- Konu Sahibi papatya3459
-
- #43.301
ne yazıkki aynı dertten muzdaribim sol kolumu hissetmiyorum sürekli omzumda uyumak istiyor uyuyunca yerine koyuyorum hemen uyanıyor eşim saolsun ağladığında hemen aldı kucağına alıştırdıartık kollarımdan ve belimden olacağım sanırım :)..benim sıpa sadece omzumda ve göğsüme yaslanarak uyuyor ve gezicem illaki odada yoksa uyumuyor..artık ağrımaya başladı hertarafım .birde benim oğlan çok artist kucağımdan koyayım dalmadan yargarayı basıyor ciyak ciyak duysanız sanki bi yerine bişe omuş ama kucağına al tık yok yoruldum artık tavsiyeniz nedir kaderim diyip çekiyimmi:)))
bizde 2 aşımızı bugün olduk gitmeden 1saat öncee calpol verdim aşıdan 8 saat sonra bi daha verdim ateşi yok ama çok mızmızzz uykusu var ama uyumuyor gözleri kıpkırmızı bugece uyku yokslm kızlar bugün 2.ay aşımızı olduk eve geldikten 1 saat sonra emdi birazda mama yedi uyudu kızım sonra baya agladı huysuzluk yaptı ama 4 saati gecti ne emmek istiyo ne mama yiyo sürekli huysuz aglııyo ayakta gezdirince susuyo ama emmeye gelince kesinlikle emmiyo calpol surup verdm 1 çay kasıgı ama durum hala aynı cok sükür pek ates yok fakat beslenmek istemiyo neyapacam ben sizdede böyle oldumu?
Tamam şimdi bir tek tuze kaldı, o da gelirse süper olacak, onu da bize yol göstermelerini de çok özledim
baharcım kıskançlıkla ilgili msj ını okudum gaz vermemek için bi şry yazmadım
kocasını kıskanmayan bayan yoktur diye düşünüyorum
ha kimi az kimi çok ama muhakkak kıskanır insan
Allah şifa versin bebeğine hacopoli
inş dr un dediği gibi bir sorun çıkmaz
konu çocuklarımız olunca daha da hassas oluyoruz haliyle
bu arada aynı benim oğlanı anlatmışssın
benimki de buna ilaveten kucağımda dursun akşama kadar beni seyretsin
kollarım kopuyo akşama kadar
kızllarr boşverin şu kocaları kıskanmayı siz onları kıskandıkça onlar kendilerini bulunmaz hiint kumaşı hissediyolar asıl bulunmaz hint kumaşı biziz
Yettim gari yazcem emme benim turşu durmuyor.Benim kendime de hayrım olmuyorİnna sabirin diye diye dilim şişti.Benim turşu küpü memede uyuyacakmış.Salonun kapısından bile çıkartmıyor,bazen neden yaptım bile dediğim oldu.Sizi de çok ösledim ama vakit zor kalıyor.Ev kalk gidelim diyo,misafir bitmedi.Annemler gelmiyo ,halil sezaiden isyannnn dinliyorum bi de yangın varı :)
artık kollarımdan ve belimden olacağım sanırım :)..benim sıpa sadece omzumda ve göğsüme yaslanarak uyuyor ve gezicem illaki odada yoksa uyumuyor..artık ağrımaya başladı hertarafım .birde benim oğlan çok artist kucağımdan koyayım dalmadan yargarayı basıyor ciyak ciyak duysanız sanki bi yerine bişe omuş ama kucağına al tık yok yoruldum artık tavsiyeniz nedir kaderim diyip çekiyimmi:)))
Hay ağzına sağlık canım ya, ben de bu minvalde şeyler yazacaktım. Erkekler bazen son derece ilkel varlıklar olabiliyorlar, çok kıskanır da bunu belli edersen birgün Allah korusun aran bozulunca seni öfkelendirmek için hemen seni kıskandıracak şeyler yapacak kadar saçmalayabilirler. O yüzden kıskandığımı belli etmek bana göre değil, tabi kendilerini sahipsiz sanacakları kadar da gevşek bırakmamak lazım. Ayrıca biz onları ' baba ' yaptık, bu bizi önemli ve eşsiz kılar. Eşim bu sebeple bana olan sevgisinin arttığını söylemişti, eminim sizin de öyledir. Kıskanmak insanı yetersiz ve kendine güvensiz gösterir. Bizim de sürekli alışveriş yaptığımız markette kasiyer bir kız var, çok güleryüzlü. eşim ona hep halini hatrını sorar, onun olduğu kasada ödeme yapar. Birgün eşimi güzel bir dille bunların kız tarafından yanlış anlaşılabileceğini, bazı kızların hayal ve fantazi kumaya yatkın olduğnu, ona güvendiğimi ama çevreye güvenmediğimi güzel bir dille anlattım. eşim gerçekten bu konularda acemi diyebilirim. O zamandan beri hareketlerine daha dikkat ediyor. Yani kıskansanız da ' vay ona niye baktın' deyip trip yapmak yerine durumu mantıklı bir şekilde değerlendirmek bence en iyisi.Ama kendinizi kontrol etmekte zorlanıyorsanız gerçekten profesyonel yardım almakta fayda var, çünkü bazen kıskançlığın fazlası paranoyak olmaya kadar gidebiliyor.
