- Konu Sahibi papatya3459
- #42.641
ben 110 cc veriyorum çok demişsiniz ama ne yapıyım doktorum bana dedi bende onu dinliyorum bazen daha az veriyorum her seferinde 110 cc içemiyor zaten ..ben emziremiyorum 2 hafta emzirdim sadece ilaç kullanmak zorunda kaldım sütüm kesildi ama ayda 1.400 almış şuan 4.700 kiloyuz 3.400 doğmuştuk ..birde uykumuz çok düzensiz bazen 5 saat yatıyor bazen 10 dk yatıp ses çıkara çıkara uyanıyor birde yapmıcağım dediğim şeyi yaptım sallamaya alıştı :)..yorgunluktan bayılcak gibiyim günde en fazla 3 saat uyuyorum bu güzelliklere değer tabi ama ev yemek temizlik derken pestilim çıkıyor..
aynı dertten yakınıyoruz benimde ilaçtan sütüm gelmiyor...benim doktorumda sakın çok verme diyor :)...gündüzleride benim bebiş uyumuyor iş yapmama izin vermiyor sürekli gezdir konuş kucakla derken çok yoruluyorum 8 de uyuyo çok şükür ALLAH nazarlardan saklasın o zamanda ben ev işine başlıyorum çok yorucu oluyor yardım edenimde yok olsun olsun ama 16 kilo verdim oğluşum sayesinde :) sağlıklı olsunlarda biz koşuşturalım...