- Konu Sahibi papatya3459
-
- #45.061
sağolun kızlar Allah razı olsun hepinizden ... çok şükür sünnetimiziolduk şimdi ayağımda uyutuyorum henüz iğnenin etkisi geçmedi artık saat başı kontrol edicem bugünü bi atlatsak Allahın izniyle...
sağolun kızlar Allah razı olsun hepinizden ... çok şükür sünnetimiziolduk şimdi ayağımda uyutuyorum henüz iğnenin etkisi geçmedi artık saat başı kontrol edicem bugünü bi atlatsak Allahın izniyle...
sağolun kızlar Allah razı olsun hepinizden ... çok şükür sünnetimiziolduk şimdi ayağımda uyutuyorum henüz iğnenin etkisi geçmedi artık saat başı kontrol edicem bugünü bi atlatsak Allahın izniyle...[/QUOThayırlı olsun cnm.. genelmi lokalmi oldu nasıl geçti
cnm bnde düşünüyorum..
Kızlar 4. Ay asısından sonra bebişleriniz huysuzluk yaptımı? Beniimkinde hem ates hemde surekli aglama durumu var cok huysuz dunden berı
sağol canım Allah razı olsun...geçmiş olsun cnm benim olmuş bitmiş bugünde güzelce geçer bişeyi kalmaz paşanın
teşekkür ederim canımmmmmmmhaydi bakalım çok şükür bunuda atlattık tekrar geçmiş olsun kuzuma
aminnnn inşallah düğünlerinide görürüz Rabbim nasip etsin o günleri evlatlarımıza...canım gecmiş olsun rabbim dügününüde göstersin insalah evdemi sünnet oldu bide senin ogluş kac aylıktı bende sünnet yaptırım diyorum abiside 2 yasında 2 sini birden yaptırım diyorum ama abisi cok mızmızlanır 2 sine bakamam die düşünüyorum
canım genel yaptırmaya hiş gerek yok sonuçta ikisindede iğne acısını yaşıyo sonrası zaten bi şey hissetmiyor tam 8 dk sürdü oldu bitti ... benim kendi fikrim canım bebişi uyutmayın derimsağolun kızlar Allah razı olsun hepinizden ... çok şükür sünnetimiziolduk şimdi ayağımda uyutuyorum henüz iğnenin etkisi geçmedi artık saat başı kontrol edicem bugünü bi atlatsak Allahın izniyle...[/QUOThayırlı olsun cnm.. genelmi lokalmi oldu nasıl geçti
cnm bnde düşünüyorum..
Kızlar 4. Ay asısından sonra bebişleriniz huysuzluk yaptımı? Beniimkinde hem ates hemde surekli aglama durumu var cok huysuz dunden berı
canim her gun okuyorum ama pek keyfim yok, agzimda da aftlar cikti, felaket aciyorlar. Son paylastiklarim malum, esimle aramiz limoni.
birkac gun abimde kaldim simdi evimdeyim.kizimla basbasayiz. Komsularimizla iliski ilerletmeye calisiyoruz babamizin yoklugunda. Kizim bu ara cevremizdeki pek cok kisiyle aguuu layarak iliski kurdu, bebekleri yeni yeni insanlarla tanistirmak cok iyi oluyormus, onu anladim.
muhabbetlere de fazla dahil olamadim, cunku ek gida ve 4. Ay asilarini konusmak bizim icin hala erken
Bahsettigin kalan tayfayi ben de cok merak ediyorum.
slm kızlar iyisiniz inş..ebrarcım bizde iyiyiz oğlumla :) sonucumuz temmuzun başlarında iyi çıkıcak inş. kime anlatsam soğuk havaleye benzetiyolar bn daha önce havalenin soğuğunu duymamıştım inş. epilepsi değildir Eki Görüntüle 737926 Eki Görüntüle 737931
2 ayda yapılan karma asıların aynısı cnm bide 6. ayda yine olucaz bunlardan.kızlar bu 4. ay aşısı dedğnz hangi aşı biz olmadık....
2 ayda yapılan karma asıların aynısı cnm bide 6. ayda yine olucaz bunlardan.
