksin bile. Dualarımız seninle, hayırlı, güzel haberlerle gel. İlk fırsatta haber ver olur mu?

Buda benim minigim yarın 1aylık oluyoruz asimız var. Bakalım kilo alımi nasıl sütüm yetiyormu anlarız. Mis kokusu dünyalara bedel allah olmayanlarada nasip etsin. Bizede acılarını göstermesin. AMİN

Bana da yaptilqr kucuk hap gibi birseydi alttan fitil gibi veriyorlar korkmaben hic aaci hissetmedim
Bu arada kizlar sizlere yazmak cok istiyorum ama ogkumdqn vakit bulup yazqmiyorum arada girjp okudum.sarilik ciktibisde 4. Gunde 14 bilrubin bu Sabah tekrar cagirdi snirda dedi dr. 2-3 saatte bir mama veriyorum once emziriyorum sutumude gelsin diye sagiyorum onuda eriyorum ama sutum az bide gelenler sutun az yetiyomu yoktu daha felan dedikce kriz gciriyorum.allah hepimize kolaylik versin kizllar.
Dogum yapanlari tebrik ediyorum yapacaklara simdiden hayirli olsun.
Sizleri ozledim en kisa zamanda duzeni oturtup gelicem :))

28 subatta doğum yaptım :) şimdi bebeğim başında uyanmasını bekliyorum, çok güzel bir duygu allahım bütün isteyenlere nasip etsin.
Amin cnm. Gözün aydın güle güle büyüt bebegini

kızlar yarın sabah hastaneye yatış yapıyorum, suni sancı verilecek ve çok korkuyorum dualarınızı bekliyorum.. Allah'a emanet olun..
Hayırlısı ile al bebegini kucagını cnm. Hatta su an almıssındır bile belkide

Buda benim minigim yarın 1aylık oluyoruz asimız var. Bakalım kilo alımi nasıl sütüm yetiyormu anlarız. Mis kokusu dünyalara bedel allah olmayanlarada nasip etsin. Bizede acılarını göstermesin. AMİN
Masallah bebegine canım

Bizim de billuribin senin gibi 13-14 civarı son kontrolde doktor iiy kilo almıs canını acıtmayalım dedi tekrar tahlili yapmadı 1 aylık olunca getir dedi. Bizde de baslarda süt azken mama takviyesi yaptım doktor yapma demesine ragmen cünkü süt azdı baya, esim dahil bıdı bıdı mama verme vs yahu billuribin kaka ile atılacak baska sansı yok ac kalırsa nasıl gececek bu hastalık neyseki simdi sütüm arttı ancak bazı geceler uykusu tutmazsa veriyorum bir kere üstüne de kahve niyetine süt emiyo tosbagam. Yani diyecegim agzı olan konusuyo bosverrrrrrrrrr

slm ark sizler benden tecrübelisiniz ben dogum yapalı 12 gün oldu ve bebegim gaz sancısından uyumuyor sizler ne yaptınız bu sancılar için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…