2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
benim durumum biraz sana benziyor, sabah iyiysem akşam kötüyüm

sabah temizlik alan yaptım gayet iyiydim şimdi ekrana baktıkça içim kötü oluyor...

allah nasip ederse yarın 15.15 de randevu var inşallah kalp atışını duyarız, sen de henüz duymadın sanırım

benim de bugün 15 de randevum..inşallah aynı zamanlarda aynı mutluluğu yaşarız beraberce...
genelde sabah bulantıları olur demek benim gibi akşam fena olan da bolmuş:)

:kkk:

İşte buna ŞOK oldum ben yaaaa SLADİ Ve MiNURE ayni kişiymiş ilk uyelik konusmalardan ikinci uyelikte ip adresinden tespit edilmis ve ikiside iptal edilmis kendimi o kadar kötü hissettim ki anlatamam ayni kisiyle farkli kisilermis gibi konustumm gercekten şaşırdim ya

ben ilk gün anlamıştım..Türkçe öğretmeni olunca insan:)) yazım hataları karakteristik olarak ikisinde de birebir aynıydı.
aynı yerlerde aynı yanlışları yapıyorlardı hep..ama önemli değil benim için..
bir arkadaş da yazdı insan burada çok rahatlıyor
bir şeyi kafaya takacakken bakıyorsun senin yaşadığını yaşayan bir sürü insan var
dışarıdakiler saçmalama derken burada seni anlayan insanlar çıkıyor..
önemli olan sevincimizi çoğaltıp acımızı azaltmak zaten...

kızlar suyun tadını alabiliyomusunuz? :44::44::44:

sevgicim tadını hiç almıyorum aksine içimi kötü yapıyor su
ama bir yöntem buldum
erik kompostosu yapıyoruz az şekerli..
bardağın yarısını komposto suyu yarısını su koyuyorum
aromasını veriyor erik birazcık
ferah ferah içiyorum tavsiye ederim

kızlar suyun tadını alabiliyomusunuz? :44::44::44:

Suyla bir sorunum yok benim, gunde en az 2,5 litre su ve ek olarak sut-ayran-soda icmeye calisiyorum... Onerim surahinin icine birkac dilim salatalik/ limon veya bir kac dal taze nane atarsaniz cok hafif bir aroma elde edebilirsiniz... Belki de boylece icmesi daha kolay olur 😉

kızlar benim sol bacağımın dizi çok ağrıyor :((.merdiven çıkarken ve inerken çok zorlanıyorum.hamilelikle ilgisi yoktur büyük bir ihtimal ama yinede sormak istedim aynı dertten şikayeti olan varmı.

merhaba güzel anneler ve tatlı bebişleri :16:
bende kısmet olursa ikinci bebegimi subatta kucagıma alacam aslında taze bi anneydim bi süpriz oldu oglum tam 1 yasında hakkımızda hayırlısı olsun şimdiden herkes kuzusunu saglıcakla kucagına alsın inşallah:34:
bu arada diger hamileligim çok rahattı ama bu çok yoruyo midem bulanıyo dünde istifar ettim:(

Son düzenleme:
diz ağrısı hakkında hiç bilgim yok geçmiş olsun..
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz..valla kutluyorum çocuğu küçük olanlar
benim kızım 4,5 yaşında anca cesaret geldi bana çocuk büyütmek zor iş:)

diz ağrısı hakkında hiç bilgim yok geçmiş olsun..
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz..valla kutluyorum çocuğu küçük olanlar
benim kızım 4,5 yaşında anca cesaret geldi bana çocuk büyütmek zor iş:)

canım tesekkür ederim ama inanki bende biraz üzüldüm cünkü bebegim çok küçük napalım saglık olsun kazara oldu:( geri dönüşü yok bu durumun işte neyseki ikinci bebegim art arda büyürler saglıcakla inşallah teyzesi böle motive ediyorum kendimi :34:

günaydın anne adayları ve minik bebişleri sıkıcı bir günden sonra durulmuş ortalık normale dönmüş çok sevindim valla iyi oldu amacına döndü transfer etmiştim kendimi ama yazılarınızı okuyunca dedimki en iyisi eski arkadaşlarla devam etmek :) inşallah bir daha böyle can sıkıcı bişi olmaz kardeş kardeş geçiniriz:):):)

canım tesekkür ederim ama inanki bende biraz üzüldüm cünkü bebegim çok küçük napalım saglık olsun kazara oldu:( geri dönüşü yok bu durumun işte neyseki ikinci bebegim art arda büyürler saglıcakla inşallah teyzesi böle motive ediyorum kendimi :34:

ikiz gibi büyürler arkadaş gibi olurlar onlar da boşver..
büyütünce de rahat edersin
biz de onca rahatladık başa ssaracağız filmi:)
sağlıkla doğsunlar da aşarız her şeyi elbet

merhaba arkadaşlar bende bu topik ilk açıldığında burayı seven sonra tadı kaçınca gidenlerden idim ama artık geri döndüm:))) benim 2. gebeliğim 18 aylık kızım var...

melike üzülme benim kızım da 18 aylık. ilk dönemler elbet de zor olacak ama sonrası güzel olacak inşallah. yaş farkı az olduğunda kıskançlık daha az oluyormuş hem:))

gunaydın guzel anneler umarımbugun yorgunluk halsızlık ve uyku halı olmayan bır gun olur tembel tavukoldum cıktım.aksama kadar yatsam hıc kalkmasamyerıdır

günaydın annişlerr... bu gece saat üçte kalkıp börek ve peynir yedim midem kazılıyordu... :) benim imdadıma beyaz peynir yetişiyor elh dışarı çıkarmıyorum ama midem bulanıyor. progestanda yapıyor olabilir. haftaya 19 unda inş bende dr a gideceğim. bu arada forumun sakinleşmesi çok iyi olmuş. mahalle kavgasına dönmüştü iyice, girmiyordum kızgınlığımdan :27:

ikiz gibi büyürler arkadaş gibi olurlar onlar da boşver..
büyütünce de rahat edersin
biz de onca rahatladık başa ssaracağız filmi:)
sağlıkla doğsunlar da aşarız her şeyi elbet

ayycanım inanırmısın herkes bunu sölüyolar çok ara verince de tekrar aynı seleri yasamak çok yoruyo diolar demekki hakkımızda böle hayırlımıs basında cekicez ama sonunda rahata erecez:))
bu arada dr bey staınla uyusmuyo bebek küçük geriden geliyo muhtemelen gec döllenme olmus dedi varmı benim gibi olan arkadaslar 15 gün sonra tekrar gidicem bakalım tahlill istedi bide onu vericem hayırlısıyla kuzusum büyür inşallah :nazar: :emir_bebek: :31:

melike üzülme benim kızım da 18 aylık. ilk dönemler elbet de zor olacak ama sonrası güzel olacak inşallah. yaş farkı az olduğunda kıskançlık daha az oluyormuş hem:))

çok soal canım benim inşallah yaa umarım uslu bebişlerimiz olurda yormaz bizi :) evet canım avantajlımısız herkes bunu sölüyor bi iki sene yorulcaz sonra birbirlerini oynatırlar evet kıskançlık işi olmıcak en güzelide bu olsa gerek:) saglıcakla büyütürüz bitanem tabiki bizim bebekler olduu için zorlanıcaz ama rabbim yardım eder inşallah canım buna yürekten inanıyorum :38:

Back
X