2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
tek tek alıntı yapamadım bizim için dua eden arkadaşlardan allah razı olsun çocuklarınızı size bağışlasın inş bugün gittim eeg mizi sordum çıkmış.. dedi hafif bozuk ama çok önemli değil ama ilaca devam dedi 1 ay sonra kan idrar tahlillerimiz belli olucakmış araştırıyorlar ilaç ağır geliyor biraz uykuda yapıyor zavallıma (sevyeter )geçmişolsunda diyemedim sana ama okudum düzelmiş galiba hadi gözün aydın cnm

bize göre düzeldi ins. canım ama dr yinede arastırıyor. ins sonuclar içimizi rahatlatr.

günaydın güzel anneler degerli anneler mirac kandilimiz mubarek olsun rabbim ettigimiz duaları kabul etsin insallah.rabbim bütün hastalara sifa versin sevdiklerimizi bize bagıslasın cocuklarımızı analı babalı büyütsün insallah hasta olan bebekler bu gece sifa bulur insallah

gecmıs olsun neydı rahatsızıgı kuzunun ? kafam karıstı bebeklerın rahatsızlıgı bırbırıne gırdı kafamda :( masaşşahhhh sıze rugarda aynı oyle uyuyor:)

sevyeter cok sevındım basını tutmasına ama ben beklıyordum olacagını :)

cnm 2 aylıkkende morardı gözleri açıyo bi noktaya bakıyo sert bi şekilde kırmaşmıyo işte ide geçen haftalarda oldu dktr direk epilepsiye benzetti ilaca başlattı titremeoluyomu dedi yok dedim gözden kaçırmış olmayasın dedi hayır dedim emar temiz dünde eegmiz hafif bozuk dedi ama önemsemedi bn internetten baktımda hafif bozukluk normal kişilerdede çıkabiliyormuş 1 ay sonra gel dedi birsürü kan aldılar iç organlardanda gelebilirdedi kanda belli olucak sanırım kanda çok geç çıkıcak normal kan tahlili değil dedi

cnm 2 aylıkkende morardı gözleri açıyo bi noktaya bakıyo sert bi şekilde kırmaşmıyo işte ide geçen haftalarda oldu dktr direk epilepsiye benzetti ilaca başlattı titremeoluyomu dedi yok dedim gözden kaçırmış olmayasın dedi hayır dedim emar temiz dünde eegmiz hafif bozuk dedi ama önemsemedi bn internetten baktımda hafif bozukluk normal kişilerdede çıkabiliyormuş 1 ay sonra gel dedi birsürü kan aldılar iç organlardanda gelebilirdedi kanda belli olucak sanırım kanda çok geç çıkıcak normal kan tahlili değil dedi
ay hadı ınsallah onlarda temız cıkar

canım arkadasım yerim senin paşa oğluşunuu :)
inşallah hiçbirşeyi cıkmadan gecireceksiniz bu zor günlerinizi de dualarımdasın hep..hiç kötü şeyler getirme aklına inşallah rabbim şifasını versin ya
inşallah.. cnm benim çok sağol biliyodum dualarınızı eksik etmiyeceğinizi hemen yazıp çıkmıştım gelenden gidenden hastane anca fırsat buldum paşa diyonya kuzuma öyle hoşuma gidiyoki :)S

Maşallah canım benim kızımda 3.ayda 6600dü 61cmdi ben su vermeye daha yeni başladım on onbeş gün oldu herhalde:-/ ek gıdalara ne zaman başlamayı düşünüyorsun benim bu 2. Çocuğum ama inan ne yedircem neyle başlıycam bilmiyorum unuttum bu aylarda ne veriyodum

canım şimdilik sütüm var allaha şükür yetiyor ramazanda yavaş yavaş başlayayım diyorum hem bende orucumu rahat tutarım inşallah neyle başlıycamı falan hiç bilmiyorum ilk bebeğim ama artık o zaman gelsin netten annemlerden falan duyduklarımızla bişeyler yapıcaz artık

hayırlı kandilleriniz olsun kızlar allahım bugün aklınızdan geçen ne varsa hepsini hayırlı eyleyip karşınıza çıkarsın inşallah hasta bebeklerimizede acil şifalar versin inşallah

insallah kan sonucunda temiz cıkar canm bu mübarek günde dua edelm inslah temiz cıkacak dua ediyorum hep

Kizlar aranizda medela sut pompasi kullanan var mi. Benimkinin motoruna sut kacmisti. Cekmiyor simdi.sagamadim. garantiye vermeden yapabilecegim bir sey var mi?
Aynısı basima geldi benimkide Medala süt kactig icin iyi cekemiyordu biz magzadan aldık hellobaby den direk oraya götürdük,onlar Servisi'ne verdi yapmışlar para almadılar fakat ben geri aldığımda kullanmadım 1 ay oluyor gecen kullanayım dedim çalışıyor ama sanki ayar dugmedinibtam otutturamamislar suan isimini görüyor,ben geri göndereyim diyorum esım kalsın çalışıyor yeter diyor

