2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
deniz demeyi unuttum sana bizim doktoruma sordum tatil işini kesinlikle şimdi bile dışarı çıkarırken güneş kremi sür dedi sebamed 50+ kullan dedi havuz kesinlikle ve kesinlikle yasak aşıları tam değil dedi ama denize sokabilirsin dedi haberin olsun arkadaşım ama sende sormayı unutma

kızlar suçiçeği ve rota virüsü salgını varmış diye duydum
ödüm kopuyo ömeri dışarı çıkarmaya
var mı duyduğunuz birşey:26:

canım gecmiş olsun rabbim dügününüde göstersin insalah evdemi sünnet oldu bide senin ogluş kac aylıktı bende sünnet yaptırım diyorum abiside 2 yasında 2 sini birden yaptırım diyorum ama abisi cok mızmızlanır 2 sine bakamam die düşünüyorum

Kızlar 4. Ay asısından sonra bebişleriniz huysuzluk yaptımı? Beniimkinde hem ates hemde surekli aglama durumu var cok huysuz dunden berı

geçmiş olsun cnm benim olmuş bitmiş bugünde güzelce geçer bişeyi kalmaz paşanın
sağol canım Allah razı olsun...
haydi bakalım çok şükür bunuda atlattık tekrar geçmiş olsun kuzuma
teşekkür ederim canımmmmmmm
aminnnn inşallah düğünlerinide görürüz Rabbim nasip etsin o günleri evlatlarımıza... canım bizim sünnet evde oldu şu an tam 4.5 aylık abisi 5 yaşında onu hastanede yaptıralım diyoruz ama bakalım pazarteside ikinci paşam sünnet olucak .. aaaa bu arada ikisini birden aynı gün yaptırmamışız diyoruz ayrı ayrı ilgi istiyolar küçük 4 5 saat ağladı yeni yeni ağlaması hafifledi idrarını yaparken yanıyo nasıl ağladı 1 haftada tam iyileşir dedi doktor pazartesi daha yoğun saatler bizi bekliyo ...

Masallaak kizinaa, allah nazarlardan esirgesin. .. sende bozma moralini esinle yuz yuze gelince herseyii halledersiniz insallahh..

Masallag canim ogluna cok tatlii ve sağlıklı gorunuyor inşallah sonuclariniz da temiz cikar..

kızlar bu 4. ay aşısı dedğnz hangi aşı biz olmadık....
2 ayda yapılan karma asıların aynısı cnm bide 6. ayda yine olucaz bunlardan.

Bayadır giremiyorum kızlar hasta bebeklere allah sifa versin sünnetolanlar olmus allah damatlıklarını da göstersin. Bende okula basladım pztsi biraz ac kalıyo deniz kızım 3.5-4 saat kadar sagamıyorum benim sorunum o ama sükür tam gün calısmıyorum ya sikayet etmeye hakkım yok. Bugün bizde asımızı olduk 67 cm oldu bizim uzun kız ama kilo hala 6400 falan neyse malt ictik sütü artırdık kilo aldık ama hanım bu sefer sütü fazla buldu yettigi kadar iciyor haftaya doktorumuza gidicez bakalım ne diycek asıl o ölcsün bi kilosunu bakalım meyvesuyu püre falan baslarmı umarım 2 ay daha devam ederiz en kolayı ac memeyi ver cünkü. Hepinizi cok cok öptüm bebislerinizle musmutlu kalın

merhaba herkese, geçmişi hiç okuyamadım, herkes iyidir inş. ben ev taşınmakla ve yerleşmekle meşguldüm bi süredir. bu arada işe başladım, bakıcımız başladı bir sürü değişiklik oldu bu sıra hayatımda. taşınırken oğlumda bebeğimde hastaydı bi de o eklendi ama ikiside atlattılar çok şükür. tüm bebişleri öpüyorum.

Merhaba arkadaşım,

Sütüm yetmiyor benimde çalışıyorum 4,5 aylık olduk ama ek gıda için erken dedi doktorum.
Mamayıda almadı aptamil verdim o da alerji yaptı. süt artırıcı neyi nasıl almalıyım yardımcı olurmusunuz.
hangi mamayı nasıl vermeliyim , çalışıyorum çok üzülüyorum lütfen yardım tşk....

