- Konu Sahibi papatya3459
- #42.681
Eki Görüntüle 660873 Eki Görüntüle 660874 Eki Görüntüle 660875
maşallah oğlumaaaa..1 aylık olduk teyzeleriiii
maşallah oğluşuna

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 660873 Eki Görüntüle 660874 Eki Görüntüle 660875
maşallah oğlumaaaa..1 aylık olduk teyzeleriiii
İyi aksamlar fazla firsat bulamiyosun sanirim.kilolarla cogunun basi dertte.ben yediklerime dikkat etmeye ve spora basladim bile.hedef 11 kilo.
kızlarr bikaç gündür oğlumun kasığınd hafif bi şişlik var gibiydi bugün altını açınca daha sertleştiğini fark ettim. randevu aldık bkalım 2 de gideceğiz. prematüre doğan bebeklerin 4te 1inde fıtık oluyomuş büyük ihtimal fıtık diye düşünüyoruz biz. özellikle izmirde yaşayan arkdaşlardan rica etsem tanıdığınız adını duyduğunuz bir çocuk cerrahı vr mı yardımcı olabilir misiniz?
Kızlar sık sık haberleri takip etsem de istediğimiz haber gelmiyor, şuna bir baksanıza;
Doğum izni için 6 ay umutları tükeniyor mu? - Otomerce.net - Yaşama dair herşey artık mercek altında.
sanırım bize yetişmeyecek. Mayısta bizim doğum izinleri kesin biter. En sinir bozucusu da kısa bir zaman farkıyla kaçıracak olmamız sanırım. Hani 83 ten 4 almak gibi bir durum yaşayacağız gibi görünüyorOysa 70 ten 4 almayı tercih etmişimdir hayat boyu
![]()
karsıyaka cocuk cerrahisi aydın mevsim bu adam bu cerrahıde ordınaus derim benkızlarr bikaç gündür oğlumun kasığınd hafif bi şişlik var gibiydi bugün altını açınca daha sertleştiğini fark ettim. randevu aldık bkalım 2 de gideceğiz. prematüre doğan bebeklerin 4te 1inde fıtık oluyomuş büyük ihtimal fıtık diye düşünüyoruz biz. özellikle izmirde yaşayan arkdaşlardan rica etsem tanıdığınız adını duyduğunuz bir çocuk cerrahı vr mı yardımcı olabilir misiniz?
Kızlar sık sık haberleri takip etsem de istediğimiz haber gelmiyor, şuna bir baksanıza;
Doğum izni için 6 ay umutları tükeniyor mu? - Otomerce.net - Yaşama dair herşey artık mercek altında.
sanırım bize yetişmeyecek. Mayısta bizim doğum izinleri kesin biter. En sinir bozucusu da kısa bir zaman farkıyla kaçıracak olmamız sanırım. Hani 83 ten 4 almak gibi bir durum yaşayacağız gibi görünüyorOysa 70 ten 4 almayı tercih etmişimdir hayat boyu
![]()
Selam anneler :) internet yoktu bir süredir. Kim ne yapıyor merak ediyorum ama bi kac sayfa geçmiş yapabildim ancak. Inş herkes iyidir. Oglusum 18 günlük oldu. 10 günlükken gittiğimiz kontrolde fazla kilo alamamisti. Emme seanslarimiz cok kısa sürüyor. 5-10 dakika emiyor, uyuyor. Içime sinmiyor. Sizinkiler nasil. Günde kac defa kac dakika emiyor
Gecmis olsun arkadasim.rabbim sifa versin.insallah fitik filan degildir.haberdar et bizi...
geçmiş olsun. çocuk cerrahı bilmiyorum ama hasan özkan mükemmel bir çocuk doktorudur. izmirden taşındığımda en çok dr için üzülmüştüm.
kızlr oğlumda fıtık çıktı maalesef.cuma günü ameliyat olack oğlum.dualrınızı bekliyorum. günübirlik bi ameliytmış.1 2 saat içinde çıkr dedi doktor. rabbim başka dert vermesin.
nerde ve kıme yaptırıyorsun amelıyatı canım?kızlr oğlumda fıtık çıktı maalesef.cuma günü ameliyat olack oğlum.dualrınızı bekliyorum. günübirlik bi ameliytmış.1 2 saat içinde çıkr dedi doktor. rabbim başka dert vermesin.