2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
selam kızlar bebişli günleriniz nasıl gidiyor? :)) biz iyiyiz Allaha şükür düzenimizide kurduk şimdi daha rahatım ilk günlere bakarak... başlarda süt sorunum vardı onuda atlattık şimdi rahatla emiyor kızçem,mama olayınıda azalttık..gaz problemimiz yok şimdilik ...alttan üstten pırt pırt gidiyor canımın içi :))) ama bugün 5 gün oldu kaka sını yapmadı daha doktor 1 hafta yapmaya bilir normal dedi ama bebişim çok rahatsız kıvranıyor resmen..zeytin yağıyla ovdum karnını falan masaj yaptım elimden gelen başka bişey yok.. sizin bebişleriniz nasıl bu konuda ? yada bana önere bileceğiniz birşeyler varmı ? size ve minik bebişlerinize kocaman seviler

gecmis olsun canim gozun aydin. kumpirellayi ben de merak ediyorum.

Bebeğin hayırlı olsun. Bende göğüs açısı cekiyorum. Lansinoh u yıkamaya gerek yok canım. Bende garmastan kreme bugün başladım ancak göğsümü acayip yakıyor ve emzirirkende çok acıdı . Umarım işe yarar

İnşallah bize de iyi gelir her emzirmeden sonra sürüyorum bakalım , senin kaçıncı günün canım bizim bugün 6. Günümüz

canım bizde zaman zaman yaşadık bu sıkıntıyı ben emzirmeden önce çay kaşığının ucuyla zeytin yağ verdim, eğer mama veriyorsan 1-2 damla içine ekleyebilirsin...

pamuklu kulak kürdanına zeytin yağ sür ve popo deliğine sür...

benim yaptıklarım bunlar :)

Canim benim bugun 20.gun ama 1 haftadir hic kullanmiyorum.2hafta icinde taamen gecti diyebilirim.sabah aksam kullandim ben.her emzirmeden sonra kullanmadim.4gun icinde acilarim ve yanmalarim baya hadifledi.sonrada agir agir gecti.insallah sizede faydasi olur arkadaslar cok kotu oluyo insan.dislerim kirilacakti sikmaktan kendimi.ama sukurle olsun gecti

Canim nerlerdesin?carsamba yani yarin buyuk gunun.kosusturmaca halindesin herhalde giremedin.yada sancinmi geldiki....meraktayim.allah yardimcin olsun.hayirli haberlerini bekliyorum...

arkadaşlar benim bebeğim 2 haftalık oldu bugün çok şükür ama emme ve emzirme konusunda hala sıkıntılarımız var zaten çogu zaman uyuyor ben gün içinde 2 veya 3 saatte bir kaldırıp emziriyorum gecede 4 saatte bir kaldırıp emziriyorum.kaldırdığımda bir göğsümü 15 bazen 20 dk emiyor.bir sonraki seansa diğer göğsümü veriyorum yine 15 20 dk.sorum şu sizin emzirme düzeniniz nasıl ve sütün fazlasını sağıyormusunuz hiç sağma yapmadan emziren varmı???

Canım ya kremi sürdükten sonra daha çok acıdı . Ağlayarak emzirdim. acaba Seninde ilk surmende acıdı mi.. Ben her emzirmeden sonra sürdüm . Çok mu oldu acaba

Acimaya basladiktan 1 gun sonra basladim kullanmaya.ilk kullandigimda cok yaraydi ve yanmisti.ama kisa sureli bi yanmaydi ertesi gunu sursugumde o yanma olmadi.ben senin kadar sik kullanmadim.zaten yagli bisey.sabah ve aksam duzenli surdum.acele etme.2gun icinde hafifletir.hemen gecirmiyor.bufun basladiysan yarin farkedersin.hafiflicek acilarin.tamamen gecirmiyo hemen ilk etapta agir agir hafifletiyo.4 gun sona filan daha bi rahatliyosun.benimki 2 hafta icinde gecirdi ve bi daha surmedim.cok sik surme bi zarari olmaz ama bana doktoe sabah ve aksm kulan dedi.gecercek acanim sabret bikac gun daha...

Canlarım, sevgili arkadaşım flensburg, patella ve keskin38, öncelikle size bebeklerinize, işinize gücünüze rağmen uzun uzun ve güzel güzel doğum detaylarınızı paylaştığınız için teşekkür ederim. Hepsini sabah okudum ama malum doğum öncesi son gün, evle biraz ilgilendim, toparladım vs. Bilgisayarın başına bir oturunca kalkamıyor insan, şimdi gelebildim. Bana çok yardımcı oldunuz, en azından artık beni nelerin eklediğini az çok biliyorum. Yalnız bu arada resmen doğum hikayenizi paylaşmışsınız benle, bari onları 2013 şubat anneleri doğum öyküleri başlığına da kopyalayın da zayi olmasınlar

triptofancım yarın sabah itibariyle inşallah topiğin son annesi ben oluyorum, önceden de tahmin ettiğim gibi

Nesibemre, hatice, bebek 4200 gr göründü son ultrasonda, yarın sabah 8.30da sezaryene giriyorum eğer bebek bu gece bir sürpriz yapar da kendi gelmezse, eh bu kiloda da gelmesin artık dursun yerinde diyorum