Allah yardımcın olsun bende çalışıyorum benimde sütüm yetmedi bebeğime ne yediysem ne içtiysem artmadı bu malt içecekleri varmışl onlardan içtim rezene içtim bulgur pilavı yok et yeşillik maalesef olmadı kızım ayda 400 gr kilo almaya başladı doktorumuz kızdı tabii bu esnada mamada yemiyordu anlamadım hiç neden olduğunu bende aptamil veriyordum sonra int araştırdım sma gold diye bir mama varmış dedim bundan bir alayım birde herşeyi düşünen akıl eden ben biberonun ucunu değiştirmemişim 4 aylık bebeğime hala yenidoğan emzik ucuyla mama veriyormuşum 90 cc zor içiyordu hatta ve hatta çoğu zaman yarısı kalıyordu bile senin üzüntünü çok ii anlıyorum emziğin ucunu değiştirdim sma gold mama aldım şimdi maş. 125 cc içiyor hatta ve hatta yetmiyopr bile 400 gr mamayı 3 günde bitiriyor hamd olsun bir dene istersen allah yardımcın olsun

bende etkılı olan seyler tahın helvası borulce balık cok sut yaptı bırde yesıllk,
mamada da sma falan denesen?

Benim de sütüm yetmiyor. Aynı şekilde yiyip içmediğim şey kalmadı Üzüldüğümüz için azalıyor o sütler bence sütün kafanın rahat olmasıyla ve pozitif düşünmekle çok alakası var birebir yaşadım gördüm süt gelecek mi stresiyle sağdıkça süt gelmiyor. ama kendimde uygulayabiliyor muyum tabiki hayır Ne yapalım sağlıklı olsunlar da mama yesinler

Benim de sutum var ama bebegim iyi emmiyor goguslerim dolu, kizim birkac firt cekip birakiyor, deli oluyorum. Gecen kizimi yengeme birakip disciye gittim, gitmeden de 90 ml sut sagdim, yarisini anca icmis. Biberondan birsey emmeyi unutmus zaten, illaki meme olacak, onu da adam akilli emse neyse. Sicaklardan bunaliyor diye hep yatakta yan yatarak emziriyorum, sonra soyuyorum, uzerinde sadece bez varken emziriyorum. Cesit cesit yontem deniyorum.Emmek terletiyor ve yoruyor desem, biberonla iciyor olsa gunde bir iki ogunu de sagip veririm. Istahi cok kotulesti.saatlerce birsey yemese sesi cikmayacak sanki. 13 gunde 250 gr anca almis, ama ay sonuna dek 500 gr alacagini pek sanmiyorum bu istahla.adam akilli sadece uyurken emiyor, memede demlene demlene emmeyi seviyor, o da kilo aldirir mi bilmem. Dogruduzgun emmedigi icin de yarim saatte bir emziriyorum, ac diye huzursuz oluyorum cunku. Aslinda kaka yapmasi cok normal, ac olup aglamak, huzursuz olmak gibi bir durumu da yok, gayet keyifli bir bebek.
ne yapacagimi sasirdim valla. Bebegin daha cok emmesi nasil saglanir ki? Bir de dikkat ettim, herkesin emzirme problemleri bu 4. Ayda yogunlasiyor, bu ay neden boyle acaba? Ilk alti ay sadece anne sutu deniyor da, goruyorum ki pek azimiz bu sekilde yapabilecegiz.
Bir de mesela benim ablamin 3 yasinda cocugu var. Onun bebekliginde saglik bakanligi boyle titiz degildi, her ay arayip kac kilo oldu, boyu ne kadar filan diye sormuyorlardi. Ablam da her ay kontrole goturmuyordu. Yani belki onunkinin de 500 gr altinda kilo alimi olmus olabilir ama ablam mama takviyesi yapmadan ilk alti 6 ay sadece emzirmeye devam etti. Biz de oyle yapsak ne olur ki acaba?

aynen bızı anlattın kumpi bız 3. aydan berı boyleyız 4. ay da 400 gr aldı sadece emmıyo meyve suyunu da 1 gun guzel ıcıyor 1 gun hıc ıcmıyor ayakta gezerek yada yatarak emıyoruz

Ben mama konusunda bilgi veremiycem cnm cünkü daha hic vermedim iyi kötü anne sütü devam ettik, yarım kilo alsında yeter dedik. Doktorum bana ısırgan cayı önerdi günde 4-5 kupa iciyorum birde ülkerin malt icecegini iciyorum günde 2 adet diger maltlardan icmiyorum cünkü ayda 500tl malta veremiycem doktor ülkerinkini kendi söyledi zaten ben faydasını gördüm eskisine göre daha fazla sütüm ama 15 gündür istahı az bizim kızın arkadaslarında anlattıgı gibi bide benimki ekstra kurtlu bi sn durmuyor et tutmuyor o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…