2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

canim merhaba nasilsin.tebrikler.dogum yapmissin.kizin nasil mashallah ALLAH bagislasin.ne guzel kokuyordur o simdi.oglus nasil.nsil karsiladi.optum canim.darisi bsima

Lansinoh u temizlemene gerek yok cnm. Benimde emzirirken çok acıyor ama yinede kanamadıgına sükrediyorum.

33 günlük oğluşumdan fırsat bulup giremiyorum ama çok şaşırtıcı bir olayla karşılaştım sizinle paylaşmak istedim.sütüm olmadığı için biberonla mama ile besleniyoruz.2 haftadır oğlum biberonu hiç bırakmamaya başladı boş boş emmeye başladı yok yere husursuzluğuda başladı bazen hiç susturamıyodum sesi titreyene kadar ağlıyodu.internetten baktım pamukçuk olabilir mi diye ağzına bakarken alttan 2 üstten 4 diş tomurcuklandığını gördüm.çok şaşırdım 3aydan önce diş çıkmaz diye biliyorum.sağlık ocağına götürdüm diş çıkarıcağını söylediler bide alt dişleri çok şişmiş dedi doktor inşallah hemen çıkarmaz dedi.tükürükte akıtmaya başladık.ağzına soğuk bişeyde veremiyorum bazen yanaklarını çok sıkıyo çok ağlıyor inşallah bu süreci çabucak atlatırız.çokkk üzülüyorum oğluşumaaa

boşver kaynanaları canım. bende 4 senedir kaynanam beni sever zannederdim. daha bi kere kızım nasıl oldun diye sormadı. gelip gidip şunun bebeği bunun bebeği diye anlatıp duruyor. hiç umrumda değil gelip gitmem konuşmam olur biter.

tebrikler canım sağlıkla büyüt inş. bebişini.

canım sürekli uyumasının bi nedeni var mı benim bebeğimde öyleydi. ama biz uyandıramıyorduk ve besleyemiyorduk. 4 gün sürdü bu durum küveze aldılar sonra. şimdi 12. günümüz. kendi kendine günde 3-4 kez uyanıyor. kakasını yaparken ya da gazı olduğunda kımız kımız hareket ediyor. ama çok nadir ağlıyor. günde 1-2 kez. bende senin gibi uyandırark üç saatte bi emziriyorum tabi biberonla meme almıyor çünkü uğraşıyorum.yarın çocuk doktoruna randevum var bakalım ne diyecek. dünde nörolojiye gittik. doktoro göre bi sorun yok refleksler iyi biberonu kuvvetli emiyor. ama çocuk doktorunun diyeceğini biliyorum pasif bebek, gevşek bebek. neyse çok şükür nöroloji bi sorun tespit etmedi.tek bi testimiz kaldı genetik bi hastalık var mı diye onun sonucuda iyi gelir umarım.

kumpirella ne yaptı acaba umarım herşey yolunda gitmiştir. bu arada annişler bebeğinizi banyo yaptırırken şampuan duş jeli falan kullanıyor musunuz sağlık ocağında 40 ı çıkana kadar kullanmayın dediler bilemedimbende göbeğimiz düştü de cıbı cıbıya başlayacağız

canım ben sebamedin şampuanını almıştım ilk banyosundan beri onu kullanıyorum. yengem bunu kullanmıştı 1 yaşına kadar o önerdi. ben de memnunum şimdilik. neden 40 ına kadar kullanma dediler acaba?

gözünüz aydın...

ben mesajını şimdi okudum, sen söylediğine göre doğurdun bile. du bakam sonraki sf.lere bebik geldi mi.merak ettimmmm.

lansinohu temizlemene gerek yok. allah analı babalı büyütsün kızını.

canim merhaba nasilsin.tebrikler.dogum yapmissin.kizin nasil mashallah ALLAH bagislasin.ne guzel kokuyordur o simdi.oglus nasil.nsil karsiladi.optum canim.darisi bsima

Sağol canım benim . Doğum ve bebişim sorunsuz oldu. Sende hayırlısı ile bebeğini kucağına alırsın inşallah canım. Şu anda tek sorunum göğüs ucu yaraları. Oğlumdada 40 gün çekmiştim inşallah bunda çabuk geçer. Oğlumu önceden kardeş fikrine yoğun bir şekilde hazırladığımız için şu anda hiçbir sorun yok. Onu öpüyor seviyor inşallah böyle devam eder. Mart derken bebişim şubat ayını sondan yakaladı. Seni ve kızını kocaman öpüyorum.

anammmmm buda ne ,çok şaşırdım...daha neler duyacağız...hemde 1 tanede değil,6 tane haaa...allah kolaylık versn bebişine nasıl dayanacak bakalım...
Kizlar zeynep azra'm dogdu, 4364 gr ikimiz de iyiyiz, daha sonra detaylari yazacagim.
maşallah maşallah maşallah....çok sevindim canım..rabbim analı babalı sağlıkla yaşatsın bebişini....
gözünüz aydın...

saolasın koalacığım...

canım ben sebamedin şampuanını almıştım ilk banyosundan beri onu kullanıyorum. yengem bunu kullanmıştı 1 yaşına kadar o önerdi. ben de memnunum şimdilik. neden 40 ına kadar kullanma dediler acaba?

bende sebamed aldım zaten kullandık annem kullanalım deyince. tenleri hassas oluyomuş o yğzden kullanmayacakmışız. hastanedende kullanın dediler herkes farklı bişey söylüyor.

Kizlar zeynep azra'm dogdu, 4364 gr ikimiz de iyiyiz, daha sonra detaylari yazacagim.

çok sevindim canım sonunda kavuştun yavruna hadi hayırlısı

herkese merhaba !
hamileyken üye olmuştum şubat annelerine daha sonra int olmadığı için giremedim artık internetime kavuştum tabi sizlere de ..8 şubatta sezeryanla doğum yaptım.çok şükür sağlıkla Yağmuruma kavuştum. Allah hepimizin bebeklerine uzun sağlıklı ömürler versin :) kızımın bir haftadır yüzünde isilik gibi küçük küçük kırmızılıklar var.sanki hergün artıyor gibi...böyle bi problemle karşılaşan var mı ? dr kontrolümüz 11mart o zmana kadar çoğalır diye korkuyorum

arkadaşlar bebişlerimizi kucağımıza aldık hayatlarımız iyice hızlandı. ama ben kendimi iyi hissetmiyorum kilolarımdan dolayı. acaba spora falan ne zaman başlayabiliriz fikri olan var mı? sizler neler yapmayı düşünüyosunuz kilolardan kurtulmak için??

şubatın 3. yağmur bebeği. benim kızımda yağmur. bir yağmur bebek daha var. bu arada benim kızımda da sivilce gibi kızarıklıklar var. oğlumda da olmuştu. anne sütü yağlı olunca olur diye duydum.kızarıklıklardan farklı bir iki yerde minik sarı kabarcıklarda var aynı sivilce gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…