- 25 Aralık 2011
- 5.036
- 3.375
- 373
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #42.301
Ilgin için çok teşekkür ederim canım. Bende senin gibi ilk bebeğimde 40 gün çektim. Yarın yine sabah akşam süreceğim garmastandan. Emzirme atletininde çıt citini açtım. Burdan seni haberdar ederim. Iyi geceler
Lansinoh u temizlemene gerek yok cnm. Benimde emzirirken çok acıyor ama yinede kanamadıgına sükrediyorum.kızlar çok şükür kızımızı normal doğumla kucağımıza aldık, 3390 gr 51 cm. dualarınız ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. şimdi emzirirken canım çok acıyor, tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum :) lansihoh almıştım ama temizlemesi zor geliyor. zeytinyağı sürdüm bgn de, inş bebeğim tiksinmez.
kumpirella'dan haberi olan var mı?
hanımlar,
bugünkü muayenede ultrason sonucu doktorumuz kiloyu 4200 gr olarak ölçtübayağı rahatsız edici bir kemik muayenesinin ardından, ki doktor kemik yapımın aslında çok güzel olduğunu amam bebek iri olduğu için risk olduğunu söyledi, bebeğin hala yeterince inmemiş olduğunu ve nst de sancı olmadığı gördük. sonuç olarak suni sancıdan vazgeçti veeee,
çarşamba sabah 8.30da sezaryene randevu alındı. çarşamba sabahı inşallah spinal sezaryenle bebeğime kavuşuyorum topiğin sonuncu annesi olarak
belirsizlik biraz kalktığı için rahatladım, planladığımız hastane tamamen değişti, acıbademde yapacağız özel sigortadan dolayı.doktorumuz oraya gelecek.
doktor bir de dedi ki, kemik muayesinede bugün beni özellikle biraz zorlamış, doğumu belki tetikler diye. hala normal doğumistiyor ya! halbuki ben 4200 ü duyunca anında soğudum normal doğum fikrinden. şimdi çarşamba sabahına kadar normal doğum sancısı filan gelmesinden korkar oldum, o zaman işler iyice karışır.
neyse, çarşamba sabah 8.30ya bi de gece 12den sonra hiçbişey yemeyecek, su bile içmeyecekmişim. şu spinal sezaryen yapanlar bana bir anlatsın hele, doğum öncesi ne tahlilleri yapıyorlar, lavman yapılıyor mu bir de?[/QUO
Canım benim kürtajımda gece 12 den sonra yeme sabah gel demisti sabah ilac verdiler kanama baslasın kürtaj kendi kendine baslasın diye ve ben 5:30 da kürtaja girdim ve o stresle acıkmadım ki kötü bir stresti sen hem daha erken gireceksin hem de sonu iyi bitecek bi anı kucaklacaksın o yüzden karnının aclıgını falan hisstemezsin gece iyi uyumaya bak
arkadaşlar benim bebeğim 2 haftalık oldu bugün çok şükür ama emme ve emzirme konusunda hala sıkıntılarımız var zaten çogu zaman uyuyor ben gün içinde 2 veya 3 saatte bir kaldırıp emziriyorum gecede 4 saatte bir kaldırıp emziriyorum.kaldırdığımda bir göğsümü 15 bazen 20 dk emiyor.bir sonraki seansa diğer göğsümü veriyorum yine 15 20 dk.sorum şu sizin emzirme düzeniniz nasıl ve sütün fazlasını sağıyormusunuz hiç sağma yapmadan emziren varmı???[/QUOTE30-40 dk emziriyosun demek bu iyi bence. Ben,imki çok açsa ikisini senin dedigin kadar emiyor. Çok ac degilse birini emiyor 10-15dk. Bence o sürede ne kadar ictigi de önemli mesela sütüm az oldugunda 2 saat emdigini biliyorum agzına az geldigi icin çyle az az oyun gibi cekiyor. Süt cok oluncada gort gort ses cıkarıyor agzından tasırıyor atletim göbegime kadar süt oluyor o zaman 15 dk emse yetiyor ona doyuyor. Bence sen doyup doymadıgını anlamak icin kakasına bak. günde 3 kere doldurabiliyorsa altını tabi kabız falan degilse yetiyodur bebisine korkma.
topiğin son annesi kim olduuu???
kaynanam evde kızlar. günde 3 öğün yemek istiyor.ev işinden anlamıyor yaparsamda ne var ev pis değil filan diyor bide.gece oğlum uyumuyor bide gündüzde kaynaanm sıkılıyor diye gidip uyuyamıyorum. çocuk azcık mızırdansa yanımıza geliyor zaten uyuyamıyorum.hadi bunlar neyse de bide cahil cahil konuşmaları yok mu? yok 40 gün su içmeycekmişim şire yani şekerli yiyecekmişim.et alınınca kapının orda bebek karşılayacakmış kapıda eti.yoksa etin alı basarmış..değirmenin alı da varmış ama o konuda netlik yok şükür yoksa heralde her ekmek geldiğind ekapğılara taşınacaktık:) sütüm yaramıyormuş çocuk ondan uyumuyormuş.halbuki çocuğum gaz çıkaramıyor kıpkırmızı oluyor ıkınırken. üffff ben kaynana olunca dil denen organımı aldırmayı planlıyorum..
sizlerde ne var ne yok. bebişleriniz nasıl?
kızlar çok şükür kızımızı normal doğumla kucağımıza aldık, 3390 gr 51 cm. dualarınız ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. şimdi emzirirken canım çok acıyor, tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum :) lansihoh almıştım ama temizlemesi zor geliyor. zeytinyağı sürdüm bgn de, inş bebeğim tiksinmez.
arkadaşlar benim bebeğim 2 haftalık oldu bugün çok şükür ama emme ve emzirme konusunda hala sıkıntılarımız var zaten çogu zaman uyuyor ben gün içinde 2 veya 3 saatte bir kaldırıp emziriyorum gecede 4 saatte bir kaldırıp emziriyorum.kaldırdığımda bir göğsümü 15 bazen 20 dk emiyor.bir sonraki seansa diğer göğsümü veriyorum yine 15 20 dk.sorum şu sizin emzirme düzeniniz nasıl ve sütün fazlasını sağıyormusunuz hiç sağma yapmadan emziren varmı???