Bayadır giremiyorum kızlar hasta bebeklere allah sifa versin sünnetolanlar olmus allah damatlıklarını da göstersin. Bende okula basladım pztsi biraz ac kalıyo deniz kızım 3.5-4 saat kadar sagamıyorum benim sorunum o ama sükür tam gün calısmıyorum ya sikayet etmeye hakkım yok. Bugün bizde asımızı olduk 67 cm oldu bizim uzun kız ama kilo hala 6400 falan neyse malt ictik sütü artırdık kilo aldık ama hanım bu sefer sütü fazla buldu yettigi kadar iciyor haftaya doktorumuza gidicez bakalım ne diycek asıl o ölcsün bi kilosunu bakalım meyvesuyu püre falan baslarmı umarım 2 ay daha devam ederiz en kolayı ac memeyi ver cünkü. Hepinizi cok cok öptüm bebislerinizle musmutlu kalın
Merhaba arkadaşım,
Sütüm yetmiyor benimde çalışıyorum 4,5 aylık olduk ama ek gıda için erken dedi doktorum.
Mamayıda almadı aptamil verdim o da alerji yaptı. süt artırıcı neyi nasıl almalıyım yardımcı olurmusunuz.
hangi mamayı nasıl vermeliyim , çalışıyorum çok üzülüyorum lütfen yardım tşk....
bende etkılı olan seyler tahın helvası borulce balık cok sut yaptı bırde yesıllk,Merhaba arkadaşım,
Sütüm yetmiyor benimde çalışıyorum 4,5 aylık olduk ama ek gıda için erken dedi doktorum.
Mamayıda almadı aptamil verdim o da alerji yaptı. süt artırıcı neyi nasıl almalıyım yardımcı olurmusunuz.
hangi mamayı nasıl vermeliyim , çalışıyorum çok üzülüyorum lütfen yardım tşk....
Merhaba arkadaşım,
aynen bızı anlattın kumpi bız 3. aydan berı boyleyız 4. ay da 400 gr aldı sadeceBenim de sutum var ama bebegim iyi emmiyorgoguslerim dolu, kizim birkac firt cekip birakiyor, deli oluyorum. Gecen kizimi yengeme birakip disciye gittim, gitmeden de 90 ml sut sagdim, yarisini anca icmis. Biberondan birsey emmeyi unutmus zaten, illaki meme olacak, onu da adam akilli emse neyse. Sicaklardan bunaliyor diye hep yatakta yan yatarak emziriyorum, sonra soyuyorum, uzerinde sadece bez varken emziriyorum. Cesit cesit yontem deniyorum.Emmek terletiyor ve yoruyor desem, biberonla iciyor olsa gunde bir iki ogunu de sagip veririm. Istahi cok kotulesti.saatlerce birsey yemese sesi cikmayacak sanki. 13 gunde 250 gr anca almis, ama ay sonuna dek 500 gr alacagini pek sanmiyorum bu istahla.adam akilli sadece uyurken emiyor, memede demlene demlene emmeyi seviyor, o da kilo aldirir mi bilmem. Dogruduzgun emmedigi icin de yarim saatte bir emziriyorum, ac diye huzursuz oluyorum cunku. Aslinda kaka yapmasi cok normal, ac olup aglamak, huzursuz olmak gibi bir durumu da yok, gayet keyifli bir bebek.
ne yapacagimi sasirdim valla. Bebegin daha cok emmesi nasil saglanir ki? Bir de dikkat ettim, herkesin emzirme problemleri bu 4. Ayda yogunlasiyor, bu ay neden boyle acaba? Ilk alti ay sadece anne sutu deniyor da, goruyorum ki pek azimiz bu sekilde yapabilecegiz.
Bir de mesela benim ablamin 3 yasinda cocugu var. Onun bebekliginde saglik bakanligi boyle titiz degildi, her ay arayip kac kilo oldu, boyu ne kadar filan diye sormuyorlardi. Ablam da her ay kontrole goturmuyordu. Yani belki onunkinin de 500 gr altinda kilo alimi olmus olabilir ama ablam mama takviyesi yapmadan ilk alti 6 ay sadece emzirmeye devam etti. Biz de oyle yapsak ne olur ki acaba?
Ben mama konusunda bilgi veremiycem cnm cünkü daha hic vermedim iyi kötü anne sütü devam ettik, yarım kilo alsında yeter dedik. Doktorum bana ısırgan cayı önerdi günde 4-5 kupa iciyorum birde ülkerin malt icecegini iciyorum günde 2 adet diger maltlardan icmiyorum cünkü ayda 500tl malta veremiycem doktor ülkerinkini kendi söyledi zaten ben faydasını gördüm eskisine göre daha fazla sütüm ama 15 gündür istahı az bizim kızın arkadaslarında anlattıgı gibi bide benimki ekstra kurtlu bi sn durmuyor et tutmuyor o yüzdenMerhaba arkadaşım,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?