- Konu Sahibi papatya3459
- #43.941
gecmısten alıntı yapamadım masallah tum bebekelre cok guzeller allah omurlerını guzel yazsın saglıkla mutlulukla yasasın tum kuzularımız

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm iltihaptı enfeksiyondu sorundu falan okuyunca azcık panik yaptım.ama yinede riske almasak mı sende sanırım düşünüyodun geçen sene salihi bu sene rüzgarı aslında bide aynı tarih ne güzel olur. mevlüt düğünde büyüyünce artık ay yaptırsakmı necanım ruzgarın pıpısı hıc sıyrılmıyor pıpı ucu hıc gozukmuyor bu ay dr umuza sordum 6. aya kadar yapısıklık olması normalmıs eger bebek cısını yapmakta zorlanmıyorsa bır sıkıntı yok demektır dedı
cnm iltihaptı enfeksiyondu sorundu falan okuyunca azcık panik yaptım.ama yinede riske almasak mı sende sanırım düşünüyodun geçen sene salihi bu sene rüzgarı aslında bide aynı tarih ne güzel olur. mevlüt düğünde büyüyünce artık ay yaptırsakmı ne![]()
walla ben ıstıyorum ama bin tl butce ayıramadım henuz :)
hem de cokkhayırlısı neyse o olsun cnm sizin profösörde çok pahalı.
merhaba kızlar birşey sormak istiyorum benim sütüm çok azaldı ne yediysem bir türlü geri gelmiyor ilk ay bebişim 1200 gr aldı sadece anne sütü ile ikinci ay 600 gr aldı mamaya başladık mama ve anne sütü veriyorduk şimdi gene 600 gr almış bu ay ne önerirsiniz doktor amcamız kızdı 1 kg alması gerekir dedi sütü tekrar geri getirmeye çalışacağız dedi denemediğim kalmadı humana içiyorum şimdi bakalım birde bu vıtamalt varmış içeniniz oldu hiç birde çalışmaya başladım günde 2 kere sağıyorum toplamda 250 ml çıkıyor 800 çıkması lazım dedi doktor siz sağıyormusunuz ne kadar çıkıyor sütünüz
hem de cokk
canım tahın helvası yesıllık dere otu ve balık , ama en cok tahın helvası
sanırım birbirimiz çok iyi anlıyoruz çok geçmiş olsun,ben hala atlatamadım ama çok şükür biraz daha rahatım şimdi ama insanın hem kendini suçlü hissetmesi hem bebeğine zarar verdiği düşüncesi gerçekten canını yakıyor.her şey mükemmel olsun die uğraşıyorsun ama dediğinde haklısın çok ciddi sıkıntılarla uğraşıp defalarca tomografi vb çektiren aileler var çok şükür halimize .allah bir daha böyle kazalar ve hiçbir hastalık vs göstermesin hiçbirimizi.paylaşımın için sağol.Merhaba. Yazini gorunce cvp vermeden duramadim biz 3 haftalikken annem yerleri silmis bebek kucagimda yere dustum. Kut diye bir ses, dirsegim mi bebegin kafasi mi delirecektim. Teyzem hemen kucagina aldi, korkma falan diyorlar ama dinlemiyorum, sacimi yolmusum, duvarlara vurmusum hatirlamiyorum bile. Dogru acile gittim, mr tomografi cektirdik. Cok sukur temiz cikti. Sonra bende kafayi taktim ama bebeklere verdikleri cok az. Yetiskin 10 dk, bebek 15 saniye duruyor. Biraz rahatladim yani. Bir de Allah korusun baska rahatsizligi olan bebekler kac kere tomografiye giriyorlar, Allah mecbur birakmasin. Yaptirmasaydim icim rahat etmezdi ama hala aklima gelince gozlerim doluyor. Esim birsey demedi, sarildi uzulme dedi, cunku biz cok badire atlattik. Sen de kirilma esine, o yapsaydi belki sende uyarirdin. Neyse yani omur boyu unutmayacagim.