Kizlar zeynep azra'm dogdu, 4364 grikimiz de iyiyiz, daha sonra detaylari yazacagim.
ve sonunda çok şükür buğün göbeğimiz düştü...tam 21 günlüğüz,bugün göbek için tahlilde yaptırmıştık temiz çıktı...öğlen altını açtığımda göbeğin düştüğünü gördük,ailece çok sevindik...hemen babasını,akrabaları arayıp haber verdik...ailece büyük dert etmiştik...şu halimize bak,gülünecek durumdayız sanırım:))))))))))
hanımlar,
bugünkü muayenede ultrason sonucu doktorumuz kiloyu 4200 gr olarak ölçtübayağı rahatsız edici bir kemik muayenesinin ardından, ki doktor kemik yapımın aslında çok güzel olduğunu amam bebek iri olduğu için risk olduğunu söyledi, bebeğin hala yeterince inmemiş olduğunu ve nst de sancı olmadığı gördük. sonuç olarak suni sancıdan vazgeçti veeee,
çarşamba sabah 8.30da sezaryene randevu alındı. çarşamba sabahı inşallah spinal sezaryenle bebeğime kavuşuyorum topiğin sonuncu annesi olarak
belirsizlik biraz kalktığı için rahatladım, planladığımız hastane tamamen değişti, acıbademde yapacağız özel sigortadan dolayı.doktorumuz oraya gelecek.
doktor bir de dedi ki, kemik muayesinede bugün beni özellikle biraz zorlamış, doğumu belki tetikler diye. hala normal doğumistiyor ya! halbuki ben 4200 ü duyunca anında soğudum normal doğum fikrinden. şimdi çarşamba sabahına kadar normal doğum sancısı filan gelmesinden korkar oldum, o zaman işler iyice karışır.
neyse, çarşamba sabah 8.30ya bi de gece 12den sonra hiçbişey yemeyecek, su bile içmeyecekmişim. şu spinal sezaryen yapanlar bana bir anlatsın hele, doğum öncesi ne tahlilleri yapıyorlar, lavman yapılıyor mu bir de?
kızlar çok şükür kızımızı normal doğumla kucağımıza aldık, 3390 gr 51 cm. dualarınız ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. şimdi emzirirken canım çok acıyor, tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum :) lansihoh almıştım ama temizlemesi zor geliyor. zeytinyağı sürdüm bgn de, inş bebeğim tiksinmez.
Kizlar zeynep azra'm dogdu, 4364 grikimiz de iyiyiz, daha sonra detaylari yazacagim.
canim merhaba nasilsin.tebrikler.dogum yapmissin.kizin nasil mashallah ALLAH bagislasin.ne guzel kokuyordur o simdi. oglus nasil.nsil karsiladi. optum canim.darisi bsima
anammmmm buda ne ,çok şaşırdım...daha neler duyacağız...hemde 1 tanede değil,6 tane haaa...allah kolaylık versn bebişine nasıl dayanacak bakalım...33 günlük oğluşumdan fırsat bulup giremiyorum ama çok şaşırtıcı bir olayla karşılaştım sizinle paylaşmak istedim.sütüm olmadığı için biberonla mama ile besleniyoruz.2 haftadır oğlum biberonu hiç bırakmamaya başladı boş boş emmeye başladı yok yere husursuzluğuda başladı bazen hiç susturamıyodum sesi titreyene kadar ağlıyodu.internetten baktım pamukçuk olabilir mi diye ağzına bakarken alttan 2 üstten 4 diş tomurcuklandığını gördüm.çok şaşırdım 3aydan önce diş çıkmaz diye biliyorum.sağlık ocağına götürdüm diş çıkarıcağını söylediler bide alt dişleri çok şişmiş dedi doktor inşallah hemen çıkarmaz dedi.tükürükte akıtmaya başladık.ağzına soğuk bişeyde veremiyorum bazen yanaklarını çok sıkıyo çok ağlıyor inşallah bu süreci çabucak atlatırız.çokkk üzülüyorum oğluşumaaa
maşallah maşallah maşallah....çok sevindim canım..rabbim analı babalı sağlıkla yaşatsın bebişini....Kizlar zeynep azra'm dogdu, 4364 grikimiz de iyiyiz, daha sonra detaylari yazacagim.
gözünüz aydın...
canım ben sebamedin şampuanını almıştım ilk banyosundan beri onu kullanıyorum. yengem bunu kullanmıştı 1 yaşına kadar o önerdi. ben de memnunum şimdilik. neden 40 ına kadar kullanma dediler acaba?
herkese merhaba !
hamileyken üye olmuştum şubat annelerine daha sonra int olmadığı için giremedim artık internetime kavuştum tabi sizlere de ..8 şubatta sezeryanla doğum yaptım.çok şükür sağlıkla Yağmuruma kavuştum. Allah hepimizin bebeklerine uzun sağlıklı ömürler versin :) kızımın bir haftadır yüzünde isilik gibi küçük küçük kırmızılıklar var.sanki hergün artıyor gibi...böyle bi problemle karşılaşan var mı ? dr kontrolümüz 11mart o zmana kadar çoğalır diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?