Bu arada senin memleket neresi?
Tamam şimdi bir tek tuze kaldı, o da gelirse süper olacak, onu da bize yol göstermelerini de çok özledim
ay ewet yaaa bır bebek dogurdular unuttular topıgı bende kızıyorum onlaraaaaaa
delüüüüüüüüüüüüüü:)
Merak etme emin ol her gecen gun dahada toparlancak.simdikinden daha iyi goruneceksin.simdi digal olarak kaslar tembelesti biraz diyet spor derken bakarsin hamile olmadan oncesine donmussun.hersey bzim elimizde gayret ettikmi hersey olur.sadece senin degilsin emin ol %90 da suan gobekli ;D ben afyonluyum.03 olunca ayni memlektlimiyuz diye ondan sordum ;D
heyyyy bizde buradayız ilk günden bu yana ne oluyor bakayım
canım benim kızda uyanmayınca her gelen bi uyandırma telaşı içinde çocuğun sesi çıkmıyor diye kucaktan kucağa çok huysuz olmuştu aslında. şimdi yeni yeni yalnız kalıyorum allhtan çok ağlayan bi bebek değil benimkide debelenip debelenip uyuyor. kucağımıza almıyor muyuz alıyoruz ama gerektiği kadar yarın işe başlayınca anne kucağını bulamayacak maalesef alışmasın. ama benim uyku düzeni konusunda sizlere bi sorum var. kızım 4-5 saat uyuyup 2-3 saat uyanık kalıyor bu gecede böyle gündüzde düşünün gece 2 de uyandıysa en az 4 ekadar ayaktayız bunu değiştirmeli miyim ben yoksa o kendi düzenini kursun mu
insan en yakın dostuna bile derdini anlatamıyor bazen. çünkü aynı duygular içinde olamıyoruz. ben teselli değilde anlaşılmak istiyorum. kayınvaldemin irkilmek nedir ki bunu neden kafana takıyorsun demesi, annemin biraz allaha inancın olsun demesi
beni o kadar kızdırıyorki tabiki de endişeleneceğim o benim yavrum. ama anlamıyorlar işte burada ortak noktamız bu. hepimizin hemen hemen birbirine yakın zamanda doğmuş bebişleri var aynı dönemleri yaşayıp aynı duyguları paylaşıyoruz yoksa kim sanal ortamda derdini bu kadar paylaşır ki hepinize teşekkürler
ooooooooooooooo sınem hanımlareda gelmıslerrrrrrrnsakın gıtmeyın karpuz kescez dahaaaaaaaaaaaheyyyy bizde buradayız ilk günden bu yana ne oluyor bakayım
Mesajlari okuyorum ama yazmaya cok vaktim olmuyo. bazi mesajlara cevap yaziyim diyorum, hemen yazamayinca kaliyo oyle. benim oglan da seninki gibi yaklasik 2 saat kadar uyanik kalabiliyo gece. eger tam ayikmadan emzirebilirsem uykusuna devam ediyo. ama ayikirsa o zaman yandik :) simdi de ayagimda salliyorum:) tahminen bir saat kadar salliycam :) Bence bebeklerde gece algisini oluşturabilmek için pek uyanık tutmamak lazım. Uyanık kaldıklarında uyku duzeninin gunduzden bi farkı kalmiyo .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?