Bugün sabah 11de doktorum aradı, kahvaltı yapmasam saat 3 te doğuma girecektik ama kahvaltı yapmıştım, yine çarşamba olsun dedik. Onu geçtim, bugün gerilim dolu dakikalar yaşadım. Tuvalette nişana benzer bir akıntı geldi ama nişan mı yoksa doktorun dünkü yaptığı korkunç can acıtıcı kemik muayenesinin bir sonucu olarak mı geldi ayırt edemedim, dünden beri gittikçe azalan bir kanamam oldu zaten. ama çok korktum , hala da korkuyorum çünkü artık normal doğum yapmak istemiyorum bebeğin kilosunu duyduğumdan beri. Olacak olanın önüne geçilmez elbet ama yarın sabaha doğum sancısız çıkmam lazım kızlar, beni anlıyorsunuz değil mi? Tüm düzenlemeler yapıldı, doğum şekli netleşti vs derken normal doğum olursa çok paniklerim. Dua ediyorum herşey planladığımız gibi olsun diye. Doktorum sabah beni yine nstye bağlayacakmış, sancı çıkarsa yine muayene edecekmiş, 3-4 cm açıklığım varsa o zaman normal doğumu düşünebilirim filan dedi. Allaha sığındım artık yapacak başka birşey yok. Doktorum ne dedi bir de biliyor musunuz, seni dün bilerek sert bir şekilde muayene ettim,doğumu belki tetikler diye. buna rağmen bebeğin gelmezse içim çok rahat bir şekilde sezaryene gireceğim, bu bebeğin geleceği yokmuş diyeceğim ben de rahatlayacağım Alem kadın valla, ama şimdi de ben ya sabaha kadar normal doğurursam diye korkuyorum.

son 13 saat bu arada, sabah 7de hastanede olmam lazım. Dualarınızı bekliyorum, heyecanlıyım.

Saatler kaldi doguma.hadi bakalim guzel anne ;D bugunude atlat sancisiz stressiz git insallah.dogum seklide belli olmusken her iki aciyi yasamani istemem.ben normal dogum sancisinida coj cekmistim olmayinca zorlamanin anlami yok.hayirlisiyla atlatta gel yanimiza bekliyoruz....

ohaaaaaaaaa dıyorum kaynanana dahada bısı demıyorum
canım usg olcusunu cok baz alma ruzgar 3600 gozukuyordu 4200 dogdu 4 gun once olculdu dogumdan 200 gr alsa yıne 400 gr eksık olctu fazlada olcen cok duydum , ınsallahhh hayırlı haberlerle gelırsın kapanısımızı sen yaptın valla

Son düzenleme:

Sanırım ben sürme işini abartmışım. Dediğin gibi günde iki kez kullanayım benim bu kremi birde Dr yazdı reçeteye. Benim krem için yağsız diyor üzerinde. Bende ne yapacağımı şaşırdım kremden sonra daha beter acıdı. Umarım geçeceği için öyle olmuştur. Ama yine göğsüme lansinoh koyup kapadım biraz rahatlattı.

Canımsın, buradaki varlığın bana çok iyi geldi. Ben de en kısa zamanda aranıza dönmeye çalışacağım, yarın ilk fırsatta haber veririm inşallah.

Suruldugu zaman yagli gibi kaliyo goguste.herkes farkli farkli seyler denemis fayda gormus.kantaron yagi.kakao yagi.zeytinyagi.lansinoh krem.garmastan pomad vs.benim yaralarimi bu pomad gecirdi.nemli ve kapali kalmamasi lazim.sadece atlet giymeni tavsiye ederim.insallah faydasini sende gorursun.haberdar et.dokrorum en iyi gelen ilac oldugunu soyledi.ilk bebegimde 1,5 2 ay cekmistm sukur bu kez cabuk atlattim.

benimkide yarılmadı sadece yara oldu canım...zeytin yağını sür yaralarına çok iyi gelecek,hemen kabuklar soyuluyor ve bebeğede zararı yok hiç olmassa..
sennde bebeğin hayırlı olsun canım,rabbim anlı babalı büyütsün...
bebeğin hayırlı olsun canım...zeytin yağından endişe etme bebeğine hiç bi zararı olmaz...
nagiciğim 5 gün mü oldu..şok oldum...benm kızım bugün hiç yapmadı kakasını ve merak içindeyz...zeytin yağı sürdüm poposuna,şimdi uyuyo uyanıncada biraz içiririm inşlh yapar...senn bebiş nasıl dayanmış 5 gün...doktorda bi tuhafmış hiç normal olurmu...bence uzun bi süre...ne diyim iyi olurlar inşlh...

ben varım canım...ben hiç sağmadım..sağacağıma kızıma uyusa bile kucağıma alıp veriyorum...maşallah alıyo..sende öyle yapabilirsin...

Canım çok şükür sennde doğumla ilgili haberini aldım...inşlh iyi geçer canım...sakın korkma,allaha sığın...bebişinide kucağına aldınmı bizi unutma,haberlerini bekliyorum...rabbim yardımcın olsun...

Ilgin için çok teşekkür ederim canım. Bende senin gibi ilk bebeğimde 40 gün çektim. Yarın yine sabah akşam süreceğim garmastandan. Emzirme atletininde çıt citini açtım. Burdan seni haberdar ederim. Iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…