2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

  • normal dogum

    OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

    OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

    OY: 21 17,8%

  • Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

canım aynı şey benim başıma geldi hiç ateş olmamasına rağmen kızımdan alınan iki idrar tahlilinde de enfeksiyon çıktı ve biz 7 tane iğne vurulduktan sonra böbrek ugs çektirdik böbrekte büyüme var deyip şurup antibiyotik verdiler 15 gün falan kullandık ki 3. aya kadar kullanıp böbrek reflüsü var mı diye 3. ayda böbrek filmi çektirecektik. başka bi nedenle başka bi çocuk doktoruna gittik olanları anlattık ve aynen o bölge temizlenmediği sürece enfeksiyon çıkar dediler. tekrar tahlil ve temiz sonuç böbrek ultrasyonumuzu da gösterdik büyümenin önemsiz olduğunu boşuna antibiyotik kullandığımızı film çektirmemize gerek olmadığını söylediler. ben şu an şaşkınım hangi doktora güvenmeliyim bilmiyorum bulamadım güvenilecek bi çocuk doktoru
 
dün akşam 21.00 civarı eşimin amcası eşi ve büyük kızı(benimle yaşıt ve bekar) bize geldiler..o kızınada 3yıldır hala ısınamadım yaaaa akşam yine abicim abicim diye diye eşime sarılıyor boyuda kısacık eşimin boyu uzun beline sarılıyo karnına vurup abicim diyo her seferinde beni kıskanclık krizlerine sokuyor basarıyor da bunu...eşimle konustum bunu daha önce biz kardes cocuguyuz beraber büyüdük zaten böyle bisey olamaz düşünmen cok sacma dedi...dün gece dikkat ediyorum daha kapıdan ilk geldiklerinde dahi bana önce sarılması gerekirken gitti abicim diye eşime sarılıyo.. elini sık gec demi.....sanki mahsustan yapıyor diye düşünüyorum sonra gelip bana bahar nasılsın diye sarılıyo...acaaba benmi abartıyorum yaaa akşamdan beri kendi kendime konusuyorum..eşimlede küstük onun yüzünden ters ters konustum kızdım küstüm...yalnış mı yapıyorum sizce? ama benmde dayı cocuklarım var beraber büyüdük bizde onla..ama evlendikten sonra biraz mesafemiz oldu..yine konusuyoruz toplanıyoruz birarada ama öle sarılma falan yok bizde olmaz zaten önceden de yoktu ben gidip dayımın oglunun göbegine sarılmam yani ters..bilmiyorum ya paylaşmak istedim sizle??
 

canım benim eşiminde teyze kızı var birlikte büyümüşler. eşimle ne zaman onlara oturmaya gitsek eve döndüğümüzde bana onun ismiyle hitap ediyor bi kaç kere. ben hiç takmadım çünkü yaşıtlar ve birlikte o kadar çok vakit geçirmişler ki. oluyor böyle şeyler hem sen eşine güveniyorsan gerisi boş boşuna hem eşinin hem kendinin canını sıkma çiçeği burnunda anne olmak böyle bişey işte mantıktan önce duygular var artık
 
selam kızlar size bir sorum olacak 10 gün önce 2 ay aşımızı olduk kolundan vurulan aşıdan hiç iz yok hemşire mercimek kadar iz olur şişebilir su toplaya bilir falan dedi 2 3 aya anca iyileşir dedi bebeğimde hiç biri olmadı ama bu normal mi anlamadım şimdi sizizn bebişlerde oldu mu
 


onlar geldi bize. yine şapır şapır öptü kv. doktor yasakladı öpmeyi dedik ama nafile. mutfaktan bile duydum şapırtılarını. bir ara eşim yanıma geldi mutfaga. baksana hala öpüyo annen.dedim. elini öpüyo nolacak ki dedi. iyi de çocuk elini ağzına götürüyo. her hastalık tükürükten geçiyo. öpmesin yaa dedim. naıyım elinden mi alayım diye tersledi beni eşim. gıcıkkk nolacak. sonra içeri girince eşime laf attım mahsus bundan sonra eve girer girmez önce banyoya elini ağzını yıkayıp öyle alıyosun oglumu dedim. gözüme baktılar.bişey olmaz bişey olmaz dediler. ayyyyyyyyyyyyyyy çıldırazaaam...laftan anlamıyolarr.


tşkrler. biz de peditusla iyileştik çok şükür.


bişey söylediğin zaman çok bilmiş oluveriyosun bir anda. biz hiç bebek büyütmedik mi diyorlar.


tşkrler. geçti çok şükür. benim oglumunda uyku düzenini bozdular. hergun bendelerdi.hem de en az 5-6 kişi ile beraber. saatlerce....oglum küçük sürekli uyuyor. emziriyorum gazını cıkarıp yatırıyorum. kendi kendine uyuyordu. ama her geldiklerinde kucaktan kucaga gezdırdıler. bakıyorum uyumus içim gidiyo.aaa uyumus al al biraz da sen sev deyip bir diğerine veriyolardı. ha bi de kv uslu uslu duran cocugu alıyo kucagına bir sag bir sol sallayıp duruyo.zaten sevmiyorum kendisini iyice gıcık ediyo. bişey diyecek olsam hemen laf... öğretmensin ama anneliği daha bilmiyosun bize mi öğreteceksin manasına gelen laf vurmalar vs vs....şimdi cocugum kucagımda dalmadan yatıramıyorum.mahvettiler düzenimizi.
 