Tüm bebişlere geçmiş olsun.Bizde geçen ayın nerdeyse tamamını hastanede geçirdik.inşallah bu günleride atlatırız.
oğluşuma aldığımız araba kötü çıktı yeni araba alacağım. araba koltuğunu hemen koyabileceğim modellerden memnun kaldğınız bana
tavsiye edebileceğiniz bebek arabası varsa yazabilir misiniz.Bi dünya para verip tekrar kullamamak istemiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.
Gecmis olsun,Rabbim korusun bebeklerimizi.
Seninki hangi marka hangi model? Benim kraft twist RLX tavsiye uzerine aldım,cok memnunum ayrıca oto koltug iskelete kolay yerleşiyor

kızlar merabalar çok şükür idrar kültürümüz temiz çıktı ilk yapılan test hijyenik ortamda alınmadığından doktor hiç istemediğimiz bir mikrop demişti yalnız hastane ortamlarından bulaşan bir mikrop türüymüş.... doktorumuz ilaç yüklemesi yapmadan bir kültür daha istedi şükür sonuç güzel çıktı yavrum boş yere bide antibiyotik iğne vurulcaktı...:26: labaratuarda idrarı alınırken mikrop bulaşmış yani nasıl bir sorumsuzluk anlamadım :20: bu arada emmemezliğimizi doktorum buna bağlamıştı yani bu nedenle emmeyen bebekler olabiliyomuş neyseki başka bir nedeni var ama ne:37: doktoru aradım ek mama vereyim diye olmaz dedi sütünü sağcan vercen diyo ek olarak meyve suyuna başladım dün 2 çay kaşığı elma suyu bugün 4 çay kaşığı elma suyu verdim miktarı artırarak ve sadece 3 gün boyunca elma sonra diğer meyveleri tek tek deniycez alerjik tepkisine göre :34:

Aynısı basima geldi benimkide Medala süt kactig icin iyi cekemiyordu biz magzadan aldık hellobaby den direk oraya götürdük,onlar Servisi'ne verdi yapmışlar para almadılar fakat ben geri aldığımda kullanmadım 1 ay oluyor gecen kullanayım dedim çalışıyor ama sanki ayar dugmedinibtam otutturamamislar suan isimini görüyor,ben geri göndereyim diyorum esım kalsın çalışıyor yeter diyor
motoruna sut kacinca garantiye girmiyo diye duymustum. yarin ben de aldigim yere gotureyim bakalim. ins garantiye giriyordur.

çok moralim bozuk oğlumda aşırı idrar yolu enfeksiyonu çıktı yarında böbreklerine bakılacak inş bişi çıkmaz dua ediorum.ben urfadayım biliosunuz 15 haziranda ankaraya giidcez izne dr sünnetini bian önce yaptırın dedi ankaranın yabncısıyız eşimin ailesi var ankarada olup sünnet yaptıran varsa hastane ve dr ismi önerebilirmisiniz urfada yaptırmak istemiyorum:(
ya canım şimdi okudumda belki mesajımı okudun ama tekrar söyleyeyim dedim benim oğlumunda aynı aşırı idrar yolu enfeksiyonu var dediler Allahım nasıl korktuk bide doktor nerdeyse 1 ay öncesinden yaptırın demişti o bu derken ihmal ettik eşim nasıl kendini suçluyor böbreklerinde sorun varsa nasıl ihmal ettik diye kızıyoruz çok şükür ikinci tahlili tekrarladık temiz yani isterseniz bir kez daha test yaptırın inşallah Allahın izniyle temiz çıkar bu arada bizde en kısa sürede sünnet yaptırmayı düşünüyoruz inşallah kolaylıkla atlatırız...:13:

Canimm bende cok uxun zamandir ayni seyi yasiyorumm.. emzirebilmek icin mucadele ediyorumm..paylasimin icin cok yesekkurler ... hemen yarin yaptircam tahlili bakalimm ne cikacak bizimkisinde...

Sevyeter cok sevindmm insallah hep tutmaya devam eder..darisi hocopoliye ve nz ye insallah...

canım bebeği emmeyen anneler için doktorum idrar tahlilini önerdi aslında arada yaptırmak ve ihmal edilmemesi gerekmiş bazen kakası pipisine bulaşmasıyla felanda olabiliyomuş ben pipisine bulaşınca suyla yıkayıveriyorum Allah korusun mikrop bu hemen enfeksiyon kapıyomuş... sonuç olarak mikrop bebekte isteksizlik ateş kusma gibi belirtiler gösteriyomuş bizde ateş kusma olmadı zaten testide o yüzden tekrarladık ...

benim de medela beninkine de süt kaçtı. daha önce de kaçmıştı ama çekiş değişmemişti.ara ara süt kaçıyor, şu anda çekişi azaldı.

inş. hepsi iyi çıkar, rahat edersiniz.

Back
X