ayyyy meltem onuda yedim yedim ama bu seferde çok kilo aldım ya günde 3 litre suda içiyorum anlamadım hiç regli oldum onun için azalmış olabilirmi
regl olmaktan olcagını sanmam ama sen sutum az dıye cok dıllendırıyorsn bence ondan da azalıyor dogum yaptıgım gunden berı dr um sureklı kendı kendıme konusmamı ıstıyor sureklı sutum var bebegıme yetıyor seklınde konusuyorum sutum yok ya da az dememe cok kızıyor sut uretımı beyınde bıtıyor ve sureklı pozıtıf konusacaksın dedı yanı o cumleler bızde yasak :)
merhaba kızlar birşey sormak istiyorum benim sütüm çok azaldı ne yediysem bir türlü geri gelmiyor ilk ay bebişim 1200 gr aldı sadece anne sütü ile ikinci ay 600 gr aldı mamaya başladık mama ve anne sütü veriyorduk şimdi gene 600 gr almış bu ay ne önerirsiniz doktor amcamız kızdı 1 kg alması gerekir dedi sütü tekrar geri getirmeye çalışacağız dedi denemediğim kalmadı humana içiyorum şimdi bakalım birde bu vıtamalt varmış içeniniz oldu hiç birde çalışmaya başladım günde 2 kere sağıyorum toplamda 250 ml çıkıyor 800 çıkması lazım dedi doktor siz sağıyormusunuz ne kadar çıkıyor sütünüz
selam herkese,
benim oğlum 17 şubatta sezeryanla dünyaya geldi. ilk ay çok kilo almadığı için mama ve anne sütü ile besleniyor. ikinci ay kontrolümüzde kilomuz toparlanınca doktor sünnet olabileceğimiz söyledi. abisi geçen yaz sünnet olmuştu. 9 yaşında. biraz zor oldu genel anastezi yapmışlardı. o yüzden küçüğüme hemen yaptırmak istedik. 2,5 aylıkken geçen salı yani 7 mayısta egepolde doktor Ali bey de sünnet oldu.
kıyafettleriyle beziyle gider gibi ameliyathaneye girdi. aynı kıyafetleriyle beziyle geldi. alt değiştirirken pipiyi görebiliyorsun sargı pansuman olayları yok. saat 2.30 da sünnet oldu 4 de evdeydik. akşam saat 8 gibi yarım fitil verdik o kadar birde her alt değiştirmede krem sürüryruz. daha önce dayımın torunu ve komşularıda aynı doktora sünnet olmuşlar çok memnunlardı bizde çok memnunuz. lokal anastesiyle yapılıyor 3 aydan sonra genel anastezi oluyormuş. sünnet anının bütün fotğraflarını çıkışta cd şeklinde veriyorlar. biz çok memnun kaldık tavsiye ederiz. fiyatt 600 tl
ayrıca her bebek birbirinden farklı. kimseyle kıyaslama bebeğini. zamanla tutacaktır allahınn izniyle.bir de biberondan önce bence mutlaka göğsünü ver .sütün olmasa da ver.bir arkadaşım 6. ayına kadar sütü olmadıgı halde verdi hep ve 6. ayında sütü geldi.o yüzden vazgeçme.
canim bilmiyorum sezaryen sonrasinda hala gobegim mor, o hamilelikte olusan cizgi var ya yukaridan asagi dogru, o da duruyor. Doktorum kirkin cikinca gel demisti ama esim islerini ayarlayamadigindan hala gidemedim doktora. Sezaryen yapan diger anneler de soylesin yaw, gobek deliginizin morlugu gecti mi?
bayilma meselesine gelince, senden daha ilgincini gordum. Bir kadinla tanistim, kadin yillarca gelinlikcide modelist olarak calismis ama hani dugmen kopacak gibi olurken ip sarkar ya, onu gorunce midesi bulaniyor ogurerek kusuyormus.bu cok ilginc gelmisti
Canım benimde göbeğim,göbek deliğim, vajina kenarları, popomun bir kısmı,ve bacak arkamda hala koyu siyah leke şeklinde duruyor.Ve göbek çizgimde maalesefHamileliğimin 6. ayında çıktı bu lekeler.Doktorum zamanla 5-6 aya düzelir belki daha uzun sürer dedi. Kese yaptım birkaç kere azaldı rengi açıldı ama hala var .Annemin 3 hamileliğinde de olmuş, 6-7 aya geçmişti dedi doğumdan sonra. Ten rengim beyaz epey, yaz tatilinde deniz kenarında ne yapacağım bilmiyorum. Çok çirkin duruyor sanırm ilk kez mayo giyeceğim
![]()
Kızlar selam,
Öncelikle hepimizin anneler günü kutlu olsun. Bu günlerde duygu yoğunluğu yaşıyorum, 20 Mayıs' ta iş başı yapıyorum. Kızıma annem bakacak. Ama o kadar duygusal ve ağlamaklıyım ki anlatamam. Nolur yardım edin desteklerinize ihtiyacım var...................... Kızımı çok özleyeceğim.. nasıl katlanacağımı bilmiyorum..