Son düzenleme:

ama canım iyide bizimkiler yaşıt değil ki.eşim 30 yaşında bu kız 24yaşında..ve benm yüzüme bakarak yapıyor konusuyo falan akşamda benm oğlumu almıs bizim fotograf makinasıyla abiciğene resmini çektirmiş.o anı kacırmısım sanırım mutfakta falandım herhalde:)) senin resmini napayım ben demi :) ahmet efenin resmini çektim azönce de önceki resimlerle beraber bilgisayar yüklerken farkettim. sildim hemen..bilmiyorum ya önceden de bu kız aynıydı ilk evlendiğimiz yıl ramazan da annesi iftara cagarmıstı orda da eşim nerde o kız orda oluyordu o zaman dikkatimi ilk kez çekmişti..hatta orda eşim teraviye gitçekti baktım o kapıdan yolluyo eşimi hayırdır dedim abim gidiyo da dedi gidebilir yolu bilmiyor mu sen napıyorsun burda dedim onu geciriyordum dedi o günden beri uyuz oluyorum zaten ona bide akşam bize gelmiş :) hey allahım yaaa
 
sabah 10,30 da aşılarımızı olduk biz de. çok ağladı bebeğim...mahvoldum. hiç bu kadar ağlamamıştı. eve gelir gelmez biraz emzirdim uyuyor hala. ateş kontrolü yapıyorum ama acaba paranox u ateşin çıkmasını beklemeden mi versem? bilemedim.
 

geçmiş olsun canım 13 şubatta dogduk bizde.aşımızı olduk 10.15 TE uyudu 12 de uyandı tekrr emzrdım uyudu tekrarr( canım ben gelr gelmez verdim surup ver dedi doktor yarım ölcek
 
:)) canımm korkma aynı seyleri bende yaşıyorum kv bebek diyaloglarını..dediğin gibi uyuyo al birazda sen sev öp öp öp..uyuyo artık getirin yatırayım diyorum ısrarla bu kez de uyandırma cabaları burnunu sıkmalar uyanması için....hergün telefon ediyor getirinde sevelim özledik diye bu havada cıkartamam diyorum siz gelin de demedim kızıyordur bana ama banane ya zaten her hafta hastanedeyiz bide hasta olsunda öksürük grip falan ben cekeyim yine..karsıdan sevmekle olmuyo valla alınan alınır..zaten buaralar kıskanclıgım üzerimde ne olcak bilmem:))
 

gaz vermeyim ama ben de olsam kıskanırdım... :S
 
geçmiş olsun canım 13 şubatta dogduk bizde.aşımızı olduk 10.15 TE uyudu 12 de uyandı tekrr emzrdım uyudu tekrarr( canım ben gelr gelmez verdim surup ver dedi doktor yarım ölcek

çok tşkrler. size de geçmiş olsun.bizim de 8 şubat. hala uyuyo bebişim ya. uyansın altını alırken vereyim fitili bari.
 

hayır da benim anlamadıgım bişey var sorsam bebeğin iyiliğini isterler. peki maden neden böyle yaparlar ?
 
çok tşkrler. size de geçmiş olsun.bizim de 8 şubat. hala uyuyo bebişim ya. uyansın altını alırken vereyim fitili bari.

Sİze fitilmi önerdiler canım?? hemsiremiz fitil agır gelir cok cok ateş yapmayacak zaten fitili agır ateşlerde kullanın.surup yeterli dedii.Aklına takılmasın ama sadece bilgimi paylaşmak istedim canım
 
gaz vermeyim ama ben de olsam kıskanırdım... :S

benim kısknaclık seviyem birazcık ayarsızdır :)) yazık yani eşime olan oluyor arada aksamdan beri laf söylüyorum gece işe gitti duramadım mesajlarla devam ettim sabahta konusmadım hiç yattı zaten :) konusmasın canım oda kızla..akrabaysa akraba :) gitsin amcasıyla konussun demi :) bu pazarda bebek mevlüdümüz var.akşam yengeme diyorum haftaya mevlüdümüz var buyur gel..bahar bende gelirim diyo bana eşimle tam barışırız yine küserim ben haftaya bakalım ne olcak yine..oda üstüme gelmesin demi :))
 
Sİze fitilmi önerdiler canım?? hemsiremiz fitil agır gelir cok cok ateş yapmayacak zaten fitili agır ateşlerde kullanın.surup yeterli dedii.Aklına takılmasın ama sadece bilgimi paylaşmak istedim canım

sağlık ocagı hemsiresi fitiliniz var mı dedi paranox var dedim ok ateş olursa verirsin dedi o kadar. senin verdiğin şurup ne?
 

umursadıgını anlarsa havaya girip iyice gıcık edebilir seni. umursamaz görün bence. yokmus gibi davran yaşasın kötülük :))
 
umursadıgını anlarsa havaya girip iyice gıcık edebilir seni. umursamaz görün bence. yokmus gibi davran yaşasın kötülük :))

doğru söylüyosun canım bu sekilde deniycem bide..tabi eşim yine laf işitirde en azından o uyuz anlamaz bakalım neler olacak :))) aynen yaşasın kötülük :))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…