- Konu Sahibi papatya3459
-
- #42.221
aynen canım bızde yalnızı 10. gun herkes gıttı evıne ogullarımla yalnız kaldım her ısı kendım yapıyorum elımden geldıgınce arada yardımcı bayan takvıyesı alıyorum , ama 4 kısının utusu yemegı yayıntısı bıle yetıyor valla hele ruzgarın ısı 3umuzden fazla
canım sarılık durumu cok yuksek degılse 3-4 saat uyumasında sakınca yok bızım dr gece uyurken elleme acıkınca uyanır dıyor ama gun ıcınde uyandırabılırsın dıyor ama sen yıne dr a sor belkıde sanslı annelerdensındırarkadaşlar tecrübelerinize ihtiyacım var bebeğim bugün 13 günlük oldu başlarda sütüm yoktu emmemedi 4 5 gün sonra sütüm gelmeye başladı emmeyede başladı şükür ama ben dokunmasam tüm gün uyur 2 saat arayla uyandırıyorum ve emdiriyorum sarılık testi yapıldı çok yüksek değil ama sürekli uyuyor gün içinde 1 veya 2 saat uyanık kalıyor gece tamamen uyuyor yine ben emdirmek için dürtüyorum.etraftakiler henüz adapte olamadı çok küçük 20 25 güne normale döner vs desede benim kafam allak bullak uyandırdığımda ağlamaya ve aranmaya başlıyor ama kendiliğinden uyanmıyor ne yapmalıyım aynı şeyleri yaşayan veya durumumla alakalı bilgisi fikri olaanlar ne olur bi yardım edin bana bu kadar uyuması normal mi?
canım sarılık durumu cok yuksek degılse 3-4 saat uyumasında sakınca yok bızım dr gece uyurken elleme acıkınca uyanır dıyor ama gun ıcınde uyandırabılırsın dıyor ama sen yıne dr a sor belkıde sanslı annelerdensındır
28 subatta doğum yaptım :) şimdi bebeğim başında uyanmasını bekliyorum, çok güzel bir duygu allahım bütün isteyenlere nasip etsin.
Aynen bende yağmur'la uğraşıyorum bütün gün koyun koyunayız koynumda uyumayı fena alışkanlık edindi hiç bi iş yapamaz oldum.Babası eve gelince hemen onun koynuna yatırıyorum azcık nefes alabiliyim diye
arkadaşlar tecrübelerinize ihtiyacım var bebeğim bugün 13 günlük oldu başlarda sütüm yoktu emmemedi 4 5 gün sonra sütüm gelmeye başladı emmeyede başladı şükür ama ben dokunmasam tüm gün uyur 2 saat arayla uyandırıyorum ve emdiriyorum sarılık testi yapıldı çok yüksek değil ama sürekli uyuyor gün içinde 1 veya 2 saat uyanık kalıyor gece tamamen uyuyor yine ben emdirmek için dürtüyorum.etraftakiler henüz adapte olamadı çok küçük 20 25 güne normale döner vs desede benim kafam allak bullak uyandırdığımda ağlamaya ve aranmaya başlıyor ama kendiliğinden uyanmıyor ne yapmalıyım aynı şeyleri yaşayan veya durumumla alakalı bilgisi fikri olaanlar ne olur bi yardım edin bana bu kadar uyuması normal mi?
sarılığı yüksek değil meltem 13 gün oldu ama benim sütüm hala öyle bol bol değil emdikçe gelir dedikleri için gecede kaldırıp emzirmeye çalışıyorum.hamilelik çok keyifliymiş gerçekten ne zaman bitecek bu sıkıntılar bazen canım baya sıkkın oluyor umarım lohusa depresyonuna girmem.sütüm var mı bebeğime yetiyormu niye bu kadar uyuyor hastamı acaba derken kafayı sıyırıcam(
kızlar yarın sabah hastaneye yatış yapıyorum, suni sancı verilecek ve çok korkuyorumdualarınızı bekliyorum.. Allah'a emanet olun..
hayırlı haberlerle gel ınsallahkızlar yarın sabah hastaneye yatış yapıyorum, suni sancı verilecek ve çok korkuyorumdualarınızı bekliyorum.. Allah'a emanet olun..
kızlar yarın sabah hastaneye yatış yapıyorum, suni sancı verilecek ve çok korkuyorumdualarınızı bekliyorum.. Allah'a emanet olun..
kızlar ben 40+5teyim ve hala bebeğim gelmdi. normal olmasını istediğimiz ve kalp atışları- suyu yeterli olduğu için bekliyoruz. zaten nst de hiç sancım da çıkmadı, en fazla 20
sorum şu. ptesi günü yani 41+1 de dr um yatış verdi. ve suni sancıdan önce rahimde incelme olması için alttan ilaç vereceğiz önce dedi. bunu yaptıran ya da bu konuda bilgisi olan var mı? acıyor mu? çok korkuyorum
Amin cnm. Gözün aydın güle güle büyüt bebegini28 subatta doğum yaptım :) şimdi bebeğim başında uyanmasını bekliyorum, çok güzel bir duygu allahım bütün isteyenlere nasip etsin.
Hayırlısı ile al bebegini kucagını cnm. Hatta su an almıssındır bile belkidekızlar yarın sabah hastaneye yatış yapıyorum, suni sancı verilecek ve çok korkuyorumdualarınızı bekliyorum.. Allah'a emanet olun..
Masallah bebegine canımBuda benim minigimyarın 1aylık oluyoruz asimız var. Bakalım kilo alımi nasıl sütüm yetiyormu anlarız. Mis kokusu dünyalara bedel allah olmayanlarada nasip etsin. Bizede acılarını göstermesin. AMİN
Bizim de billuribin senin gibi 13-14 civarı son kontrolde doktor iiy kilo almıs canını acıtmayalım dedi tekrar tahlili yapmadı 1 aylık olunca getir dedi. Bizde de baslarda süt azken mama takviyesi yaptım doktor yapma demesine ragmen cünkü süt azdı baya, esim dahil bıdı bıdı mama verme vs yahu billuribin kaka ile atılacak baska sansı yok ac kalırsa nasıl gececek bu hastalık neyseki simdi sütüm arttı ancak bazı geceler uykusu tutmazsa veriyorum bir kere üstüne de kahve niyetine süt emiyo tosbagam. Yani diyecegim agzı olan konusuyo bosverrrrrrrrrrBana da yaptilqr kucuk hap gibi birseydi alttan fitil gibi veriyorlar korkmaben hic aaci hissetmedim
Bu arada kizlar sizlere yazmak cok istiyorum ama ogkumdqn vakit bulup yazqmiyorum arada girjp okudum.sarilik ciktibisde 4. Gunde 14 bilrubin bu Sabah tekrar cagirdi snirda dedi dr. 2-3 saatte bir mama veriyorum once emziriyorum sutumude gelsin diye sagiyorum onuda eriyorum ama sutum az bide gelenler sutun az yetiyomu yoktu daha felan dedikce kriz gciriyorum.allah hepimize kolaylik versin kizllar.
Dogum yapanlari tebrik ediyorum yapacaklara simdiden hayirli olsun.
Sizleri ozledim en kisa zamanda duzeni oturtup gelicem :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?